اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Death Knight:
وایسا ببینم اینو موضوع رو باید برای من روشن کنی !!!
تو جواب میدی هویجوری این یعنی چی؟! این آخه شد جواب در ضمن مگه من گفتم که میدونم اون جواب رو که تو میگی تو چرا جواب ندادی؟!
قانون شماره 7) لطفاً در صورتی که جواب سؤالی را نمی ‌دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چناچنه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد. در صورتی که بحث خاصی دارید می ‌توانید برای خودتان یک موضوع عمومی دیگر باز کنید.
بهتره قوانین رو یه بار دیگه بخونی!

هویجوری یعنی همین جوری ;) فکر میکردم اینو رو دیگه بگیری.
در ضمن اون دوستمون تا اونجایی که یادمه درباره ی re4 پرسیده بود منم جوابش رو دادم یعنی بلد بودم در ضمن این قانون شماره ی 7 موقعیه که من بلد نباشم ولی بد بودم مشکلی هست؟؟؟:mad:

در ضمن من نوشتم : بله شهریور میاد
من نیمدونم برای یه سوال چند کلمه ای باید یه ساعت صغری کبری ببافم اخرش هم بگم بله شهریور میاد بعد اون موقع شما به اون میگین پست ;) پست وجبی.....

سلام...;)

فرزاد جان این عکس های Virtua Tennis از PC بود دیگه ؟!
لطف میکنی از 360 هم بذاری
برای دیدن عکس های 360 برو اینجا

Xbox 360 بازی Virtua Tennis 3

Crysis

سلام...;)

شما به سختی می توانید جنگلی در اطراف فرانکفورت پیدا کنید ، شهری در آلمان که یکی از بزرگترین مراکز مالی اروپا محسوب میشود.
اما اگر بتوانید ساختمانی را پیدا کنید ، شما جنگل های استوایی را خواهید یافت که توسط موجودات بیگانه و سربازان کره ی شمالی مورد هجوم قرار گرفته است....در این ساختمان بدون شک یکی از پر طرفدار ترین و پر هواخواه ترین بازی ها ویدئویی در حال توسعه است...بله ما در مورد Crysis صحبت میکنیم...کار آینده ی شرکت Crytek ....سازنده ی سال 2004 بازی Far Cry ....

1zb5o93.jpg

کسانی که این بازی را نمیشناسند ممکن است بپرسند که Crysis چیست ؟؟؟

در ابتدا باید بگویم که این بازی هیچ ارتباطی به Far Cry ندارد...ودنباله و یا ادامه ای برای آن بازی محسوب نمی شود.....
در عوض این یک بازی اصیل حول داستان هجوم موجودات بیگانه در جزایر اسپراتلی میباشد.. جزایر اسپراتلی یکسری مجمع الجزایر کوچک هستند که واقعا در جهان واقعی وجود دارند و در جنوب دریای چین در نزدیکی فیلیپین واقع شده و مالکیت آن به چندین ملیت تعلق دارد...اگر چه جزیره در بازی بسیار بزرگتر از نقطه ی مقابل خود در جهان واقعی میباشد که بیشتر تپه ی دریایی است تا جزیره...

داستان از آنجایی شروع میشود که یک شهاب سنگ مرموز از فضا به زمین میافتد و بر روی جزیره فرود میاید...از آنجایی که شهاب سنگ بطور آشکاری در اتمسفر شعله ور بود.....ملیت ها ی جهان مشکوک شدند که مساله ای غیر عادی در رابطه با شهاب سنگ وجود دارد...در هر صورت ارتش کره ی شمالی اول از همه به آنجا می رسد و ورود هر کس دیگری را به جزیره ممنوع می کند.....شخصیت شما عضوی از تیم نیروی ویژه ی آمریکاست که به جزیره عازم میشود تا بفهمد که در آن جزیره چه اتفاقی افتاده است...

بخش اول بازی شامل جنگ شما با نیروهای کره ی شمالی میباشد.....اما اوضاع به شکل بدتری تغییر میکند هنگامی که شی بیگانه از هم باز میشود و جزیره را یخ میزند و بر آب و هوای زمین تاثیر می گذارد...

در این هنگام دشمنان با هم متحد میشوند تا تلاش کنند که تهدید بیگانه را متوقف کنند...و ادامه ی ماجرا...

