اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط snakeonline:
سلام میشه بگی شماره دوم این بازی کی میاد چون من خیلی با شماره 1 حال کردم میتونم بگم یکی از بهترین بازیهایی بود که انجام دادم البته نصف خوبیش به خاطر این بود که من قبلا این فیلمشو ندیده بودم و از داستانش خبر نداشتم چون فیلمش طولانی بود ..ولی بازیش خداست واقغا باهاله البته این نظر منو بقیه رو نمیدونم یادمه وقتی هم اومده بود کسی ازش تعریف نمیکرد مثله اینکه فقط من خوشم اومده بود!

من هنوزم یکشو بازی میکنم.یکی از بهترین بازیهایه استراتژییه که من بازی کردم.البته اگه توتال وارو بازی نکرده بودم عنوان بهترینو میگرفت. :D :D

نوشته شده توسط White_Gandalf:
من هنوزم یکشو بازی میکنم.یکی از بهترین بازیهایه استراتژییه که من بازی کردم.البته اگه توتال وارو بازی نکرده بودم عنوان بهترینو میگرفت. :D :D
سلام
از این بازی تا حالا دو تا تریلر اومده.
از زمان انتشار بازی هم فعلا خبری نیست.و اینکه خط داستان از نژاد های جدید استفاده میکنه.و باز هم فیلم مبنای اصلی هستش.و سعی شده یکم از خودشون و ذهن خودشون برای پر بار کردن بازی استفاده کنن. من به نظرم تریلر دوم رو بگیرید و ببینید.بد نیست.هنوز جای کار داره.
ehy80h.jpg

حجم:14.8
http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_lotr_bfme2_makinggiant.wmv
---------------------------------------
ehy879.jpg

حجم:15.3
http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_lort_bfme2_1.wmv

بای بای
به نظر منم بازی قشنگی بود.

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
فقط یه چیزی خوبه حالا قوانین جدید درباره امضا بزارند مثل بازی دات :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri
ساکت!اروم تر بگو صداش رو در نیاری ها :mrgreen:
ولی بی شوخی امضایه من شاید یکم بزرگ باشه (اونم نه زیاد) ولی حجمش خیلی کمه و مشکلی در لود شدن صفحه ها نداره :mrgreen:

خوب همونطور که میدونید Age Of Empires III ریلیز شده و من یک تیکه هائیش رو امروز دیدم آخه رئیسم امروز نصبش کرد تا چند روز آینده کاراش رو بکنیم :) یکی از بهترین بازیهای استراتژی که تا حالا دیدم گرچه من از استراتژی اصلاً خوشم نمیاد و تنها بازیهای استراتژی که در زندگیم بازی کردم و خوشم اومد، StarCraft و WarCraftIII و LOTR: BFME بوده... اما این واقعاً چیز قشنگیه.. خیلی روش کار شده و دپت بازی خیلی زیاده :)
منتظر باشید :) راستی طرفدارای Worms هم صبر کنن تا چند روز آینده ذوق مرگشون کنیم :) انصافاً Worms 4 با اون دوتا قبلی خیلی فرق میکنه :)

نوشته شده توسط farzadlion:
از همین اول میشد پیش بینی کرد که این بازی چندان موفق نخواهد بود
بابا گیم اسپات رو بیخیال زیاد درست نمره نمیده اگه تمام سایتها هم به این بازی نمره پایین بدن بازم من میگم بازی قشنگی است من که با ابن جور سبک ها خیلی حال میکنم کم تر بازی تو این سبک میاد

آقا اینکه به quake نمره پایین بدن نباید زیاد فرقی براتون بکنه این بازی یه چیزی هست مثل unreal tournament ...همین که داستان هم داشته باشه زیاده براش ...این بازی اگر معروف شده برای مولتی پلیرش هست بعد از این همه سال نسخه 3 اون رو کلی بازی میکنن آنلاین... پس زیاد ناراحتش نکنید

