اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

دیگه فکر کنم با این شرایط فرق بین قیمتهای xbox360 و ps3 خیلی زیاد میشه.
این هم یک نمونه خبر دیگه ...
:eek: :eek: :eek:
چی بگم ....:thinking:

اما برای طرفدران بازی Zelda

zelda_screenshot.jpg

یکی از اشخاصی که این بازی را بازی کرده در مورد این بازی گفته این بازی براستی خوب است

گوشه ای از سخنان این فرد را میبینید :

من Wii را در تعطیلات به خانه بردم و توانستم زمان کمی را به Zelda اختصاص بدم ...

... در Joystiq هنگامی که بلگر (bloger) آن گفت این بازی یک شکست است و گرافیک وحشتناک آن را دلیل کافی برای این گفته ی خود دانست افرادی در تاپیک در واکنش به سخنان وی گفتند که گرافیک بازی آنچنان هم که او میگوید بد نیست و بازی در حقیقت خیلی خوب بنظر میرسد

اما مشکل اینجاست که او تا حدودی درست میگفت ... ظاهر بازی خیلی خوب بنظر نمیرسد . منظور من این نیست که ظاهر این بازی شبیه Gears of War نیست ... منظور من اینست که این بازی حتی به نسبت یک بازی GC هم خوب بنظر نمیرسد ... بگذارید در مورد آنچه من می گویم صادق باشیم

من بازی های زیبایی را بر روی گیم کیوب دیده ام Crystal Chronicles ، Wind Waker و Resident Evil 4 همگی از لحاظ ظاهر بازی های خارق العاده ای بودند ... اما Twilight Princess نمی تواند با هیچکدام از آن ها برابری کند :(
پس او راست میگفت اما چیزی که اون اشتباه کرد مسائل دیگری بود ...

با وجود اینکه ظاهر بازی آنچنان خوب بنظر نمیرسد اما این هنوز زلداست و خیلی پر هیبت است ...
بازی کردن Zelda با کنترلر Wii بشدت سرگرم کننده است ، گیم پلی بازی معرکست ، داستان بازی بی نظیر است و شما هنگامی که بازی میکنید اصلا به گرافیک فکر نمی کنید :cheesygri

تنها چند روز دیگر صبر کنید تا خودتان آنرا بازی کنید ;)

the-legend-of-zelda-twilight-princess-20061113011308668.jpg

اما سایت GameSpy اولین سایتی بوده که این بازی را نقد کرده .... در حقیقت نقد انحصاری و بهش نمره ی کامل داده یعنی 5 از 5 ....

این سایت در مورد این بازی گفته : تنها این بازی را بازی کن و خوشحال شو که اینکار را کردی
;)

البته ایرادی هم که گرفته این بوده که این بازی پورت شده ی نسخه ی گیم کیوب بوده

اما در مجموع سایت گیم اسپای از این بازی به عنوان یکی از بهترین بازی های سال 2006 یاد کرده

اما Patch بازی Gears of War در دست ساخت است

این پچ قرار هست باگ های بازی را برطرف کنه بخصوص در بخش مولتی پلیر ...

هنوز تاریخی برای عرضه ی این پچ اعلام نشده

بر طبق گزارش های رسمی تعداد دقیق کنسول های PS3 فروخته شده در ژاپن 88,400 عدد بوده است

در این گزارش همچنین آمده است که Ridge Racer 7 و Mobile Suit Gundam: Crossfire هر یک با فروش 30,000 نسخه پر فروش ترین عناوین بازی های این کنسول بوده اند ...

آخرین ویرایش:
ببین وقتی میگم درست خبر نمیزاری و فقط یه چیزی میبینی و میای سریع کپی میکنی اینجا همینه !
این چیزایی که نوشتی معنیش این نیست که قراره قیمت XBOX360 صد دلار ارزون بشه
اینجا فقط نوشته شده که به خاطر برگزاری جشنی که توی فروشگاههای MicroCenter برگزار میشه، کنسول XBOX360 برای مدت زمان محدودی با قیمت 100 دلار ارزون تر فروخته میشه اونم به صورت rebate
زمانش هم از امروز تا 3 دسامبر هست که میشه 20 روز
اون rebate ی هم که نوشته معنیش اینه که خریدار اول کل پول رو برداخت میکنه و بعد یه مقدار از پول بهش برگردونده میشه
مثلا 360 رو که نوشته 100 دلار تخفیف به صورت rebate معنیش اینه که شما اول 399 دلار رو میدی و کنسولو میگیری و بعدا 100 دلار برات میفرستن

