اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
سلام... ;)

یک خبر از بازی Need for Speed Carbon

کمپانی EA خبر داد که Emmanuelle Vaugier ستاره ی بازی Need for Speed Carbon خواهد بود

شرکت EA همیشه از بازی NFS:UN به بعد در بازی های NFS از مدل ها و هنرپیشه های معروف زن استفاده کرده که اینبار در Need for Speed Carbon از Emmanuelle Vaugier که یک هنرپیشه ی جوان هالیوودی است استفاده کرده است...

Emmanuelle Vaugier در فیلم هایی نظیر Saw 2 و 40 Days and 40 Nights نقش آفرینی کرده است...

در بازی Need for Speed Carbon امانوئل در نقش Nikki (نیکی ) دوست دختر سابق قهرمان بازی که به شهر بازگشته تا با گذشته ی مرموز خود روبرو شود نقش آفرینی کرده است...

امانوئل در این رابطه می گوید ...." قادر بودن به کار کردن در یک بازی ویدیویی برای اولین بار و همچنین کار کردن با تیم Need For Speed Carbon در EA تجربه ی بزرگی برای من بوده است...این بازی ای است که در بر گیرنده ی سبک مسابقه است و من از اینکه جزیی از آن هستم هیجان زده ام... وی همچنین بازی کردن در نقش نیکی را برای خود یک دستیافت بطور کلی تازه در اکتینگ دانست

در اینجا عکس هایی از Emmanuelle Vaugier میبینید

1znwr5s.jpg

1znx3di.jpg

1znwtip.jpg

David Footman که در فیلم های بزرگ هالیوودی همچون The Day After Tomorrow ، X-Men ، X-Men 3 و iRobot و Fantastic Four کار کرده است مسئولیت کارگردانی ویدئو موشن های این بازی را بر عهده داشته است

آخرین ویرایش:
خوب حسام دوم هم بی سر ته نبود زیاد. یه خط مشی داشت. ولی به قوله بچه ها تلفیقی از دوم و کواک هست. سوال های دیگتو نمیدونم. اخری هخ باید بگم که این مجله ها تو اینترنت گیر نمیان . مگر اسککن شده باشن.{تا اونجا که من اطلاع دارم} در جوابه اینکه چرا موتور سیکلت در نداره باید بگم به همون دلیل که ماشین در داره.

Microsoft sees January Vista release

سلام

بیل گیتس در کنفرانسی که در کیپ تاون برگزار میشد گفته 80% از کار ویندوز ویستا به اتمام رسیده و این ویندوز برای ارائه در ماه ژانویه اماده شده است.

یکی از افرادی که خواسته نام اون فاش نشه اعلام کرده که این شرکتی نسخه ای از این ویندوز رو که با نام business customers هست رو در ماه نوامبر برای انتشار اماده کرده

ماکروسافت برای این ویندوز سال 2005 رو اعلام کرده بود و بعد رفت برای 2006 و حالا این ویندوز رفته به سال 2007.

خداحافظ

سلام...

یک خبر از بازی Need for Speed Carbon

کمپانی EA خبر داد که Emmanuelle Vaugier ستاره ی بازی Need for Speed Carbon خواهد بود

شرکت EA همیشه از بازی NFS:UN به بعد در بازی های NFS از مدل ها و هنرپیشه های معروف زن استفاده کرده که اینبار در Need for Speed Carbon از Emmanuelle Vaugier که یک هنرپیشه ی جوان هالیوودی است استفاده کرده است...

Emmanuelle Vaugier در فیلم هایی نظیر Saw 2 و 40 Days and 40 Nights نقش آفرینی کرده است...

در بازی Need for Speed Carbon امانوئل در نقش Nikki (نیکی ) دوست دختر سابق قهرمان بازی که به شهر بازگشته تا با گذشته ی مرموز خود روبرو شود نقش آفرینی کرده است...

