اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

کلا شکل و قيافه هر محصولی از نظر روانی نشون دهنده کيفيت اون محصول هست، و اين مورد در مورد هر محصول الکترونيکی و غير الکترونيکی خانگی صدق می کنه. و توی فروش اون تاثير مستقيم داره، وگرنه الکی نيست که شرکت ها کلی هزينه برای طراحی محصولاتشون می کنن. از جمله شرکت apple و حتی خود شرکت سونی که به ظاهر محصولاتش اهميت خاصی می ده، حالا معلوم نيست چی شده که همه طرفداران سونی مخالف ظاهر شدند .

ما قرار نیست کنسولمون رو دست بگیریم و تو کوچه خیابون بدویم پس وزنش هم اهمیتی پیدا نمیکنه.
لطفا جمع نبندين ، چون من يکی که کنسول رو خونه دوستان هم می برم ! البته باهاش نمی دوم !

ما اگر دنبال قشنگی و لوکس بودن هستیم اصلاً چرا کنسول بخریم اجناس عتیقه و کیریستال و از اینجور چیزا میخریم.
اين حرفها همش روپوشانی روی ضعف های محصول مورد علاقت هست و کاملا هم تابلو هست ، و گرنه همه می دونيم که شکل و ظاهر توی هر محصول الکترونيکی و غير الکترونيکی خانگی مهم هست، و گرنه اينقدر تکنولوژی های خفن برای ظريف تر کردن کامپيوتر ها ابداع نمی شد. و گرنه کامپيوتر های خونگی الان اندازه يخچال بود چون شما نمی بريدش بيرون و باهاش "نمی دوين" ؟؟؟؟ ي

شما می تونی بری و يک کيس کامپيتور کاملا بيريخت چراغ BMW ای بخری ، ولی اين کار رو نمی کنی و ترجيح می دی که يک کيس زيباتر رو انتخاب حتی به قيمت گرونتر ! پس يک چيزی فرق داره اين وسط !!!

پ.ن : من هم کلی گفتم و صرفا در جواب پستی که بحث اش پيش اومد بود و دليلی نداره دوباره اون عبارت پر رنگ قرمز رو بزنيد.

در ضمن اون عبارت "NEVER FEED THE TROLL" که ظاهرا خيلی باهاش حال می کنی و فکر می کنی بامزه هست پشت سر هر جوابی بدی ، يک توضيحی راجع بهش برای من و بقيه کاربر ها بدی ممنون می شم.

قبل از خبر منم باید بگم که شکل ظاهر هر وسیله ای واقعا خیلی مهمه و هرکس مخالف این حرف باشه به طور اطمینان میتونم بگم فقط از روی تعصب میتونه این حرف را بزنه . اگه به شما ن دو تا ماشین نشون بدن و بگن کارکرد هر دو یکی ولی یکی زیباتر و یکی بدریخت کدوم را برمیداری؟ حتما زیباتر را برمیداری .
حالا هرچی سونی یه طرف و من قبول دارم خیلی شرکت پیشرفته و بزرکی ولی از نظر طراحی ظاهر وسایل واقعا خیلی ضعیف هست حالا شکل ظاهری ps3 هیچ اگه عکسهای داخل کنسول را ببینید متوجه میشین اصلا ادم نمیدونه چی به چی هست مثل اینه که بخان یه چیزی را با زور چکش داخل یه چیزی بکنی میمونه . دیگه خود دانید :confused:

اینم یه خبر در مورد درایو hddvd که این خبر را از اول هم خودم میدونستم ولی موفقیت این درایو را کاملا تضمین میکنه به دلیل اینکه برای خرید این درایو نیاز به خرید xbox360 نیست و میشه اونو وصل به کامپیوتر کرد و استفاده کرد با این که قیمت بسیار پایینی داره . واقعا وقتی من فکر میکنم حال میکنم از سیاست مایکرو و توشیبا فقط کافی کمی خودتون هم فکر کنید .