بابا شما هم چه گیری دادی به من . من کهحرفی و نگفتم که قرار هست کلا قیمت بشکنه اخه من کجا گفتم میبینید که من خبر گذاستم و مردم هم سواد دارن تا ترجمه کنن .
بابا دیگه منم دیوانه نیستم که .
منظور من این بود که تو همین 2 روز فروش xbox360 بیشتر میشه پس میتونه برای ps3 مشکل ساز بشه.

این خبر را باشید :confused:
The PlayStation 3 Doesn't Like Zunes
ps3zune.gif

What's the first thing we did after we unboxed the Zune? No, not stuff it down our pants—that comes later. We hooked it up to the PS3.

As you can see, Sony doesn't play well with Microsoft. Unknown USB device? Ouch. Maybe the iPod plays better. You'll have to check back in a little while to see how much better. Wink. Wink. – Jason Chen

صد در صد شکل ظاهری هر وسیله الکترونیکی مهمه، اما تا اونجایی که من می دونم از این نظر PS3 خیلی سر تر از 360 هستش و کلا به بیننده القا می کنه که high end gadget هستش. البته از این نظر Wii از همشون سرتره و از نظر طراحی کاملا شبیه محصولات اپل هستش که همه هم میدونن حرف اول رو میزنه توی این زمینه.

بحث HD DVD player های 360 و وصل کردن اونها به کامپیوتر و موفقیت فوق العاده و ... هم خیلی خنده دار به نظر می رسن. اصولا بحث HD DVD vs Blu-Ray یه بحث تموم شده است، برنده هم مشخصه که کدوم فرمت خواهد بود.

کلی بازی هم از سایتهای مختلف امتیاز گرفتن که بقیه لطف می کنن و میگذارن، من فقط یه چیز بگم:
یکی از hardcore ترین گیمرهای دنیا (شاید بتونم بگم hardcore ترین) به بازی twilight princess امتیاز 9.6 داده. جالبه بدونید که ایشون به بازی ocarina of time که بدون شک بهترین بازی تاریخ (تا به امروز) بوده، امتیاز 9.3 داده بود و به بازی a link to the past هم امتیاز 9.1 داده بوده. بهرحال از نظر ایشون این بازی حتی از ocarina of time هم بهتره.
یادم میاد به یکی از بچه ها گفتم برای اینکه ببینی کدوم بازی بهترین بازی سال خواهد شد بهتره یه نگاه به امضای خودت بندازی :cheesygri

اما یه خبر یا بهتره بگم تحقیق در مورد تمایل به خرید کنسولهای نسل بعد (یا بهتره بگیم نسل فعلی) منتشر شده بود که دیروز می خواستم اینجا بگذارم اما فرصتش رو نداشتم و چون کسی نگفته هنوز، الان میگذارمش.

اولا که تحقیق از طرف NPD صورت گرفته. این تحقیق نتیجه یک نظر سنجی اینترنتی از 16670 نفر از NPD Consumer Panel members هستش که من نکات مهمش رو میگم.

