اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
medal of honor: airborne

سلام.كسي خبري از نسخه ي مدال او انر (بين هانر و انر:D( كه اسمش اير بورن هست نداره؟
چون قديم من براي pc هم ديده بودمش ولي جديدا اصلا برا pc تو سايتا نميبينمش؟

medal of honor: airborne برای این کنسولها قراره عرضه بشه
PS3 , XBOX360 , XBOX , PS2
من هم تعجب کردم وقتی فهمیدم برای pc عرضه نمی شه:eek: .
ولی چکار کنیم فعلا خبرا این طور می گن .
ولی خوبه که برای ps2 میاد .
ولی من دوست داشتم با pc ام medal of honor airborne
رو بازی کنم چون توی pc گرافیکش خیلی بالا تر می ره .
این هم یه لینک به سایت رسمی بازی :
http://www.ea.com/moh/airborne/index.jsp

سلام

یه چند تا خبر بزارم اگه جایی خوندین به بزرگی خودتون ببخشین.

خبر اول:

Vivendi Confirms Double Fine Signing

Vivendi اعلام کرده که حق پخش بازی بعدی تیم Double Fine رو گرفته.این تیم که با بازی Psychonautsمعروف شده.(اثر در خورد توجه جناب اقای شفر(Tim Schafer) که برای خودش نظرات و عقیده های خاصی رو داره )هنوز از عنوان این بازی خبری در دسترس نیست.

+++++++++++++++++++++++++

خبر دوم:

شات های جدید از بازی LoTR:Online

++++++++++++++++++++++++++++++

خبر سوم:

WoW:BC

+++++++++++++++++++++++++++++

خبر چهارم:

Gas Powered Games اعلام کرده که بازی Supreme Commander نسخه ازمایشی مولتی اون رو در ماه اکتبرمیده بیرون.

دوستانی که مایل هستن این نسخه رو امتحان کنن با ثبت نام کردن در سایت بازی میتونن این نسخه امتحانی رو امتحان کنن.

+++++++++++++++++++++++++++
خبر پنجم:

Sid Meier's Railroads

++++++++++++++++++++++++++++
خبر ششم:

یه بابایی اومده بازی BF:2142 رو البته نسخ بتای اون رو ران کرده و البته با سری 6 Nvidia یکم بازی در نورپردازی مشکل داشته و کمی از دور بد جلوه میکرده و وقتی نزدیک میشده به اون قسمتی که نورپردازی کمی غیر واقعی بوده مشکل حل میشده و با Cross Fire و سری 7 Nvidia مشکل کاملا حل شده.

سیستمی که بازی البته نسخه بتای اون ران شده روش یه سیستم High End بوده.

Test Systems

System Setup

Intel Core 2 Extreme X6800

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe (for NVIDIA systems)
ASUS P5W DH Deluxe (for ATI systems)

2GB Corsair TWIN2X2048-6400C4

ATI Radeon X1950 XTX
ATI Radeon X1900 XTX
ATI Radeon X1900 XT 512MB
ATI Radeon X1900 XT 256MB
ATI Radeon X1800 XT 512MB
Catalyst 6.8

BFG GeForce 7950 GX2
NVIDIA GeForce 7900 GTX
NVIDIA GeForce 7900 GT
NVIDIA GeForce 7800 GTX 256MB
NVIDIA GeForce 6800 GS
Driver version ForceWare 91.47
++++++++++++++++++++++

خبر هفتم:

اینم یه خبر عالی و ناز.

2K Games To Publish Jade Empire PC

کمپانی2k حق پخش بازی Jade Empire رو بری PC از استودیوی BioWare دریافت کرده.

این بازی در ژانویه 2007 برای PC متشر میشه.الان از خوشحالی دارم بال در می یارم.هوراااااااااااااااااا .

در این بازی از افزایش قدرت گرافیکی و تعداد بیشتر Monster ها (همون هیولاهای خودمون) و دشمن های با AI بالاتر حرف زده شده.

++++++++++++++++++++++

خبر هشتم:

این خبر ماله 6 سپتامبر هستش.ماکروسافت نسخه دیگه از ویندوز ویستا رو ارائه داده که برای سیستم های 32 بیتی و 64 بیتی هستش.

اینم لینکش.

میتونین دانلود کنین.حجمش زیاده.

این ویندوز به عنوان Release Candidate 1 یا اولین انتخاب و کاندید برای نسخه اصلی هستش و گفته شده از نسخه بتای اون بهتر شده.

