اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Miesam:
بابا علی رضا گفن اپریل دیگه بعدم فکر نکنم برای پیسی اینطوری باشه حداقل به این کیفیتی نیست
جدی میگی البته اگه هم همین کیفیت روداشته باشه بازم بدرد نمرخوره اگه کونامی میزد خیلی خوب میشد(بعدش هم گفن نه گفتن:cheesygri :cheesygri )

Stranglehold​

اگه از من بپرسن که 10 بازی که در سال 2006 بیشتر از همه منتظرش هستی را نام ببر بازیه Stranglehold صد در صد یکیشون خواهد بود

Stranglehold یک بازی اکشن سوم شخصه که توسط کارگردان معروف سینمای هالیوود آقای John Woo کارگردانی میشه..احتمالا خیلی از شما فیلم معروف Face/Off و یا تغییر چهره اثر این کارگردان معروف سینما را دیدید ..من که خودم خیلی با این فیلم حال کردم ;) .

حالا این کارگردان اومده تا یک اثر جاودان در صنعت بازی سازی هم از خودش بجا بزاره یعتی Stranglehold .....

نکته ی بسیار مهم در این بازی حرکات اکروباتیک و فوقالعاده جذابی با اسلحه است که شخصیت بازی در حین جنگیدن در بازی انجام میده..

کسانی که بازی مکس پین را بازی کردند متوجه هستند که منظور من چیه...مثل آهسته شدن زمان در حین تیر اندازی و شیرجه رفتن شخصیت بازی ...البته تنوع حرکات و صحنه های سینماتیک بازی بسیار گسترده تر و جذابتر و دیدنی تر از مکس پینه...;)

شرکت Midway یکی از اصلی ترین نقطه ی قوت این بازی را داستانش ذکر کرده که در نقش یک بازرس پلیس باسم Tequila میباشد..همین که شخصیتی مثل John Woo پشت این بازیه من خیالم از داستان این بازی راحته ;)

در مورد گرافیک هم همین که بگم این بازی از نسخه ی اصلاح شده ی موتور بازی Unreal 3 استفاده می کنه کافیه که به قدرت گرافیک و جزییات بالای این بازی پی ببرید..;)

هنوز تاریخ انتشار دقیقی برای این بازی ذکر اما بگفته ی Midway سازنده ی این شاهکار این بازی در 3 ماه ی آخر سال 2006 برای PS3 ، Xbox360 , PC راهی بازار خواهد شد

در زیر شات ها و تصاویر هنری ازین بازی را میبینید ;)

آخرین ویرایش:
امید جان فکر میکنی باید چه مشخصه هایی داشته باشه که به مافیا برسه ؟
گیم پلی هست.یه مثال در مورد این گیم پلی برات میزنم تا متوجه بشی!
مثلا چرا بازی GTA قابل مقایسه با بازی های تو سبک خودش مثل TRUE CRIME , 25 to life , ... نیست! ولی مافیا تو این سبک به همراه GTA تنها بازی هایی هستند که به هیچ وجه خسته نمیشین از بازی و هیچ وقت هم دوست ندارین بازی تمام بشه.یعنی گیم پلی به قدری قوی هست که مثل اهن ربا شما رو جذب میکنه!
ولی همونطور که عماد جان گفت هنوز نمیشه نظر داد در مورد این بازی !

نوشته شده توسط Death Knight:
گیم پلی هست.یه مثال در مورد این گیم پلی برات میزنم تا متوجه بشی!
مثلا چرا بازی GTA قابل مقایسه با بازی های تو سبک خودش مثل TRUE CRIME , 25 to life , ... نیست! ولی مافیا تو این سبک به همراه GTA تنها بازی هایی هستند که به هیچ وجه خسته نمیشین از بازی و هیچ وقت هم دوست ندارین بازی تمام بشه.یعنی گیم پلی به قدری قوی هست که مثل اهن ربا شما رو جذب میکنه!
ولی همونطور که عماد جان گفت هنوز نمیشه نظر داد در مورد این بازی !
ولی باید داستان و گرافیک رو هم در نظر گرفت چون اگر داستان و گرافیک نداشته باشه یک بازی دیگه به درد نمیخوره حالا شاید درصد کمی تو بهتر شدن بازی تاثیر داشته باشه ولی باید قبول کرد که تاثیری داره
جدی میگی البته اگه هم همین کیفیت روداشته باشه بازم بدرد نمرخوره اگه کونامی میزد خیلی خوب میشد(بعدش هم گفن نه گفتن
بله اون که شما دقیقا راست میگی هیچی جای فوتبال کونامی رو نمیگیره(نمرخوره نه نمیخوره)
بچه ها به نظرتون نمیاد بیشتر بازی هایی که قرار برایps3وxboxمیاد برای pc هم میاد
ولی این روند در این چند ماهه نبود نظر شما چیست؟؟؟

بچه ها به نظرتون نمیاد بیشتر بازی هایی که قرار برایps3وxboxمیاد برای pc هم میاد
ولی این روند در این چند ماهه نبود نظر شما چیست؟؟؟
روندش بستگی به اعلام شرکت ها داره تو این چند ماهه شرکت ها بازیه بیشتری رو معرفی کردن.

نه بابا من منظورم از اون لحاظ نیست منظورم نیست بازی بیشتری اعلام شده میگم بازی یبشتری برای Pc میاد تا نسبتا دو سه ماه پیش که زیاد Ps3 و یا Xbox360 نبود
الان بیشتر بازیها که برای این دو کنسول اعلام میشه برای Pc هم هست ولی قبلا اینتوری نبود بازی هایی که برای Ps2 میومد برای پیسی نمیومد

نوشته شده توسط Miesam:
نه بابا من منظورم از اون لحاظ نیست منظورم نیست بازی بیشتری اعلام شده میگم بازی یبشتری برای Pc میاد تا نسبتا دو سه ماه پیش که زیاد Ps3 و یا Xbox360 نبود
الان بیشتر بازیها که برای این دو کنسول اعلام میشه برای Pc هم هست ولی قبلا اینتوری نبود بازی هایی که برای Ps2 میومد برای پیسی نمیومد
میثم یکم اروم تر تایپ کن تا بدونم چی نوشتی...اگه میشه به زبان فارسی روون و سلیس بنویس چون چیزی نهمیدم.;)

چشم ببخشید دیگه تایپم سریع یک وقت ها مشکلاتی ایجاد میشه:
ببین منظورم اینکه از زمانی که کنسول های بعدی اومده بیشتر بازی ها که گفته شده هم بر کنسول های بعدی هست هم بر Pc ولی در کنسول های قدیم اینتوری نبود بیشتر بازی ها برای Pc نبود و بیشتر روی کنسول ها میومد
نمی دونم فهمیدی چی میگم الان من بیشتر بازی هایی رو که دیدم بر روی Pc نیز میاد ولی در قدیم این حالت و این روند نبود
نمی دونم فهمیدی منظورم رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or