1. بنابر این گزارش فاکتور های خیلی مهمی وجود دارن که باعث میشن در لانچ یک کنسول مصرف کنندگان اقدام به خرید یک کنسول بکنن بی توجه به قیمتی که اون کنسول داره.
2. قیمت فاکتور مهمیه برای خرید یک کنسول اما نه به اندازه content ی که یک کنسول داره. بر اساس این تحقیق فاکتور اول بازی ها هستند که 87 درصد به این فاکتور رای دادن و نکته جالب اینه که فاکتور دوم قابلیت backwards compatibility هستش با 68 درصد که این فاکتور می تونست برای 360 یک اشکال بزرگ به حساب بیاد در زمان لانچش در صورتیکه سونی و نینتندو این عیب رو ندارن.
3. انتخاب اون دو فاکتور به عنوان مهم ترین فاکتور ها نشون میدن که هم چنان بازی ها هستن که انتخاب یک کنسول رو تعیین میکنند.
4. این تحقیق نشون میده که heavy gamer ها (یا همون hardcore یعنی افرادی که زمان و پول زیادی رو به بازی اختصاص میدن) که اغلب افراد زیر 35 سال (بیشتر از جنس مذکر) هستن، بیشتر از هر گروه دیگه ای به خصوصیات یک کنسول توجه می کنند. خصوصیاتی مثل: داشتن بازیهای خوب، قابلیت backwards compatibility، دسته های بی سیم، قابلیت WiFi، بازی کردن به صورت آنلاین و ...
5. از میون heavy gamer ها که اصولا بیشتر از یک کنسول میخرن، 79 درصد تمایل به خرید Wii دارن و 70 درصد اشتیاق خودشون رو برای خرید PS3 نشون دادن.
6. اما از میون کسانی که فقط یک کنسول رو میخوان بخرن، PS3 با 62 درصد تونست در رتبه اول قرار بگیره.
7. NPD توی تقسیم بندی گیمر ها، گروه های دیگه ای هم غیر از heavy gamer ها در نظر گرفته: infrequent gamers, secondary gamers و prefer portable gamers که همه این گروه ها بیش از 40 درصد تمایل به خرید هر دو کنسول Wii و PS3 نشون دادن.

صد در صد شکل ظاهری هر وسیله الکترونیکی مهمه، اما تا اونجایی که من می دونم از این نظر PS3 خیلی سر تر از 360 هستش و کلا به بیننده القا می کنه که high end gadget هستش. البته از این نظر Wii از همشون سرتره و از نظر طراحی کاملا شبیه محصولات اپل هستش که همه هم میدونن حرف اول رو میزنه توی این زمینه.

بحث HD DVD player های 360 و وصل کردن اونها به کامپیوتر و موفقیت فوق العاده و ... هم خیلی خنده دار به نظر می رسن. اصولا بحث HD DVD vs Blu-Ray یه بحث تموم شده است، برنده هم مشخصه که کدوم فرمت خواهد بود.

کلی بازی هم از سایتهای مختلف امتیاز گرفتن که بقیه لطف می کنن و میگذارن، من فقط یه چیز بگم:
یکی از hardcore ترین گیمرهای دنیا (شاید بتونم بگم hardcore ترین) به بازی twilight princess امتیاز 9.6 داده. جالبه بدونید که ایشون به بازی ocarina of time که بدون شک بهترین بازی تاریخ (تا به امروز) بوده، امتیاز 9.3 داده بود و به بازی a link to the past هم امتیاز 9.1 داده بوده. بهرحال از نظر ایشون این بازی حتی از ocarina of time هم بهتره.
یادم میاد به یکی از بچه ها گفتم برای اینکه ببینی کدوم بازی بهترین بازی سال خواهد شد بهتره یه نگاه به امضای خودت بندازی :cheesygri

اما یه خبر یا بهتره بگم تحقیق در مورد تمایل به خرید کنسولهای نسل بعد (یا بهتره بگیم نسل فعلی) منتشر شده بود که دیروز می خواستم اینجا بگذارم اما فرصتش رو نداشتم و چون کسی نگفته هنوز، الان میگذارمش.

اولا که تحقیق از طرف NPD صورت گرفته. این تحقیق نتیجه یک نظر سنجی اینترنتی از 16670 نفر از NPD Consumer Panel members هستش که من نکات مهمش رو میگم.

