نوشته شده توسط snakeonline:سلام میشه بگی شماره دوم این بازی کی میاد چون من خیلی با شماره 1 حال کردم میتونم بگم یکی از بهترین بازیهایی بود که انجام دادم البته نصف خوبیش به خاطر این بود که من قبلا این فیلمشو ندیده بودم و از داستانش خبر نداشتم چون فیلمش طولانی بود ..ولی بازیش خداست واقغا باهاله البته این نظر منو بقیه رو نمیدونم یادمه وقتی هم اومده بود کسی ازش تعریف نمیکرد مثله اینکه فقط من خوشم اومده بود!
سلامنوشته شده توسط White_Gandalf:من هنوزم یکشو بازی میکنم.یکی از بهترین بازیهایه استراتژییه که من بازی کردم.البته اگه توتال وارو بازی نکرده بودم عنوان بهترینو میگرفت.![]()
![]()
ساکت!اروم تر بگو صداش رو در نیاری ها :mrgreen:نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:فقط یه چیزی خوبه حالا قوانین جدید درباره امضا بزارند مثل بازی دات :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri
نوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
انگار این بلیزارد نمی خواد دست از این بازی WoW برداره.و هی چپو راست براش Patch میده.
میدونین یه سری آدم بیکار تو بلیزارد هستن و نشستن و به حرف ما ها گوش میدن.میدونین یه سری آدم مثل من به بلیزارد گفته بودن که Hunter خیلی ضعیفه و هی میمیره.
بلیزاردم تو Patch فکر کنم 1.5 یه حالی به این شخصیت داد.
انگار این بلیزارد کارو زندگی نداره.هی مردم میگن اینجاشو سفت کن اونجاشو شل کن.اونم که بیکار.هی عقب جلو میکنه.![]()
![]()
![]()
![]()
الانم باز یه Patch جدید به شماره 1.8 براش اومده.نمیدونم انگار دو تا Subrace جدید باز کرده.نمیدونم .باید صبر کنم.تا ببینم چیه؟؟
قراره این patch در نمایشگاه BlizzCon عرضه بشه.
به نظر من بیکار تر از کارمندای بلیزارد کسی رو نمیتونی گیر بیاری.نشستن هی به حرفای ما گوش میدن.
بای بای
انگار این بلیزارد نمی خواد دست از این بازی WoW برداره.و هی چپو راست براش Patch میده.
میدونین یه سری آدم بیکار تو بلیزارد هستن و نشستن و به حرف ما ها گوش میدن.میدونین یه سری آدم مثل من به بلیزارد گفته بودن که Hunter خیلی ضعیفه و هی میمیره.
بلیزاردم تو Patch فکر کنم 1.5 یه حالی به این شخصیت داد.
انگار این بلیزارد کارو زندگی نداره.هی مردم میگن اینجاشو سفت کن اونجاشو شل کن.اونم که بیکار.هی عقب جلو میکنه.![]()
![]()
![]()
![]()
الانم باز یه Patch جدید به شماره 1.8 براش اومده.نمیدونم انگار دو تا Subrace جدید باز کرده.نمیدونم .باید صبر کنم.تا ببینم چیه؟؟
قراره این patch در نمایشگاه BlizzCon عرضه بشه.
به نظر من بیکار تر از کارمندای بلیزارد کسی رو نمیتونی گیر بیاری.نشستن هی به حرفای ما گوش میدن.
بای بای
سلامنوشته شده توسط persian_king:پس چه راحت با بیکاری میشه پول پارو کرد
این بازی از پارسال که ریلیز شده همیشه در صدر جدول فروش بازی ها بوده اگر هم یه زمانی دوم شده از نظر فروش بره این بوده که مثلا یه بازی جدید داغ مثل battlefield 2 اومده برای 2 هفته اون اول بوده ولی دوباره wow رفته اول شده
حالا این همه مشتری نشون میده که اینقدر هم اینا بیکار نمیتونن باشن یعنی اصلا اگر باشن به همچین رکوردی نمیرسن
دارن ماهی 15 دلار از مشتریها میگیرن اگر پچ ندن چی کار بکنن؟؟ پچ هاش خیلی کم پیش میاد زیر 30 مگ باشه چون این بازی سینگل نیست که بخوان اشکالاتش رو برطرف کنن هر پچی که میاد کلی موارد جدید با خودش به همراه داره
اگر این پچ ها الکی بود که یک سال در صدر فروش بازیهای کامپیوتری باقی نمی موند
در ضمن به نظر میرسه از این بازی اطلاعات دقیقی نداری
پچی که hunter رو درست کردن 1.7 بود قبل از اون warclock رو درست کردن ...پچ 1.8 که دیروز اومده talent های druid رو تغییر دادن
بازی warcraft3 که سال 2002 اومد الان رسیده به پچ 1.20 که همین یکی دو هفته پیش ریلیز شد چه برسه به wow که یک سال هم نشده
بلیزارد شرکتیه که فعلا شرکتهای دیگه بازیسازی به حدی نرسیدن که بخوایم مقایسشون کنیم با این شرکت..
اگر به قسمت آنلاین بازی starcraft وارد شید میبینید تعداد کسانی که اونو بازی میکنن بعد از 7 سال دو برابر کل کسانی هست که هف لایف2 رو در یک زمان یکسان دارن بازی میکنند..یعنی اگر الان وارد شید میبینید 70 هزار نفر دارن starcraft بازی میکنن از اون ور هف لایف2 رو 30 هزار نفر
همه بازی های بلیزار این وضعیت رو داره
من یک ماه WoW بازی کردم اونم نه با سریال اصلی خودش.با یه سریال که از کسی گرفتم.بعدشم بازی نکردم.و پک اصلی خودم رو فروختم.چون به پولش به نظرم بیشتر نیاز داشتم.اگه بازی میکردم مطمنا اطلاعاتم بهتر از اینی که میبینی بود.
در مورد پچHunter هم گفتم فکر کنم 1.5 بود.مطمئن نبودم.چون من فکر کنم تا پچ 1.3 بیشتر نداشتم.بازم میگم فکر کنم.چون جریان مال خیلی وقت پیشه.
و در مورد بلیزارد هم من کی گفتم به درد نمیخوره.
کارش خیلی هم درسته.
من بلیزاردو با کسی مقایسه نکردم.یادم نمییاد مقایسه کرده باشم.من امضام میدونی چی بود.
Blizzard is the one and will be one:never forget it
پس
ولی من باهاش حال نمیکنم.هر کی نظر خاص خودشو داره.من با WoW حال نکردم.مگر نه بازی مو نمیفروختم.
همون GW رو بازی کنم شاهکار کردم.
خوش بگذره.
بای بای
ممنون
شما اطلاعات بده به من.من خوشحال میشم.