اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
خیلی ها اسم سال 2006 را برای PC گذاشتند سال بازی های RPG ....خب دلیلشم معلومه بخاطر بازی های خوبیه که قراره امسال در این سبک بیاد...

بدون شک The Elder Scrolls: Oblivion یکی ازین بازی هاست..بازیی که بخاطر محیط و دنیای بسیار وسیع و زیبایی که خلق کرده شهرت زیادی داره و مشتاقان زیادی منتظرش هستند ;)

قبلا حرف و حدیث های زیادی در مورد تاریخ عرضه ی این بازی وجود داشت اما سرانجام شرکت Bethesda Softworks سازنده ی The Elder Scrolls: Oblivion با اعلام رسمی و تایید تاریخ 20 مارچ به عنوان تارخ انتشار این بازی به همه ی این حرف و حدیت ها خاتمه داد

با این احوال این بازی 17 روز دیگر به بازار خواهد آمد و شما میتونید ازین بازی لذت ببرید

البته اضافه کنم که این بازی برای PC و کنسول Xbox 360 به بازار خواهد امد و نکته ی جالب اینه که اولین بازی RPG هست که برای کنسول Xbox 360 قراره به بازار بیاد...پس یک رکورد هم محسوب میشه ;)

تصاویری ازین بازی را میبینید ;)

آخرین ویرایش:
نکته ی جالب اینه که اولین بازی RPG هست که برای کنسول Xbox 360 قراره به بازار بیاد...پس یک رکورد هم محسوب میشه

البته اولین بازی RPG که برای X360 اومد eNCHANT arM بود که فقط در ژاپن ریلیز شد و انتظارات خیلی ها رو هم برآورده کرد. حالا نیای بگی چون فقط توی ژاپن ریلیز شده حساب نمیشه...

البته اولین بازی RPG که برای X360 اومد eNCHANT arM بود که فقط در ژاپن ریلیز شد و انتظارات خیلی ها رو هم برآورده کرد. حالا نیای بگی چون فقط توی ژاپن ریلیز شده حساب نمیشه...
این مطلب که این اولین بازیه RPG هست که برای Xbox 360 میاد بنقل از یک سایت امریکاییه و از خودم در نیاوردم..اگه این سایت این بازی را اولین بازی RPG میدونه که قراره برای Xbox 360 بیاد این دیگه تقصیر من نیست...

نوشته شده توسط farzadlion:
این مطلب که این اولین بازیه RPG هست که برای Xbox 360 میاد بنقل از یک سایت امریکاییه و از خودم در نیاوردم..اگه این سایت این بازی را اولین بازی RPG میدونه که قراره برای Xbox 360 بیاد این دیگه تقصیر من نیست...

سلام

صحبت اقا فرزاد و اقا ارشام به من خیلی ربط نداره.ولی منم با حرف اقا فرزاد موافقم.

منم دقیقا یادمه که این مطلبو خودنم.که اولین بازی RPG برای 360 این بازیه.

البته به نظرم علت این نام گذاری برای این بازی اینه که این بازی برای کل دنیا منتشر میشه. وفقط محدود به ژاپنی ها نمیشه.برای همین این نام رو بهش دادن.

ولی در کل فکر کنم این بازی از اون شاخاس که میتونی خیلی ها رو راضی کنه.

از اقا ارشام و اقا فرزاد متشکرم.

خداحافظ

i3926_untitled.PNG

من اصلا کاری به این ندارم که این بازی در کجا ریلیز شده و در کجا ریلیز نشده , همون طور که فرزاد جون هم در پست اول حرفی از محل ریلیز نزدن و فقط گفتن که اولین بازی... من حرفم فقط در مورد "اولین بازی RPG برای X360" هست. این بازی اصلا در امریکا و اروپا ریلیز نشده و احتمالا هم نمیشه اما در ژاپن در تاریخ 12 ژانویه امسال (تقریبا 2 ماه پیش) ریلیز شده و چند تا مجله و سایت هم بهش امتیاز دادن و حتی ریلیز این بازی در ژاپن باعث افزایش فروش x360 هم شده.
Unfortunately, From Software does not have for the moment communicated any date of exit for Europe and North America.
البته همون طور که گفتم من بحثم فقط در مورد اولین بازی rpg هست و کاری به مکان ریلیزش ندارم.