Use The Xbox HD-DVD Drive on Your Windows PC

360partyhddvd.jpgIf you're cool you've already picked up the Xbox 360's HD-DVD drive to watch all those high quality Hollywood movies in stunning high definition. What's even better is that, with some potentially illegal software, you can plug the Xbox 360's HD-DVD drive right into your Windows-based PC and enjoy high def movies on your computer! Literally, all one needs to do is install the (illegal?) drivers then plug the drive in the drive and you're all set for a night of movie watching.

File this under, why would anyone want to do that? Because they can. – Nicholas Deleon

خبر دیگه شایعه بزرگی که هست در مورد خرید کپکام توسط مایکروسافت هست . بعد از تائید ساخته شدن بازی رزیدنت اویل برای xbox360 و شایعه ساخته شدن dmc4 و درج شدن ساخته شدن mgs4 برای xbox360 با علامت سوال و خالا شایعه خرید کپکام توسط مایکروسافت !!!!!!!!!1 اگه این کار بشه باید دیگه قبول کرد سونی تو وضعیت بسیار بدی میوفته ؟!

آخرین ویرایش:
کلا شکل و قيافه هر محصولی از نظر روانی نشون دهنده کيفيت اون محصول هست، و اين مورد در مورد هر محصول الکترونيکی و غير الکترونيکی خانگی صدق می کنه. و توی فروش اون تاثير مستقيم داره، وگرنه الکی نيست که شرکت ها کلی هزينه برای طراحی محصولاتشون می کنن. از جمله شرکت apple و حتی خود شرکت سونی که به ظاهر محصولاتش اهميت خاصی می ده، حالا معلوم نيست چی شده که همه طرفداران سونی مخالف ظاهر شدند .

بی تاثیر نیست اما از درجه اهمیت پائین برخورداره... مثل این میمونه موقعی که میخوای بری کارت گرافیک میخری 7300LE بابرد گیگا ممکنه جعبش از 7900GT با برد لیدتک زیبا تر باشه روی فنش هم چراغ سه رنگ باشه! شما 7300LE رو میخری چون ظاهرش زیباتره؟! من هیچوقت به ظاهر چیزی اهمیت نمیدم چون آدم سطحی نگری نیستم.. توجه با ذات هرچیز مهمه نا ظاهر... یه مثال خیلی بیش از اندازه گسترده تر... شما دوستات رو بر چه مبنایی انتخاب میکنی؟ خصوصیات ظاهری اونهای یا خصوصیات اخلاقی و کلاً باطنی اونها!! میدونم الان میای میگی این فرق میکنه و من راجع به آدم حرف نمیزنم و .. blah blah blah.... اما این یک مبحث کلیه... شما میتونی هرجور میخوای باشی بمنم مربوط نیست، میخوای آدم ظاهر بینی باشی مشکل من نیست اینا همه خواسته های خودته اما خواهشاً دست از مغلطه نکن.... روی این موضوع های احمقانه هم بحث نکن.. این یک تبادل نظر بود بین من و اون آقا .. زیرشم توضیح دادم که منظورم چی بوده... ولی اینجا انگار همه دلشون میخواد سوءتفاهم داشته باشن و در واقع واسه سوءتفاهم سر و دست میشکنن... ظاهر مهم من نمیگم مهم نیست اما همیشگی نیست مسلماً هرچیزی قشنگش خوبه اما باید دید که ما مثلاً (بازم تاکید میکنم مثلاً) یک اسپیکر رو برای قیافش میخریم یا برای صداش؟!

لطفا جمع نبندين ، چون من يکی که کنسول رو خونه دوستان هم می برم ! البته باهاش نمی دوم !

درسته اما پر کمرت آویزون نیست که وزنش اذیتت کنه :laughing: میگذاری تو کیفت و یا کوله یا نهایت نیمساعت تا 2 ساعت تو راهی!! اگر 2-3 کیلو وزن کنسول انقدر ناراحتت میکنه شما مشکل قوای جسمانی داری عزیز جان... من چی بگم که دیسک کمر گرفتم هردفعه کیسمو کول میکنم از این سر تهرون پا میشم میرم اونسرش که 4-5 ساعت با بچه ها LAN پارتی قرار بدیم...

