اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
حدود 3 روز از زمان اعلام شده برای انتشار Open For Business گذشته اما هنوز این بازی عرضه نشده .
البته این خبرو گیم اسپات نوشته که تو این مدت دیگه نمیشه بهش اعتماد کرد
59.gif

سایت EA هم فعلا قابل دسترسی نیست !
166.gif

به پای مافیا که حتما میرسه . از اونم بهتره . تو مافیا میشد شخصیت ساخت ؟ گرافیک اینقدر خفن بود ؟!!
امید جان حرفایی میزنی ها!
مافیا سال 2002 به بازار عرضه شد ولی این بازی در سال 2006! حتما میخواستی گرافیک مافیا مثل این بازی باشه؟!!
به نظره من باید بازی خوبی باشه ولی فکر نمیکنم بتونه موفقیت مافیا رو کسب کنه.بازی که فقط گرافیک و شخصیت سازی و ... نیست.

نوشته شده توسط Death Knight:
امید جان حرفایی میزنی ها!
مافیا سال 2002 به بازار عرضه شد ولی این بازی در سال 2006! حتما میخواستی گرافیک مافیا مثل این بازی باشه؟!!
به نظره من باید بازی خوبی باشه ولی فکر نمیکنم بتونه موفقیت مافیا رو کسب کنه.بازی که فقط گرافیک و شخصیت سازی و ... نیست.
امید جان فکر میکنی باید چه مشخصه هایی داشته باشه که به مافیا برسه ؟

اولا تا اونجا که من یادمه مافیا اولین بازی Freeride/City roaming3 بعدی بود که اومد.دوما داستان این بازی بود(که از شوهاد بر میاد اینا زدن ****به داستان فیلم بزرگی مثل Godfather) سوما گیم پلی فوق العاده و کنترل عالی تر بازی بود که تا اومدن godfatherنمیشه راجه به این قسمتش نظر داد ولی راحت میشه گفت که درست کردن یه همچون چیزی(که تقلید صرف نباشه(چون باعث خستگی میشه)) کار سختیه.سوما(البته میشه چهارما!)محیط زنده ی این بازی بود.یعنی کاملا احساس یه شهر رو داشتین (نه به خاطر حصوز آدمها(کلا یه حس باحالی بود)).آخر از همه هم گرافیک این بازی بود با صداش.گرافیکش که واقعا از زمان خودش اون ور تر بود.موزیک و صداشم خیلی عالی بود مخصوصا صدای Tommy Angelo.البته اینا نظرهای من راجع به مافیا بود و راجه به Godfather به هیچ وجه پیش داوری نمیکنم.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
هیتمن مگه FPS هست؟؟؟
57.gif

+++++++++

مصطفی و فرزاد دستتون درد نکنه واقعا عکس های عالی بودن.
خب IQ هیتمن 2 و 3 حالت FPS داشتند ! اینم داره . ولی توی هیتمن 2 که این حالت خیلی جواد بود تو هیتمن 3 بدک نبود ولی بازم بدون استفاده ! حالا ببینیم اینجا چی میشه !
( امین اگه هم نفهمیدی چی گفتم زیاد روش فکر نکن سی پی یوت میسوزه :) )

نوشته شده توسط Zelda:
خب IQ هیتمن 2 و 3 حالت FPS داشتند ! اینم داره . ولی توی هیتمن 2 که این حالت خیلی جواد بود تو هیتمن 3 بدک نبود ولی بازم بدون استفاده ! حالا ببینیم اینجا چی میشه !
( امین اگه هم نفهمیدی چی گفتم زیاد روش فکر نکن سی پی یوت میسوزه :) )
پیمان باورت نمیشه ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد هیتمن چه جوری بود:cheesygrin:
مطمئنی FPS بود
17.gif
اخه...
از این بازی ها نبود که دو حالته میشد؟
35.gif

پیمان باورت نمیشه ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد هیتمن چه جوری بود:cheesygrin:
مطمئنی FPS بود
17.gif
اخه...
از این بازی ها نبود که دو حالته میشد؟
35.gif
Hitman دو حالت بازی داره.یکی که حالت اصلی هست همون Third Person هست و حالت دومش FPS هست که توی شماره های قبلی افتضاح بود و فکر نکنم حتی یه نفر روی این حالت بازی کرده باشه.ولی از عکسهای Hitman 4 به نظر میاد این قسمت توی حالت FPS خیلی بهتر از قبل شده.
موفق باشین.

نوشته شده توسط dinosaur:
Hitman دو حالت بازی داره.یکی که حالت اصلی هست همون Third Person هست و حالت دومش FPS هست که توی شماره های قبلی افتضاح بود و فکر نکنم حتی یه نفر روی این حالت بازی کرده باشه.ولی از عکسهای Hitman 4 به نظر میاد این قسمت توی حالت FPS خیلی بهتر از قبل شده.
موفق باشین.
گفتم....اخه هر چی فکر میکردم من هیتمن رو رو حالت FPS باز کردم چیزی یادم نمیومد...پس بدرد نمیخورده که من بازیش نمیکردمش و یادم نیست..ممنون اریا جان.

يه خبر جالب :
تعداد بازيكنهاي Wolrd of Warcaft به 6,000,000 ( 6 مليون ! ) نفر در سراسر دنيا رسيد كه در نوع خودش خيلي جالبه
فك كنم ما بايد آرزوي اين بازي رو به بهشت ببريم :p

فك كنم ما بايد آرزوي اين بازي رو به بهشت ببريم
چرا؟؟؟؟مگه persian_king نیست من یادمه اون این بازی رو به صورت انلاین بازی میکرد ولی خب باید براش خرج کنی چون اگه اشتباه نکنم اون ماهیانه برای بازی کردنش پول پرداخت میکرد.

چرا؟؟؟؟مگه persian_king نیست من یادمه اون این بازی رو به صورت انلاین بازی میکرد ولی خب باید براش خرج کنی چون اگه اشتباه نکنم اون ماهیانه برای بازی کردنش پول پرداخت میکرد.

بابا فرشين بچه مايه داره ، سي دي اورج ميخره ، پول چارج ميده ، اينترنت پر سرعت داره ؛
ما تو همين سي دي هاي 250 تومني مونديم :cheesygri

Chrome Hounds

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
بابا فرشين بچه مايه داره ، سي دي اورج ميخره ، پول چارج ميده ، اينترنت پر سرعت داره ؛
ما تو همين سي دي هاي 250 تومني مونديم :cheesygri

'گر طاووس خواهی باید جور هنودوستان بکشی...:cheesygri

++++++++++

اولین تریلر از بازیه Superman Returns :

the first trailer of Superman Returns
++++++++++

2 تا اسکن جدید از بازیه Chrome Hounds که در مجله ی فامیتسو به چاپ رسیده :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or