امانوئل در این رابطه می گوید ...." قادر بودن به کار کردن در یک بازی ویدیویی برای اولین بار و همچنین کار کردن با تیم Need For Speed Carbon در EA تجربه ی بزرگی برای من بوده است...این بازی ای است که در بر گیرنده ی سبک مسابقه است و من از اینکه جزیی از آن هستم هیجان زده ام... وی همچنین بازی کردن در نقش نیکی را برای خود یک دستیافت بطور کلی تازه در اکتینگ دانست
فرزاد جان
اطلاع داري توي nfs:carbon هم آقاي حبيب زرگرپور مثل most wanted مشاركت دارن يا نه؟؟

اطلاع داري توي nfs:carbon هم آقاي حبيب زرگرپور مثل most wanted مشاركت دارن يا نه؟؟
راستش نه متاسفانه
در این مورد مطلبی تا به حال ندیدم ;)

Havok ، کمپانی که در ایرلند مستقر است خبر از انتشار آخرین نسخه از نرم افزار فیزیک خود یعنی Havok 4.0 داد

دو محصول جدید با نام های Havok Behavior و Havok FX جزیی ازین انتشار میباشند...

توسعه دهندگان می توانند از تکنولوژی فیزیک جدید Havok بر روی PlayStation 3 , Xbox 360 و نسخه ی 64 بیت ویندوز سود ببرند ..

این کمپانی همچنین گفته است که اولین بازی مبتنی بر Havok 4.0 در پاییز و زمستان امسال منتشر خواهد شد...

تا کنون دو جین از بازی های PC و Xbox 360 از تکنولوژی Havok استفاده کرده اند مانند F.E.A.R و The Elder Scrolls IV: Oblivion

در اکتبر گذشته کمپانی Havok گفته بود که بر روی یک سیستم فیزیک که توسط واحد پردازنده ی کارت های گرافیک پردازش شود متمرکز است...

پس با وجود افزایش روز افزون بار فیزیکی بازی ها در آینده وظیفه ی پردازش موتور فیزیکی در بازی ها بر عهده ی GPU خواهد بود...و نیازی به یک کارت فیزیک جداگانه نخواهد بود

آخرین ویرایش:
سلام

من اون تاپیک رو ندیده بودم.ببخشید.فکر کنم اقا اشکان داشت پست من رو درست میکرد و زد ادامه پست من رو هم پاک کرد.چون من در ادامه پستم یه خبر دیگه هم داده بودم.

بی خیال.

در ادامه پست فرزاد گل اینو بگم که این عکس شخصیت Emmanuelle Vaugier در بازی Carbon:

خداحافظ

ُسلام

برنامه شرکت EA برای انتشار بازی تا انتهای سال 2006 اعلام شد:

بر این اساس ( چه جور خبری گرفته منوها )

از سوی EA Sport:

NCAA Football 07

این بازی برای PS2-Xbox-360-PSP در ماه جولای .

Madden NFL 07

این بازی در ماه اگوست برای همه دستگاه ها .البته این بازی برای Wii و PS3 هم اعلام شده .البته EA گفته اگه این دستگاه ها تا اون موقع موجود بود.!!!!!!!!!!!

NASCAR 07

در ماه سپتامبر این بازی برای PS2-Xbox-PSP

NHL 07

این بازی برای ماه سپتامبر برای PC-360-Xbox-PS2-PSP

Tiger Woods PGA TOUR 07

این بازی در ماه اکتبر و برای 360-PS2-PSP-Xbox-PC و در صورت اومدن PS3 برای اون هم نمییاد.

The Godfather

برای 360 و PSP در ماه سپتامبر

Need For Speed Carbon

برای همه دستگاه ها در فصل پاییز.

Superman Returns: The Video Game

این بازی هم در فصل پاییز.

و در آخر هم :

Battlefield 2142

برای PC در فصل پاییز.

خداحافظ

سلام...منم این خبر را دیدم...

منتها نکته ی عجیب نبودن اسم بازی Crysis در این لیست هست :confused: ...در حالی که تاریخ انتشارش گفته شده Q4 2006

در عین حال از بازی HL2 :Episode Two هم ذکری نشده که دیگه بنظر نمیرسه این بازی در سال 2006 منتشر بشه...