اين حرفها همش روپوشانی روی ضعف های محصول مورد علاقت هست و کاملا هم تابلو هست ، و گرنه همه می دونيم که شکل و ظاهر توی هر محصول الکترونيکی و غير الکترونيکی خانگی مهم هست، و گرنه اينقدر تکنولوژی های خفن برای ظريف تر کردن کامپيوتر ها ابداع نمی شد. و گرنه کامپيوتر های خونگی الان اندازه يخچال بود چون شما نمی بريدش بيرون و باهاش "نمی دوين" ؟؟؟؟ ي

شما می تونی بری و يک کيس کامپيتور کاملا بيريخت چراغ BMW ای بخری ، ولی اين کار رو نمی کنی و ترجيح می دی که يک کيس زيباتر رو انتخاب حتی به قيمت گرونتر ! پس يک چيزی فرق داره اين وسط !!!

حیف که نمیخوام از بعضی اصطلاحات استفاده کنم اما اینجا جای ID کیانوش واقعاً خالیه ...
برا همینه میگم Troll ی دیگه... منطق تو سرت نیست میای فقط یه بحثی رو راه میندازی که هر از گاهی یادمون نره کاربری به اسم sepul هم تو این فروم فعالیت داره... ;)

در ضمن اون عبارت "NEVER FEED THE TROLL" که ظاهرا خيلی باهاش حال می کنی و فکر می کنی بامزه هست پشت سر هر جوابی بدی ، يک توضيحی راجع بهش برای من و بقيه کاربر ها بدی ممنون می شم.

دیدی حق با من بود که آدم ظاهر بینی هستی!! چون اگر یکمی دقت میکردی در بطن کلمه Troll یک لینک قرار داشت که این قضیه رو شرح میداد...

PS: Commander William Adama: Walk out this cabin while you can...​

توجه

دوستان عزیز بحث در مورد قشنگی ، زیبایی ، قیافه کنسول ها در تاپیک کدام کنسول

اما بریم سراغ خبر ها

کنسول بازی PS3 با 200 عنوان بازی PS2 ناسازگاری دارد

بر طبق گزارش های منتشر شده در حدود 196 عنوان بازی PS2 هنگام اجرا برو روی PS3 با مشکل مواجه میشوند ...

این مشکل ها مواردی همچون قطعی صدا و یا هنگ کردن هنگام اجرای بازی را در بر می گیرد

در واکنش به این گزارش ها سونی اعلام کرده که در به روز رسانی سیستم در آینده این مشکل را بر طرف خواهد کرد و حتی ممکن است برای بعضی ار عناوین بازی ها پچ هایی منتشر کند

منابع موثق نزدیک به تیم سازنده ی بازی Call of Duty جزییاتی از بازی Call of Duty 4 فاش کردند

بر طبق گزارش این منابع بازی Call of Duty 4 توسط Infinity Ward توسعه داده خواهد شد که سازنده ی شماره های اول و دوم این بازی است

بر طبق گزارش مذکور بازی از جنگ جهانی دوم فاصله خواهد گرفت و بیشتر بر روی جنگ های زمان حال متمرکز خواهد شد ...

مشخص نیست که Infinity Ward با این اقدام آیا قصد پیروی از سری بازی Battlefield کمپانی EA را دارد یا خیز !!!

مدیر بازاریابی نینتندو اعلام کرد که Blu-Ray و HD-DVD برای گیمر ها نا عادلانه است

مدیر بازاریابی بخش کانادای نینتندو در مصاحبه ای اعلام کرد که گیمر ها نباید مجبور به خرید تکنولوژی های جدید نظیر بلوری و HD-DVD شوند ..