حالا از اون ور این رو بخونید

نوشته: کارگردان افسانه ای فیلمهای ترسناک John Carpenter گفته که من طرفدار سرسخت سری بازی های MGS هستم اما وقتی این بازی رو دیدم یعنی FEAR باید بگم این یکی بهتره

نوشته که این کارگردان گفته من فکر میکردم سری بازی های MGS آخرشه و حتی Hideo Kojima رو تقدیر کردم اما الان میتونم بگم FEAR بهتره

این بازی یک استثناست جوری که فکر میکنم دارم یه فیلم رو بازی میکنم

من خودم دموی این بازی رو دونلود کردم از دست ندینش
متن کامل رو میتونید تو گیم اسپات بخونید

در مورد BLIZZCON هم خیلی وقت پیش گفتن که surprise که ازش حرف میزدن expansion wow هست و اینکه میتونید اون بازیش کنید تو blizzcon ... چند روز پیش هم تو سایت battle.net تاریخ 7 اکتبر رو مینوشت که همه فکر میکردن بازی جدیده میخواد اعلام بشه در صورتی که طراحی سایت battle.net رو میخواستن عوض کنن و کردن

John Carpenter Loves F.E.A.R. [Uros "2Lions" Jojic] 10:59 am EDT @ October 11th, 2005
This is very, very interesting. From Eurogamer: "Legendary horror movie director John Carpenter has declared himself the official spokesman for F.E.A.R., the spooky new PC shooter from Vivendi.
Speaking to US website Gamespot, Carpenter also revealed that he's a huge Metal Gear Solid fan - but that he reckons F.E.A.R. is even better.
'I thought [MGS] was terrific. [Hideo Kojima] wrote me a letter and I praised it. Now this is the first game that's come along that I thought was better than that,' he said.
'This game is exceptional... F.E.A.R. is as close as I've come to playing a movie

آخرین ویرایش:
سلام
بازی Brothers in Arms :Earned in Blood
و بازی Age of Empires III
در ایران اومده.
بازی BiA 4 تا دونه CD و بازی AoE III هم 3 تا CD
خوش بگذره.به طرفداران این سری بازی ها تبریک میگم.
امیدوارم ایراد نداشته باشه.

بای بای

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
ساکت!اروم تر بگو صداش رو در نیاری ها :mrgreen:
ولی بی شوخی امضایه من شاید یکم بزرگ باشه (اونم نه زیاد) ولی حجمش خیلی کمه و مشکلی در لود شدن صفحه ها نداره :mrgreen:
بهتره امضاتو عوض کنی... :mrgreen: یکی نیست به خودم بگه.. :mrgreen: :mrgreen: ...

سلام
انگار این بلیزارد نمی خواد دست از این بازی WoW برداره.و هی چپو راست براش Patch میده.
میدونین یه سری آدم بیکار تو بلیزارد هستن و نشستن و به حرف ما ها گوش میدن.میدونین یه سری آدم مثل من به بلیزارد گفته بودن که Hunter خیلی ضعیفه و هی میمیره.
بلیزاردم تو Patch فکر کنم 1.5 یه حالی به این شخصیت داد.
انگار این بلیزارد کارو زندگی نداره.هی مردم میگن اینجاشو سفت کن اونجاشو شل کن.اونم که بیکار.هی عقب جلو میکنه. :D :lol: :D :lol:
الانم باز یه Patch جدید به شماره 1.8 براش اومده.نمیدونم انگار دو تا Subrace جدید باز کرده.نمیدونم .باید صبر کنم.تا ببینم چیه؟؟
قراره این patch در نمایشگاه BlizzCon عرضه بشه.
به نظر من بیکار تر از کارمندای بلیزارد کسی رو نمیتونی گیر بیاری.نشستن هی به حرفای ما گوش میدن.

