اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
عباس جان خیلی اپدیت هستی ها این خبر رو چند وقته اعلام کردن :)
مطمئنی؟:blink:
من دیشب همچین چیزی توی گیم اسپات ندیده بودم! :blink:
به هر حال یه مقدار خیالمون راحت تره که برای پی سی میاد (به اسم شایعه نیست)
بعد می دونی که من تو ضمینه خبر گذاری تجربه زیادی ندارم:cheesygri

سلام برو بچز به در خاست چند تا برو بچز مثل خودتون:cheesygri (تو چت) دو تا عكس ترو تميز از اين بازي گرفتم ميزارم براتون حال وكنين :love: Just Cause
263h72g.jpg

263hbur.jpg

263hd9l.jpg

نميدونم قبلا دوستان اينرو گذاشتن يا نه به هر حال اگر تكراري بود من رو ببخشيد.

يك ويدئوي 3 دقيقه ايي از گيم پلي بازي Crysis با حجم 80 مگابايت كه ميتوانيد از لينك زير دانلود كنيد.

2644zm9.jpg

Download Gameplay Movie

Fall of Liberty

شركت CodeMasters خبر از ساخت بازي جديدي براي PC , PS3 و X360 داد.اين بازي FPS جديد بنام Fall of Liberty توسط تيم سازنده بازي Call of Duty:Finest Hour ساخته ميشه و داستان اون در مورد تسخير امريكا توسط نازي ها بعد از جنگ جهاني دوم هست!(در واقع اين اتفاق صحت نداره و سازندگان تغييراتي در تاريخ انجام دادن و اونو بصورت Alternate History در آوردن) :cheesygri
تاريخ عرضه بازي از طرف CodeMasters فعلا Q4 2007 اعلام شده

Saints Row

مثل اینکه این چند وقت که بازی saints row منتشر شده
خیلی طرفدار پیدا کرده .
این بازی یه تقلید موفق از gta است .
این هم یه عکس از game play بازی .
get.php

آخرین ویرایش:
سلام
خبری از بازی Rainbow Six : Vegas دارید؟ کی برای PC میاد؟ گرافیکش چی جوریه؟ من یه تصویر ازش دیدم گرافیکش شبیه به GHOST RECON : AW بود.
سلام.
برای پی سی که نمیاد گرافیکش هم خیلی عالیه و از موتور UT3 استفاده میکنه:)
Release Date: Q4 2006

راستی فکر میکنم برای پی سی هم بیاد البته تو GAMESPOT چیزی ننوشته;)

4 تا خبر دارم از X360
خبر اول اینکه ASSASSIN’S CREED برای X360 هم همراه با PC و PS3 خواهد آمد

Assassin's Creed (X360) Announced

Today Ubisoft announced that the version of its new Assassin’s Creed franchise for the Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft will launch with the PlayStation 3 computer entertainment system version of the game in early 2007. Assassin’s Creed is being developed by an all-star team from Ubisoft’s world-class Montreal studio. Assassin’s Creed wowed the crowd at this year’s E3, winning the Game Critics Award: Best of E3 2006 for “Best Action-Adventure Game” and sweeping the “Best PS3 Game” category across numerous video game websites.

“The second you lay your eyes on Assassin’s Creed, you will immediately say, ‘this is next generation’,” said video game Web site 1UP.com. “Not only does the game look incredible, but its gameplay and all that it encompasses are things that just simply couldn’t be achieved with current-generation hardware.”

Assassin’s Creed is truly a next-generation game that will set a new standard in the action-adventure genre while taking full advantage of the technical capabilities of the Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft and PlayStation 3 system.

