اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
:mrgreen:
نوشته شده توسط Lich King:
یک خبر خیلی مهم و جالب که خودم حال کردم.
بازی نیز Brothers in Arms: Earned in Blood کرک شد حالا مسئله جالب روش کرک کردن این بازی بوده است:
یک نفر فایل کرک نسخه قبلی این بازی یعنی Road to Hill 30 را رینم کرده و به عنوان کرک جدید در این بازی کپی کرده و بازی بدون هیچ گونه مشکلی اجرا شده. واقعا از یوبی یه همچین اشتباه بزرگی اونم سر بازی ای که ادعا کرده قفل حفاظتی بسیار قویی داره عجیبه.
البته من چون خودم فایل های بازی ندارم امتحان نکردم ولی کسانی که اجرا کردند همگی داضی بوده اند. اینم فایل کرک برای کسانی که می خواهند دانلود کنند:
Brothers in Arms: Earned in Blood Crack
سلام
اشکان جان واقعا خوشحالم کردی الان دارم از خوشحالی میپرم بالا پس با همون کرک قبلی عجب سوتی داده یوبی پس من دیگه نیاز ندارم دانلود کنم پس دیگه باید بیاد تو ایران دیگه خبر نداری کی میاد؟

نوشته شده توسط persian_king:
بازی Age OF Empires 3 اومد بیرون البته فعلا فقط برای دونلود چون بازی رسما 9 روز دیگه باید منتشر شه اما من برخی از دوستانم دارن بازی میکنن اولش فکر کردم دمو هست سوال که کردم گفتن اومده بیرون بازی 3 تا سیدی هست و حجمی که باید دونلود بشه حدودا 1.8 گیگ.... من که رفتم دونلود کنم

احتمالا چند روز دیگه تو ایران بیاد
چی باور نکردنی اگه بیاد که خوبه عجب خبرهای خوبی میاد امروز البته تا تو این ایران بیاد حتما انتشار یافته :cheesygri :mrgreen:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Lich King:
یک خبر خیلی مهم و جالب که خودم حال کردم.
بازی نیز Brothers in Arms: Earned in Blood کرک شد حالا مسئله جالب روش کرک کردن این بازی بوده است:
یک نفر فایل کرک نسخه قبلی این بازی یعنی Road to Hill 30 را رینم کرده و به عنوان کرک جدید در این بازی کپی کرده و بازی بدون هیچ گونه مشکلی اجرا شده. واقعا از یوبی یه همچین اشتباه بزرگی اونم سر بازی ای که ادعا کرده قفل حفاظتی بسیار قویی داره عجیبه.
البته من چون خودم فایل های بازی ندارم امتحان نکردم ولی کسانی که اجرا کردند همگی داضی بوده اند. اینم فایل کرک برای کسانی که می خواهند دانلود کنند:
Brothers in Arms: Earned in Blood Crack
:mrgreen: :mrgreen: یکی بره کرک اسپلینتر سل 2 رو کپی کنه تو شماره 3 شاید تونستین بازی کنین
بی شوخی فکر نکنم یوبی این قدر هم خنگ باشه حتما خودش میدونسته ولی صداش رو در نیاورده :twisted:

نوشته شده توسط MGS:
ميشه بگيد اين بازي هاي جديد مثل f.e.a.r و call of duty وserious sam و..

چه سيستمي ميخوان؟
سام و کال اف دیوتی که جدید نیستن ولی سیستم F.E.A.R اینه
eaqgb6.jpg

eaqgd5.jpg

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

یکی بره کرک اسپلینتر سل 2 رو کپی کنه تو شماره 3 شاید تونستین بازی کنین
راست میگی امین جان بعید نیست این جوری باشه البته به نظر من چون این بازی نسخه اضافه شونده بوده اینطوری بوده وگرنه یوبی هم اینقدر خنگ نیست به قوله تو

نوشته شده توسط Ali_Re99:
راست میگی امین جان بعید نیست این جوری باشه البته به نظر من چون این بازی نسخه اضافه شونده بوده اینطوری بوده وگرنه یوبی هم اینقدر خنگ نیست به قوله تو
این بازی درسته ادامه ی نسخه ی قبلی است ولی برای خود یک نسخه ی مجزا هست.یعنی expansion نیست.
در مورد کرک اسپیلینتر سل 3 باید بگم که تقریبا میشه گفت 100% نمیشه چون اگه میشود پس از این همه مدت کرکر ها به عقلشون رسیده بود که همچین کاری رو بکونن.مثلا تو همین bia به این زودی به این شیوه پی بردند ولی بعد از 6 ماه یعنی این کار رو نتوستن بر روی sc:ct انجام بدن!!!