اینم لینکش:

لینک دانلود

خداحافظ

تصاویر جدید از NFS Carbon و Virtua Tennis 3
البته نسخه X360
Tennis%201%20Size.jpg

Tennis%202%20Size.jpg

Tennis%203%20Size.jpg

screen13_large.jpg

screen1_large.jpg

screen8_large.jpg

screen9_large.jpg

;)

2 Days to Vegas

Vinny has a problem...
He has just been released from Rickers prison after serving a three year stretch. Unfortunately, his dreams of the quiet life on the outside and seeing his girl didn't quite work out as planned... His younger brother Tony has went and got himself into some serious trouble...

"2 Days To Vegas" is a story driven 3rd person action-adventure game. The thrill-a-minute story is crammed full of car chases, shootouts and unexpected twists, to keep you on the edge of your seat throughout the game. The action is set in several major cities across the USA and takes place during an intense 48 hour period. This game has it all, a gripping story of contemporary gangster life combined with thrilling car chase action and an intense race against the clock.

بعضی جاها به طور غیر رسمی اعلام شده که این بازی در تاریخ 1-1-2007 ریلیز میشه ولی شرکت طراحش یعنی شرکت روسی Steel Monkeys هنوز تاریخ مشخصی اعلام نکرده حتی یه تریلر هم براش نذاشته! فقط چنتا عکس که بعضی از اونا رو پارسال منتشر کرده بود. جالب اینجاست که هنوز یه Publisher برای بازی معرفی نشده(شایدم پیدا نشده:cheesygri ) به گفته ی خودشون قراره برای XB360 و PC عرضه شه ولی بعضیا از PS3 ملعون هم به عنوان یکی از پلتفرم های بازی نام میبرن.

اگه گرافیک بازی مثل عکس هاش باشه فکر نمیکنم حتی Saints Row هم بتونه حرفی برای گفتن در مقابلش داشته باشه!:-"

سایت رسمی بازی

بازی Splinter Cell Double Agent برای Wii تایید شد

T
oday Ubisoft announced that Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent will be available for the launch of Nintendo’s highly anticipated Wii. Developed by Ubisoft’s award-winning Montreal studio, Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent further establishes Ubisoft as a leading third-party provider of Wii launch titles.

“We are very excited to bring Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent to the Wii this holiday season,” said Tony Key, vice president of marketing at Ubisoft. “The Splinter Cell franchise has always translated very well across multiple platforms and we are confident that the Wii version will continue the tradition of maximizing the capabilities of each respective video game console platform.”

Veteran agent Sam Fisher is back. But he's never faced an enemy like this before. To stop a devastating terrorist attack, he must infiltrate a vicious terrorist group and destroy it from within. For the first time ever, experience the relentless tension and gut-wrenching dilemmas of life as a double agent. As you infiltrate a terrorist organization in its American headquarters, you must carefully weigh the consequences of your actions. Kill too many criminals and you'll blow your cover. Hesitate too long and millions will die. Do whatever it takes to complete your mission, but get out alive​
.

5 تا عکس هم منتشر شده که اینجا کلیک کنین
کاملا مشخصه که گرافیک بازی کاملا از 360 و PS3 پایین تره
بازی لانچ تایتل هم هست . توی Q42006 میاد

سلام

میبینم که عجب این تاپیک فعاله...

وقتی به تاپیک Next Generation News یک نگاهی میکنم دلم واسه این تاپیک میسوزه :-" ... البته این نکته را هم باید در نظر داشت که وسعت خبر های کنسول ها بمراتب بیشتر از PC هست... ;)

بهرحال بریم سراغ خبرا...

====================================

080505_fear.jpg

اول از همه اینکه دموی قابل بازی کردن بازی F.E.A.R. Extraction Point اومده...

شما میتونید این دمو را از طریق لینک زیر دانلود کنید

حجم : 552.38 مگابایت

دانلود

اما بزارید یک توضیحی هم در مورد این دمو بدم...

در این دمو شما میتونید در محیط جدید مترو بازی کنید ، با یک دشمن جدید با نام Shadow بجنگید و با یک تفنگ جدید هر آنچه در دیدتان هست را منهدم کنید....