بای بای

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام
انگار این بلیزارد نمی خواد دست از این بازی WoW برداره.و هی چپو راست براش Patch میده.
میدونین یه سری آدم بیکار تو بلیزارد هستن و نشستن و به حرف ما ها گوش میدن.میدونین یه سری آدم مثل من به بلیزارد گفته بودن که Hunter خیلی ضعیفه و هی میمیره.
انگار این بلیزارد کارو زندگی نداره.هی مردم میگن اینجاشو سفت کن اونجاشو شل کن.اونم که بیکار.هی عقب جلو میکنه. :D :lol: :D :lol:
الانم باز یه Patch جدید به شماره 1.8 براش اومده.نمیدونم انگار دو تا Subrace جدید باز کرده.نمیدونم .باید صبر کنم.تا ببینم چیه؟؟
به نظر من بیکار تر از کارمندای بلیزارد کسی رو نمیتونی گیر بیاری.نشستن هی به حرفای ما گوش میدن.

بای بای

حالا یکی هم پیدا شده به حرف ما گوش میده .. مگه بده.. :mrgreen: :mrgreen:

سلام

بای بای

پس چه راحت با بیکاری میشه پول پارو کرد

این بازی از پارسال که ریلیز شده همیشه در صدر جدول فروش بازی ها بوده اگر هم یه زمانی دوم شده از نظر فروش بره این بوده که مثلا یه بازی جدید داغ مثل battlefield 2 اومده برای 2 هفته اون اول بوده ولی دوباره wow رفته اول شده

حالا این همه مشتری نشون میده که اینقدر هم اینا بیکار نمیتونن باشن یعنی اصلا اگر باشن به همچین رکوردی نمیرسن

دارن ماهی 15 دلار از مشتریها میگیرن اگر پچ ندن چی کار بکنن؟؟ پچ هاش خیلی کم پیش میاد زیر 30 مگ باشه چون این بازی سینگل نیست که بخوان اشکالاتش رو برطرف کنن هر پچی که میاد کلی موارد جدید با خودش به همراه داره

اگر این پچ ها الکی بود که یک سال در صدر فروش بازیهای کامپیوتری باقی نمی موند

در ضمن به نظر میرسه از این بازی اطلاعات دقیقی نداری

پچی که hunter رو درست کردن 1.7 بود قبل از اون warclock رو درست کردن ...پچ 1.8 که دیروز اومده talent های druid رو تغییر دادن

بازی warcraft3 که سال 2002 اومد الان رسیده به پچ 1.20 که همین یکی دو هفته پیش ریلیز شد چه برسه به wow که یک سال هم نشده

بلیزارد شرکتیه که فعلا شرکتهای دیگه بازیسازی به حدی نرسیدن که بخوایم مقایسشون کنیم با این شرکت..

اگر به قسمت آنلاین بازی starcraft وارد شید میبینید تعداد کسانی که اونو بازی میکنن بعد از 7 سال دو برابر کل کسانی هست که هف لایف2 رو در یک زمان یکسان دارن بازی میکنند..یعنی اگر الان وارد شید میبینید 70 هزار نفر دارن starcraft بازی میکنن از اون ور هف لایف2 رو 30 هزار نفر

همه بازی های بلیزار این وضعیت رو داره

نوشته شده توسط persian_king:
پس چه راحت با بیکاری میشه پول پارو کرد

این بازی از پارسال که ریلیز شده همیشه در صدر جدول فروش بازی ها بوده اگر هم یه زمانی دوم شده از نظر فروش بره این بوده که مثلا یه بازی جدید داغ مثل battlefield 2 اومده برای 2 هفته اون اول بوده ولی دوباره wow رفته اول شده

حالا این همه مشتری نشون میده که اینقدر هم اینا بیکار نمیتونن باشن یعنی اصلا اگر باشن به همچین رکوردی نمیرسن

دارن ماهی 15 دلار از مشتریها میگیرن اگر پچ ندن چی کار بکنن؟؟ پچ هاش خیلی کم پیش میاد زیر 30 مگ باشه چون این بازی سینگل نیست که بخوان اشکالاتش رو برطرف کنن هر پچی که میاد کلی موارد جدید با خودش به همراه داره

