اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
اینم یه میلی که از طرف EA به دستم رسیده.خبر از طرف بازیه GodFather هستش.
دیدنش ضرر نداره.
e6vk9x.jpg

خوش بگذره.
خوب بخوابین.

چرا عکس یارو نقش اول بازی فار کرای شبیه خون اشاماست؟

دقيقا داستان بازي هم بر مبناي زامبي شدن شخصيت اصلي بازي هست.

اینم یه میلی که از طرف EA به دستم رسیده.خبر از طرف بازیه GodFather هستش.

مي گم كي مي خوان دست از سر اين پدر خوانده بردارن!!!من اصلا از اين بازي خوشم نيومده!!!

مي گم كي مي خوان دست از سر اين پدر خوانده بردارن!!!من اصلا از اين بازي خوشم نيومده!!!
دقیقا مثل خود من
این بازی اونقدر که براش تبلیغ می کنند به نظر نمیاد جالب باشه

به خاطر ال پاچینو هم شده کمی صبر کنین
البته آلپاچینو به این بازی افتخار نداد که حق امتیاز صدا و قیافشو بفروشه برای همین هم مجبور شدند به جای آلپاچینو از یک شخصیت ساختگی استفاده کنند
البته بقیه هنرپیشه ها از جمله مارلین براندو اگه اسمشا درست نوشتم در این بازی حضور دارند

نوشته شده توسط farzadlion:
البته آلپاچینو به این بازی افتخار نداد که حق امتیاز صدا و قیافشو بفروشه برای همین هم مجبور شدند به جای آلپاچینو از یک شخصیت ساختگی استفاده کنند
البته بقیه هنرپیشه ها از جمله مارلین براندو اگه اسمشا درست نوشتم در این بازی حضور دارند
مارون براندو که خدا بیامرزش.
فکر کنم الان رو به موت باشه.
صدایی که از برندو ضبط کردن EA گفته کیفیتش خوب نیست.چون بابا تو CCu بوده گفتن بیا برامون حرف بزن.خوب براندو هم که تعطیل بوده اوضاش.
آل پاچینو رو هم میدونستم
ولی عجب فیلمی بودا.
اون صحنه اخر بعد از اوپرا که دخترشو میکشن.
وای وای
خیلی قشنگ بود
ببخشید.
ربطی به بازی نداشت.
جو گیر شدم. :D :D :D

بازي farenheit(indinigio prophecy براي ساختن درايو مجازي و چيزي حدود 7 گيگ جا ميخواد البته اند بازيه عين فيلم ميمونه من تا وسطاش رفتم مثلا اول بازي شما ميتونيد با چاقويي كه مقتول رو كشتيد پنهان كنيد يا بذاريد همونجا باشه يا دست و صورت خودتون رو از خون پاك كنيد و خيلي خونسرد بيرون بريد يا به سرعت از در پشتي فرار كنيد خلاصه هر كار شما در روند داستاني بازي تاثير گذار است اما بازي از دو جهت مخالف يعني پليس و متهم دنبال ميسود كه در نقش كارلا بايد دنبال مدارك و سرنخ براي كشف راز قتل بپردازيد اينجا اونجاست كه اگر چاقو رو برنداشته باشيد كار كارلا راحت ميسود براي گرفتن سرنخ ها با پيدا كردن الت قتل ولي اگر مخفيش كرده باشيد كارلا ان را پيدا نميكند و شخصيت اصلي ديگر تايلر دستيار كارلا است در ادامه اين داستان شخصيت ما يعني متهم(لوكاس)قدرتي پيدا ميكند كه از اتفاقات زودتر با خبر ميشود ,...

در كل بازي باحالي است و در سبكي نو

يه سوال داشتم ممكنه بازي brothers in arms جديد براي پيسي مثل SC بشه يعني ممكنه يوبي دوباره از اون قفل استفاده كنه

يه كم در مورد بازي GUN اطلاعات در وكنيد؟:cheesygri

اینم جعبه بازی میست،
یکی لطف کرده برام فرستاده دیدنش ضرر نداره.
e7fdcl.jpg

یکیش کتابه.یکیش Bounes ویکیشم خود بازی که در یک DVD انگار اومده.
در Bounes .مصاحبه باعوامل بازی.آهنگ ها و تریلر های بازی و نمایشگاه E3 در مورد این بازی
e7fdl4.jpg

خوش باشین و سر حال.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or