اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

اقا اون سایت هایی که شما گاشتین برای xbox360 عدد تقریبا 7 میلیون را نشون میده که شما میگید 6 میلیون تا اخر سال هم فکر کنم مایکروسافت به قل خودش حتما عمل میکنه و 10 میلیون را میفروشه.

اما خدایش این ps3 داخل جعبه هیچی نداره هااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!
و خدایش هم به نظرم خیلی کتکله است در کل اگه از من بپرسین xbox360 ظاهر زیباتری داره هم ساده و هم زیبا و در کل ps3 مثل ماشینهای اسپورت میمونه و xbox360 مثل ماشینهای لیموزین.

اقا اون سایت هایی که شما گاشتین برای xbox360 عدد تقریبا 7 میلیون را نشون میده که شما میگید 6 میلیون تا اخر سال هم فکر کنم مایکروسافت به قل خودش حتما عمل میکنه و 10 میلیون را میفروشه.

اما خدایش این ps3 داخل جعبه هیچی نداره هااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!
و خدایش هم به نظرم خیلی کتکله است در کل اگه از من بپرسین xbox360 ظاهر زیباتری داره هم ساده و هم زیبا و در کل ps3 مثل ماشینهای اسپورت میمونه و xbox360 مثل ماشینهای لیموزین.
خوب خیلی ها اسپورت رو انتخاب میکنن:)
میشه بگید تو پک ps3 چی نیست که تو پک 360 هست؟
آداپتور؟
یک ماه تریال XBL ؟ :)
اصلا ربطی نداره که تو پک چی هست

فروش 360 یه چیزی در حدود 6 میلیون هست (6.5 فرض کنید)
حالا من نمیدونم چه جوری تو یه سال 7 میلیون فروخته میخواد تا کریسمس 3 میلیون بفروشه !
درسته که با کریسمس خرید به شدت بالا میره اما نه اینکه این به 10 میلیون برسه!!

خوب خیلی ها اسپورت رو انتخاب میکنن:)
میشه بگید تو پک ps3 چی نیست که تو پک 360 هست؟
آداپتور؟
یک ماه تریال XBL ؟ :)
اصلا ربطی نداره که تو پک چی هست

فروش 360 یه چیزی در حدود 6 میلیون هست (6.5 فرض کنید)
حالا من نمیدونم چه جوری تو یه سال 7 میلیون فروخته میخواد تا کریسمس 3 میلیون بفروشه !
درسته که با کریسمس خرید به شدت بالا میره اما نه اینکه این به 10 میلیون برسه!!

در مورد سوال بالاید باید بگم xbox360 وبکم داره ولی ps3 نداره .xbox360 کنترل مدیا داره ولی ps3 نداره که باید به صورت جداگانه واسش خرید . درضمن کی گفته ربطی نداره تو پک چی هست واقعا تو اینطور فکر میکنی .

در مورد سوال دومت هم اگه دقت کنی 2 ماه پیش فروش xbox360 5 میلیون بود الان شده 6/5 اگه میگی چطور میشه تا اخر سال به عدد 10 میلیون برسه به علت اینکه داره بازی های فوق خفن براش عرضه میشه اگه تا حالا زیاد فروش نداشته چون بازی زیاد خوبی نداشته .

...

من یادمه وقتی psOneو ps2 گرفته بودم فقط روز اول به کارتنش نگاه کردم
تنها چیزایی که یادمه granturismo mgs medievil resident evil tekken3
god of war devil may cry genji
در اینده فقط میخوام heavenly sword eight days gow3 devil may cry4 tekken6 gtHD residentEvil5
بازی کنم و بس
اکس باکسم اصلا قشنگ نیست
فکر نمیکنید رنگ سبز بعد از مدتی دل ادمو بزنه ...

من مرده و شما زنده تاریخ دوباره زنده میشه
ps3 ROCK

با سلام خدمت دوستان !!
امروز ( یعنی دیروز ) تقریبا تمام خبرگزاری های معتبر جهان ، از BBC , CNN گرفته تا شبکه های عربی و ... خبر انتشار PlayStation 3 در ژاپن را منتشر کردند و از صفهای جالبه خرید این دستگاه فیلم گرفتند که خیلی جالب بود .... و هرکی این ژاپونیا رو میدید تو صف منتظرند خطاب "دیوانه ها " را به کار میبرد در صورتی که نمیدونه که اینها عاقل ترین افراد هستند :biggrin1:

---------

در ضمن یک صحبتی داشتم با کسانی که میگن دستگاه قشنگ نیست و اینا ! من موندم عزیزان یعنی شما اولین باره که دستگاه رو میبینید ؟ :eek: من واقعا از صحبتهای بعضی از دوستان به شدت تعجب میکنم .. در ضمن شما دستگاهتون رو میخرید واسه اینکه بزارید تو ویترین ؟ :) که اینقدر سر قشنگ بودن یا نبودن بحث میکنید ! ( کسی که میره یه ماشین کلاس ماسله دهه شصتی میخره ، به قیافه فکر میکنه یا به HorsePower ؟؟ :) ) به هر حال به نظر من قیافشم خیلی جذابه من که بشدت منتظرم ...

