اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
سلام

بنظر منم میتونه بحث جالبی باشه اما خواهشا دیگه در این تاپیک ادامش ندید...در صورت تمایل میتونید یک تاپیک جداگانه ایجاد کنید و بحث را دنبال کنید

از این به بعد در صورت مشاهده ی هر گونه پست بی ربط در این تاپیک پست مربوطه پاک خواهد شد ...

ممنون از توجه شما ;)

انگار یک خبرهایی داره از یوبی سافت به گوش میرسه.این کمپانی در تدارک یک سری بازی هستش که والا هنوز رسما تایید نشده ولی خب شاید یه روزی ش
سلام
از زحماتی که محمد رضا جان می کشی دوبله سوبله تشکر!
من لینک این خبرها رو از یوبی می تونم داشته باشم/.؟

سلام
از زحماتی که محمد رضا جان می کشی دوبله سوبله تشکر!
من لینک این خبرها رو از یوبی می تونم داشته باشم/.؟

سلام ;)

بفرما این هم لینک خبر

http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=19863

البته این خبر از سوی یوبی سافت هنوز تایید نشده ...

و لیست بازی ها :arrowd:

The full list of titles included in the archive are:

Assassins Creed

Far Cry 2

Far Cry PSP

Far Cry Wii

Lost

Naruto 360

Open Season

Prince of Persia 4

Rainbow 6: Vegas

Rocky PSP

Splinter Cell Conviction

Surf's Up

Star Wars PSP

Shaun White Snowboarding

Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles GBA

در لیست بالا نام بازی Prince of Persia 4 از همه قابل توجه تره چون ساخت Far Cry 2 و نسخه ی بعدی Splinter Cell تا حدود زیادی قابل پیش بینی بود

در لیست بالا نام بازی Prince of Persia 4 از همه قابل توجه تره چون ساخت Far Cry 2 و نسخه ی بعدی Splinter Cell تا حدود زیادی قابل پیش بینی بود
نمی خوام باب بحث جدیدی و البته پر سر و صدایی رو باز کنم
اما وقتی صحت این خبر هنوز از طرف خود سایت یوبی تایید نشده خود به خود شروع این بحث ها هم آغاز میشه
به نظر من بعید به نظر می رسه نسخه ادامه داری رو شاهد باشیم
همون طوری که می دونید الان نسخه اضافه شونده بازی شاهزاده ایرانی فقط برای کنسول psp اومده ................و این امر هم شاید برای کنسول های بعدی هم اتفاق بیافته

نمی خوام باب بحث جدیدی و البته پر سر و صدایی رو باز کنم
اما وقتی صحت این خبر هنوز از طرف خود سایت یوبی تایید نشده خود به خود شروع این بحث ها هم آغاز میشه
به نظر من بعید به نظر می رسه نسخه ادامه داری رو شاهد باشیم
همون طوری که می دونید الان نسخه اضافه شونده بازی شاهزاده ایرانی فقط برای کنسول psp اومده ................و این امر هم شاید برای کنسول های بعدی هم اتفاق بیافته

سلام اقا بهزاد.

حرفت درست.

ولی اینارو چی میگی ؟؟؟؟

4 تا شات از بازی PoP Next Gen .اینو من نمیگم بهزاد گل.

اقا بهزاد قبوله که این شات ها رسمی نیست ولی انگار تیمی که داره توی بازی AC کار میکنه این وظیفه رو داره انجام میده.

+++++++++++++++++++
اقا فرزاد برای بحثی که تموم شد و من بازش کردم کجا تاپیک باز کنم؟؟؟؟.چون من شدیدا در این ضمینه الان مشتاق شدم.ممنون میشم جاشو بگی تا خودم باز کنم.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
اقا بهزاد قبوله که این شات ها رسمی نیست ولی انگار تیمی که داره توی بازی AC کار میکنه این وظیفه رو داره انجام میده.
سلامی دوباره!! نگفتم یه بحث الان شروع میشه...همش هم تقصیر منه....:cheesygri

من از اون موقعی که خبر رو خوندم همه جاهایی رو که بلد بودم رو گشتم....ولی بحث یهویی رو ندیدم....بحث ها روال عادی رو داشته........
با این حال با خبرت شخص منو مجاب کردی که حواسم بیشتر جمع باشه....
تشکر;)

قا فرزاد برای بحثی که تموم شد و من بازش کردم کجا تاپیک باز کنم؟؟؟؟.چون من شدیدا در این ضمنه الان مشتاق شدم.ممنون میشم جاشو بگی تا خودم باز کنم.