اگر این پچ ها الکی بود که یک سال در صدر فروش بازیهای کامپیوتری باقی نمی موند

در ضمن به نظر میرسه از این بازی اطلاعات دقیقی نداری

پچی که hunter رو درست کردن 1.7 بود قبل از اون warclock رو درست کردن ...پچ 1.8 که دیروز اومده talent های druid رو تغییر دادن

بازی warcraft3 که سال 2002 اومد الان رسیده به پچ 1.20 که همین یکی دو هفته پیش ریلیز شد چه برسه به wow که یک سال هم نشده

بلیزارد شرکتیه که فعلا شرکتهای دیگه بازیسازی به حدی نرسیدن که بخوایم مقایسشون کنیم با این شرکت..

اگر به قسمت آنلاین بازی starcraft وارد شید میبینید تعداد کسانی که اونو بازی میکنن بعد از 7 سال دو برابر کل کسانی هست که هف لایف2 رو در یک زمان یکسان دارن بازی میکنند..یعنی اگر الان وارد شید میبینید 70 هزار نفر دارن starcraft بازی میکنن از اون ور هف لایف2 رو 30 هزار نفر

همه بازی های بلیزار این وضعیت رو داره
سلام
من یک ماه WoW بازی کردم اونم نه با سریال اصلی خودش.با یه سریال که از کسی گرفتم.بعدشم بازی نکردم.و پک اصلی خودم رو فروختم.چون به پولش به نظرم بیشتر نیاز داشتم.اگه بازی میکردم مطمنا اطلاعاتم بهتر از اینی که میبینی بود.
در مورد پچHunter هم گفتم فکر کنم 1.5 بود.مطمئن نبودم.چون من فکر کنم تا پچ 1.3 بیشتر نداشتم.بازم میگم فکر کنم.چون جریان مال خیلی وقت پیشه.
و در مورد بلیزارد هم من کی گفتم به درد نمیخوره.
کارش خیلی هم درسته.
من بلیزاردو با کسی مقایسه نکردم.یادم نمییاد مقایسه کرده باشم.من امضام میدونی چی بود.
Blizzard is the one and will be one:never forget it
پس
ولی من باهاش حال نمیکنم.هر کی نظر خاص خودشو داره.من با WoW حال نکردم.مگر نه بازی مو نمیفروختم.
همون GW رو بازی کنم شاهکار کردم.

خوش بگذره.
بای بای
ممنون
شما اطلاعات بده به من.من خوشحال میشم.

آخرین ویرایش:
سلام
من یک ماه WoW بازی کردم اونم نه با سریال اصلی خودش.با یه سریال که از کسی گرفتم.بعدشم بازی نکردم.و پک اصلی خودم رو فروختم.چون به پولش به نظرم بیشتر نیاز داشتم.اگه بازی میکردم مطمنا اطلاعاتم بهتر از اینی که میبینی بود.
در مورد پچHunter هم گفتم فکر کنم 1.5 بود.مطمئن نبودم.چون من فکر کنم تا پچ 1.3 بیشتر نداشتم.بازم میگم فکر کنم.چون جریان مال خیلی وقت پیشه.
و در مورد بلیزارد هم من کی گفتم به درد نمیخوره.
کارش خیلی هم درسته.
من بلیزاردو با کسی مقایسه نکردم.یادم نمییاد مقایسه کرده باشم.من امضام میدونی چی بود.
Blizzard is the one and will be one:never forget it
پس
ولی من باهاش حال نمیکنم.هر کی نظر خاص خودشو داره.من با WoW حال نکردم.مگر نه بازی مو نمیفروختم.
همون GW رو بازی کنم شاهکار کردم.

خوش بگذره.
بای بای
ممنون
شما اطلاعات بده به من.من خوشحال میشم.

خوب شما که خودت میدونی یه ماه بیشتر بازی نکردی و اطلاعاتی هم که داری مطمین نیستی نباید بگی که اینا بیکارن که پچ میدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or