و اضافه کرد " هنگامی که من سیستم بازی میخرم ، من بر روی بازی ها تمرکر دارم .. من میخواهم بازی ها را بازی کنم و بنظر من این ابتدایی ترین دلیلی است که چرا کسی یک سیستم بازی میخرد "

وی بیان داشت مجبور کردن مشتریان برای گرفتن یک تصمیم جزء بخشی از استراتژی نینتدو نخواهد بود

332z503.jpg

اما خیلی ها در ارتباط با تعویض باتری های کنترلر PS3 سردرگم شدند

سونی در ابتدا گفته بود که باتری های کنترلر را خود به صورت مجانی تعویض میکنه اما بعدا گغت که خودتون باید این کار را انجام بدید و نحوه ی آموزشش را در دفترچه ی راهنمای PS3 قرار داد

اما عوض کردن باتری های Sixaxis به هیچ عنوان از تعویض سیم کارت موبایلتون سخت تر نیست ... شما تنها بایستی پیچ های این کنترلر را باز کنید و باتری را تعویض کنید ... همین ;)

اما Bungie خبر داد که برای جشن پنجمین سالگرد بازی Halo از یکسری موارد و مسائلی پرده بر خواهد داشت ...

پنج سال پیش در نوامبر سال 2001 بازی Halo برای کنسول Xbox روانه ی بازار شد و که پایه ریز یکی از پرطرفدارترین و موفق ترین بازی های کنسول Xbox شد ...

اما این مسائل چه میتواند باشد ؟؟؟ Halo 3

این هم عکس هایی از مراحل بروز رسانی کنسول PS3

2z3uiau.jpg

2m7citv.jpg

2iqfkpg.jpg

344xgl3.jpg

2hs3yv8.jpg

2qv9t94.jpg

2ufziuo.jpg

44vuwwz.jpg

خبر دیگه شایعه بزرگی که هست در مورد خرید کپکام توسط مایکروسافت هست . بعد از تائید ساخته شدن بازی رزیدنت اویل برای xbox360 و شایعه ساخته شدن dmc4 و درج شدن ساخته شدن mgs4 برای xbox360 با علامت سوال و خالا شایعه خرید کپکام توسط مایکروسافت !!!!!!!!!1 اگه این کار بشه باید دیگه قبول کرد سونی تو وضعیت بسیار بدی میوفته ؟!

خبر بی پایه و اساس تر از این من تا حالا جایی نخونده بودم ... :) :) :eek:
اون منابعی هم که گذاشتید هیچ ارزشی ندارند ;)
دوست عزیز ovis در گذاشتن خبر بیشتر دقت کنید چون اینجا تاپیک اخبار هست و نه تاپیک شایعه سازی ;)

آخرین ویرایش:
توجه

خبر بی پایه و اساس تر از این من تا حالا جایی نخونده بودم ... :) :) :eek:
اون منابعی هم که گذاشتید هیچ ارزشی ندارند ;)
دوست عزیز ovis در گذاشتن خبر بیشتر دقت کنید چون اینجا تاپیک اخبار هست و نه تاپیک شایعه سازی ;)

بله بله شما راست میگید من نمیدونستم مجله Electronic Gaming Monthly شایعه پراکنی میکنه:eek: واقعا چه حرفها .درضمن خیلی هم بی پایه و بی اساس نیست چون شایعه های کپکام در مورد مایکروسافت خیلی زیاده و اصلا هم جای تعجبی نداره کاری نشد نداره مایکروسافت اونقدر پول داره که بتونه با یه نشان دادن پول درست حسابی کپکام را بخره .:-"

واقعا تعصب روی یه کنسول دیگه حدی داره .من نه کنسولی داشتم و نه قبلا xbox داشتم و نه ps2 . پس دلیلی هم نداره بیام از یه شرکت بزرگی مثل سونی که همه دوستش دارن اینجا از الکی بدی کنم ازش .

