این هم یک نمونه خبر دیگه ...دیگه فکر کنم با این شرایط فرق بین قیمتهای xbox360 و ps3 خیلی زیاد میشه.
ببین وقتی میگم درست خبر نمیزاری و فقط یه چیزی میبینی و میای سریع کپی میکنی اینجا همینه !
این چیزایی که نوشتی معنیش این نیست که قراره قیمت XBOX360 صد دلار ارزون بشه
اینجا فقط نوشته شده که به خاطر برگزاری جشنی که توی فروشگاههای MicroCenter برگزار میشه، کنسول XBOX360 برای مدت زمان محدودی با قیمت 100 دلار ارزون تر فروخته میشه اونم به صورت rebate
زمانش هم از امروز تا 3 دسامبر هست که میشه 20 روز
اون rebate ی هم که نوشته معنیش اینه که خریدار اول کل پول رو برداخت میکنه و بعد یه مقدار از پول بهش برگردونده میشه
مثلا 360 رو که نوشته 100 دلار تخفیف به صورت rebate معنیش اینه که شما اول 399 دلار رو میدی و کنسولو میگیری و بعدا 100 دلار برات میفرستن
صد در صد شکل ظاهری هر وسیله الکترونیکی مهمه، اما تا اونجایی که من می دونم از این نظر PS3 خیلی سر تر از 360 هستش و کلا به بیننده القا می کنه که high end gadget هستش. البته از این نظر Wii از همشون سرتره و از نظر طراحی کاملا شبیه محصولات اپل هستش که همه هم میدونن حرف اول رو میزنه توی این زمینه.
بحث HD DVD player های 360 و وصل کردن اونها به کامپیوتر و موفقیت فوق العاده و ... هم خیلی خنده دار به نظر می رسن. اصولا بحث HD DVD vs Blu-Ray یه بحث تموم شده است، برنده هم مشخصه که کدوم فرمت خواهد بود.
کلی بازی هم از سایتهای مختلف امتیاز گرفتن که بقیه لطف می کنن و میگذارن، من فقط یه چیز بگم:
یکی از hardcore ترین گیمرهای دنیا (شاید بتونم بگم hardcore ترین) به بازی twilight princess امتیاز 9.6 داده. جالبه بدونید که ایشون به بازی ocarina of time که بدون شک بهترین بازی تاریخ (تا به امروز) بوده، امتیاز 9.3 داده بود و به بازی a link to the past هم امتیاز 9.1 داده بوده. بهرحال از نظر ایشون این بازی حتی از ocarina of time هم بهتره.
یادم میاد به یکی از بچه ها گفتم برای اینکه ببینی کدوم بازی بهترین بازی سال خواهد شد بهتره یه نگاه به امضای خودت بندازی :cheesygri
اما یه خبر یا بهتره بگم تحقیق در مورد تمایل به خرید کنسولهای نسل بعد (یا بهتره بگیم نسل فعلی) منتشر شده بود که دیروز می خواستم اینجا بگذارم اما فرصتش رو نداشتم و چون کسی نگفته هنوز، الان میگذارمش.
اولا که تحقیق از طرف NPD صورت گرفته. این تحقیق نتیجه یک نظر سنجی اینترنتی از 16670 نفر از NPD Consumer Panel members هستش که من نکات مهمش رو میگم.
1. بنابر این گزارش فاکتور های خیلی مهمی وجود دارن که باعث میشن در لانچ یک کنسول مصرف کنندگان اقدام به خرید یک کنسول بکنن بی توجه به قیمتی که اون کنسول داره.
2. قیمت فاکتور مهمیه برای خرید یک کنسول اما نه به اندازه content ی که یک کنسول داره. بر اساس این تحقیق فاکتور اول بازی ها هستند که 87 درصد به این فاکتور رای دادن و نکته جالب اینه که فاکتور دوم قابلیت backwards compatibility هستش با 68 درصد که این فاکتور می تونست برای 360 یک اشکال بزرگ به حساب بیاد در زمان لانچش در صورتیکه سونی و نینتندو این عیب رو ندارن.
3. انتخاب اون دو فاکتور به عنوان مهم ترین فاکتور ها نشون میدن که هم چنان بازی ها هستن که انتخاب یک کنسول رو تعیین میکنند.
4. این تحقیق نشون میده که heavy gamer ها (یا همون hardcore یعنی افرادی که زمان و پول زیادی رو به بازی اختصاص میدن) که اغلب افراد زیر 35 سال (بیشتر از جنس مذکر) هستن، بیشتر از هر گروه دیگه ای به خصوصیات یک کنسول توجه می کنند. خصوصیاتی مثل: داشتن بازیهای خوب، قابلیت backwards compatibility، دسته های بی سیم، قابلیت WiFi، بازی کردن به صورت آنلاین و ...
5. از میون heavy gamer ها که اصولا بیشتر از یک کنسول میخرن، 79 درصد تمایل به خرید Wii دارن و 70 درصد اشتیاق خودشون رو برای خرید PS3 نشون دادن.
