اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
farzadlion جان شما دقيقا اين خبر را بر عكس گفتيد:

Ubisoft گفته اين بازي فقط براي PS3 خواهد امد و هر كجا از امدن اين بازي براي كنسول هاي ديگه خبر ميدهند شايعه است.

اين هم شرح كامل خبر توي Festivale (IDEF) 2006 كه Ubisoft گفته:

Recent controversy regarding whether or not Assassins Creed will go multi-platform has once again been debunked by Ubisoft.

French site xbox-gamer.net reported that during the Interactive Digital Entertainment Festivale (IDEF) 2006, Ubisoft confirmed that Assassin's Creed was currently under development for Xbox 360 and PC. However, in response to the reports from the French website, a UK Community Manager going by the name of UbiRazz has been locking the speculative threads saying, "Ubisoft have confirmed no such thing. Assassin's Creed will come on PlayStation 3 and at this time, no other platform has been confirmed."

With this latest piece of multi-platform evidence debunked, Assassin's Creed is still labeled as a PS3 exclusive by many. It is only fair to say that Ubisoft has never made an official statement regarding whether or not the game will be exclusive, just that it's in development for the PlayStation 3. Ubisoft has not changed their stance on this heavily debated subject. Since Ubisoft does have close ties with Microsoft, it's quite possible Xbox 360 owners could see a version of Assassin's Creed later down the road. For the time being, however, PS3 fans can still hope that Assassin's Creed will be an exclusive.

شما دقيقا اين خبر را بر عكس گفتيد:

Ubisoft گفته اين بازي فقط براي PS3 خواهد امد و هر كجا از امدن اين بازي براي كنسول هاي ديگه خبر ميدهند شايعه است.

این متن خبری که من گذاشتم ...

Already rumored a few months back, Assassin's Creed will not be a PS3 exclusive and also come to the Xbox 360 and PC. According to French website Xbox Gamer Ubisoft confirmed the multiplatform release at the Interactive Digital Entertainment Festival 2006 held in Cannes. No details were given whether Assassin's Creed will have a simultanious launch on all platforms or be a time exclusive.

همینطور که میبینی در این خبر از قول سایت فرانسوی نوشته شده که چند پلتفرمی بودن Assassin's Creed رسما توسط یوبی تایید شد...

این خبری که از قول سایت فرانسوی منتشر شد کاملا صحیح بود....حالا اگر این خبر بعدا تکذیب شد مسالش متفاوته... من بعدش دیگه در سایت نبودم که بخوام خبر تکذیبش در فروم سایت یوبی را بگم...;)

اگر میبینی این خبر را من در صفحه اول سایت نزاشتم فقط بخاطر این بود که میخواستم ببینم که آیا این خبر توسط منابع خبری دیگه هم تایید میشه یا نه....;)

راستی اون شرح خبری هم که گذاشتی بطور رسمی از قول یوبی سافت گفته نشده بلکه توسط یک مدیر انجمن در قسمت فروم سایت یوبی گفته شده...میتونی بری بخونیش...;)

برای دیدن فروم اینجا کلیک کن

در اون مطلب تنها از قول یک Community Manager ( مدیر انجمن ) در فروم با نام UbiRazz در رابطه با خبر آمدن Assassin's Creed برای PC و Xbox 360 گفته شده که در حال حاضر چنین خبری توسط یوبی سافت تایید نشده...همین

پس امکان آمدن این بازی برای PS3 و PC به هیچ وجه بر طرف نشده...;)

در آخر هم از من میشنوی شک نکن که این بازی برای PC , Xbox 360 خواهد آمد:)
بهرحال ممنون از توضیحاتت ;)

آخرین ویرایش:
شرکت بزرگ نینتندو در آستانه ی تاسیس نمایندگی رسمی خود در کشور کره به ریاست Mineo Kouda می باشد. روز جمعه مورخ هفتم جولای٬ نمایندگی کار خود را در شهر سئول با بودجه ی سی بیلیون ینی آغاز کرده و در حال حاضر تمرکز خود را بر روی عرضه ی عناوین ترجمه شده به زبان رسمی این کشور تحت کنسول DS قرار داده است.

کمپانی مذکور قصد دارد در آینده نه چندان دور با فروش کنسول های دستی DS Lite و همچنین نرم افزار های اختصاصی Wii راه خود را برای فروش این کنسول در کره هموارتر سازد.

4 عکس جدید از بازی Alan Wake

پلتفرم : Xbox 360 , PC

T0_-1_1425075.jpg

T0_-1_1425078.jpg

T0_-1_1425080.jpg

T0_-1_1425082.jpg

8 شات جدید از بازی God Of War II

پلتفرم : PS2

آخرین ویرایش:
سلام

اقا فرزاد گل که با خبرهاش منو به شخصه سر ذوق می یاره.