نوشته شده توسط Death Knight:
این بازی درسته ادامه ی نسخه ی قبلی است ولی برای خود یک نسخه ی مجزا هست.یعنی expansion نیست.
در مورد کرک اسپیلینتر سل 3 باید بگم که تقریبا میشه گفت 100% نمیشه چون اگه میشود پس از این همه مدت کرکر ها به عقلشون رسیده بود که همچین کاری رو بکونن.مثلا تو همین bia به این زودی به این شیوه پی بردند ولی بعد از 6 ماه یعنی این کار رو نتوستن بر روی sc:ct انجام بدن!!!
کاملا موافقم ;)

نوشته شده توسط Death Knight:
من که آخر نفهمیدم که expansion هست یا نیست یکی میگه هست یکی دیگه میگه نیست تو همین تاپیک چند نفر گفتن هست چند نفر دیگه هم گفتن نیست من که نفهمیدم :o
الان زنگ زدم تکین گفت که 2 روزه دیگه پخش میشه البته تکین زیاد حرف میزنه :cheesygri

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
:mrgreen:
سلام
اشکان جان واقعا خوشحالم کردی الان دارم از خوشحالی میپرم بالا پس با همون کرک قبلی عجب سوتی داده یوبی پس من دیگه نیاز ندارم دانلود کنم پس دیگه باید بیاد تو ایران دیگه خبر نداری کی میاد؟

چی باور نکردنی اگه بیاد که خوبه عجب خبرهای خوبی میاد امروز البته تا تو این ایران بیاد حتما انتشار یافته :cheesygri :mrgreen:

ایول این کرکه کار کرد من همین چند لحظه پیش دانلود کردم این بازی رو و این کرکو روش نصب کردم اجرا شود :cheesygri

سلام

منتظرین Quake 4 بخوانند !

گیم پلی فوق العاده کسل کننده و بی روح ، داستان بسیار ضعیف و شخصیت پردازی ضعیف تر و کمبود عناصر لازم برای تضمین موفقیت یک بازی باعث شدند تا Quake 4 از PC Gamer امتیاز نا امید کننده 70 % را بگیرد

نوشته شده توسط Behzad:
سلام

منتظرین Quake 4 بخوانند !

گیم پلی فوق العاده کسل کننده و بی روح ، داستان بسیار ضعیف و شخصیت پردازی ضعیف تر و کمبود عناصر لازم برای تضمین موفقیت یک بازی باعث شدند تا Quake 4 از PC Gamer امتیاز نا امید کننده 70 % را بگیرد
سلام
به
اقا بهزاد
شما نمیدونین من قلبم طاقت این خبر ها رو نداره.میخوای خونم بیفته رو گردنت.بعد باید خودت بیای جواب خونواده منو بدیا. :cheesygri :cheesygri :cheesygri
این خبرا رو آرو آروم بگو که من باز سکته نکنم. :sad: :sad:
ولی خب یه سری مثل من خره این بازی هستم.یادمه یه سری میگفتن چه MGS نمره 10 بگیره چه 0 .... اره .....
منم دقیقا همون نظرو دارم.
هیچی کوئک نمیشه.
ولی خب بزار انگار فیر قراره همه اکشن باز ها رو از کسالت در بیاره.تو این چند وقت از بس دوم3 بازی کردم دیگه همه جاهاشو حفظ شدم.پس من بازم منتظر کوئک هستم. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
شما هم باش.
کوئک اینده داره
اینو از من قبول کن.
اقا بهزاد گل.
بای بای
به امید کوئکی بهتر.

نوشته شده توسط Kain:
ببخشید دوستان کسی نمیدونه کرک سالم بازی Echo : Secrets of the Lost Caverns رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟؟ :sad:
از تو سایت DC
توش گذاشته.
برو ببین.
بای بای.
دوستدار نابودی تو
Raziel
:cheesygri :cheesygri :cheesygri
شوخی کردم.ببخشید جناب Kain
خوش بگذره

منبعش چیه؟گیم اسپاته؟
این بازی که نوز نیومده پس از کجا فهمیدن که گیم پلیش بده؟
مصطفی

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
مصطفی
نخیرم
Kain
اون جوری حسو حالش بیشتره.
من خودم با Kain کنار می یام.
اقا مصطفی حال نمیده.
فقط کین.
حالا
بهتره این اقا بهزاد منبعی رو که ازش خبر بازی کوئک رو گرفته بده.
البته اینم بگم نمره بازی فیر از 4/92 به 91 کم شده.ولی بازم عالیه.
خوش بگذره.
kain
و
اقا امین
بای بای

منبعش چیه؟گیم اسپاته؟
این بازی که نوز نیومده پس از کجا فهمیدن که گیم پلیش بده؟

من ميگم PC Gamer این امتیاز رو داده تو میگی منبعش گیم اسپاته ؟ به گیم اسپات ربطی نداره این موضوع ... PC Gamer یه مجله درباره بازیهای کامپیوتریه که توی آخرین شمارش بازی Quake 4 رو Review کرده و نمره 70 از 100 رو بهش داده

ضمنا بیشتر بازی ها چند روز قبل از انتشار یه نسخشون در اختیار سایتها و مجلات بزرگ قرار میگیره تا بازی رو تست و Review کنن

سلام
یه خبر توپ.
یه سایت به بازی کوئک 4 نمره داده.
ایول ایول :cheesygri :cheesygri :cheesygri
من که الانم دارم حال میکنم.
باز نگین یه سایت مبنا نیستا.منم میدونم ولی خب همین یکی مرهمی بر درد های طرفداران کوئک هست.
اقا بهزاد که با اون خبرش داش مارو سکته می داد.
ولی خب
الان حالم خوبه.
اینم نمره اون سایت.
egzn1j.jpg

بای بای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or