فقط واسه قیافه ی کنسول؟؟آقا به خدا اگه قراره همینجوری بمونه همین فردا میرم 360 میگیرم
منم واقعا خورد تو ذوقم![]()
![]()

خوب خیلی ها اسپورت رو انتخاب میکنناقا اون سایت هایی که شما گاشتین برای xbox360 عدد تقریبا 7 میلیون را نشون میده که شما میگید 6 میلیون تا اخر سال هم فکر کنم مایکروسافت به قل خودش حتما عمل میکنه و 10 میلیون را میفروشه.
اما خدایش این ps3 داخل جعبه هیچی نداره هااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!
و خدایش هم به نظرم خیلی کتکله است در کل اگه از من بپرسین xbox360 ظاهر زیباتری داره هم ساده و هم زیبا و در کل ps3 مثل ماشینهای اسپورت میمونه و xbox360 مثل ماشینهای لیموزین.
خوب خیلی ها اسپورت رو انتخاب میکنن![]()
میشه بگید تو پک ps3 چی نیست که تو پک 360 هست؟
آداپتور؟
یک ماه تریال XBL ؟![]()
اصلا ربطی نداره که تو پک چی هست
فروش 360 یه چیزی در حدود 6 میلیون هست (6.5 فرض کنید)
حالا من نمیدونم چه جوری تو یه سال 7 میلیون فروخته میخواد تا کریسمس 3 میلیون بفروشه !
درسته که با کریسمس خرید به شدت بالا میره اما نه اینکه این به 10 میلیون برسه!!
من واقعا از صحبتهای بعضی از دوستان به شدت تعجب میکنم .. در ضمن شما دستگاهتون رو میخرید واسه اینکه بزارید تو ویترین ؟
Viacom owns Xfire, a free, PC-only service with 4.7 million registered users. Xfire offers services such instant messaging, a friend list, server and ping information, profiles, among other features.
Initially, it was thought that Sony might license Xfire for their PlayStation Network Platform, but that doesn't appear to be true. The story was discovered by the folks at 1UP and picked up by Next-Gen.biz. Calls to the companies have returned similar answers that suggest there are no plans (at least for now) to include Xfire with their Network Platform.
One intersting tidbit of information came from Chris Kramer, senior director of corporate communications for Sony Online Entertainment (SOE), who said, "SOE has been in talks with Xfire about potentially including some of their technology in Untold Legends Dark Kingdom, our PlayStation 3 launch title. This proposed deal is completely separate and independent from the PlayStation Network Platform, and is something that SOE was examining specifically for Dark Kingdom. More information on Xfire and Dark Kingdom will be coming soon."
Officials at Xfire also confirmed they were in talks with Sony, but wanted to stress that, "Xfire is not part of the PlayStation Network Platform. We are in discussions with Sony Online Entertainment, but I cannot comment any further."
این موضوع خیلی جدید نیست و قبلا بارها و بارها مسئولین سونی اعلام کرده بودن که این کنسول بسیار شبیه PC عمل میکنه و میشه قطعات جانبی استاندارد رو برای این کنسول استفاده کرد. مثلا لازم نیست 40 دلار پول camera بدی و میتونی از وبکم خودت استفاده کنی. یا لازم نیست 100 دلار پول هارد 20 گیگی بدی (البته کسی که پریمیوم 360 رو داشته باشه هارد 20 گیگی هم روش هست اما مایکروسافت یقینا در آینده هارد با ظرفیت بیشتر عرضه می کنه که خیلیها منتظرشن و خوب معلومه شرکتی که برای هارد 20 گیگی قیمت 100 دلاری میگذاره برای هارد 100 یا 80 یا 200 یا ... چه قیمتی می خواهد بگذاره :cheesygri ) و میتونی از هارد با ظرفیت بالا با قیمت مناسب استفاده کنیخبر های موثقی به گوش میرسه که افرادی موفق شدند هارد درایو 60 گیگا بایتی PS3 را با یک هارد درایو 120 گیگابایتی جایگزین کنند و نه تنها موفق شدند هارد درایو را تعویض کنند بلکه حتی تونستند به سادگی سیستم عامل دیگری را با استفاده از نرم افزار های شخص ثالث بر روی این کنسول نصب کنند ( واقعا عالیه ، نه)
یه قضیه ای داره من رو به شدت نگران میکنه
اتصال کنسول های PSP=PS3 و Wii=NDS تا حالا اصلا ازش خبری نیست!!
حداقل من نمیتونم چیزی پیدا کنم
اینهمه بشر رفتن این کنسول رو خریدن یکی PSP نداشته یه امتحان بکنه ببینه چه اتفاقی میافته؟
من الان باید یه به GS ایمیل بزنم بهشون بگم پدر سوخته 10 تا بازی تو اون فیلم نشون دادی میمردی یه NDS پیدا میکردی میدیدی چه اتفاقی میافته؟
همون طوری که میدونید تاریخ عرضه PS3 در اروپا رسمی نیست
این یکمی شک رو برمیانگیزه![]()
من احتمال میدم که سونی هم از MS یه چیزهایی یاد گرفته میخواد یه دفعه اکی بگه که تو کریسمس این کنسول تو اروپا موجوده !!!
![]()
منظورم الان هست نه E3 !!کی میگه خبری نیست !؟؟؟؟؟ PSP به PS3 رو فکر کنم تو e3 بود یارو داشت نمودنم فرمول 1 بازی میکرد بعد از PSP به عنوان آینه بغل استفاده کرد که بسی جالب بود !