پ.ن : حالا فرض بعد از من یکی میاد میگه بابا PS3 چرته و فقط 360 ، به لیست تشکرهای زیر پستش دقت کنید :) بااای !

توضیحات و عکسهایی از Nintendo World و Japan Games Festa در ازاکا:

صف مربوط به بازی زلدا به حدود 5 ساعت رسید.
بازی Red Steel خیلی طرفدار داشت.
وسیله جانبی شرکت Taito برای بازی شبیه سازی قطارش نشون داده شد.

061112485_1.jpg

وسیله جانبی Taito

061112485_3.jpg

بازی شبیه سازی قطار و وسیله جانبی اون

061111481_3.jpg

کیوسکهای Wii

061111481_2.jpg

صف مربوط به بازی زلدا

130720061111_140024_15_big.jpg

300 دقیقه انتظار برای چند دقیقه بازی کردن بازی زلدا

نینتندو توی انگلیس تبلیغات کنسول جدید خودش Wii رو آغاز کرده
از نکاتی که نینتندو همیشه میگفته در مورد این کنسول این بوده که این کنسول رو طوری طراحی کردن که همه بتونن از اون لذت ببرن. در ضمن با توجه به خصوصیاتی که داره تحرک بیشتری به بازیباز میده که همین مورد خیلی از ایرادهایی که با بازی های ویدئویی و رایانه ای گرفته میشه رو حل میکنه (تحقیقات نشون میده کودکان و نوجوانانی که زیاد بازی می کنن، معمولا از اضافه وزن رنج میبرن چون ساعت ها پای تلویزیون میشینن و تحرک کمی دارن)
حالا نینتندو با توجه به همین دو مورد، تبلیغاتی رو توی مجله Prima آغاز کرده که اتفاقا این مجله هم به مسائل مربوط به اضافه وزن و رژیم های غذایی می پردازه و بیشتر مخاطبانش هم دختر های جوانی که رژیم غذایی دارن (برای حفظ کردن زیبایی اندامشون) یا مادرهایی که نگران سلامتی بچه هاشونن هستش.
تبلیغ یک کنسول بازی توی چنین مجله ای واقعا جالبه

November-cover200.gif

wiiinprima1.jpg

wiiinprima2.jpg

:cheesygri

راستش نمی خواستم پست بدم اما یک نکته ی جالب دیدم گفتم بقیه هم بدونند جالبه ;)

در دفتر چه ی راهنمای PS3 نحوه ی جایگزینی هارد درایو و باتری های کنترلر Sixaxis آموزش داده شده و جالبه که این عمل توسط افراد ، ضمانت نامه ی این کنسول را باطل نمی کنه ( البته در صورتی که شما به قطعات آسیبی وارد نکنید ) :biggrin1:

قبل ار این گفته میشد برای عوض کردن باتری ها تنها بایستی به نمایندگی های سونی مراجعه کرد که البته اینطور نیست :)

خبر های موثقی به گوش میرسه که افرادی موفق شدند هارد درایو 60 گیگا بایتی PS3 را با یک هارد درایو 120 گیگابایتی جایگزین کنند و نه تنها موفق شدند هارد درایو را تعویض کنند بلکه حتی تونستند به سادگی سیستم عامل دیگری را با استفاده از نرم افزار های شخص ثالث بر روی این کنسول نصب کنند ( واقعا عالیه ، نه :) )

عکس هایی از آموزش جایگزینی هارد درایو و باتری ها را در دفترچه ی راهنمای PS3 مشاهده می کنید ;)

2youzps.jpg

3zisww4.jpg

3ydmjas.jpg

4e19e1v.jpg

آخرین ویرایش:
نمیدونم خبر ، قدیمیه یا جدید !!
راجع به استفاده PS3 از Xfire ـه معروف..
Viacom owns Xfire, a free, PC-only service with 4.7 million registered users. Xfire offers services such instant messaging, a friend list, server and ping information, profiles, among other features.

Initially, it was thought that Sony might license Xfire for their PlayStation Network Platform, but that doesn't appear to be true. The story was discovered by the folks at 1UP and picked up by Next-Gen.biz. Calls to the companies have returned similar answers that suggest there are no plans (at least for now) to include Xfire with their Network Platform.

One intersting tidbit of information came from Chris Kramer, senior director of corporate communications for Sony Online Entertainment (SOE), who said, "SOE has been in talks with Xfire about potentially including some of their technology in Untold Legends Dark Kingdom, our PlayStation 3 launch title. This proposed deal is completely separate and independent from the PlayStation Network Platform, and is something that SOE was examining specifically for Dark Kingdom. More information on Xfire and Dark Kingdom will be coming soon."

Officials at Xfire also confirmed they were in talks with Sony, but wanted to stress that, "Xfire is not part of the PlayStation Network Platform. We are in discussions with Sony Online Entertainment, but I cannot comment any further."