سیستم مورد نیاز برای اجرای این دمو :arrowd:

MINIMUM SYSTEM REQUIRED

• Windows(R) XP, x64 or 2000 with latest service pack installed
• DirectX(R) 9.0c August Edition (Included) or higher
• Pentium(R) 4 1.7 GHz or equivalent processor
• 512 MB RAM or more
• 64 MB GeForce(R) 4 Ti or Radeon(R) 9000 video card
• Monitor that can display in 4:3 aspect ratio
• 1.5 GB free hard drive space for installation
• Additional hard drive space for a swap file and saved game files
• 4x CD-ROM drive (DVD-ROM drive for Director’s Edition)
• 16-bit DirectX(R) 9.0 compliant sound card with support for EAX(R) 2.0
• Mouse
• Keyboard

In order to play the game at the recommended resolution, detail and
performance levels, your computer should meet or exceed the following
specifications:

• Pentium(R) 4 3.0 GHz or equivalent processor
• 1 GB RAM
• 256 MB Radeon(R) 9800 Pro, GeForce(R) 6600 or equivalent DirectX(R) 9
compliant video card with Hardware T&L and pixel shader 2.0 support
• Sound Blaster(R) X-Fi(TM) series sound card

SUPPORTED VIDEO CARD CHIPSETS WITH LATEST DRIVER VERSION INFO:

ATI(R)

Catalyst(R) Drivers (Windows(R) 2000/XP): v6.1

Radeon(R) 9000 Series
Radeon(R) 9500 Series
Radeon(R) 9600 Series
Radeon(R) 9700 Series
Radeon(R) 9800 Series
Radeon(R) X600 Series
Radeon(R) X700 Series
Radeon(R) X800 Series
Radeon(R) X850 Series

NVIDIA(R)

ForceWare(R) Drivers (Windows(R) 2000/XP): v81.98

GeForce(R) 4 Ti Series
GeForce(R) FX 5900 Series
GeForce(R) 6600 Series
GeForce(R) 6800 Series
GeForce(R) 7800 Series

Please note that attempting to play the game using video hardware that is
not listed here may result in reduced performance, graphical anomalies,
or both​
.

این اضافه شونده در تاریخ 24 اکتبر منتشر خواهد شد

اما برای علاقمندان بازی های ماجرایی

Revolution Studios خبر داد که بازی Broken Sword: The Angel of Death فردا در فروشگاه های سراسر اروپا موجود خواهد بود...

نسخه ی اولیه ی این بازی با نام Broken Sword: The Shadow of the Templars اولین بار در سال 1996 منتشر شد

در Broken Sword: The Angel of Death که نسخه ی چهارم این بازی میباشد شما بار دیگر ایفاگر نقش George Stobbart هستید

عکس هایی از این بازی را میبینید ...

=================================

5 عکس جدید از بازی Battlefield 2142

===================================

7 عکس از نسخه ی PC بازی Just Cause

مایکروسافت از مدیا پلیر Zune پرده بر داشت...

مایکروسافت از یک پخش کننده ی موزیک و ویدئو با نام Zune پرده برداشت

Zune یک مدیا پلیر 30 گیگابایتی دیجیتال است که مجهز به تیونر FM توکار میباشد که نام آهنگ هایی که در حال پخش هستند را مینویسد

همچنین این مدیا پلیر دارای یک صفحه ی نمایش 3 اینچی که دارای قابلیت نمایش عکس ، آهنگ و ویدئو میباشد

این مدیا پلیر دارای قابلیت اشتراک فایل بصورت بدون سیم و دانلود و خرید موسیقی از طریق Zune Marketplace میباشد

Zune در سه رنگ سفید ، سیاه و قهوه ای موجود میباشد..

هنوز قیمتی برای این مدیا پلیر که رقیبی برای Ipod محسوب میشود اعلام نشده
این مدیا پلیر قرار است در اواخر سال جاری راهی بازار شود

2akle6s.jpg

3y5i537.jpg

2znzdph.jpg

===============================

پر فروش ترین بازی های PC در امریکا در هفته ای که به روز 2 سپتامبر ختم شد

1. The Sims 2 Glamour Life Stuff — Electronic Arts
  2. World Of Warcraft — Blizzard
  3. The Sims 2 — Electronic Arts
  4. Cars — THQ
  5. Warcraft III Battle Chest — Blizzard
  6. Madden NFL 07 — Electronic Arts
  7. Nancy Drew: Danger By Design — Her Interactive
  8. Roller Coaster Tycoon 3: Gold — Atari
  9. The Sims 2 Open For Business — Electronic Arts
  10. The Sims 2 Glamour Family Fun Stuff — Electronic Arts

کمپانی EA به کمک Sims و با 5 عنوان بازی دارای بیشترین سهم بود

============================

2 عکس جدید از بازی BioShock

=============================

کمپانی بلیزارد امتیاز Havok Physics را خرید ...

Havok خبر داد که کمپانی بلیزارد برای استفاده از نسخه ی چهارم موتور فیزیک Havok با آن ها قراردادی امضا کرده است..

