سلام . من رفتم سایت دی سی اما هیچ لینکی چیزی نداده !!! فقط نوشته رفع اشکال اما از کرک خبری نیست !!نوشته شده توسط Hellgate:london:از تو سایت DC
توش گذاشته.
برو ببین.
بای بای.
دوستدار نابودی تو
Raziel
:cheesygri :cheesygri :cheesygri
شوخی کردم.ببخشید جناب Kain
خوش بگذره

سلام جناب Kain:نوشته شده توسط Kain:سلام . من رفتم سایت دی سی اما هیچ لینکی چیزی نداده !!! فقط نوشته رفع اشکال اما از کرک خبری نیست !!
اون قضیه انداختنت تو دریاچه مردگان خشکه چند میشه تا از دلت در بیاد !!!![]()
ایولنوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
یه خبر توپ.
یه سایت به بازی کوئک 4 نمره داده.
ایول ایول :cheesygri :cheesygri :cheesygri
من که الانم دارم حال میکنم.
باز نگین یه سایت مبنا نیستا.منم میدونم ولی خب همین یکی مرهمی بر درد های طرفداران کوئک هست.
اقا بهزاد که با اون خبرش داش مارو سکته می داد.
ولی خب
الان حالم خوبه.
اینم نمره اون سایت.
![]()
بای بای

چاکر اقا فرید گل،نوشته شده توسط farid20011990:Quake از مجله PC GAMER امتياز 70% گرفت....! كه منو نگران كرد چون روي اين بازي خيلي حساب كرده بودم..
احبار هم به نقل از اينجاست
http://forums.vugames.com/thread.jspa?threadID=6394&start=0&tstart=0
خدا كته غلط ياشه..
ذمتون گرم
امین جان من که به این نمرات توجه زیادی نمیکنم مهم اینه که بازی قشنگه حالا هر چی نمره بخوان بدن حالا اگه نمره بالایی بدن چه بهتر اگه نمره پایین هم بدن بازم فرقی نمیکنه من که عاشق این بازی هستم و مطمئنم که بازی خوبی است برای دووم هم همین ها رو گفتننوشته شده توسط pandora tomorrow:دستت بی بلا محمد رضا جون
تازه به فرض اینکه اون هایی که اون گفتن کسل کنندس نسخه ی دمو رو بازی کرده باشن بازم زیاد قابله قبول نیست چون نسخه ی دمو تعداد مرحله هاش کمه و فقط برای اشنایی با بازی هست این یارو ها با این تعداد مراحل کم چه طور کسل شدن خدا فقط میدونه!!!!!!!!!!!!و چه طور فهمیدم تا اخر بازی این طوریه![]()
راست میگی ها حالا چی کار کنیم میگم بریم یه وام 1000 تومانی بگیریمحالا چه ربطی داشت که فیر ترسیده به نظر من این کار رو کرده که اول فیر رو بخریم بعد دیگه پولی نمونه برای کواک 4
آره با حال شده :mrgreen:راستی امضام با حال شد؟
بابا تو این جا هیچی برای دانلود نیست فقط توضیح داده که چیکار کنید منم هیچی پیدا نکردمنوشته شده توسط Hellgate:london:سلام جناب Kain:
ببین ما رو به چه کارایی وا میداری.
ساعتو نگاه کن. :cry: :cry: :cry:
اینم لینک کرک بازی Echo
http://www.dcinpc.com/ShowProductInfo.asp?id=1000564
برو تو این لینک و در قسمت Cheats.کرک سالم Echo رو بگیر.
اگرم خراب بود بگو.
اونم قبال نداره.رشوه میخوای بدی.وای وای وای .![]()
![]()
![]()
منو با پول نمیتونی بخری.
من حالتو میگیرم.(اینا همش شوخیه.)
خوش بگذره.
بای بای

ببینم شما CDبازی اکو رو از کجا گرفتین.مال شرکت مورد نظر هست یا نه(نمیخوام اسم ببرم که تبلیغ نشه ها)نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:بابا تو این جا هیچی برای دانلود نیست فقط توضیح داده که چیکار کنید منم هیچی پیدا نکردم![]()
نه برای dc نیست برای تکین است (البته برای تبلیغ کردن نبود)نوشته شده توسط Hellgate:london:ببینم شما CDبازی اکو رو از کجا گرفتین.مال شرکت مورد نظر هست یا نه(نمیخوام اسم ببرم که تبلیغ نشه ها)
فکر کنم یکی از دوستان (اقا سیاوش-Darkfield)تو اون شرکت کار میکنه.ببینی چی میگه.
من خودم این بازی رو داشتم ولی رفتم پس دادم.
بازی هم درست بود.
ببخشید .
بیشتر از این نمیتونم کمک کنم.
ولی خب بازم میگردم.
بای بای
درسته تازه اگه بازی هم زیاد جالب نشده باشه اگه عشقش باشی لذت میبری پس زیاد به این امتیاز ها توجه نکنامین جان من که به این نمرات توجه زیادی نمیکنم مهم اینه که بازی قشنگه حالا هر چی نمره بخوان بدن حالا اگه نمره بالایی بدن چه بهتر اگه نمره پایین هم بدن بازم فرقی نمیکنه من که عاشق این بازی هستم و مطمئنم که بازی خوبی است برای دووم هم همین ها رو گفتن
کجا میدن تا من هم برم بگیرمراست میگی ها حالا چی کار کنیم میگم بریم یه وام 1000 تومانی بگیریم
آره با حال شده
سلام میشه بگی شماره دوم این بازی کی میاد چون من خیلی با شماره 1 حال کردم میتونم بگم یکی از بهترین بازیهایی بود که انجام دادم البته نصف خوبیش به خاطر این بود که من قبلا این فیلمشو ندیده بودم و از داستانش خبر نداشتم چون فیلمش طولانی بود ..ولی بازیش خداست واقغا باهاله البته این نظر منو بقیه رو نمیدونم یادمه وقتی هم اومده بود کسی ازش تعریف نمیکرد مثله اینکه فقط من خوشم اومده بود!سلام
چند تا شات از بازی Lord of The ring:Battle for Middle earth II
خوش بگذره.
بای بای