سلام خدمت دوستان عزیز.
ببخشید خبر برای PC خیلی زیاده.ولی من چون فعلا دارم با Dail Up براتون خبر میزارم .خیلی نمیتونم مصورش کنم و با عکس براتون توضیح بدم.
خبر اول:
انگار یک خبرهایی داره از یوبی سافت به گوش میرسه.این کمپانی در تدارک یک سری بازی هستش که والا هنوز رسما تایید نشده ولی خب شاید یه روزی شد:
Assassins Creed
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Far Cry 2
Far Cry PSP
Far Cry Wii
Lost
Naruto 360
Open Season
!!!!!!!!!!!!!!!!
Prince of Persia 4
Rainbow 6: Vegas
Rocky PSP
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Splinter Cell Conviction
Surf's Up
Star Wars PSP
Shaun White Snowboarding
Teenage Mutant Ninja Turtles
Teenage Mutant Ninja Turtles GBA
+++++++++++++++++++++++++++++++
خبر دوم:
بازی Lego Star Wars II از 12 سپتامبر تا کنون حدود یک میلیون نسخه فروش داشته !!!!!
این امار رو لوکاس رسما اعلام کرده.
امار فروش این بازی به نظر من بی نظیره.
++++++++++++++++++++++++++++++
خبر سوم:
ده بازی پر فروش برای 9 سپتامبر :
The Sims 2 Glamour Life Stuff - Electronic Arts-1
World Of Warcraft - Blizzard-2
The Sims 2 - Electronic Arts-3
Star Wars: Empire At War - LucasArts-4
Civilization IV - 2K Games-5
Elder Scrolls IV: Oblivion - Bethesda Softworks/2K Games-6
Roller Coaster Tycoon 3: Gold - Atari-7
The Sims 2 Open For Business - Electronic Arts-8
Half-Life 2: Episode 1 - Electronic Arts-9
Civilization IV: Warlords - 2K Games-10
+++++++++++++++++++
خبر چهارم:
استودیوی Monolith انگار در تدارک یک بازی جدید هستش.این استودیو در حال حاضر داره دنبال یک سری افراد میگرده که براشون بازی تست کنن و این افراد بشن بازی باز های Monolith.این که این استودیو در تدارک چی هست رو ....
هر کی میتونه یه سر به Monolithبزنه.ما هم که چیزی که زیاد داریم وقته !!!!!!
+++++++++++++++++
خبر پنجم:
خبر های تکمیلی از بازی Uru داره به گوش میرسه و تیم Cyan داره این بازی رو برای تکمیل نهایی اماده میکنه.این بازی رو که قبلا یه توضیح در بازش داده بودن سبکش شده MMO و این بازی اودنچر برای من همون طور که گفتته بودم خیلی عجیبه.یه بازی ادونچر اونم به سبم MMO.
++++++++++++++++++++
خبر ششم:
برای بازی CoH یه پچ اومده که من ندیدم کسی بگه.البته چون نسخه ای که توی ایران عزیزمون هست فایل Exe اصلی اون نیست و همه یه دستکاری باهاش کردن پس باید از خیرش بگذرین.این پچ یک سری باگ های بازی رو میگیره.
++++++++++++++++++++
خبر هفتم:
HellGate هنوز زندس و داره نفس میکشه.ان شاء الله اونایی که خبر داده بودن موتور بازی رو دزدیدن تو گلوشون گیر کنه و نره پایین.
این بازی الان 6 تا شات جدید داده.البته به نظر من یکم گرافیک بازی افت کرده.اصلا AA توی بازی نیست انگار.شایدم چون شات هایی که من دیدم رزولوشن خوبی نداشت این طوری هستش.این بازی باید تا اخر اکتبر بیاد.البته اگه درست باشه.
خداحافظ