بشرات بیکار در دور دنیا نشستن از Manual کنسول wii یه چند تا نکته رو در آوردن که در پایین میتونید بخونید (البته با توجه به حرف سیاوش جان ترجمه کردم اگه درست نیست به بزرگی ببخشید)
1- در Mii Plaza شما حداکثر 100 mii میتونید نگه دارید
2-Photo chanel حداکثر میتونه 1000 تا عکس رو نشون بده اگه کارت SD شما بیشتر از این ظرفیت داره شما نیاز دارید که در جای دیگه ای(PC ,Camera) اونها رو reorganize (فارسیش چی میشه ؟) تعداد رو به 1000 برسونید و دوباره به کنسول بندازید
3-شما عکسها رو نمیتونید ذخیره یا overwrite بکنید
4- به هرف فریم یک فیلم شما میتونید یه Fun! mode اضافه کنید
3-حداکثر سایز تصویر قابل مشاهده 8192x8192 و QuickTime هم 848x480 هست (WMA ساپورت نمیکنه ؟ :confused: )
4- فایل صوتی Mp3 در زیر فایل های ساپورت شده هست ولی بعد از مدتی متوجه شدیم که به شکل بقیه فایل ها نیست و به شکل دیگه ای باید این فایل رو گوش کنید
5-این رو خودتون بخونید :
NOTE: Your use of the Wii Shop Channel is subject to your acceptance of the Wii Users Agreement, the Wii Privacy Policy and the Wii Code of Conduct. Copies of the most updated versions of these agreements may be found at support.nintendo.com.
6-توجه داشته باید که بعضی از بازی های Virtual Console نیاز به دسته کلاسیک دارن که به صورت جداگانه باید خرید بشه (همه رو نگفته یه شک ایجاد میشه )
7- تقویم این کنسول از سال 2000 تا 2035 رو نشون میده
8-قابلیت ارسال عکس از کنسول به PC و موبایل وجود نداره
9-ساعت کنسول 24 ساعته هست (یعنی 1:00 pm میشه همون 13:00 )
10-parental control بازی های GC رو ساپورت نمیکنه (به جهنم :) )
11- شرکت نینتندو میتونه مواردی که شما در messaging features نوشته بشه رو تحت نظر داشته باشه 1) در حالتی که قانون این اجازه رو بده 2) زمانی که نیاز به حفاظت از شرکت و اعضا اون هست 3) برای سرویس دهی

12- فاصله توصیه شده برای wii mote تا sensor bar حدود 3 to 8 feet هست دقت داشته باشید که نور شدید به دقت سنسور بار تاثیر میزاره

13-By formatting the Wii Shop Channel from the Wii's system menu, you clear all "records of your transactions and rights to download software

14- تنظیم شوک و بلندگو وی موت بر روی تمامی وی موت ها تاثیر میزاره

تمام!!
لینک

اعلام شده که در بازی Excite truck میتونید به Mp3 های خودتون گوش کنید;)

من خیلی وقت بود ننشسته بودم پای TV
امروز که نشستم با اجازه چشمهام در اومد :eek:
داشت تبلیغات این wii رو نشون میداد :) من که تا حالا مال ps3 رو ندیدم :)
تمام تلاشم اینه که بتونم ضبطش کنم
داستان تبلیغات :) :
یه صفحه سفید ظاهر میشه با اسم wii به شکل بزرگ اسم وی به تدریج محو میشه و وی موت پدیدار میشه در این قسمت پایین صفحه این رو مینویسه :
Wii(includes wii sports) around 179 pounds
و در همین حال شاهد این هستیم که یه دست میاد و وی موت رو میگیره :)
حالا بقیه صفحه دوباره اسم وی رو میبینیم به همراه تاریخ انتشار
:) ;)

HDDVD drive for Xbox360 روی جفت PC و Mac کار میکنه..روی PC فقط باید یک سری Driver رو نصب کنید و برنامه پخش HDDVD ! جالب اینکه روی Mac حتی لازم نیستDriver نصب کنید ولی چون برنامه پخش برای Mac نیومده فقط برای دیدن DVD میشه ازش روی Mac استفاده کرد. Apple یکی از اعضای کنسرسیوم BR هست ولی توی ThinkSecret هم قبلا خبرا اومده بود کهApple از HDDVD هم پشتیبانی میکنه

برای خبر و دیدن توی HDDVD Player برین اینجا

یه لینک دیگم اینجا

-------------------
اینم کردن یه PS3 که برای امریکای شمالی هست

آخرین ویرایش:
کاربر ovis
این آخرین باریه که دارم بهت اخطار میدم و اگه یک بار دیگه اخباری که میزاری رو از توی google یا فرومهای گیم اسپات و xbox پیدا کرده باشی برای همیشه از سایت بن
میشی