1. بنابر این گزارش فاکتور های خیلی مهمی وجود دارن که باعث میشن در لانچ یک کنسول مصرف کنندگان اقدام به خرید یک کنسول بکنن بی توجه به قیمتی که اون کنسول داره.
2. قیمت فاکتور مهمیه برای خرید یک کنسول اما نه به اندازه content ی که یک کنسول داره. بر اساس این تحقیق فاکتور اول بازی ها هستند که 87 درصد به این فاکتور رای دادن و نکته جالب اینه که فاکتور دوم قابلیت backwards compatibility هستش با 68 درصد که این فاکتور می تونست برای 360 یک اشکال بزرگ به حساب بیاد در زمان لانچش در صورتیکه سونی و نینتندو این عیب رو ندارن.
3. انتخاب اون دو فاکتور به عنوان مهم ترین فاکتور ها نشون میدن که هم چنان بازی ها هستن که انتخاب یک کنسول رو تعیین میکنند.
4. این تحقیق نشون میده که heavy gamer ها (یا همون hardcore یعنی افرادی که زمان و پول زیادی رو به بازی اختصاص میدن) که اغلب افراد زیر 35 سال (بیشتر از جنس مذکر) هستن، بیشتر از هر گروه دیگه ای به خصوصیات یک کنسول توجه می کنند. خصوصیاتی مثل: داشتن بازیهای خوب، قابلیت backwards compatibility، دسته های بی سیم، قابلیت WiFi، بازی کردن به صورت آنلاین و ...
5. از میون heavy gamer ها که اصولا بیشتر از یک کنسول میخرن، 79 درصد تمایل به خرید Wii دارن و 70 درصد اشتیاق خودشون رو برای خرید PS3 نشون دادن.
6. اما از میون کسانی که فقط یک کنسول رو میخوان بخرن، PS3 با 62 درصد تونست در رتبه اول قرار بگیره.
7. NPD توی تقسیم بندی گیمر ها، گروه های دیگه ای هم غیر از heavy gamer ها در نظر گرفته: infrequent gamers, secondary gamers و prefer portable gamers که همه این گروه ها بیش از 40 درصد تمایل به خرید هر دو کنسول Wii و PS3 نشون دادن.

تو این پستتون یه تیکه اومدی که کاملا مشخص بود با من هستی .

در ضمن شما بهتر بود برید کارشناس بشید :-"

از پست شما چهار نتیجه بزرگ میشه گرفت :
1- شکست فرمت hddvd
2-برتر بودن شکل ظاهری ps3
3- شکست xbox360 در این مبارزه .
4- استفاده قرار گرفتن hddvd در رایانه اصلا برای موقیت انها تاثیر نداره (جالبه):confused: با این که قیمت خیلی ارزونی هم داره بنابه قیمتهایی که در بازار برای این پخش کننده ها رایج هست.

همین بهتر بود تا اینا را رک بگی تا این همه توضیح:biggrin1:

نمیدونم چرا اون امتیاز تغییر پیدا میکنه در حالیکه الان هم که من نقل قول کردم پست خودم رو، دارم میبینم که 9.6 تایپ کردم. به هر حال بازی امتیاز 9 و شش دهم گرفته نه 6 و نه دهم.

نوشته شده توسط ovis:
تو این پستتون یه تیکه اومدی که کاملا مشخص بود با من هستی .

در ضمن شما بهتر بود برید کارشناس بشید

از پست شما چهار نتیجه بزرگ میشه گرفت :
1- شکست فرمت hddvd
2-برتر بودن شکل ظاهری ps3
3- شکست xbox360 در این مبارزه .
4- استفاده قرار گرفتن hddvd در رایانه اصلا برای موقیت انها تاثیر نداره (جالبه) با این که قیمت خیلی ارزونی هم داره بنابه قیمتهایی که در بازار برای این پخش کننده ها رایج هست.

همین بهتر بود تا اینا را رک بگی تا این همه توضیح
تو بهتر نیست به جای خوندن پستهای بی خود من بری توی وبلاگ major nelson=larry hryb یا ozymandias=andre vrignaud ببینی شاید خبر جدیدی از ترکیدن PS3 و ورشکسته شدن سونی و تصاحب جهان توسط مایکروسافت و فروش 1 میلیاردی 360 و ... پیدا کنی؟
در ضمن اون نتیجه گیریهایی که توی پستت کردی:
اولا 1 و 2 و 4 مش فقط به همون 2 تا پاراگراف اول مربوط میشه، در ضمن کاملا هم رک گفتم اونم توی کمتر از 4-5 خط پس این همه توضیح این وسط چیه؟؟
ثانیا مورد سوم رو اگرچه نمیشه از پست من نتیجه گرفت، (اگه فکر می کنی اون تحقیق اینو میگه، اشتباه فکر می کنی چون اون تحقیق برای لانچ کنسولهاست و فقط 2 تا کنسول هستن که هنوز عرضه نشدن یعنی توی این نظر سنجی و تحقیق در مورد Wii و PS3 سؤال شده پس اگه درصدی برای 360 نمیبینی برای اینه که یک سال پیش عرضه شده) اما اگه خیلی دوست داری من نظرم رو رک بگم (که البته قبلا گفتم) باید بگم که حتی یک درصد هم احتمال نداره که 360 برنده این نسل بشه. شانس PS3 از همه بیشتره بعدشم Wii و 360 هم با صفر درصد شانس در ردیف آخر. بدون داشتن دو تا از سه تا بازار، 360 شانسی نخواهد داشت. تازه توی آمریکا هم که وضعش خیلی خوب نیست (اگرچه بدم نیست یعنی خوبه اما نه در حد یک market leader)