The game is set in 1191 AD, when the Third Crusade was tearing the Holy Land apart. Shrouded in secrecy and feared for their ruthlessness, the Assassins intend to stop the hostilities by suppressing both sides of the conflict. Players, assuming the role of the main character Altair, will have the power to throw their immediate environment into chaos and to shape events during this pivotal moment in history.
بعدش دو تا عکس مخصوص 360 از همین بازی

AC%201%20Size.jpg

AC%202%20Size.jpg

و دو تا عکس جدید از FORZA MOTOR SPORT 2

FORZA%201%20SIZE.jpg

FORZA%202%20SIZE.jpg

توی هفته آینده هم The Godfather برای 360 ریلیز میشه

خبر آخر : تعدادی عکس از Comand & Conquer 3 (PC)

CC%201%20Size.jpg

CC2%20Size.jpg

CC3%20Size.jpg

سلامز برو بچز :cheesygri
اقا اومدم يه بار ديگه عكساي Just Cause Demo رو بزارم براتون و چندتا توضيح ودم;)
خلاصه ميگما:cheesygri
داستان:والا اين يه دموي چهار مرحله ايه اول بازي كه شروع ميشه فضاي بازي رو نشون ميده بعد يه هليكوپتر مياد كه داره دنبال چندتا مامور ميره بعدش خودتو ميبيني(ريو) كه داري با مخ سقوط ميكني تو عكس ميبينيد كه
27ymujb.jpg

ولي من اخيرا يه دمو ازش گرفتم كه داستان بازي رو يه خورده نشون ميده اصلا مثل مضخرفاتي كه تو جي تي اي ديديد نيست خيلي داستانش توپه تازه وسط بازي دمو هاي قشنگ با كيفيت ميبينيد نه مثل جي تي اي يه مشت سياه گدا گشنه:-"
اين جناب ريو دل شيري داره ميبينيد كه مثلا از هليكپتر مپره بيرون اگه يه هليكوپتر ديگه بغلتون باشه با يه پرش 50 متري ميپره توش:eek:
27ymow2.jpg

27ympeu.jpg

گرافيك: عاليه محشره فقط يه كارت ترو تميز ميخواد فيزكشم در سطح عالي نيست ولي خوبه از شيدر مدل 3.0 استفاده ميكنه جي تي اي رو هم گذاشته تو جيبش همه چيز تو اين بازي پيدا ميشه هر چ بخاي نازه من دموشو گرفتم هنوز سوار همه چيز نشدماسلحه ها تو اين بازي (دمو) 7 نوع هستش
27ymhpx.jpg

27ymiol.jpg

27yml21.jpg

27ymonp.jpg

صدا گذاري:افتضاحه يعني نه افتضاحه افتضاح خيلي وقتا صدا ها رو نميشنوي مثل صداي دويدن انفجار از اين جور چيزا

گيم پلي : كنترل شخصيت بازي جناب آقاي ريو عاليه فقط دويدنش يه طوريه كه فك ميكني از يه ناحيه اي .......مشكل داره كنترل ماشينا خوب نيست بدم نيست كنترل هليكوپتر كه حرف نداره خيلي روونه

نتيجه
اقا اين بازي اگه بياد جي تي اي رو ميكنه تو جيبش اصلا جي تي اي فراموش ميشه در كل بگم اين بازي همه كمبوداي جي تي اي رو داره فقط بگم اگه ميخاين از بازي لذت ببرين به فكر يه كارت گرافيك توپ باشيد كه همچين صحنه هايي رو رندر كنه خيلي خوب اين بازي 25 روز ديگه مياد.

اقا اميدوارم لذت برده باشيد :cheesygri
نبردينم ديگه نميگم بزنين بندازينم بيرون :cheesygri :sniper:
:demo: :demo: :demo: :demo: :demo: :demo:

آخرین ویرایش:
اساتيد بازي سنتر ببخشيد مام يه سوالي داشتيماين بازيه Assassin's Creed سبكش اكشنه كه اينقدر بحثش داغ شده يا نه؟ تقريبا يه چيزي تو مايه هاي پرنس؟ بي زحمت اگه سيستم مورد نيازش گفته شده بگيد مام بدونيم منظورم سيستمي كه بشه فول بازي كرد تاريخ رليز نداره انگار نه؟ :cheesygri
با كمال THANKS :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or