خبر های موثقی به گوش میرسه که افرادی موفق شدند هارد درایو 60 گیگا بایتی PS3 را با یک هارد درایو 120 گیگابایتی جایگزین کنند و نه تنها موفق شدند هارد درایو را تعویض کنند بلکه حتی تونستند به سادگی سیستم عامل دیگری را با استفاده از نرم افزار های شخص ثالث بر روی این کنسول نصب کنند ( واقعا عالیه ، نه :) )
این موضوع خیلی جدید نیست و قبلا بارها و بارها مسئولین سونی اعلام کرده بودن که این کنسول بسیار شبیه PC عمل میکنه و میشه قطعات جانبی استاندارد رو برای این کنسول استفاده کرد. مثلا لازم نیست 40 دلار پول camera بدی و میتونی از وبکم خودت استفاده کنی. یا لازم نیست 100 دلار پول هارد 20 گیگی بدی (البته کسی که پریمیوم 360 رو داشته باشه هارد 20 گیگی هم روش هست اما مایکروسافت یقینا در آینده هارد با ظرفیت بیشتر عرضه می کنه که خیلیها منتظرشن و خوب معلومه شرکتی که برای هارد 20 گیگی قیمت 100 دلاری میگذاره برای هارد 100 یا 80 یا 200 یا ... چه قیمتی می خواهد بگذاره :cheesygri ) و میتونی از هارد با ظرفیت بالا با قیمت مناسب استفاده کنی

از طرفی با توجه به بسیاری از خصوصیات این کنسول (داشتن هارد درایو، داشتن سیستم عامل اپن سورس، عرضه YDL 5.0 و نصب اون بر روی کنسول، امکان install کردن بعضی از فایل های بازی ها بر روی هارد و ...) میشه خیلی ساده حدس زد که این کنسول جولانگاهی خواهد بود برای هکرها و خیلی زودتر از اون چیزی که خیلیها فکر می کنند هک خواهد شد.

یه قضیه ای داره من رو به شدت نگران میکنه

اتصال کنسول های PSP=PS3 و Wii=NDS تا حالا اصلا ازش خبری نیست!!
حداقل من نمیتونم چیزی پیدا کنم
اینهمه بشر رفتن این کنسول رو خریدن یکی PSP نداشته یه امتحان بکنه ببینه چه اتفاقی میافته؟
من الان باید یه به GS ایمیل بزنم بهشون بگم پدر سوخته 10 تا بازی تو اون فیلم نشون دادی میمردی یه NDS پیدا میکردی میدیدی چه اتفاقی میافته؟

همون طوری که میدونید تاریخ عرضه PS3 در اروپا رسمی نیست
این یکمی شک رو برمیانگیزه :)
من احتمال میدم که سونی هم از MS یه چیزهایی یاد گرفته میخواد یه دفعه اکی بگه که تو کریسمس این کنسول تو اروپا موجوده !!!
:)

یه قضیه ای داره من رو به شدت نگران میکنه

اتصال کنسول های PSP=PS3 و Wii=NDS تا حالا اصلا ازش خبری نیست!!
حداقل من نمیتونم چیزی پیدا کنم
اینهمه بشر رفتن این کنسول رو خریدن یکی PSP نداشته یه امتحان بکنه ببینه چه اتفاقی میافته؟
من الان باید یه به GS ایمیل بزنم بهشون بگم پدر سوخته 10 تا بازی تو اون فیلم نشون دادی میمردی یه NDS پیدا میکردی میدیدی چه اتفاقی میافته؟

همون طوری که میدونید تاریخ عرضه PS3 در اروپا رسمی نیست
این یکمی شک رو برمیانگیزه :)
من احتمال میدم که سونی هم از MS یه چیزهایی یاد گرفته میخواد یه دفعه اکی بگه که تو کریسمس این کنسول تو اروپا موجوده !!!
:)

کی میگه خبری نیست !؟؟؟؟؟ PSP به PS3 رو فکر کنم تو e3 بود یارو داشت نمودنم فرمول 1 بازی میکرد بعد از PSP به عنوان آینه بغل استفاده کرد که بسی جالب بود !

توی یک مصاحبه با Gamepro آقای Cliffy B گفته که بازی Gears of War تازه ابتدای راهه و این کنسول توانایی های خیلی بیشتری داره. به خصوص توی زمینه های فیزیک، هوش مصنوعی و نورپردازی ریل تایم هنوز خیلی جا برای کار هست و میشه بیشتر از این پیشرفت کرد. مصاحبه تقریبا طولانیه و من هم وقت نوشتن همه اش رو ندارم. فقط این نکته رو گفتم تا بعضی ها که فکر می کنن این کنسول ها به زودی از رده خارج میشن بدونن که این کنسولها حالا حالا ها در خدمت ما هستند. این بازیها تازه بازیهای نسل اول و دوم این کنسولهاست و در آینده شاهد پیشرفت زیادی خواهیم بود.
اینم لینک مصاحبه برای اونهایی که علاقه دارن مصاحبه رو بخونن:

http://www.gamepro.com/news.cfm?article_id=85688

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or