6. اما از میون کسانی که فقط یک کنسول رو میخوان بخرن، PS3 با 62 درصد تونست در رتبه اول قرار بگیره.
7. NPD توی تقسیم بندی گیمر ها، گروه های دیگه ای هم غیر از heavy gamer ها در نظر گرفته: infrequent gamers, secondary gamers و prefer portable gamers که همه این گروه ها بیش از 40 درصد تمایل به خرید هر دو کنسول Wii و PS3 نشون دادن.
صد در صد شکل ظاهری هر وسیله الکترونیکی مهمه، اما تا اونجایی که من می دونم از این نظر PS3 خیلی سر تر از 360 هستش و کلا به بیننده القا می کنه که high end gadget هستش. البته از این نظر Wii از همشون سرتره و از نظر طراحی کاملا شبیه محصولات اپل هستش که همه هم میدونن حرف اول رو میزنه توی این زمینه.
بحث HD DVD player های 360 و وصل کردن اونها به کامپیوتر و موفقیت فوق العاده و ... هم خیلی خنده دار به نظر می رسن. اصولا بحث HD DVD vs Blu-Ray یه بحث تموم شده است، برنده هم مشخصه که کدوم فرمت خواهد بود.
کلی بازی هم از سایتهای مختلف امتیاز گرفتن که بقیه لطف می کنن و میگذارن، من فقط یه چیز بگم:
یکی از hardcore ترین گیمرهای دنیا (شاید بتونم بگم hardcore ترین) به بازی twilight princess امتیاز 9.6 داده. جالبه بدونید که ایشون به بازی ocarina of time که بدون شک بهترین بازی تاریخ (تا به امروز) بوده، امتیاز 9.3 داده بود و به بازی a link to the past هم امتیاز 9.1 داده بوده. بهرحال از نظر ایشون این بازی حتی از ocarina of time هم بهتره.
یادم میاد به یکی از بچه ها گفتم برای اینکه ببینی کدوم بازی بهترین بازی سال خواهد شد بهتره یه نگاه به امضای خودت بندازی :cheesygri
اما یه خبر یا بهتره بگم تحقیق در مورد تمایل به خرید کنسولهای نسل بعد (یا بهتره بگیم نسل فعلی) منتشر شده بود که دیروز می خواستم اینجا بگذارم اما فرصتش رو نداشتم و چون کسی نگفته هنوز، الان میگذارمش.
اولا که تحقیق از طرف NPD صورت گرفته. این تحقیق نتیجه یک نظر سنجی اینترنتی از 16670 نفر از NPD Consumer Panel members هستش که من نکات مهمش رو میگم.
1. بنابر این گزارش فاکتور های خیلی مهمی وجود دارن که باعث میشن در لانچ یک کنسول مصرف کنندگان اقدام به خرید یک کنسول بکنن بی توجه به قیمتی که اون کنسول داره.
2. قیمت فاکتور مهمیه برای خرید یک کنسول اما نه به اندازه content ی که یک کنسول داره. بر اساس این تحقیق فاکتور اول بازی ها هستند که 87 درصد به این فاکتور رای دادن و نکته جالب اینه که فاکتور دوم قابلیت backwards compatibility هستش با 68 درصد که این فاکتور می تونست برای 360 یک اشکال بزرگ به حساب بیاد در زمان لانچش در صورتیکه سونی و نینتندو این عیب رو ندارن.
3. انتخاب اون دو فاکتور به عنوان مهم ترین فاکتور ها نشون میدن که هم چنان بازی ها هستن که انتخاب یک کنسول رو تعیین میکنند.
4. این تحقیق نشون میده که heavy gamer ها (یا همون hardcore یعنی افرادی که زمان و پول زیادی رو به بازی اختصاص میدن) که اغلب افراد زیر 35 سال (بیشتر از جنس مذکر) هستن، بیشتر از هر گروه دیگه ای به خصوصیات یک کنسول توجه می کنند. خصوصیاتی مثل: داشتن بازیهای خوب، قابلیت backwards compatibility، دسته های بی سیم، قابلیت WiFi، بازی کردن به صورت آنلاین و ...
5. از میون heavy gamer ها که اصولا بیشتر از یک کنسول میخرن، 79 درصد تمایل به خرید Wii دارن و 70 درصد اشتیاق خودشون رو برای خرید PS3 نشون دادن.
6. اما از میون کسانی که فقط یک کنسول رو میخوان بخرن، PS3 با 62 درصد تونست در رتبه اول قرار بگیره.
7. NPD توی تقسیم بندی گیمر ها، گروه های دیگه ای هم غیر از heavy gamer ها در نظر گرفته: infrequent gamers, secondary gamers و prefer portable gamers که همه این گروه ها بیش از 40 درصد تمایل به خرید هر دو کنسول Wii و PS3 نشون دادن.
تو بهتر نیست به جای خوندن پستهای بی خود من بری توی وبلاگ major nelson=larry hryb یا ozymandias=andre vrignaud ببینی شاید خبر جدیدی از ترکیدن PS3 و ورشکسته شدن سونی و تصاحب جهان توسط مایکروسافت و فروش 1 میلیاردی 360 و ... پیدا کنی؟نوشته شده توسط ovis:تو این پستتون یه تیکه اومدی که کاملا مشخص بود با من هستی .