برا همینه میگم Troll ی دیگه... منطق تو سرت نیست
متاسفانه اينجا همه فکر می کنن منطق تو سر اون يکی نيست و حرفهای خودشون رو نمی خوانند ! و اين تفکر آدمهای احمق هست !

در ضمن من اينجا بيشتر خواننده هستم و فقط به بعضی پست های عجيب غريب جواب می دهم که بعضی ها زياد دور ور ندارند در حرف بی حساب کتاب زدن.
چون به نظر مياد اين فروم يک مقدار در مورد حرفهای بی حساب کتاب طرفداران سونی کوتاه مياد و برخورد نمی کنه، فکر می کنم اگر شخص ديگه ای به بقيه می گفت troll يا هر چيز بی مزه ديگه سريع اخراج می شد.

من هیچوقت به ظاهر چیزی اهمیت نمیدم چون آدم سطحی نگری نیستم.. توجه با ذات هرچیز مهمه نا ظاهر... یه مثال خیلی بیش از اندازه گسترده تر... شما دوستات رو بر چه مبنایی انتخاب میکنی؟ خصوصیات ظاهری اونهای یا خصوصیات اخلاقی و کلاً باطنی اونها!!
شما کنسول بازی رو با دوستانتون مقايسه می کنيد ؟ خيلی اوضاع خرابه که اينجوری !
وای ، حرفهات حرف نداره !
من اين ها رو بعضی مواقع شايد از زبان "سيد" ها در تلويزيون بشنوم.

دیدی حق با من بود که آدم ظاهر بینی هستی!!
وای سيد ! بايد برم توبه کنم !

در ضمن آقای imnotaretardlikeu ، اگه می شه برای حرفهات منبع درست بيار و لينک منبع رو بده به ما که اين نظر سنجی رو نشون بده .

اون قضيه يک HARDCORE گيمر (شايد بتونی بگی HARDCORE ترين) .... هم خيلی خنده دار بود، دستت درد نکنه که بعضی مواقع طرفداران غير troll ، ما troll ها رو شاد می کنند !
در ضمن لازم نيست اينقدر از Xbox360 نفرت داشته باشيد و نگران فروش اون باشيد، کنسول PS3 اومده ، خبرهای اون رو بگذاريد تا ما هم استفاده ببريم

آخرین ویرایش:
متاسفانه اينجا همه فکر می کنن منطق تو سر اون يکی نيست و حرفهای خودشون رو نمی خوانند ! و اين تفکر آدمهای احمق هست !
فکر کنم همین یک تیکه برای بن شدنت کافی باشه.
در ضمن آقای imnotaretardlikeu ، اگه می شه برای حرفهات منبع درست بيار و لينک منبع رو بده به ما که اين نظر سنجی رو نشون بده .
نه نمیشه
2iapsur.jpg

اون قضيه يک HARDCORE گيمر (شايد بتونی بگی HARDCORE ترين) .... هم خيلی خنده دار بود، دستت درد نکنه که بعضی مواقع طرفداران غير troll ، ما troll ها رو شاد می کنند !
تا قبل از بن شدنت دوست دارم بدونم این یه تیکه یعنی چی؟ مشکلت کجاست؟
در ضمن لازم نيست اينقدر از Xbox360 نفرت داشته باشيد و نگران فروش اون باشيد، کنسول PS3 اومده ، خبرهای اون رو بگذاريد تا ما هم استفاده ببريم