سلام خدمت دوستان عزیز ،

خبر اول اینکه اتاری حق امتیاز بازی Driver رو فروخت.حالا اگه گفتین به کی ؟؟؟؟

UBI

باورم نمیشه.این یوبی ( با عرض شرمندگی خیلی بی .... شده ، ;) ;) دست روی چه عنوان هایی می زاره.حالا باید ببینیم یوبی از پس یه بازی Racing بر می یاد یا نه !!!!)

طبق این خبر اتاری حق پخش بازی درایور رو به یوبی فروخته.البته به جزء Parallel Line.که البته انگار این عنوان هم فقط تا آخر سال 2006 برای اتاری هست.

چند وقت پیش گفته شده بود اوضاع مالی اتاری میزون نیست.شاید این یکی از اون دلایل باشه که داره خودشو رو میکنه.

+++++++++++++++++++++++++

خبر دوم اینکه :

بعد از پست قبلی من در مورد بازی های امسال EA. حالا EA یک عنوان RPG رو از روی سری بازی های Lord of The Ring میسازه.اسم این بازی هست:

The Lord of the Rings: The White Council

این بازی برای 360 و PC و PS3 منتشر میشه و در این بازی شما میتونید نقش یکی از این شخصیت ها رو بر عهده بگیرین:

man, an elf, a dwarf, or a hobbit

در این بازی از یک گرافیک خوب و مختص کنسول ها و گرافیک نسل آینده صحبت شده و گفته شده هر شخصیت دارای یک سرنوشت خاصی هست بر اساس گروهی که با او متحد میشن .

Steve Gray مدیر اجرایی بازی زمان انتشار این بازی رو در 2007 اعلام کرده.

هنوز شاتی از این بازی منتشر نشده.شاید این یک تجربه جدید برای تیم EA باشه.

++++++++++++++++++++++++++++

اینم اخرین شات های بازی : Supreme Commander

این بازی کار کمپانی THQ و استودیوی سازنده اون هم Gas Powerd هست که بازی قبلی اون هم DSII بود.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
باورم نمیشه.این یوبی ( با عرض شرمندگی خیلی بی .... شده ، دست روی چه عنوان هایی می زاره.حالا باید ببینیم یوبی از پس یه بازی Racing بر می یاد یا نه !!!!)

طبق این خبر اتاری حق پخش بازی درایور رو به یوبی فروخته.البته به جزء Parallel Line.که البته انگار این عنوان هم فقط تا آخر سال 2006 برای اتاری هست.

چند وقت پیش گفته شده بود اوضاع مالی اتاری میزون نیست.شاید این یکی از اون دلایل باشه که داره خودشو رو میکنه.
فقط در ادامه خبر محمد رضا یک توضیحی بدم که مبلغ فروش حق امتیاز درایور 24 میلیون دلار بوده ...
ضمن اینکه آتاری حق فروش تمام محصولات Driver را در مدت 3 ماه حفظ خواهد کرد به غیر از Driver: Parallel Lines, که حق پخشش تا پایان سال 2006 برای آتاری باقی خواهد بود...

خب درست ولی چرا ارم ea اول بازی نیست؟؟
معمولا که Publisher ها ارمشون تو بازی میاد
اینا دیگه باید از خود EA بپرسی :D

اقا من نمیدونم این بازیها جدید یا نه ولی امروز که رفتم فروشگاه این چند تا بازی رو تازه می دیدم بهمراه prey که قبلآ دانلود کرده بودم :

- painkiller
- The Suffering - ties that bind

میخواستم بدونم این بازیها تو ایران هم هست اصلآ جدیدآ اومده یا نه ..!
حسش نبود تو gamespot یا IGN سرچشون کنم !
البته من این بازیها رو خریدم فقط میخوام بدونم تازه اومدن یا نه ؟
این دو بازی هیچکدام جدید نیست و هر دو هم مدت هاست در ایران موجود هستند...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or