توجه
دوستان عزیز بحث در مورد قشنگی ، زیبایی ، قیافه کنسول ها در تاپیک کدام کنسول
اما بریم سراغ خبر ها
کنسول بازی PS3 با 200 عنوان بازی PS2 ناسازگاری دارد
بر طبق گزارش های منتشر شده در حدود 196 عنوان بازی PS2 هنگام اجرا برو روی PS3 با مشکل مواجه میشوند ...
این مشکل ها مواردی همچون قطعی صدا و یا هنگ کردن هنگام اجرای بازی را در بر می گیرد
در واکنش به این گزارش ها سونی اعلام کرده که در به روز رسانی سیستم در آینده این مشکل را بر طرف خواهد کرد و حتی ممکن است برای بعضی ار عناوین بازی ها پچ هایی منتشر کند
منابع موثق نزدیک به تیم سازنده ی بازی Call of Duty جزییاتی از بازی Call of Duty 4 فاش کردند
بر طبق گزارش این منابع بازی Call of Duty 4 توسط Infinity Ward توسعه داده خواهد شد که سازنده ی شماره های اول و دوم این بازی است
بر طبق گزارش مذکور بازی از جنگ جهانی دوم فاصله خواهد گرفت و بیشتر بر روی جنگ های زمان حال متمرکز خواهد شد ...
مشخص نیست که Infinity Ward با این اقدام آیا قصد پیروی از سری بازی Battlefield کمپانی EA را دارد یا خیز !!!
مدیر بازاریابی نینتندو اعلام کرد که Blu-Ray و HD-DVD برای گیمر ها نا عادلانه است
مدیر بازاریابی بخش کانادای نینتندو در مصاحبه ای اعلام کرد که گیمر ها نباید مجبور به خرید تکنولوژی های جدید نظیر بلوری و HD-DVD شوند ..
و اضافه کرد " هنگامی که من سیستم بازی میخرم ، من بر روی بازی ها تمرکر دارم .. من میخواهم بازی ها را بازی کنم و بنظر من این ابتدایی ترین دلیلی است که چرا کسی یک سیستم بازی میخرد "
وی بیان داشت مجبور کردن مشتریان برای گرفتن یک تصمیم جزء بخشی از استراتژی نینتدو نخواهد بود
اما خیلی ها در ارتباط با تعویض باتری های کنترلر PS3 سردرگم شدند
سونی در ابتدا گفته بود که باتری های کنترلر را خود به صورت مجانی تعویض میکنه اما بعدا گغت که خودتون باید این کار را انجام بدید و نحوه ی آموزشش را در دفترچه ی راهنمای PS3 قرار داد
اما عوض کردن باتری های Sixaxis به هیچ عنوان از تعویض سیم کارت موبایلتون سخت تر نیست ... شما تنها بایستی پیچ های این کنترلر را باز کنید و باتری را تعویض کنید ... همین
اما Bungie خبر داد که برای جشن پنجمین سالگرد بازی Halo از یکسری موارد و مسائلی پرده بر خواهد داشت ...
پنج سال پیش در نوامبر سال 2001 بازی Halo برای کنسول Xbox روانه ی بازار شد و که پایه ریز یکی از پرطرفدارترین و موفق ترین بازی های کنسول Xbox شد ...
اما این مسائل چه میتواند باشد ؟؟؟ Halo 3
این هم عکس هایی از مراحل بروز رسانی کنسول PS3
خبر دیگه شایعه بزرگی که هست در مورد خرید کپکام توسط مایکروسافت هست . بعد از تائید ساخته شدن بازی رزیدنت اویل برای xbox360 و شایعه ساخته شدن dmc4 و درج شدن ساخته شدن mgs4 برای xbox360 با علامت سوال و خالا شایعه خرید کپکام توسط مایکروسافت !!!!!!!!!1 اگه این کار بشه باید دیگه قبول کرد سونی تو وضعیت بسیار بدی میوفته ؟!
خبر بی پایه و اساس تر از این من تا حالا جایی نخونده بودم ...

اون منابعی هم که گذاشتید هیچ ارزشی ندارند
دوست عزیز ovis در گذاشتن خبر بیشتر دقت کنید چون اینجا تاپیک اخبار هست و نه تاپیک شایعه سازی