آقای کسی اینجا Battlefield 2 باز داریم ؟
یه خبر خوب دارم میتونید SIZE MAP را تا 64 بالا ببرید و با 64 تا BOT بازی کنید اگر طالب بودید بگید ، من که دارم پرواز میکنم
ببخشید که اینجا زدم پستما ، جایه دیگه پیدا نکردم
مدت ها بود پوسیده بودم توی این مپ های کوچیک
نمیدونید چقدر خوشحالم
این لینکی هست که مربوط به Mod سایز 64 برای Map های Bf2 هستش
اگر کسی تونست این مد را نصب کنه ، لطفا به منم هم بگه
من 48 ساعت تموم وقت گذاشتم
البته جا داره از فرید جان هم تشکر کنم که خیلی تلاش کرد که مشکل منا حل کنه
ولی خوب برای خودش این مد نصب شد ولی متاسفانه با این همه تلاشی که کردم نشد
خوب بالاخره بعد از 3 روز تلاش مداوم تونستم مد جدید Bf 2 را راه بندازم
پچ شماره ی
1.03
و
1،04
مشکل اسکریپت داشتند ولی خوب حجم فایل ها کم بود و روی هر سیستمی جواب نمیداد.
دیگه رو آوردم به پچ 1.05 که 98 Mb بود !!!!
دیگه این شد که رفتم کافی نت بعد از 2 ساعت دانلود شد (البته سرور اول Resum را ساپورت نمیکرد)
اومد خونه دیگه دست از پا نمیشناختم ، که بعد از این همه اعصاب خوردکونی بالا خره مشکلم حل میشو میتونم بشین توی مپ های بزرگ و با تعداد بیشتر Bot بازی کنم
وقتی پچ را نصب کردم ، کار نکرد دیگه هیچ امیدی نداشت، مثل روانی ها شده بودم
دیگه خدا بود که منا نجات داد ، یه فکری رسید به ذهنم و مشکل را حل کردم ؟!!؟!؟!
حالا اگر بچه ها تونستند با ورژن قبلی (که حجمش کمه ) کار کنند که چه بهتر
اگر نشد، خیلی طالب بودند ورژن 1.05 را دانلود کنند ، و اگر مشکلی داشتند توی همین تاپیک بگند تا بگم چی کار کنند
آخجون!!!یوهو!!!
ببینم....کسی اینجا Rayman بازی میکرده؟شاهکار اکشن ادونچر.رو دستش هم شاید زلدا بیاد!!!
یه موقع این استودیو بلغاریه خراب نکنه؟؟!!
باتشکر....
سلام بر همه که چیپس شون اون بازی که من بازی می کنم و پفکشون اون اون بازی که من ندارم. اه یادم اومد Need for carbon اومده نیومده؟. خبری نیست که 4onimusha برای برای کامپیوتر ساخته می شه یا نه؟ بالاخره من نفهمیدم داستان رزیدنت اویل4 چی بود! راستی کی برای کامپیوتر عرضه می شه؟ می شه یک نفرهم داستانش برام بگه. چون می خوام اینشب می خوام با لیون و آشلی قندی (بزبز قندی) بخوابم.این هم ایمیل من [hashemp206@yahoo.com] هر چه خبر درباره بازی, آموزش ... دارید برام بفرستید(جز ویروس).یکی دیگه: راستی برای چی بیشتر بازی های خوب برای ps2 می سازند؟
ضمیمه: اگر سوالی مربوط به این تاپیک نبوده به بزرگواری خودتون ببخشید. شب خوش
[FONT="]کی می دونه برای چی موتور سیکلت در نداره!![/FONT]
آخجون!!!یوهو!!!
ببینم....کسی اینجا Rayman بازی میکرده؟شاهکار اکشن ادونچر.رو دستش هم شاید زلدا بیاد!!!
یه موقع این استودیو بلغاریه خراب نکنه؟؟!!
باتشکر....
----------------------------------------
اقا چرا من نمیتونم پست خودمو پاک کنم این پست صفحه قبل منو یکی از مدیران پاک کنه چون تکراری هست و بهزاد جان در اون تاپیک گذاشتنش