1zb5owi.jpg

اگر شما Far Cry را بازی کرده باشید پس میدانید که Crytek کمپانی ای هست که به گیم پلی بدون محدودیت و باز بسیار اعتقاد دارد...زیبایی آن بازی به این علت بود که شما آزادی عمل کامل داشتید که به هر کجا بروید ضمن اینکه میتوانستید به روش خودتان بازی کنید...اگر احساس جنگجویی داشتید میتوانستید مسیر مستقیم را در پیش گیرید و با اسلحه به هنرنمایی بپردازید اما اگر شما در مهمات و میزان سلامتی با کمبود مواجه بودید میتوانستید دزدکی و مخفیانه پیرامون جزیره را بپیمایید...در فارکرای بسیاری مواقع پیش میامد که براستی حس میکردیم که در جنگل هستیم...

اما بد نیست کمی هم در مورد Crytek بدانیم...Crytek استودیویی هست که توسط 3 برادر تاسیس شد...
این استودیو هم اکنون در حدود 120 نفر از سراسر جهان خدمه دارد که تلاش میکنند دیدگاه های متفاوتی را برای پروژه توسعه ی بازیهایشان ارائه دهند

سه تن از کارکنان Crytek سه برادر هستند به نام های فرانک ، آونی و سوات یرلی که همیشه آرزوی ساختن بازی داشتند ...بخصوص سوات که از بازی با Comadore 64 اش به همکاری آنلاین با دیگران در کالج پرداخت...که این همکاری سرانجام منجر شد به یک دمو با نام X-Isle

X-Isle یک جزیره ی جنگلی شادابی را به تصویر میکشید که شامل دایناسور های ترسناکی بود...
با این دمو بردارن یرلی به آمریکا پرواز کردند تا در نمایشگاه Electronic Entertainment Expo 2000 (E3 2000 ) شرکت کنند بدون آگاهی از اینکه بدانند چه در انتظارشان است...
سوات در این ارتباط میگوید..." من حدس میزنم که ما تنها افرادی در تاریخ E3 بودیم که در آنجا پول ورودی پرداخت می کردند "...
سوات در آن زمان به سختی انگلیسی میدانست...
وی تصمیم گرفت که کسی را از Nvidia پیدا کند تا دموی X-Isle را نشانش دهد ... و این در نهایت منجر شد که شرکت Nvidia از این دمو برای معرفی سری کارت های گرافیک جدید Geforce خود استفاده کند ...
و پس از آن سبب عقد قرداد انتشاری برای توسعه ی FarCry شد...و مابقی ماجرا در تاریخ ثبت شد..

1zb5pco.jpg

Crytek استودیوی نسبتا بزرگی است با اتاق هایی که برای چندین تیم توسعه کافی است.....بدون تعجب ، بعد از ساختن FarCry و Crysis ، شرکت Crytek سرگرم کار بر روی چندین پروژه است که هر کدام از دیگری متفاوت است..... شرکت Crytek نمی خواهد تنها به عنوان سازنده ی بازی های FPS شناخته شود و بیشتر دوست دارد به عنوان سازنده ی بازی های بزرگ در همه رده ها شناخته شود.

کمپانی Crytek قصد دارد که بازی Crysis را در اواخر سال میلادی جاری برای پلتفرم PC عرضه میکند و همانطور که قبلا بار ها گفته شده و اخیرا هم دوباره توسط این کمپانی تایید شده این بازی کماکان تنها برای پلتفرم PC منتشر خواهد شد ((Windows - Only

شروع Crysis از اواخر مراحل توسعه ی Far Cry در سال 2004 شروع شد...هنگامی که سوات با درخواست یخ زدن جنگل های Far Cry تیم طراحی را به چالش طلبید....این تنها از بعد تکنیکی و فنی یک چالش محسوب نمیشد بلکه از جنبه ی روایت داستان نیز یک چالش بود...
یک جنگل یخ زده بایستی مشخصات متفاوتی با یک جنگل عادی داشته باشد...برای مثال درختان و اشیا دیگر به خاطر سرمای بسیار زیاد نیاز دارند که خرد شوند ...همچنین نیاز هست توضیح داده شود که چه عاملی سبب یخ زدن جنگل ها شده است....

از یک جهت دیگر ، تیم توسعه دهنده حتی قبل از اینکه Far Cry تمام شود میدانست که می خواهند یک بازی دیگر در سبک فارکرای بسازند ...Far Cry اولین بازی شرکت Crytek بود و برای این شرکت بیشتر یک تجربه ی یادگیری بود ..