در ضمن شما بهتر بود برید کارشناس بشید
از پست شما چهار نتیجه بزرگ میشه گرفت :
1- شکست فرمت hddvd
2-برتر بودن شکل ظاهری ps3
3- شکست xbox360 در این مبارزه .
4- استفاده قرار گرفتن hddvd در رایانه اصلا برای موقیت انها تاثیر نداره (جالبه) با این که قیمت خیلی ارزونی هم داره بنابه قیمتهایی که در بازار برای این پخش کننده ها رایج هست.
همین بهتر بود تا اینا را رک بگی تا این همه توضیح
متاسفانه اينجا همه فکر می کنن منطق تو سر اون يکی نيست و حرفهای خودشون رو نمی خوانند ! و اين تفکر آدمهای احمق هست !برا همینه میگم Troll ی دیگه... منطق تو سرت نیست
شما کنسول بازی رو با دوستانتون مقايسه می کنيد ؟ خيلی اوضاع خرابه که اينجوری !من هیچوقت به ظاهر چیزی اهمیت نمیدم چون آدم سطحی نگری نیستم.. توجه با ذات هرچیز مهمه نا ظاهر... یه مثال خیلی بیش از اندازه گسترده تر... شما دوستات رو بر چه مبنایی انتخاب میکنی؟ خصوصیات ظاهری اونهای یا خصوصیات اخلاقی و کلاً باطنی اونها!!
وای سيد ! بايد برم توبه کنم !دیدی حق با من بود که آدم ظاهر بینی هستی!!
فکر کنم همین یک تیکه برای بن شدنت کافی باشه.متاسفانه اينجا همه فکر می کنن منطق تو سر اون يکی نيست و حرفهای خودشون رو نمی خوانند ! و اين تفکر آدمهای احمق هست !
نه نمیشهدر ضمن آقای imnotaretardlikeu ، اگه می شه برای حرفهات منبع درست بيار و لينک منبع رو بده به ما که اين نظر سنجی رو نشون بده .
تا قبل از بن شدنت دوست دارم بدونم این یه تیکه یعنی چی؟ مشکلت کجاست؟اون قضيه يک HARDCORE گيمر (شايد بتونی بگی HARDCORE ترين) .... هم خيلی خنده دار بود، دستت درد نکنه که بعضی مواقع طرفداران غير troll ، ما troll ها رو شاد می کنند !
در ضمن لازم نيست اينقدر از Xbox360 نفرت داشته باشيد و نگران فروش اون باشيد، کنسول PS3 اومده ، خبرهای اون رو بگذاريد تا ما هم استفاده ببريم
یعنی ما باید تا 3 سال دیگه صبر کنیم ! پیشنهاد بهتری فک میکنم لازم باشه!میتونیم یک کار ساده تر بکنیم. اگه 360 تا آخر سال 2009 یعنی 3 سال دیگه هنوز پر فروش ترین کنسول نسل بعد بود، من به طور کامل هر اظهار نظری در مورد گیم رو کنار میگذارم. اینجوری دیگه لازم نیست 5-6 سال هم صبر کنی تا ببینی چه اتفاقی میفته
اما اگه خیلی دوست داری من نظرم رو رک بگم (که البته قبلا گفتم) باید بگم که حتی یک درصد هم احتمال نداره که 360 برنده این نسل بشه. شانس PS3 از همه بیشتره بعدشم Wii و 360 هم با صفر درصد شانس در ردیف آخر. بدون داشتن دو تا از سه تا بازار، 360 شانسی نخواهد داشت. تازه توی آمریکا هم که وضعش خیلی خوب نیست (اگرچه بدم نیست یعنی خوبه اما نه در حد یک market leader)
یعنی ما باید تا 3 سال دیگه صبر کنیم ! پیشنهاد بهتری فک میکنم لازم باشه!
فک میکنم خیلی راحت تا پایان سال 2007 همه چی درمورد کنسول پرطرفدار مشخص بشه
متاسفانه اينجا همه فکر می کنن منطق تو سر اون يکی نيست و حرفهای خودشون رو نمی خوانند ! و اين تفکر آدمهای احمق هست !
در ضمن من اينجا بيشتر خواننده هستم و فقط به بعضی پست های عجيب غريب جواب می دهم که بعضی ها زياد دور ور ندارند در حرف بی حساب کتاب زدن.
چون به نظر مياد اين فروم يک مقدار در مورد حرفهای بی حساب کتاب طرفداران سونی کوتاه مياد و برخورد نمی کنه، فکر می کنم اگر شخص ديگه ای به بقيه می گفت troll يا هر چيز بی مزه ديگه سريع اخراج می شد.
شما کنسول بازی رو با دوستانتون مقايسه می کنيد ؟ خيلی اوضاع خرابه که اينجوری !
وای ، حرفهات حرف نداره !
من اين ها رو بعضی مواقع شايد از زبان "سيد" ها در تلويزيون بشنوم.
وای سيد ! بايد برم توبه کنم !