دستت طلانوشته شده توسط Behzad:بله استفاده ميكنه ...
5-channel sound card and speakers or headphones.
اينو توي قسمت سيستم پيشنهادي نوشته
دستت درد نکنه اطلاعات خوبی بود خیلی عالی که لوگو ID اول میادنوشته شده توسط Hellgate:london:خب
الان یه گشتی زدم. :cheesygri :cheesygri
استودیوی Raven گفته اونهایی که بازی دوم3 رو به راحتی بازی کردن در بازی کوئک 4 هیچ مشکلی ندارن.این مطلب از قسمت مصاحبه استودیوی مربوطه با سایت IGN هستش.پس اونایی که این بازی دوم3 رو به راحتی کردن در کوئک مشکلی ندارن.
و
اینم بگم.
در بازی کوئک 4 قراره لوگوی معروف Id اول پخش بشه به خاطر تشکر و قدردانی از Id.
همون طوری که در بازیRTCW این کار انجام شد و در بازی Enemy teritory:Quake war هم قراره این کار انجام بشه و اول ارم Id زده بشه.![]()
![]()
من که خوشم می یاد.
بای بای
سلامنوشته شده توسط Death Knight:مطمعنی!!! یعنی تو رو ultrahigh بازی کردی؟؟ کارت گرافیکت چیه؟؟
آقا حالا من یه چیزی گفتم نه دیگه آخر آخرش روی high بازی میکردم یه کم زیادش کردم :cheesygriنوشته شده توسط Death Knight:مطمعنی!!! یعنی تو رو ultrahigh بازی کردی؟؟ کارت گرافیکت چیه؟؟
منظور از بالاترین رزولوشن 1280.768 بود فکر کنم با این بازی میکردممن که نتونستم با حداکثر رزولوشن بازی کنم.من رم 1 گیگ دارم.ولی در بعضی جاها که از زمینو اسمون بهت حمله میکردن به مشکل میخورد ودستگام هندل میزد.
سلامنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:منظور از بالاترین رزولوشن 1280.768 بود فکر کنم با این بازی میکردم
دستگاه خفنی هم ندارم ram:1gb این است و cpu 3 گیگ است( اینتل) گرافیکم که بالا گفتم فکر نکنم زیاد خفن باشه
Nvidia GeForce 3/Ti series
Nvidia GeForce 4/Ti series
Nvidia GeForce FX series
Nvidia GeForce 6 Series
Nvidia GeForce 7 series
کارت من هم 5700 هست و یه سی پی یو 2.4 و 256 مگ رم منم تونستم به راحتی دووم 3 رو روی 1024 و high quality بازی کنم و فقط به قول محمد رضا وقتی 2000 تا جک و جونور میریختن رو سرم یکم گیر میکرد که اونم زیاد عذاب دهنده نبودfx5700 256 mb است
اینطور تاپیکی هست ولی الان نمیدونم کجاست ولی برات میگردم پیدا کنم!راستي يه تاپيکي بود همه سيستم هاشو ميگفتند يکي اون وبه پا کنه ثواب داره