این هم یه review از این بازی:
http://www.gamebrink.com/viewitem.php?id=1083&review=106

آخرین ویرایش:
سلام

من تشکرم رو از اقا ارشام کردم.به خاطر پستشون.

ولی نظرمو گفتم.که به نظر خودم نظرم و دلیلی هم که اوردم خیلی بد نبود.و تقریبا منطقی بود.چون بازار ژاپن رو نمیشهخ با کل دنیا مقایسه کرد.به نظرم این بازی خودش توی فروش 360 خیلی موثره.ولی هیچ ایرادی نداره.ممنون.

بازم از اقا ارشام ممنون.

خداحافظ

دوستان فکر کنم اقا ارشام راست میگه
ببخشید من نمی دونم ولی می خواستم بدونم خبری هست از مکس پین 3 و ای جی ای 3 یا نیست یادم تو بازی دات کسرا یک تاپیک درباره مکس زده بود میشه یک قسمت کوچیک برا بنده توضیح بدید این بازی قرار هست بیاد ناشرش کی اینها تشکر

ببخشید من نمی دونم ولی می خواستم بدونم خبری هست از مکس پین 3 و ای جی ای 3 یا نیست یادم تو بازی دات کسرا یک تاپیک درباره مکس زده بود میشه یک قسمت کوچیک برا بنده توضیح بدید این بازی قرار هست بیاد ناشرش کی اینها تشکر
از مکس پین 3 در حال حاضر هیچ خبر جدیدی نیست ..تنها چیزی که ازش میدونیم اینه که شرکت Rockstar و رمدی در حال توسعه و ساخت این بازی هستند. و هیچ تاریخ انتشاری هم ذکر نکردند...

در مورد IGI 3 هم من هیچ خبری در مورد اینکه قصد ساخت این بازی باشه را تا بحال نشنیدم ;)

آخرین ویرایش:
فکر Max Payne 3 رو که حالا حالا ها نباید بکنین.چون تیم طراحیش دارن روی Alan Wake کار میکنن که قراره با موضوعی تخیلی برای PS3 , XBOX 360 , PC ساخته بشه و در مورد یه نویسنده هست که نوشته ها و خیالاتش واقعی میشن و به صورت کابوس تعقیبش می کنن.گرافیک بازی توی تریلرهاش که خیلی بالا و طبیعی هست و مثل Max Payne احتمالآ با یک بازی عالی طرف هستیم.

ممنون عزیز پس باید رنگ مکس رو تا دو سه سال دیگه نبینیم
عجب حال گیری خدایی من نمی دونم چرا همه شرکت ها به فکر ساخت بازی های جدید افتادن و بازیهای قدیمی رو از یاد بردن

ممنون عزیز پس باید رنگ مکس رو تا دو سه سال دیگه نبینیم
عجب حال گیری خدایی من نمی دونم چرا همه شرکت ها به فکر ساخت بازی های جدید افتادن و بازیهای قدیمی رو از یاد بردن
خوب نوآوری در همه ی مسائل جای خودشو داره.
اگه اینجوری باشه که سازندها باید بیان فقط شماره های جدید بازیهای قدیمی رو بسازن.

این هم یکی از آخرین تصاویر از Sims 2 Open For Business .
تو سایتش نوشته که حدود 120 وسیله جدید در این بازی موجود هست !!
screenshots.jpg

ببخشید که بیشتر عکس نذاشتم . این خبرو بخاطر اون 120 وسیله گفتم !!
======================================================
تصاویر جدید از God Father . آدم هر چی این عکس ها رو میبینه از این بازی بیشتر خوشش میاد . :cheesygri
top_bar_sub.jpg

thumb_1.jpg
thumb_2.jpg

thumb_3.jpg
thumb_1.jpg

thumb_2.jpg
thumb_3.jpg

BYE BYE !

آخرین ویرایش:
اینم چند تا عکس جدید از هیتمن برای دوستارانه بی شمارش:

تریلری هم امروز از بازی منتشر شده که برای دانلود کردنش رو باکس شات بازی کلیک کنید.

(عکس های بالا ماله همین تریلر هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or