بلیزارد از این موتور فیزیک در بازی آینده اش استفاده خواهد کرد

تا بعد
;)

آخرین ویرایش:
سلام

کمپانی بلیزارد امتیاز Havok Physics را خرید ...

Havok خبر داد که کمپانی بلیزارد برای استفاده از نسخه ی چهارم موتور فیزیک Havok با آن ها قراردادی امضا کرده است..

بلیزارد از این موتور فیزیک در بازی آینده اش استفاده خواهد کرد

تا بعد
;)

بنظرم حالا میشه دوباره به StarCraft: Ghost امیدوار بود! شایدم میخواد یه بازی از وارکرفت یا دیابلو رو به دنیای اکشن بیاره!!! یقیناً بازیهای استراتژی و نقش آفرینی (اونم MMO) نیازی به Havok ندارن!! باید دید ایا بیلیزارد خواب تازه ای تو کلش داره یا میخواد بالاخره استارکرفته منه بد بختو به سرانجام بورسونه..

قضیه این Starcraft : Ghost چی شد ؟ بالاخره برای کنسولهای الآن میاد یا نسل بعد ؟ فکر کنم چهار سالی میشه که اولین خبرهاش اومده ولی انگار پروژه اش پکید !

ُسلام

میبینم که عجب این تاپیک فعاله...

وقتی به تاپیک Next Generation News یک نگاهی میکنم دلم واسه این تاپیک میسوزه ... البته این نکته را هم باید در نظر داشت که وسعت خبر های کنسول ها بمراتب بیشتر از PC هست...

راستش حرفت کاملا درسته اقا فرزاد.این تاپیک فقط یک دستگاه مورد نظره .اونم فقط PC محبوبه من.
ولی توی تاپیک Next Gen News سه تا کنسول مورد نظره.3 تا کنسولی که داره رقابت بینشون بیداد میکنه.360- PS3- Wii.پس باید حق بدی که این تاپیک یکم مظلوم واقع بشه.کسی هم که زحمت خبر دادن اینجا رو نمیکنه !!!!! دوستان ترجیح میدن به جای خبر دادن توی این تاپیک برن توی تاپیک Next Gen خبر بدن.حتی اگر خبر برای PC باشه خبری اینجا نمییاد.چون انگار هر کی دوست داره خبر برای PC بخونه خودش باید بره از سایت های خارجی بخونه!!!!!!!!!.اینجا که چیزی نمی یاد.!!!!!!!!در صورتی که هر روز کم کم 3-4 تا خبر برای PC هست.ولی کسی نمیزاره!!!! نمیدونم چرا !!!من فقط 5 شنبه و جمعه ها میرسم که خبر بزارم.مگر نه از خدام بود خبر بزارم.باید تمام کار های عقب افتاده هفتم رو انجام بدم توی این دو روز.:( :( :( :(( :((

با این حال یک دنیا ازت ممنونم.خیلی زحمت میکشی.

قضیه این Starcraft : Ghost چی شد ؟ بالاخره برای کنسولهای الآن میاد یا نسل بعد ؟ فکر کنم چهار سالی میشه که اولین خبرهاش اومده ولی انگار پروژه اش پکید !

راستش من آخریم تریلر Cinemticِی که از این بازی دیدم بر میگرده به E3 2005.بعد از E3 یادمه بلیزارد در باره این بازی یه خبری گفت که این بازی به خاطر روتوش نخوردن خوب و برای درست کردن نورپردازی و تصحیح تکچسر های شخصیت ها بازی رو انداخته 1 سال عقب.بعدشم که خورد به کنسول های نسل بعد و حالا این بازی در بی خبری کامل به سر میبره.

سیاوش جان من علاوه بر نظر شما یه نظر دیگه هم دارم.ممکنه یکم خنده دار باشه ها .
ممکنه بلیزارد از اول روی Ghost کار کنه !!!!! چون از کیفیت این بازی خیلی راضی نبوده.نظر چیه ؟؟؟ ممکنه بلیزارد روی یک بازی 3-4 سال کار کنه ولی نهایت یک کار شاهکار باشه .
ولی این بلیزارد تا به موفقیت یک بازی 100 درصد مطمئن نباشه یک بازی رو بیرون نمیده.
اینم میدونی که بلیزارد داره یک تیم طراح RTS درست میکنه و گفته شده که به احتمال زیاد StarCraft 2 قطعی خواهد شد . البته بلیزارد زمزمه هایی مبنی بر دیابلو 3 رو هم زده.شاید اون 3 بازی که بلیزارد قول داده تا ابتدای سال 2007 خبرشو بده اینا باشن :
StarCradt II -Diablo III- Ghost

