اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
Soldiers: Heroes Of Ww2: يك بازي استراتژيك مثل Panzers و حتي بهتر از اون
Jet Fighting 2015 : يك بازي هوپيما خيلي توپ
Moto Gp3 : لازم به توضيح نيست
Tom_yum_goong : يك بازي مبارزه اي به سبك جكي جان و خيلي بهتر از اون(خيلي ها منتظر اومدن همچين بازي هايي بودن)
Farenheit : يك بازي بسيار بسيار كارشده بر گرافيك و صحنه (براي كساني كه بازي هاي داستاني و ماجرايي دوست دارند) اين بازي داستان يك نفر است كه دو شخصيت دارد
Total Overdose : به اين بازي لقب Gta6 در كلمبيا رو دادن...... اين بازي خيلي باحاله و تقريبا مثل Gta ميمونه
Nhl 06: لازم به توضيح نداره
به همه توصيه ميكنم اينا رو بازي كنن

اقا اونتوری که من تو گیم اسپات دیدم برو بچ تو چت گفتن مثل اینکه این همون هایلایف با موتور گرافیکی جدید برای ایکسبوکس جدید ولی گرافیکش خیلی باحال بچه ها ادم دهنش باز میمونه توی کجا ای خدا دیدم این رو نوشته بود ولی نوشته بود برای ایکسبوکس قرار بیاد و یک موتور گرافیکی واقعا فوقولعاده هستش که به بازی روح میبخشه راستی کسی نفهمید عکس ها مال چی هست

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
بهزاد جان تا اونجایی که من میدونم اضافه شونده ی هالف لایف 2 تاریخش هنوز معلوم نشده که کی بیاد
سلام
امین جان اگه شماره مرداد ماه بازی رایانه رو داری می تونی این خبر رو خودت بخونی

نوشته شده توسط behzadr:
سلام
بیست سوالی ؟؟؟
میثم جان این جوری که خبر نمی دن عزیز من...
بابا بخدا خبرشو قبلا داده بودم سکته نکنید:
Gta4جون خودم خالی نمیبندم این بله همون جی تی ای 4 یا 6خودمون هست که قرار تا سال دیگه بیاد بچه ها باورتون میشه خبر اقا بهزاد یک دو صفحه پیش داده بودم الان که سیدی هایی که از رو کامپیوتر زخیره کردم رو نگاه میکردم اینو دیدم گفتم هیف براتون نشون ندم اومدم نشون بدم برم :o بازم میگید خبر هام قدیمی :cry: :cry:

سلام
میثم جان
خبرهایی که می دی مث قبلا خوب هست. واینکه می گفتن خبرهات قدیمی هست به خاطر اینکه از سایت های دیگه می گرفتی که اونها هم قدیمی هست
خوب بیشتر از این تاپیک رو منحرف نکنیم.با این حال کارت خیلی عالیه.موفق باشی

من یه توضیحی در مورد عکسهایی که آقای Miesam گذاشتن بدم ... البته امیدوارم ناراحت نشن چون قصد من توهین نیست ...

عکس اول گفته شده که مربوط به بازی GTA Next میشه که البته 3-4 ماهی میشه منتشر شده

عکس دوم هم مربوط به بازی با نام 2 Days to Vegas میشه و هیچ ربطی به نسخه جدید GTA نداره ... این عکس هم فکر کنم حدود 6 ماه پیش منتشر شد بیشتر ...

نوشته شده توسط behzadr:
سلام
امین جان اگه شماره مرداد ماه بازی رایانه رو داری می تونی این خبر رو خودت بخونی
51.gif
51.gif
مرداد رو دارم ولی ندیدم میشه صفحهش رو بگی

نوشته شده توسط s01id_sn4ke:
یه خبر دیگه :
هیدئو کوجیما ، خالق Metal Gear ، شروع به وبلاگ نویسی کرده !!!!!
اما خیلی ذوق زده نشید ! فقط ژاپنی می نویسه :sad:
اینم آدرسش : وبلاگ هیدئو کوجیما
بابا ما انگلیسیشو مشکل داریم.چه برسه به ژاپنی.نمیشه از توی ترنسلیتور گوگل ترجمش کرد.

اولین تصاویر از 2 NeverWinter Night برای PC. البته این تصویر چون اسکن شده هست از کیفیت چندان بالا و سایز مناسبی برخوردار نیست. دیگه به بزرگی خودتون ببخشید:

e5idxl.jpg

این هم امتیازات مجله EGM در شماره اخیر که مطمئنا میتونه به شما در انتخاب بازیها کمک کنه:

Mortal Kombat: Shaolin Monks 7.5/8.0/7.5
Evil Dead Regeneration. 5.5/4.5/6.5
NBA Live 06. 7.0/8.0/7.0
NBA 2K6. 8.5/8.5/8.5
NCAA March Madness 06 7.5/8.0/8.5
Burnout Revenge. 9.0/8.5/9.0
Trauma Center: Under the Knife. 7.5/8.0/6.0
Spartan: Total Warrior. 7.5/9.0/8.0
Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects. 4.5/4.0/7.5
The Suffering: Ties That Bind. 7.5/5.0/6.0
Tiger Woods PGA Tour 06. 9.0/8.0/7.5
Shadow of the Colossus. 9.0/8.5/9.0
Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2. 8.5/8.0/8.0
We love Katamari. 8.5/8.0/8.0
Genji: Dawn of the Samurai.7.0/7.0/5.0
Sly 3: Honor Among Thieves. 8.5/8.0/9.0
Devil Kings. 7.0/5.5/6.5
Far Cry Instincts. 8.0/6.5/6.5
Kingdom Under Fire: Heroes 5.0/6.5/5.0
Battalion Wars. 6.0/6.5/7.0
Virtua Tennis: World Tour. 6.0/8.0/8.0
Burnout Legends 8.5/9.0/9.0
Madden NFL 06. 7.0/7.0/9.0
Popolocrois. 5.0/5.5/6.5
Castlevania: Dawn of Sorrow. 9.5/9.0/8.5
Phoenix Wright: Ace Attorney 7.0/6.5/8.5
Indigo Prophecy 8.5/9.0/8.5 :cheesygri

بازی Castlevania: Dawn of Sorrow هم به عنوان بازی ماه انتخاب شده. البته Indigo prophecy و Burnout: Revenge و Shadow of colossus هم مطمئنا کاندیدای بهترین بازی ماه بودن.
هنوز شایعات این شماره مجله رو جایی ندیدم.

در نمایشگاه QuakeCon که بازی کواک4 و مسابقه ای در زمینه بازی دوم 3 انجام شده بود و فیلم دوم هم به نمایش در اومد قرار بر این بود که بازی کواک 4 در تاریخ 11 اکتبر به بازار بیاد .ولی همین الان دیدم که تاریخ بازی رفت برا 18 اکتبر یعنی یک هفته تاخیر.که البته زمان انتشار بازی با بازی FEAR هم زمان شده که قطعا این کار به خاطر کری این دو تا بازیه( البته من اینجوری فکر میکنم اخه 1 هفته عقب انداختن برا چی.بی خودی نکنه میخوان کلاس بزارن. البته خب کلاسم داره).ولی من امیدوارم که در این مبارزه کواک 4 برنده بشه.اخه من عاشق Idsoftware م. :cheesygri :cheesygri :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or