میتونی در قسمت " گفتگوی آزاد پیرامون بازی ها " تاپیک مورد نظرت را ایجاد کنی ;)

سلام
خوب من یه عکس گیر آوردم....من هم مث محمد رضا نمی دونم صحت این عکس چقدره!! ولی صد در صد باکس شات نمی تونه باشه!!!
2i7lclv.jpg

ولی مث اینکه واقعا یه خبرهایی هست!
چون وقتی برای نسخه psp اون همچین طرحی داشته باشند برای کنسول های بعدی هم چنین داستاانی رو دنبال خواهند کرد!

سلام...;)

جزییات بازی Alan Wake

Markus Maki و Lasse Seppanen از کمپانی Remedy Entertainment( سازنده ی بازی Max Payne ) در ارتباط با بازی هیجان انگیز جدیدشان Alan Wake یک کنفرانس داشتند که توجه شما را به جزییات آن جلب میکنم

2vt8ub6.jpg

در این کنفرانس دمویی از بازی Alan Wake بنمایش درآمد که بر روی یک سیستم اورکلاک شده ی Core 2 Quad در فرکانس 3.73 گیگاهرتز در حال اجرا بود .... به این خاطر که این بازی دارای جندین فرآیند پردازشی است از مزیت سیستم های سی پی یو های چند هسته ای استفاده کند ...
و در حالی که سازندگان بازی هنوز در حال آماده سازی Alan Wake هستند درکنفرانس در این زمینه که این بازی دقیقا چگونه از چندین هسته بهره میبرد مطالبی ایراد شد

در یک سخن کاملا غیر متنظره و متعجب کننده مارکوس بیان کرد که بازی Alan Wake بر روی پردازنده های تک هسته ای اجرا نمی شود .. اگر چه ممکن است امکان داشته باشد که این بازی بر روی پردازنده های تک هسته ای Pentium 4 که از Hyper Threading پشتیبانی می کنند با کاهش قابل ملاحظه ی کیفیت تصویری بازی قابل اجرا باشد !!!

3531um1.jpg

بازی بطور کلی شامل 5 فرایند مستقل پردازشی است .... رندر کردن ، صدا ، جریان ، فیزیک و مفروش سازی زمین

فرآیند رندرینگ دقیقا مشابه بازی های دیگر است ...بسادگی رئوس و داده ها به GPU ارسال میشوند تا رندر شوند...
فرآیند صدا نیز همانطور که مشخص است مربوط به صدای بازی میباشد...اگر چه Remedy روشن کرد که این فرآیند چندان فشاری بر CPU وارد نمی کند

اما فرآیند جریان شامل حرکت اطلاعات و داده ها از DVD و یا هارد دیسک و یا از فشردگی خارج کردن اطلاعات میباشد...هدف Remedy در اینجا این است که هنگامی که شما در مساحت بزرگ 94 کیلومتر مربعی بازی به حرکت میپردازید شاهد هیچگونه صفحه های لود و یا توقفی در بازی نباشد....

