نوشته شده توسط alprh:نمیدونم به عنوان آخرین پستم چی باید بنویسم . یا اصلا چر اینجا نوشتم پستم رو .فقط اینو میتونم بگم که من مسیرم رو انتخاب کردم . شما هم بگردید مسیر زندگیتونو انتخاب کنید . اگه بازی دوست دارید و بازیسازی عشقتونه از الان بجنبید . موفقیت شما آخرین آرزوی علی هستش.
خدا حافظ
من نمی دونم چرا علی جان یک دفعه امروز مسیرش را انتخاب کرد....اما امید وارم این حرف را جدی نزده باشه و هر زمانی که وقت داشته باشه به تاپیک سر بزنه...هر کسی که میاد اینجا که قرار نیست خوره بازی باشه..امیدوارم حتی اگه بازی را هم گذاشته باشی کنار بازم به این سایت سر بزنی :mrgreen:--------------------------------------------------------------------------------
نمیدونم به عنوان آخرین پستم چی باید بنویسم . یا اصلا چر اینجا نوشتم پستم رو .فقط اینو میتونم بگم که من مسیرم رو انتخاب کردم . شما هم بگردید مسیر زندگیتونو انتخاب کنید . اگه بازی دوست دارید و بازیسازی عشقتونه از الان بجنبید . موفقیت شما آخرین آرزوی علی هستش.
خدا حافظ
نمیدونم به عنوان آخرین پستم چی باید بنویسم . یا اصلا چر اینجا نوشتم پستم رو .فقط اینو میتونم بگم که من مسیرم رو انتخاب کردم . شما هم بگردید مسیر زندگیتونو انتخاب کنید . اگه بازی دوست دارید و بازیسازی عشقتونه از الان بجنبید . موفقیت شما آخرین آرزوی علی هستش.
خدا حافظ
نه اتفاقا از عمد اینجا زده تا شهرت کسب کنهفكر كنم علي آقا از دستش در رفته اشتباهي اين پست رو زده !
اتفاقا منم با هاش دیشب چت میکردم ولی هیچی نمیگفت.متاسفانه آقا علي ديگه هيچ وقت بر نمي گرده ديشب با من چت کرد حرف هاي عجيبي مي زد
گفت به همه بگو من ديگه براي هميشه اينترنت و بازي و بازيستنر رو رها کردم!!!
امروز آن قرار هست بشه بزاريد ببينم جريان چي هست
شما هم بقيه رو خبر کنيد
دیشب که باهاش چت میکردو وسط چت رفت دست شویی احتمالا تاونجا مسیره زندگشی عوض شدهمن نمی دونم چرا علی جان یک دفعه امروز مسیرش را انتخاب کرد....