.
گیم پلی هست.یه مثال در مورد این گیم پلی برات میزنم تا متوجه بشی!امید جان فکر میکنی باید چه مشخصه هایی داشته باشه که به مافیا برسه ؟
ولی باید داستان و گرافیک رو هم در نظر گرفت چون اگر داستان و گرافیک نداشته باشه یک بازی دیگه به درد نمیخوره حالا شاید درصد کمی تو بهتر شدن بازی تاثیر داشته باشه ولی باید قبول کرد که تاثیری دارهنوشته شده توسط Death Knight:گیم پلی هست.یه مثال در مورد این گیم پلی برات میزنم تا متوجه بشی!
مثلا چرا بازی GTA قابل مقایسه با بازی های تو سبک خودش مثل TRUE CRIME , 25 to life , ... نیست! ولی مافیا تو این سبک به همراه GTA تنها بازی هایی هستند که به هیچ وجه خسته نمیشین از بازی و هیچ وقت هم دوست ندارین بازی تمام بشه.یعنی گیم پلی به قدری قوی هست که مثل اهن ربا شما رو جذب میکنه!
ولی همونطور که عماد جان گفت هنوز نمیشه نظر داد در مورد این بازی !
بله اون که شما دقیقا راست میگی هیچی جای فوتبال کونامی رو نمیگیره(نمرخوره نه نمیخوره)جدی میگی البته اگه هم همین کیفیت روداشته باشه بازم بدرد نمرخوره اگه کونامی میزد خیلی خوب میشد(بعدش هم گفن نه گفتن
میثم یکم اروم تر تایپ کن تا بدونم چی نوشتی...اگه میشه به زبان فارسی روون و سلیس بنویس چون چیزی نهمیدم.نوشته شده توسط Miesam:نه بابا من منظورم از اون لحاظ نیست منظورم نیست بازی بیشتری اعلام شده میگم بازی یبشتری برای Pc میاد تا نسبتا دو سه ماه پیش که زیاد Ps3 و یا Xbox360 نبود
الان بیشتر بازیها که برای این دو کنسول اعلام میشه برای Pc هم هست ولی قبلا اینتوری نبود بازی هایی که برای Ps2 میومد برای پیسی نمیومد
هرچی ازش عکس میبینم بیشتر دلم میخاد زودتر بیاد خیلی قشنگ به نظر میاد من که خیلی حال کردمنوشته شده توسط pandora tomorrow:اینم چند تا عکس از تریلر های stranglehold :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+++++++++++
اینم تریلری که از همین بازی دیروز منتشر شده :
دانلود تریلر