1zb5rae.jpg

هنگامی که Far Cry در حال توسعه بود Crytek میدانست که در یک رقابت برای شکست دادن Doom 3 و Half Life 2 در بازار قرار دارد...به عنوان محصولات دو تن از مشهورترین شرکت های سازنده ی بازی یعنی id Software و Valve این دو بازی همانند دو گوریل 400 کیلویی بودند و Crytek دریافته بود که اگر فروش Far Cry به بعد از عرضه ی این دو بازی موکول شود به عنوان یک شرکت تازه کار و ناشناخته هیچ شانسی در مقابل این دو بازی ندارد...بنابر Far Cry یک پروژه ی با عجله بود...هنگامی که Crytek دانست که این بازی از کیفیت مورد نظرش برخوردار است آن را راهی بازار کرد...در حالیکه تیم سازنده میدانست که کار های بسیار بهتر و بیشتری میتوانست بر روی آن صورت پذیرد...

Crysis تنها یک بازی Farcry نیست که موتور گرافیک پیشرفته تری داشته باشد...در این بازی قول یک بازی بزرگتر و پرمایه تری از بسیاری جهات داده شده....داستان قول داده شده که انعطاف پذیری زیادی داشته باشد... برای مثال...اگر یکی از اعضای تیمتان خیلی زود کشته شود...او دیگر بعد ازان نخواهد بود که به شما اطلاعات ارزشمندی دهد که ممکن است زنده ماندن را برای شما آسانتر کند...

T0_-1_1430285.jpg

Crysis علاوه بر Directx 9 از DirectX 10 که جزیی از ویندوز ویستا خواهد بود نیز پشتیبانی میکند ..اما Crysis همچنین از ظاهر بسیار واقع گرایانه تری نیز سود میبرد...برای مثال...جنگل ها در فار کرای اگر چه به طور خارق العاده ای جذاب بودند اما عده ای ظاهر جنگل ها را تا حدودی پلاستیک مانند میدانستند ...
این بخاطر این بود که هنرمندان نتوانستند هیج جنگل واقعی در قلب اروپا پیدا کنند تا بر روی آن مطالعه کنند ...بهترین کاری که توانستند انجام دهند این بود که به تعداد زیادی عکس ها نگاه کنند و از یک گلخانه ی گرمسیری در آلمان بازدید کنند...اما این دفعه Crytek یک تیم از هنرمندان و برنامه نویسان را به جاماییکا عازم کرد تا بر روی برگ درختان ونوع و پوشش زمین مطالعه کنند...
نتیجه این شد که شاهد جنگل هایی بسیار بسیار واقعی تری در Crysis باشیم ...

تا بعد ;)

آخرین ویرایش:
هویجوری یعنی همین جوری فکر میکردم اینو رو دیگه بگیری.
در ضمن اون دوستمون تا اونجایی که یادمه درباره ی re4 پرسیده بود منم جوابش رو دادم یعنی بلد بودم در ضمن این قانون شماره ی 7 موقعیه که من بلد نباشم ولی بد بودم مشکلی هست؟؟؟

در ضمن من نوشتم : بله شهریور میاد
من نیمدونم برای یه سوال چند کلمه ای باید یه ساعت صغری کبری ببافم اخرش هم بگم بله شهریور میاد بعد اون موقع شما به اون میگین پست پست وجبی.....
اینو بابام دیگه میفهمه که هویجوری یعنی همینجوری! اینو به من جواب بده ، آخه هویجوری شد جواب ؟!
در ضمن مگه من پست تورو پاک کردم که میگی چرا پاک کردین؟!
این تذکر رو هم دادم برای اینکه مطمئن بودم باز هم از این نمونه ها مشاهده خواهد شد !
پست اون کاربری که شما جوابش رو دادی کامل اشتباه بود ولی دلیل نمی شه چون کسی پست الکی می زنه ما هم الکی جوابشو بدیم!
. خبری نیست که 4onimusha برای برای کامپیوتر ساخته می شه یا نه؟
نه خبری نیست ولی بعدا شاید....
نقل قول:
راستی کی برای کامپیوتر عرضه می شه؟

بله شهریور میاد

وقتی در مورد سوالی اطلاعی ندارید مجبور نیستید جواب بدید Death Knight
اینم پستت که میگی پاک کردین.صفحه ی 161 پست شماره ی 2412.