مشکل شما اینه که میری توی google و مثلا تایپ میکنی DMC4 for XBOX360
گوگل هم 100 تا سایت برات لیست میکنه که توشون یه سری آدم که اصلا هویتشون مشخص نیست و یه سری کاربر عادی توی فرومهای مختلف هستن گفتن که دویل می کرای برای 360 میاد ... مشکل وقتی جدی تر میشه که شما فکر میکنی این اخبار رسمی هستن !
این اخبار حتی ارزش شایعه رو هم ندارن چه برسه به خبر رسمی

در هر صورت اخطار آخرو بهت دادم که بعدا دیگه ناراحت نشی

یه خبرجالب
Dealzmodo: $100 off Xbox 360 Core or Premium at MicroCenter

microcenter360.jpg

microcenter360.jpgTo celebrate the grand opening of gaming departments at MicroCenter stores, they are offering $100 mail-in-rebates on the Xbox 360 Core or Premium systems. This would bring the price of the Core down to $200 and the price of the Premium down to $300. It is likely to be in-store only and the offer begins today and is good through December 3 or when supplies run out. (If you do get this, I would very much recommend also getting
Gears of War, it's the cat's pajamas, yo.) Thanks, Soheil – Travis Hudson

دیگه فکر کنم با این شرایط فرق بین قیمتهای xbox360 و ps3 خیلی زیاد میشه.

http://www.gizmodo.com/gadgets/deal...360-core-or-premium-at-microcenter-214397.php

HDDVD drive for Xbox360 روی جفت PC و Mac کار میکنه..روی PC فقط باید یک سری Driver رو نصب کنید و برنامه پخش HDDVD ! جالب اینکه روی Mac حتی لازم نیستDriver نصب کنید ولی چون برنامه پخش برای Mac نیومده فقط برای دیدن DVD میشه ازش روی Mac استفاده کرد. Apple یکی از اعضای کنسرسیوم BR هست ولی توی ThinkSecret هم قبلا خبرا اومده بود کهApple از HDDVD هم پشتیبانی میکنه

برای خبر و دیدن توی HDDVD Player برین اینجا

یه لینک دیگم اینجا

-------------------
اینم کردن یه PS3 که برای امریکای شمالی هست

خوب این خبر را من قبلا داده بودم ولی این موفقیت کامل این درایور را نشان خواهد داد و به نظر میاد فروش فوق العاده ای داشته باشه با قیمت بسیار مناسب خود و این سیاست بزرگ توشیبا را نشون میده.

یه خبرجالب
Dealzmodo: $100 off Xbox 360 Core or Premium at MicroCenter

microcenter360.jpg

microcenter360.jpgTo celebrate the grand opening of gaming departments at MicroCenter stores, they are offering $100 mail-in-rebates on the Xbox 360 Core or Premium systems. This would bring the price of the Core down to $200 and the price of the Premium down to $300. It is likely to be in-store only and the offer begins today and is good through December 3 or when supplies run out. (If you do get this, I would very much recommend also getting
Gears of War, it's the cat's pajamas, yo.) Thanks, Soheil – Travis Hudson

دیگه فکر کنم با این شرایط فرق بین قیمتهای xbox360 و ps3 خیلی زیاد میشه.

http://www.gizmodo.com/gadgets/deal...360-core-or-premium-at-microcenter-214397.php

ببین وقتی میگم درست خبر نمیزاری و فقط یه چیزی میبینی و میای سریع کپی میکنی اینجا همینه !
این چیزایی که نوشتی معنیش این نیست که قراره قیمت XBOX360 صد دلار ارزون بشه
اینجا فقط نوشته شده که به خاطر برگزاری جشنی که توی فروشگاههای MicroCenter برگزار میشه، کنسول XBOX360 برای مدت زمان محدودی با قیمت 100 دلار ارزون تر فروخته میشه اونم به صورت rebate
زمانش هم از امروز تا 3 دسامبر هست که میشه 20 روز
اون rebate ی هم که نوشته معنیش اینه که خریدار اول کل پول رو برداخت میکنه و بعد یه مقدار از پول بهش برگردونده میشه
مثلا 360 رو که نوشته 100 دلار تخفیف به صورت rebate معنیش اینه که شما اول 399 دلار رو میدی و کنسولو میگیری و بعدا 100 دلار برات میفرستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or