این مطلب که این اولین بازیه RPG هست که برای Xbox 360 میاد بنقل از یک سایت امریکاییه و از خودم در نیاوردم..اگه این سایت این بازی را اولین بازی RPG میدونه که قراره برای Xbox 360 بیاد این دیگه تقصیر من نیست...البته اولین بازی RPG که برای X360 اومد eNCHANT arM بود که فقط در ژاپن ریلیز شد و انتظارات خیلی ها رو هم برآورده کرد. حالا نیای بگی چون فقط توی ژاپن ریلیز شده حساب نمیشه...
نوشته شده توسط farzadlion:این مطلب که این اولین بازیه RPG هست که برای Xbox 360 میاد بنقل از یک سایت امریکاییه و از خودم در نیاوردم..اگه این سایت این بازی را اولین بازی RPG میدونه که قراره برای Xbox 360 بیاد این دیگه تقصیر من نیست...
از مکس پین 3 در حال حاضر هیچ خبر جدیدی نیست ..تنها چیزی که ازش میدونیم اینه که شرکت Rockstar و رمدی در حال توسعه و ساخت این بازی هستند. و هیچ تاریخ انتشاری هم ذکر نکردند...ببخشید من نمی دونم ولی می خواستم بدونم خبری هست از مکس پین 3 و ای جی ای 3 یا نیست یادم تو بازی دات کسرا یک تاپیک درباره مکس زده بود میشه یک قسمت کوچیک برا بنده توضیح بدید این بازی قرار هست بیاد ناشرش کی اینها تشکر

خوب نوآوری در همه ی مسائل جای خودشو داره.ممنون عزیز پس باید رنگ مکس رو تا دو سه سال دیگه نبینیم
عجب حال گیری خدایی من نمی دونم چرا همه شرکت ها به فکر ساخت بازی های جدید افتادن و بازیهای قدیمی رو از یاد بردن