آهان فهمیدم مشکلت با همه اونهایی هستش که مثل تو فکر نمیکنند 360 دنیا رو می ترکونه و مایکروسافت هم هر کاری بخواهد میتونه بکنه، حتی فعال کردن هسته چهارم پردازنده 360 و اضافه کردن پورت HDMI و ساپورت کردن 1440p همشون با استفاده از آپدیت کردن firmware از طریق اینترنت !!
بهت توصیه می کنم زیاد به وبلاگهایی که به دوستت پیشنهاد دادم سر بزنی چون اونجا آدم هایی رو میبینی بهتر زبون همدیگرو می فهمید.

این توضیح رو برای بقیه میدم، البته اگه دوست داشته باشن یکمی بهش فکر کنن
بازار ژاپن توی نسل قبل - بیشتر از 25 میلیون کنسول
بازار اروپا توی نسل قبل - بیشتر از 45 میلیون کنسول
---------------------------------------------------------
مجموع - بیشتر از 70 میلیون

سهم 360 از این 2 تا بازار بعد از یک سال و بدون داشتن رقیب - کمتر از 1.5 میلیون
اگه کسی فکر می کنه 360 با این فروش ها توی ژاپن و اروپا میتونه برنده نسل آینده بشه باید یه فکری به حال خودش بکنه.
در ضمن من اصلا راجع به 360 و برنده شدن یا بازنده شدنش حرفی نزده بودم توی پستم، پست یه xbot دیگه مثل تو باعث شد تا نظرم رو که 100 درصد هم درسته بگم.
اگه 360 برنده نسل آینده شد من دیگه هیچ چیزی رو پیش بینی نمی کنم.
میتونیم یک کار ساده تر بکنیم. اگه 360 تا آخر سال 2009 یعنی 3 سال دیگه هنوز پر فروش ترین کنسول نسل بعد بود، من به طور کامل هر اظهار نظری در مورد گیم رو کنار میگذارم. اینجوری دیگه لازم نیست 5-6 سال هم صبر کنی تا ببینی چه اتفاقی میفته. من رو هم همه میشناسن پس نمیتونم از زیر این حرفی که زدم در برم.

میتونیم یک کار ساده تر بکنیم. اگه 360 تا آخر سال 2009 یعنی 3 سال دیگه هنوز پر فروش ترین کنسول نسل بعد بود، من به طور کامل هر اظهار نظری در مورد گیم رو کنار میگذارم. اینجوری دیگه لازم نیست 5-6 سال هم صبر کنی تا ببینی چه اتفاقی میفته
یعنی ما باید تا 3 سال دیگه صبر کنیم ! پیشنهاد بهتری فک میکنم لازم باشه!
فک میکنم خیلی راحت تا پایان سال 2007 همه چی درمورد کنسول پرطرفدار مشخص بشه

اما اگه خیلی دوست داری من نظرم رو رک بگم (که البته قبلا گفتم) باید بگم که حتی یک درصد هم احتمال نداره که 360 برنده این نسل بشه. شانس PS3 از همه بیشتره بعدشم Wii و 360 هم با صفر درصد شانس در ردیف آخر. بدون داشتن دو تا از سه تا بازار، 360 شانسی نخواهد داشت. تازه توی آمریکا هم که وضعش خیلی خوب نیست (اگرچه بدم نیست یعنی خوبه اما نه در حد یک market leader)

عزیز من شما داری اینجا حروم میشی :cheesygri
چرا وقت خودتو داری اینجا تلف میکنی مطمئنن تو سونی به امثال تو خیلی نیاز دارن البته حتما باهاشون روابطی هم داری و بعضی وقتها یه قلیون با هم چاق میکنین!
شما خون خودتو کثیف نکن اقای لمپن (خوب بهت گفته بودن والا خیلی پرو هستی که بازم اینجا پیدات شده:confused: )
ادمی که فنبوی بودن از سرو روش داره میریزه به دیگران میگه فنبوی واقعا خجالت داره

