امید جان حرفایی میزنی ها!به پای مافیا که حتما میرسه . از اونم بهتره . تو مافیا میشد شخصیت ساخت ؟ گرافیک اینقدر خفن بود ؟!!
امید جان فکر میکنی باید چه مشخصه هایی داشته باشه که به مافیا برسه ؟نوشته شده توسط Death Knight:امید جان حرفایی میزنی ها!
مافیا سال 2002 به بازار عرضه شد ولی این بازی در سال 2006! حتما میخواستی گرافیک مافیا مثل این بازی باشه؟!!
به نظره من باید بازی خوبی باشه ولی فکر نمیکنم بتونه موفقیت مافیا رو کسب کنه.بازی که فقط گرافیک و شخصیت سازی و ... نیست.
خب IQ هیتمن 2 و 3 حالت FPS داشتند ! اینم داره . ولی توی هیتمن 2 که این حالت خیلی جواد بود تو هیتمن 3 بدک نبود ولی بازم بدون استفاده ! حالا ببینیم اینجا چی میشه !نوشته شده توسط pandora tomorrow:هیتمن مگه FPS هست؟؟؟![]()
+++++++++
مصطفی و فرزاد دستتون درد نکنه واقعا عکس های عالی بودن.
پیمان باورت نمیشه ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد هیتمن چه جوری بود:cheesygrin:نوشته شده توسط Zelda:خب IQ هیتمن 2 و 3 حالت FPS داشتند ! اینم داره . ولی توی هیتمن 2 که این حالت خیلی جواد بود تو هیتمن 3 بدک نبود ولی بازم بدون استفاده ! حالا ببینیم اینجا چی میشه !
( امین اگه هم نفهمیدی چی گفتم زیاد روش فکر نکن سی پی یوت میسوزه)
Hitman دو حالت بازی داره.یکی که حالت اصلی هست همون Third Person هست و حالت دومش FPS هست که توی شماره های قبلی افتضاح بود و فکر نکنم حتی یه نفر روی این حالت بازی کرده باشه.ولی از عکسهای Hitman 4 به نظر میاد این قسمت توی حالت FPS خیلی بهتر از قبل شده.نوشته شده توسط pandora tomorrow:پیمان باورت نمیشه ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد هیتمن چه جوری بود:cheesygrin:
مطمئنی FPS بوداخه...![]()
از این بازی ها نبود که دو حالته میشد؟![]()
گفتم....اخه هر چی فکر میکردم من هیتمن رو رو حالت FPS باز کردم چیزی یادم نمیومد...پس بدرد نمیخورده که من بازیش نمیکردمش و یادم نیست..ممنون اریا جان.نوشته شده توسط dinosaur:Hitman دو حالت بازی داره.یکی که حالت اصلی هست همون Third Person هست و حالت دومش FPS هست که توی شماره های قبلی افتضاح بود و فکر نکنم حتی یه نفر روی این حالت بازی کرده باشه.ولی از عکسهای Hitman 4 به نظر میاد این قسمت توی حالت FPS خیلی بهتر از قبل شده.
موفق باشین.

چرا؟؟؟؟مگه persian_king نیست من یادمه اون این بازی رو به صورت انلاین بازی میکرد ولی خب باید براش خرج کنی چون اگه اشتباه نکنم اون ماهیانه برای بازی کردنش پول پرداخت میکرد.فك كنم ما بايد آرزوي اين بازي رو به بهشت ببريم
نوشته شده توسط pandora tomorrow:چرا؟؟؟؟مگه persian_king نیست من یادمه اون این بازی رو به صورت انلاین بازی میکرد ولی خب باید براش خرج کنی چون اگه اشتباه نکنم اون ماهیانه برای بازی کردنش پول پرداخت میکرد.
نوشته شده توسط mostafa_cpp:بابا فرشين بچه مايه داره ، سي دي اورج ميخره ، پول چارج ميده ، اينترنت پر سرعت داره ؛
ما تو همين سي دي هاي 250 تومني مونديم :cheesygri