اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
عکس های جدید از Splinter Cell Double Agent

screen1_large.jpg

screen2_large.jpg

screen3_large.jpg

screen4_large.jpg

و از FIFA 07

FIFA%201.jpg

FIFA%202.jpg

FIFA.jpg

يه چند تا خبر :
1) اول اينكه هالف لايف اپيزود 2 به سال 2007 منتقل شده . يعني براي ديدنش باس تا 2007 صبر كنين .

2) سوني طي اعلاميه اي اعلام كرد در ايام تعطيلات ژانويه و همچنين تابستان حدود 50 دلار تخفيف ميده به كسايي كه بخوان پي اس پي بخرن . البت بايد مستقيما از خود كمپانيش بخرينا!!! يعني تو ايران همونيه كه بود!

3) عكس رونالدينيو و وين روني براي باكس فيفا 2007 انتخاب شدن .

كليه اخبار موثق بيدنا ... متن كامل هر كدومش رو خواستين بگين تا بزارم ....

رضا Cnn !!!!

سلام برو بچز با اجازتون مام دموي قابل بازي Just Cause رو دانلود كرديم
يه چيز خلاصه بگم
گرافيگ:9 صدا:7 گيم پلي:7
به طرفداراش بر نخوره ولي اگه گيم اسپات بهش نمره بده بزور بهش 8 ميده :-"
شما را به ديدن عكساي دمو دعوت ميكنم
25qx7ci.jpg

25qx849.jpg

25qxafm.jpg

25qxavm.jpg

نوشته شده توسط n V I D I A:
درسته. آدم ها خيلي خوب طراحي شدن اما دوست عزيز اين دوتا عكس آخري به نظر من محيط خوب طراحي شده !
نمیشه گفت بد طراحی شده
ولی اینو بدون که من سایز عکس رو کوچیک کردم
شما برو سایز عکس ها رو با فتوشاپ دو برابر کن ( 1240*720 )
بعد محیط ها رو ببین
ولی جای نگرانی نیست

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام خدمت دوستان گل.

بازی Just Cause رو هم الان بازی کردم.بازی از نظر گرافیک فوق العادس.همون Far Cry هستش و تا حدودی هم شاید بهتر.البته از نظر گیم پلی باید بزارین یکم بیشتر فکر کنم.نمیدونم برای این بازی تاپیکی باز شده یا نه ؟؟؟ ولی اگه باز نشده خودم این کار رو میکنم و دموی بازی رو توش نقد میکنم.

محمد رضای عزیز لطفا در مورد این بازی بیشتر توضیح بده: Just Cause )
سیستم مورد نیاز-گرافیک -داستان لینک تریلر -تاریخ ریلیز....
منتظر تاپیکت هستم در مود این گیم .متشکر

آخرین ویرایش:
اینم تصاویر بازی The Sims 2: Glamour Life Stuff که توی همین هفته واسه PC میاد

boxshot_uk_large.jpg

تصاویر رو توی Spoiler گذاشتم

screen2_large.jpg

screen8_large.jpg

screen9_large.jpg

screen7_large.jpg
بنظر میاد محیط بازی یخورده با وسایل جدیدش واقعی تر شده

بازی روی فقط 1 سیدی میاد !!

اقا خبره داق داق halo2 روي pc هم اومد.
این خبر اواخر سال میلادی گذشته هم اعلام شد.
در اين صورتxbox از دور خارخ شد
نمی دانم چرا هر وقت یک بازی اختصاصی کنسولی برای کنسول دیگر یا PC میاید می گویند فلان کنسول از دور خارج شد.
در اصل کنسولهای PS2,Xbox از همان زمان عرضه ی نسخه بالاتر کنسول شان از دور خارج می شوند.بنابراین Xbox از همان کریسمس از دور خارج شده است.ولی هنوز هم برایش بازی ساخته می شود البته نه بصورت اختصاصی ! پس کاملا" از دور خارج نشده است.این مورد برای PS2 هم صادق است.بخصوص وقتیکه ببینیم سونی هنوز هم بازیهای خوبی مانند God of War 2 و سایه ی کالوسیوس را برای کنسولش آن هم بصورت اختصاصی می زند.
دلیل اینکه مایکروسافت بازیهای انحصاری Xbox مانند هیلو 2 و Fable رو برای PC هم دوباره سازی می کند بخاطر رقابت با سونی از طریق جبهه ی ویندوز ویستا است.
رقابتی که سود اصلی اش به سود گیمرها است.

سایز عکسهای کاربر carbon باعث بهم ریختن قالب این صفحه شده.لطفا"مدیران این پست را ادیت کنند.

آخرین ویرایش:
Assassin's Creed در انحصار PS3 نیست.

در گیم اسپات اعلام شده که این بازی برای PC میاد ولی هنوز برای X360 معلوم نیست. توی IGN هم از حالت شایعه در اومده.

متن اصلی خبر در گیم اسپات
"What is the meaning of life?" "How does Dick Clark stay looking so young?" "Is Assassin's Creed a PlayStation 3 exclusive?" One of these lingering questions has finally been answered today, and unfortunately for the philosophers and elderly out there, it's the latter.
Reports on the Internet have been nothing less than rampant on the state of Ubisoft's Assassin's Creed. Initially mentioned for the Xbox 360 as Project Assassin and then mentioned only for the PlayStation 3 (without the word "exclusive") at E3 2006, the answer of the game's ultimate platform destinations have been as stealthy as its sneaky protagonist.
The latest info comes from sites pointing toward magazine PC Gamer UK, which recently said that a PC version was in the works. No mention was made of the rumored Xbox 360 version.
At last, Ubisoft has shed some light on the subject, but still stays mum on the game headed to Microsoft's console.
A rep from the publisher told GameSpot, "Assassin's Creed PC will indeed see the light some day. Details will be provided at a later date."
Assassin's Creed is due in 2007 for the PS3; no date was given for the PC version. For more on the game, read GameSpot's previous coverage.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or