یعنی ما باید تا 3 سال دیگه صبر کنیم ! پیشنهاد بهتری فک میکنم لازم باشه!
فک میکنم خیلی راحت تا پایان سال 2007 همه چی درمورد کنسول پرطرفدار مشخص بشه

همه چیز از همین الان مشخص شده، همونطوری که گفتم توی اروپا و ژاپن Xbox یک brand خیلی خیلی ضعیفه و فروشش هم اینو ثابت میکنه، بدون فروش خوب توی اون دو تا منطقه هم 360 نمیتونه پر فروش ترین کنسول باشه. پس از همین الان هم همه چیز مشخصه و همونطوری که گفتم شانس 360 برای اول شدن صفر درصده.
اما برای اثبات به xbot ها باید حداقل تا 2-3 سال صبر کرد تا این قضیه کاملا علنی بشه.
در ضمن من توی اون شرطی که گفتم خیلی محتاطانه گفتم 2009 وگرنه من معتقدم که بعد از یک سال و نیم (اواسط 2008) فروش Wii بیشتر از 360 خواهد بود.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
امتیازهایی که تاحالا بازی twilight princess گرفته:

gamespy - 5/5
lawrence 9.9/10
the hylia - 9.6/10
underground online - 9.5/10

In Internet terminology, a troll is a person who enters an established community such as an online discussion forum and intentionally tries to cause disruption, most often in the form of posting inflammatory, off-topic, or otherwise inappropriate messages.

Got it?! or still have difficulties for understanding such a simple explanation?!

Other than that I have a word with ye about that marked word! back off, jerk off

در ضمن من اينجا بيشتر خواننده هستم و فقط به بعضی پست های عجيب غريب جواب می دهم که بعضی ها زياد دور ور ندارند در حرف بی حساب کتاب زدن.
چون به نظر مياد اين فروم يک مقدار در مورد حرفهای بی حساب کتاب طرفداران سونی کوتاه مياد و برخورد نمی کنه، فکر می کنم اگر شخص ديگه ای به بقيه می گفت troll يا هر چيز بی مزه ديگه سريع اخراج می شد.

انترنت ترول یک واژه با کاربرد بین المللی که در تمام فرومهای دنیا به کسانی مثل شما میدن... که 30 تا پست دارن و عین 30 تاش در جهت انحراف تاپیک بوده... از این به بعد هم سعی نکن جواب بدی چون ایگنوری و به چشم من نمیرسه.. خلاص ;)

شما کنسول بازی رو با دوستانتون مقايسه می کنيد ؟ خيلی اوضاع خرابه که اينجوری !
وای ، حرفهات حرف نداره !
من اين ها رو بعضی مواقع شايد از زبان "سيد" ها در تلويزيون بشنوم.

وای سيد ! بايد برم توبه کنم !

o_O

یک خبر جالب، هدست های Blutooth موبایل قایل استفاده با PS3 هستن. سونی این خبر رو در اختیار CVG قرار داده. البته سونی گفته که هدست مخصوص PS3 در راهه اما قبل از اینکه بیاد شما میتونید هدست بلوتوث موبایلتون رو برای استفاده با PS3 تنظیم کنید.

در Firmware کنسول منویی برای تنظیمات بلوتوث قرار داره که شما میتونید هدست، هدفون، میکروفون... رو که بلوتوث هست برای استفاده در PS3 تنظیم کنید.

دوستان خواهشا دیگه به این بحثا خاتمه بدید ... هیچ فایده ای نداره .. شما فکر کردید با این بحث ها کسی قانع مبشه ... کسی عقیده و یا نظرش را عوض میکنه ... خیر !!!
دیگه وقتی یکی از آقایون میاد و اینجا خبر دروغ و یا بقول خودش شایعه ( که اصلا وجود نداره ) میزاره و تازه بعدش طلبکار ما هم میشه .. دیگه براحتی میشه به ابعاد منطق بعضی از دوستان پی برد .. ;)

اما در سری جدید بازی Colin McRae از موتور پیشرفته ی Neon استفاده شده است ... که شماره ی جدید این بازی را تبدیل به یک بازی نسل آینده خواهد کرد

این موتور که بگفته ی سازندگان بازی از قدرت بسیار زیادی برخوردار است ساخت آن زمانی در حدود 18 ماه به طور انجامیده و 30 متخصص در ساخت آن شرکت داشته اند ...