اقا فرزاد گل من به نظر کوچولو دارم.

میشه اخباری که مربوط به Ps2 هست رو توی تاپیک مربوط به خودش داد تا یکم اون تاپیک رونق بگیره.ببخشید دارم این رو میگم.این موضوع رو دارم کاملا دوستانه به شما میگم.چون اگه این کار رو شما و حتی خود من که بعضی اوقات رعایت نمیکنم ، بکنیم باعث رونق تاپیک اخبار Ps2 میشه.

ممنون.هر جور راحتی.من فقط یه کوچولو نظر دادم.

خداحافظ

ایوال خوشحال شدم
زیاد هم خوشحال نباش...چون همونطور که پایین تر گفته شد...این خبر تکذیب شد :cheesygri

میشه اخباری که مربوط به Ps2 هست رو توی تاپیک مربوط به خودش داد تا یکم اون تاپیک رونق بگیره.ببخشید دارم این رو میگم.این موضوع رو دارم کاملا دوستانه به شما میگم.چون اگه این کار رو شما و حتی خود من که بعضی اوقات رعایت نمیکنم ، بکنیم باعث رونق تاپیک اخبار Ps2 میشه.
باشه..در تاپیک اخبار PS2 گذاشتم...:cheesygri

اما خداییش راستشو بگو...این حرف را واقعا برای رونق گرفتن تاپیک اخبار PS2 میزنی یا برای اینکه عکسای مربوط به یک بازی PS2 را تو این تاپیک گذاشتم :cheesygri
به هر حال دنیا 2 روزه... زیاد سخت نگیر ;)

سلام

باشه..در تاپیک اخبار PS2 گذاشتم...:cheesygri

اما خداییش راستشو بگو...این حرف را واقعا برای رونق گرفتن تاپیک اخبار PS2 میزنی یا برای اینکه عکسای مربوط به یک بازی PS2 را تو این تاپیک گذاشتم :cheesygri
به هر حال دنیا 2 روزه... زیاد سخت نگیر ;)

نه به جون خودم این حرف رو فقط برای این زدم که اون تاپیک که اخرین خبرش مربوط میشد به بازی Urbon Chaos که Eidos داده بیرون.که مال 17 روز پیش بوده.

دنیا دو روز نیست اقا فرزاد.من الان 25 ساله که دارم توی این دنیای 2 روزه زندگی میکنم و خوش وخرم هستم.

بابا هر کاری میخوای بکن.

خداحافظ

دوستان کسی از بازی
doom4 خبری عکسی چیزی نداره؟
DOOM4 اصلا در دست ساخت نیست و به احتمال زیاد هم ساخته نخواهد شد. اگر هم id یه وقت قصد ساخت مجدد این بازی رو بکنه زمانش زیاد نزدیک نخواهد بود.

شما بلد بودی جواب میدادی....در ضمن کجای پستم مشکل داشت؟؟
وایسا ببینم اینو موضوع رو باید برای من روشن کنی !!!
تو جواب میدی هویجوری این یعنی چی؟! این آخه شد جواب در ضمن مگه من گفتم که میدونم اون جواب رو که تو میگی تو چرا جواب ندادی؟!
قانون شماره 7) لطفاً در صورتی که جواب سؤالی را نمی ‌دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چناچنه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد. در صورتی که بحث خاصی دارید می ‌توانید برای خودتان یک موضوع عمومی دیگر باز کنید.
بهتره قوانین رو یه بار دیگه بخونی!

سلام ;)

1z4idc5.jpg

قفل حفاظتی Starforce از بازی Gothic 3 کنار گذاشته شد...

در یک حرکت که برای گیمر ها بسیار خوشایند خواهد بود مدیر انجمن JoWooD با نام Johann Ertl خبر داد که در بازی Gothic 3 از قفل محافظتی Starforce استفاده نخواهد شد اما در عوض از یک قفل جایگزین کاربر پسند تر استفاده خواهد شد...
;)

آخرین ویرایش:
سلام...;)

یک خبر برای علاقمندان به تنیس

بازی Virtua Tennis 3 علاوه بر PS3 و Xbox 360 برای PSP و PC نیز خواهد آمد...

Virtua Tennis 3 به گیمر ها فرصتی میدهد تا مراحل جدیدی از واقع گرایی را تجربه کنند که هرگز تصور نمی کرده اند که بر روی یک کنسول خانگی امکان پذیر باشد...

Virtua Tennis 3 در بهار 2007 برای PC ,PSP ,PS3 , Xbox 360 منتشر خواهد شد...

شات هایی از این بازی را میبینید...

سومین و اخرین ویدئو از سبک های مبارزه در بازی Dark Messiah of Might and Magic ....

میتونید از اینجا دانلودش کنید

حجم : 33 مگابایت
دانلود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or