سلام.
من فکر کردم پستم رو پاک کردین ولی الان فهمیدم که نه پاک نکردین;)
هویجوری هم یه شوخی بود فکر نمیکنم به کسی برخورده باشه و باعث نقض قانونی شده باشه.
راستی من چند روز بود به سایت نیودم برای همین دقیقا یادم نیست هویجوری رو تو اون پست دادم یا نه میشه بگی کجا گفتم هویجوری؟؟ (با لهن اروم بخون فقط میخوام بدونم):)

هنوز هیچ کارتی که دایرکس 10 رو ساپورت کنه نیومده. باید صبرکنیم ببینیم با ورود این بازی کارت گرافیک جدیدی به بازار میاد یا نه.

تا امروز هم تنها یه سایت بهش امتیاز داده. امتیاز بدی هم نگرفته. باید صبر کنیم ببینیم سایتهای دیگه چه امتیازی بهش میدن و البته بهترین امتیاز دهنده برای Prey خود ما هستیم و باید بعد از تمام کردن بازی در بارش قضاوت کنیم.

Attachments

• Prey.JPG
    Prey.JPG
    5.9 KB · مشاهده: 98
آخرین ویرایش:
سلام

از RockStar خبر های خوشایندی به گوش نمیرسه.

رئیس اجرایی راک استار (Jamie King) و گروهی از اعضای تیم این استودیو و اعضای بازاریابی این تیم از این استودیو کنار رفتن.

این کار به خاطر اعتراضی هستش که به تغییر جای عوامل این گروه اعلام شده.

علت این کار رو فروش نه چندان خوبه بازی Table Tennis اعلام شده است.در صورتی که این بازی در مجموع نمره 83 رو از سایت Gamerankings گرفته بود.که این نشون میده علت این کار باید یه موضوع داخلی باشه که به جاهای باریک کشیده شده.

خداحافظ

ُسلام خدمت دوستان

یه دو تا خبر بدم بعد رفع زحمت میکنم :

خبر اول اینکه استودیوی Arkane رو اگه طرفدار بازی های RPG/Action باشین حتما مبشناسین و اینکه این استودیو در حال کار بر روی بازیDark Messiah of Might and Magic هستش.حالا این رو بگم که مقر اصلی این استودیو در فرانسه قرار داره و این استودیو به تازگی یک استودیوی جدید در امریکا در Austin درست کرده و داره سعی میکنه به بازار قوی امریکا هم دسترسی نزدیک داشته باشه.
این استودیو قراره در یک سال آینده حدود 15 نفر جدید رو استخدام کنه و اون رو به Austin بفرسته.

++++++++++++++++++++++++++++++

دیابلو3

این خبر یکم میشه گفت الان براش زوده.ولی چی کار کنم که منم و یک دنیا علاقه به بازی دیابلو و کلا سبک RPG.

خب حالا خبر چیه ؟؟؟؟

The Final Diablo 3 is Coming argument

بحث بازی دیابلو 3 خیلی خیلی داره جدی میشه و بیلیزارد رسما داره دنبال نیرو برای این بازی به یاد ماندنی میگرده.

خب حالا جریان چیه ؟؟؟

مشکل اصلی در این بازی و ادامه اون این هست که اکثر غریب به اتفاق اعضای بازی دیابلو 2 که کار طراحی این بازی رو داشتن از بلیزارد جدا شدن و حالا این استودیو دیگه اون تیم سابق و قدرتمند خودشو نداره ( برای مثال همین بازی Hellgate:london از تیم طراح و برنامه نویس و مدیر ارشد بازی دیابلو2 تشکیل شده . فکر کنم تا همین الان 4 استودیو از تیم Blizzard North تشکیل شده ) و الان بلیزارد داره دنبال افراد متخصص در زمینه طراحی بازی میگرده تا بتونه تیمش رو کامل کنه.