این موتور قابلیت ها و جزییات زیادی را به ماشین ها و محیط بازی خواهد افزود ....
مواردی همچون دود اگزوز ، صدای خش خش کردن برگ درختان ، ریزش باران و آسیب دیدن ماشین ها و تاثیر پذیری اتومبیل از محیط گوشه ای از قدرت این موتور جدید است ...

عکس هایی از بازی

ss_preview_cmrDIRT_rally_03.jpg

ss_preview_CMRDirt_evo_02_comp_004.jpg

ss_preview_CMRDirt_fen_02_res.jpg

ss_preview_CMRDirt_che_02_res.jpg

ss_preview_cmrDIRT_Pajrallyraidcarcam.jpg

ss_preview_cmrDIRT_Audihillclimbreplay.jpg

ss_preview_cmrDIRT_Swiftcarcam.jpg

ss_preview_cmrDIRT_rally_05trav.jpg

ss_preview_cmrDIRT_Subarureplay.jpg

گرافیک و فیزیک این بازی محیطی و جزییاتی را فراهم میکند که در کمتر بازی سبک Racing شاهد آن بوده اید

بازی Colin McRae: DIRT قرار است در سال 2007 برای PC ، Xbox 360 و PS3 منتشر شود ...

Gears of War برای PC ؟؟؟؟

دیگه شنیدن این خبر تعجبی نداره ... ;)

در شماره ی تعطیلات مجله ی PC Gamer که بزودی در فروشگاه ها موجود خواهد بود به نوعی خبر آمدن Gears of War برای PC مورد تایید قرار گرفته

در این شماره عکسی به چاپ رسیده که این بازی در کنار چندین عنوان دیگر بازی هایی که قرار است برای PC منتشر شوند دیده می شود ...

در هر صورت بنظر نمی آید که مایکروسافت در آینده ای نزدیک قصد داشته باشد که این خبر را تایید کند ;)

مایکروسافت پیش بینی کرده است که بازی Gears of War تا پایان سال 2006 میلادی یک میلیون نسخه در سراسر جهان به فروش برود ...

آخرین ویرایش:
سلام

بازیهای زیادی از سایتهای مختلف امتیاز گرفتن که احتمالا توی این چندروز تعطیلی سایت همگی باید دیده باشینشون ... ولی میزارم برای کسایی که ندیدن

مهمترین ریویوی این چندروزه بازی Rainbow Six Vegas بود که سایت IGN در یک ریویوی اختصاصی به نسخه ی 360 این بازی امتیاز عالی 9.3 داد

بازی Resistance از Gamespot امتیاز8.6 گرفت
Tiger Woods 07 نسخه ی PS3 امتیاز 8.2 از گیم اسپات
NHL 2K7 امتیاز 8.3 برای PS3 از گیم اسپات
بازی NBA 07 (که خود سونی منتشرش کرده) امتیاز 4.9 از گیم اسپات
بازی Viva Pinata امتیاز 8.3 از گیم اسپات
Call of Duty 3 نسخه ی PS3 امتیاز 8.2 از گیم اسپات (نسخه ی 360 امتیاز 8.8 گرفته بود)
Dead or Alive Xtreme 2 امتیاز ضعیف 5.9 از گیم اسپات
بازی Super Monkey Ball: Banana Blitz برای Wii امتیاز 8.3 از گیم اسپات
بازی Trauma Center: Second Opinion برای Wii امتیاز 8 از گیم اسپات
بازی Mobile Suit Gundam: Crossfire امتیاز 2 از 5 از Yahoo Games که میشه 4 از 10
NFS Carbon نسخه ی PS3 امتیاز 7.9 از IGN (نسخه ای 360 و PC امتیاز 8.2 گرفته بودن)
Marvel Ultimate Alliance نسخه ی PS3 امتیاز 7.9 از IGN (نسخه ی 360 امتیاز 8.2 گرفته بود)
Untold Legends Dark Kingdom امتیاز 6.5 از IGN
Ridge Racer 7 امتیاز 8 از 1UP

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or