سلامنوشته شده توسط Lich King:یک خبر خیلی مهم و جالب که خودم حال کردم.
بازی نیز Brothers in Arms: Earned in Blood کرک شد حالا مسئله جالب روش کرک کردن این بازی بوده است:
یک نفر فایل کرک نسخه قبلی این بازی یعنی Road to Hill 30 را رینم کرده و به عنوان کرک جدید در این بازی کپی کرده و بازی بدون هیچ گونه مشکلی اجرا شده. واقعا از یوبی یه همچین اشتباه بزرگی اونم سر بازی ای که ادعا کرده قفل حفاظتی بسیار قویی داره عجیبه.
البته من چون خودم فایل های بازی ندارم امتحان نکردم ولی کسانی که اجرا کردند همگی داضی بوده اند. اینم فایل کرک برای کسانی که می خواهند دانلود کنند:
Brothers in Arms: Earned in Blood Crack
چی باور نکردنی اگه بیاد که خوبه عجب خبرهای خوبی میاد امروز البته تا تو این ایران بیاد حتما انتشار یافته :cheesygri :mrgreen:نوشته شده توسط persian_king:بازی Age OF Empires 3 اومد بیرون البته فعلا فقط برای دونلود چون بازی رسما 9 روز دیگه باید منتشر شه اما من برخی از دوستانم دارن بازی میکنن اولش فکر کردم دمو هست سوال که کردم گفتن اومده بیرون بازی 3 تا سیدی هست و حجمی که باید دونلود بشه حدودا 1.8 گیگ.... من که رفتم دونلود کنم
احتمالا چند روز دیگه تو ایران بیاد
:mrgreen: :mrgreen: یکی بره کرک اسپلینتر سل 2 رو کپی کنه تو شماره 3 شاید تونستین بازی کنیننوشته شده توسط Lich King:یک خبر خیلی مهم و جالب که خودم حال کردم.
بازی نیز Brothers in Arms: Earned in Blood کرک شد حالا مسئله جالب روش کرک کردن این بازی بوده است:
یک نفر فایل کرک نسخه قبلی این بازی یعنی Road to Hill 30 را رینم کرده و به عنوان کرک جدید در این بازی کپی کرده و بازی بدون هیچ گونه مشکلی اجرا شده. واقعا از یوبی یه همچین اشتباه بزرگی اونم سر بازی ای که ادعا کرده قفل حفاظتی بسیار قویی داره عجیبه.
البته من چون خودم فایل های بازی ندارم امتحان نکردم ولی کسانی که اجرا کردند همگی داضی بوده اند. اینم فایل کرک برای کسانی که می خواهند دانلود کنند:
Brothers in Arms: Earned in Blood Crack
سام و کال اف دیوتی که جدید نیستن ولی سیستم F.E.A.R اینهنوشته شده توسط MGS:ميشه بگيد اين بازي هاي جديد مثل f.e.a.r و call of duty وserious sam و..
چه سيستمي ميخوان؟

این بازی درسته ادامه ی نسخه ی قبلی است ولی برای خود یک نسخه ی مجزا هست.یعنی expansion نیست.نوشته شده توسط Ali_Re99:راست میگی امین جان بعید نیست این جوری باشه البته به نظر من چون این بازی نسخه اضافه شونده بوده اینطوری بوده وگرنه یوبی هم اینقدر خنگ نیست به قوله تو
کاملا موافقمنوشته شده توسط Death Knight:این بازی درسته ادامه ی نسخه ی قبلی است ولی برای خود یک نسخه ی مجزا هست.یعنی expansion نیست.
در مورد کرک اسپیلینتر سل 3 باید بگم که تقریبا میشه گفت 100% نمیشه چون اگه میشود پس از این همه مدت کرکر ها به عقلشون رسیده بود که همچین کاری رو بکونن.مثلا تو همین bia به این زودی به این شیوه پی بردند ولی بعد از 6 ماه یعنی این کار رو نتوستن بر روی sc:ct انجام بدن!!!

من که آخر نفهمیدم که expansion هست یا نیست یکی میگه هست یکی دیگه میگه نیست تو همین تاپیک چند نفر گفتن هست چند نفر دیگه هم گفتن نیست من که نفهمیدمنوشته شده توسط Death Knight:این بازی درسته ادامه ی نسخه ی قبلی است ولی برای خود یک نسخه ی مجزا هست.یعنی expansion نیست.
در مورد کرک اسپیلینتر سل 3 باید بگم که تقریبا میشه گفت 100% نمیشه چون اگه میشود پس از این همه مدت کرکر ها به عقلشون رسیده بود که همچین کاری رو بکونن.مثلا تو همین bia به این زودی به این شیوه پی بردند ولی بعد از 6 ماه یعنی این کار رو نتوستن بر روی sc:ct انجام بدن!!!
نوشته شده توسط Ali_Reza_1899::mrgreen:
سلام
اشکان جان واقعا خوشحالم کردی الان دارم از خوشحالی میپرم بالا پس با همون کرک قبلی عجب سوتی داده یوبی پس من دیگه نیاز ندارم دانلود کنم پس دیگه باید بیاد تو ایران دیگه خبر نداری کی میاد؟
چی باور نکردنی اگه بیاد که خوبه عجب خبرهای خوبی میاد امروز البته تا تو این ایران بیاد حتما انتشار یافته :cheesygri :mrgreen:
سلامنوشته شده توسط Behzad:سلام
منتظرین Quake 4 بخوانند !
گیم پلی فوق العاده کسل کننده و بی روح ، داستان بسیار ضعیف و شخصیت پردازی ضعیف تر و کمبود عناصر لازم برای تضمین موفقیت یک بازی باعث شدند تا Quake 4 از PC Gamer امتیاز نا امید کننده 70 % را بگیرد
منبعش چیه؟گیم اسپاته؟گیم پلی فوق العاده کسل کننده و بی روح ، داستان بسیار ضعیف و شخصیت پردازی ضعیف تر و کمبود عناصر لازم برای تضمین موفقیت یک بازی باعث شدند تا Quake 4 از PC Gamer امتیاز نا امید کننده 70 % را بگیرد
مصطفیKain
نخیرمنوشته شده توسط pandora tomorrow:مصطفی
منبعش چیه؟گیم اسپاته؟
این بازی که نوز نیومده پس از کجا فهمیدن که گیم پلیش بده؟