سلام...
یکسری خبر که بدلیل کمبود وقت من به صورت تیتر وار اینجا میزارم...
======================================
4A Games توسعه دهنده ی روسی از ساخت یک عنوان بازی برای PC و PS3 با نام Metro 2033 پرده برداشت
این بازی الهام گرفته شده از کتابی هست با همین نام که توسط Dmitriy Glukhovskiy نوشته شده
Metro 2033 یک بازی FPS است که از عناصر سبک نقش آفرین نیز برخوردار است و قرار است در اواخر سال 2008 منتشر شود...
برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت زیر مراجعه کنید
http://www.4a-games.com/
========================================
EA گفت که قیمت کنسول Wii در ژاپن 170 دلار خواهد بود ؟؟؟؟
پیش از این گمانه زنی های بسیاری از قیمت این کنسول زده میشد
اما David Gardner از EA گفته است که :
" من شنیده ام که در ژاپن قیمت ( Wii ) در حدود 170 دلار است اما نمی دانم اگر قیمتی در اروپا نیز در نظر گرفته شده باشد..." ختم کلام
آنچه مسلمه نینتندو هنوز قیمتی را برای این کنسول بطور رسمی اعلام نکرده
=====================================
PS3 هنوز در حال تولید نیست
این حرفی هست که جناب آقای Kaz Hirai. رئیس Sony Computer Entertainment در آمریکا در مصاحبه ای با گیم اسپات اعلام کرده
====================================
بازی Halo 3 حسش بیشتر شبیه Halo 1 است
"There's lots of the feel of the original Halo, where you'll find yourself in a huge (dangerous) and intrinsically fascinating environment and just want to go tool around and check things out."
البته بنظر میرسه که سازنده ی این بازی یعنی Bungie در حال حاضر غیر از این مطلب هیچ علاقه ای نداره که اطلاعات بیشتر و کاملتری از Halo 3 ارائه بده
کمپانی JoWooD خبر از ساخت یک بازی FPS با نام The Mark داد ...
موضوع بازی هم جنگ نیروهای آمریکا با تیروریسم بین الملل هست ( بطور خلاصه : جلوگیری از مرگ صدها و یا هزاران نفر افراد بیگناه با توقف یک بسته ی اتمی مرگبار قبل از رسیدن به مقصد )
این بازی به نوعی به خطر کنونی تروریسم می پردازد و قرار است در پاییز امسال برای PC بیاد..
کمپانی EA حق امتیاز موتور Unreal Engine 3 را برای استفاده در چندین بازی نسل بعدش خرید...
فکر نمی کنم این خبر نیاز به توضیح بیشتری داشته باشه
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)