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

امروز میخوام یه چیزی رو بگم : (این مورد فقط در باره PC هستشا)

پنج شنبه رسیدم 2 تا بازی جدید بخرم و نصب کنم :

Faces of War-- Premirter

این بازی ها از نظر موسیقی حرف ندارن.وقتی منوی اصلی بازی ها رو دیدم یهو فکر کردم واقعا تیم موسیقی و اهنگ سازی بازی الان دارن خیلی خودنمایی میکنن.در صورتی که قبلا این جوری نبود.بازی های کمی بودن که وقتی اهنگ بازی و منوی اصلی بازی رو گوش میدادیم اون اهنگ و اون موسیقی در ذهنمون ماندگار میشد.شاید از سال 78 که من کامپیوتر خریدم اولین بازی که از نظر موسیقی منو جذب کرد بازی Hitman :CodeName 47 بود.که این بازی تا شماره 4ش از نظر موسیقی یکی از بهترین ها بوده و هست.و بعدش دیابلو 2.اونم مرحله دومش.توی بیابون.یادم نیست الان اسم مرحلش چی بود.و بعدشم کوماندوز 2.البته بازم بودن ولی نه به اندازهای که الان بازی ها روی ذهن گیمرز کار میکنن.ولی یک چند وقتی میشه حدود 1-2 سال که موسیقی و ترک های بسیاری از بازی ها خیلی ماندگار شده و تیم های بازی سازی دارن توجه بسیار بالایی به این مورد میکنن و سعی میکنن از یهترین گروه ها و حتی گروه های برجسته دنیا استفاده کنن.الانه این قسمت از بازی ها خیلی ارزش پیدا کرده و شدیدا ارزش پیدا کرده.بازی های بسیار زیادی هستن که امروزه همراه با پکشون نسخه ای از موسیقی اون منتشر میشه.
همین الان برای بازی Dark Messiah یک نسخه ویژه اماده شده که توش موسیقی بازی قرار گرفته.موسقی این بازی بی نهایت زیبا بود.
و یا همین Guild Wars خودمون که توی سایت دوستان دارن.و دیگه اصلا نمیرسم بازی کنم.موسیقی این بازی عالی بود.

کوئک 4- میست 4و 5- PoP- Hitman- Fable-Titan Quest- DreamFall-Oblivion-Divine Divinity- , ....

و خیلی بازی های دیگه که الان اگه بخوام نام ببرم شاید باید حدود 50-60تا عنوان رو نام ببرم.
این مسئله رو من یک رشد عالی میبینم.اونایی که این بازی ها رو انجام داده باشن قبول دارن که این بازی ها و بازی های دیگه ای که من نام نبردم و الان وجود دارن از نظر موسیقی بسیار زیبا کار شدن و خود من برای اینکه مثلا یک ترک خاص از یک بازی رو گوش بدم بازی رو نصب میکنم و میرم میرسم به اون مرحله یا اون قسمت بازی که بتونم اون ترک رو گوش بدم.

خیلی دوست دارم در این مورد بحث انجام بشه.اگه دوستان دوست دارن.

+++++++++++++++++++++++++++++++
یه خبر بدم و دیگه مزاحم نشم:

Serious Engine 3

ندیدم کسی بزاره.

CroTeam اعلام کرده موتور Serious 3 اماده شده و این موتور از همه نظر عالیه.این موتر رو برابر با انجین Unreal 3 و موتور جدید Far Cry دونستن.(البته من نفهمیدم منظور از new Far Cry!!!! کدوم انجین هستش .اون انجین جدیدی که دربازی Crysis استفاده شده یا همون CryTeck قبلیه.) خلاصه :

در این انجین از قابلیت های زیادی حرف زده شده که من تیتر وار میگم:

1: اثر پذیری عالی اب
2: روشنایی سطح
3: اثر محیط (مثل برخورد قطرات باران با سطح زمین و اثر ان بر روی اب و ... )
4: نورپردازی فعال و پویا
5: پراکنش زیر سطحی که در بازی Far بود و به خوبی مثلا در زیر آب جلوه میکرد.
6: فیزیک آب سطحی
7: Material های خوب و عالی
8: اثر انکساری انعکاسی(reflection refraction effects ) خوب که گفته شده از بازی Hl2 بهتره.

گفته شده شاید Serious Sam 3 در کار باشه.

خداحافظ

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or