با توجه به اینکه بازی Alan Wake به طور همزمان برای Xbox 360 و PC در حال توسعه بوده اما سازندگان بازی با توجه به محدودیت منابع و سخت افزار بیشتر متمرکز بر روی کنسول بوده اند تا PC .... به گفته ی سازندگان توسعه ی بازی برای 360 سبب افزایش چشمگیری در راندمان و بازده Alan Wake شده است

مارکوس انتظار دارد هنگامی که بازی Alan Wake فروخته میشود تجربه ی گیم پلی و گرافیک بر روی هر دوی Xbox 360 و PC مشابه باشد و البته بدون هیچگونه صفحه ها ی لودی در بازی

3yzzo5d.jpg

فرآیند فیزیک نیز شامل فیزیک در بازی میشود که از موتور Havoc استفاده می کند
از آنجایی که در Alan Wake هیچگونه پشتیبانی از کارت های فیزیک نشده بنابراین وظیفه ی محاسبات تمام فیزیک در بازی بر عهده ی CPU است

در طی سخنرانی مارکوس اشاره کرد که فرآیند فیزیک خود به تنهایی یک هسته را کاملا مشغول به خود میکند و در ادامه توضیح داد که بر روی یک پردازنده ی Core 2 Quad تقریبا 80 درصد از فعالیت یک هسته تنها توسط فرآیند فیزیک بازی استفاده میشود...و 80 درصد ازفعالیت یک CPU تک هسته ای را بنتهایی فیزیک بازی به خود اختصاص میدهد ..
پس با این توضیحات دیگر لزوم وجود یک CPU دو و یا چند هسته ای برای اجرای این بازی چندان شوکه کننده و ناباورانه نخواهد بود

علاوه آن بازی Alan Wake دارای یک فرآیند مفروش سازی زمین نیز میباشد

Alan Wake جزو معدود بازی هایی است که چنین وابستگی شدیدی به پردازش CPU دارد و بدون شک عمده ترین دلیل آن هم فیزیک بازی است

با توضیحاتی که در کنفرانس گفته شد بنظر میرسد که پردازنده ی Cell کنسول PS3 توانایی فوق العاده ای برای اجرای این بازی داشته باشد واینکه این بازی چگونه میتواند از توان بالای پردازنده ی Cell استفاده کند می تواند بسیار جالب توجه باشد
اما با توجه به اینکه ناشر این بازی مایکروسافت میباشد و این بازی صرفا یک عنوان انحصاری برای Xbox 360 و PC میباشد پس در حال حاضر این انتظار بیجایی میباشد

4854apz.jpg

دموی بازی بر روی سیستمی که دارای پردازنده ی Core 2 Quad با فرکانس 3.73GHz و یک کارت گرافیک GeForce 7900 GTX بود بسیار عالی اجرا شد..این دمو از آنچیزی که ما در نمایشگاه E3 دیده بودیم بمراتب ظاهر بهتری داشت

ما مشتاقانه منتظر زمان انتشار این بازی هستیم ... البته اگر Xbox 360 ندارید پس بهتر که تا دیر نشده یک سیستم با یک پردازنده ی چند هسته ای دست پا کنید ....

عکس های نسخه ی PC (ویندوز ویستا) بازی Halo 2
;)

4fwzy38.jpg

2lxtp1h.jpg

4benwuo.jpg

4c7qetv.jpg

4005nuo.jpg

2i0rm1e.jpg

2hyh35d.jpg

2i7bm9j.jpg

2qlsdh2.jpg

30sg3s1.jpg

4biqayr.jpg

4h1k9e8.jpg

Halo 2 صرفا بر روی سیستم عامل ویندوز ویستا قابل اجرا خواهد بود..

اما من هیچ دلیلی نمیبینم که این بازی با این گرافیک نتونه بر روی ویندور XP هم اجرا بشه به غیر از حربه ای از سوی مایکروسافت برای فروش ویندوز ویستا ...

تا بعد ;)

آخرین ویرایش:
سلام.
دشمکنان در halo 2 شبیه خودمون (مستر چیف هستن)؟؟:eek:
نه امين اينا دشكنهاي بازي نيستن و قسمت Multiplayer بازي هست.البته توي يه قسمتهايي از بازي كنترل دشكنهاي قبلي كه توي Halo 1 بودن مياد دستت ولي دشكنهاي همونا هم أدم نيستن و جونور هستن تا جايي كه يادمه.