مشکل دیگه اینه که بیلیزارد بسیار مشغول بازی WoW هستش و گفته شده که این استودیو دارای بیش از یک تیم هست که دارن روی بازی WoW کار میکنن.و این خبر رو هم گفته شده که بلیزارد داره بر روی دو پروژه که هنوز نامبرده نشده کار میکنه.؟؟؟؟؟؟ :confused: :confused: :confused: ( خدا به خیر کنه ;) ;) )

بهتره یکم در موردشاهکارBlizzard یعنی دیابلو 2 حرف بزنم:

بازی دیابلو2 در 2 هفته فروش خود 1 میلیون نسخه فروش داشته و تا کنون 7 میلیون نسخه رو ارائه داده( الان خواستم با فروش بازی PoP مقایسه کنم گفتم هیچ ریطی نداره به این پست)

حالا نتیجه اینکه :

اگه بیلیزارد توانایی این کار رو داشته باشه قطعا مخش تعطیل نمیزنه که از این ایده رو تبدیل به عمل نکنه و اون رو اجرایی نکنه هر چه زودتر و اینکه این بازی میلیون ها هوادار و طرفدار داره و دارن له له این بازی رو میزنن.

اینم جمله رو هم ببینید :

why Blizzard would be silly enough not to make a Diablo 3.

نظر شما چیه ؟؟؟ یعنی بلیزارد اونقدر احمقه ؟؟؟

خداحافظ

سلام
توضیحاتت حرف نداشت فرزاد جان.....بسیار عالی بود...از زحمتی که کشیدی ممنون
توی عکس سوم طراحی جنگل فوقالعاده هست....به طرز حیرت انگیزی میشه حس کردن که این جنگل کاملا طبیعی داره طراحی میشه

نمی دونم خبر دارین یا نه ولی GameFaqs داره بهترین سری بازی های تاریخ رو انتخاب می کنه البته من قبولش ندارم چون Mortal Kombat ، prince of persia و خیلیای دیگه که من دوست دارم توش نیست توش نیست اما اگه خواستین هر روز یه مسابقه هست الان هم سری Madden NFL با Super Mario Bros هست که نتایجش واقعا دیدنیه و اختلافی که بین آراء هست .
اینم لینک جدول کاملش البته باید عضو یکی از سایت های CNet باشین (MP3.com ، Download.com ، Gamespot ، Gamefaqs )
http://www.gamefaqs.com/poll/bse_bracket.php

پلتفرم : Xbox 360 ، PS3 ، Wii ، PS2 ، Xbox, Gamecube, NDS, GBA, PSP و PC

خوب فرزاد جون یباره بگو همه ی پلاتفورم ها ! خیلی راحت تره که !!!

---------
راستی تشکر زدن برای تو افاقه نمی کنه
من چند وقتی بود به این تاپیک سر نزده بودم ولی واقعا کارت حرف نداره
امیدوارم هیچ وقت دلسرد نشی !!
ممنون

سلام بروبچ...خوبید...;)

خبر اول که اگه تایید بشه واقعا یک خبر بسیار جنجالی خواهد بود...

کد های سورس بازی Hellgate: London دزدیده شد

Gamers with Jobs خبر داد که یک منبع معتبر ! گفته است که کد سورس بازی Hellgate: London از طریق اینترنت دزدیده شده است

آن ها همچنین از طریق Bill Roper آگاه شده اند که Flagship Studios سازنده ی Hellgate London نیز این شایعه را شنیده است..

بنا بر این گزارش ...کد سورس بازی RPG اول شخص استودیوی Flagships بر روی سایت شخص رباینده در حال فروش است !!!

اگر چه سرانجام Flagship نسبت به این شایعه واکنش نشان داد اما حاضر به تایید و یا تکذیب رسمی این خبر نشد...

اگر این خبر صحت داشته باشد یاد آور همان واقعه ی ناگواری است که برای شرکت Valve و بازی Half Life 2 روی داد..اگر چه در نهایت شخص رباینده به دام افتاد

خبر دوم

بازی Enemy Territory: Quake Wars تا سال 2007 به تاخیر افتاد ;)

این بازی پیش از این قرار بود در سه ماه ی سوم سال 2006 منتشر شود اما از هفته ی پیش و با تعویض زمان بندی انتشار این بازی توسط خرده فروشان آنلاین شایعه ی تاخیر این بازی قوت گرفت و در نهایت کمپانی Activision به طور رسمی تایید کرد که این بازی به تاخیر افتاده است...

وب فرزاد جون یباره بگو همه ی پلاتفورم ها ! خیلی راحت تره که !!!
خب آره راحت تره :cheesygri ...اما کار از محکم کاری که عیب نمیکنه :cheesygri

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or