سلام. من بازی Face of war رو برای شما نقدش کردم. چون اولین نقدم است شاید درست از آب در نیومده باشه.
جنگ رودرو بازی تمام عیار. صدرصد هیچ کس تا به حال چنین بازی رو تجربه نکرده. بازی خوش ساختی توسط کمپانی Best way وUbisoft.
این بازی استراتژی است. شما در این بازی به صورت گروهی عمل می کنید و می تونید به تنهایی فرماندهی گروهتون رو به عهده بگیرید یا اونها رو در میدان جنگ به حال خودشون رها کنید و بدون کار دیگه ای خودشون میدان جنگ رو به خاک وخون می کشند. علاوه سربازان شما سربازهای دیگری هم هستند که آنها هم کار خودشون رو به خوبی انجام می دند حتی در بعضی مواقع از شما هم بهتر عمل می کنند سازنده این بازی تمام امکانات مورد نیاز برای یک جنگ واقعی در اختیار شما قرار دادند. وجود انواع وسایل نقلیه و مهمات وسلاحها و توانایی به کار گیری آنها از نقاط قوت این بازی می باشد. از تانک های مجهز، ماشینهای زرهی ، موتورسیکلت گرفته تا چاقو و مشت ولگد . می تونید سوار یک تانک بشید از توی ساختمونی بگذرید از طرف دیگه اش بیرون بیایید در همین حال به تماشای خراب شدن ساختمان بپردازید. با پرتاب نارنجکی به طرف یک سنگر تمام سنگر به هوا میرود. هر کاری که فکرش رو میکنید می تونید دراین بازی انجام دهید. می تونید توی آب شنا کنید ، از زیر سیم های خاردار رد بشید ، مین یابی و مین گذاری کنید. دینامیت به کار ببرید لز روی موانع بپرید. هر جایی که فکرش می کنید میشه سنگر گرفت می تونید با یک کلیک موس سنگر بگیرید. اگر چنین تجربه تا به حال نداشتید می تونید از امتحانش کنید. بر روی انفجارها خیلی خوب کار شده. با شلیک یک آر پی جی به یک خودرو می تونید می تونید لت و پار شدن خودرو و پرتاب هر قطعه ای از اون به آسمان را تماشا کنید. فکر نمی کنم از دیدن این انفجارها سیر بشید. اگه مهمات کم آوردید که فکر نمی کنم اصلا کم بیارید می تونید تن به تن با نظامی ها بجنگید. گرافیک بازی و صدا گذاری و نور پردازی ها در سطح بسیار بالایی قرار دارد. جزئیات محیط ها بسیار زیاد است. چون با رفتن به Option این بازی به درستی حرف من پی می برید. آدمهایی که پشت شیشه اتاق ها هستند می تونید با کمی دقت ببینید با شلیک یک گلوله این شیشه ها به راحتی می شکنند. من که دارم از دست این بازی شاخ در میارم مثلا با عبور تانک از وی جاده خاکی می توند رد چرخهاش دنبال کنید البته شما می تونید به صورت یک تعمیر کار حرفه ای به تعمیر خودرو هایتان بپردازید. موسیقی و هوش مصنوعی در حد مناسبی قرار دارد ولی لازم بود که در زمینه موسیقیش بیشتر کار می کردند. البته برای بهتر شنیدن صدای افکت هاا داشتن یک بلند گوی خوب مهم است. با یک ساعت و نیم بازی کردن می تونید با روال بازی آشنا شوید وجود مراحل متنوع در شب و روز و جالبتر از همه مهمتر که فکر می کنم توی هیچ بازی ندیدید توانایی بازی کردن در نقش نازیها و شورویهاست. در بعضی مراحل که شهر را آب فرا گرفته و هواپیماهایی که از از روی صفحه مانیتو تون رد می شند به هیجان بازی می افزایند. این بازی برای افراد 16 سال به بالا مناسب است. داشتن یک کارت گرافیک 128 و رم 512 برای لذت بردن از قدرت گرافیکش لازم است. به هر بازیخوری امتحان این بازی توصیه می کنم.

اگه ممکنه نظرتون در مورد نقدم بگید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or