خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

آدم حرفهای غیر منطقی میشنوه! مثلا چون کارت 5070 از 4090 قوی تر نشده پس زباله هست!؟
تکنولوژی همین هست هر سال 10 15 درصد پیشرفت میکنه قرار نیست یک هو 500 درصد پیشرفت بکنه و قیمتشم مثل سال قبلش باشه! اینکه مثلا کنسولهای خانگی یک هو جهش پیدا میکنن مال این هست که حداقل 8 سال بینشون فاصله هست و نمیشه با سخت افزاری که یکی دو سال از نسخه قبلیش گذشته مقایسه کرد
الانم این کنسول های دستی به اوج پختگی رسیدن و عملا هیچ نقطه ضعفی ندارن و همه بازی ها دارن به بهترین شکل و بهترین فریم که مناسب یک کنسول دستی هست اجرا میکنن اکثر کاربرها و منتقد ها هم راضی هستن حالا اینو ول کنیم بگزاریم چند سال دیگه بگذره که بلکم یک ذره بیشتر پیشرفت کنه! اینجوری باشه هیچ دیوایسی تو دنیا فروش نمیره چون همه میگن صبر کنیم سال بعد بهترش میاد!

من نمیدونم از نظر فنی جلوشون گرفته میشه یا چی ولی چرا واسه هندهلد ها حالت شارژ القایی نمیذارن که حداقل یه پاور بانکی چیزی بچسبونیم بهشون؟ :D

آدم حرفهای غیر منطقی میشنوه! مثلا چون کارت 5070 از 4090 قوی تر نشده پس زباله هست!؟
تکنولوژی همین هست هر سال 10 15 درصد پیشرفت میکنه قرار نیست یک هو 500 درصد پیشرفت بکنه و قیمتشم مثل سال قبلش باشه! اینکه مثلا کنسولهای خانگی یک هو جهش پیدا میکنن مال این هست که حداقل 8 سال بینشون فاصله هست و نمیشه با سخت افزاری که یکی دو سال از نسخه قبلیش گذشته مقایسه کرد
الانم این کنسول های دستی به اوج پختگی رسیدن و عملا هیچ نقطه ضعفی ندارن و همه بازی ها دارن به بهترین شکل و بهترین فریم که مناسب یک کنسول دستی هست اجرا میکنن اکثر کاربرها و منتقد ها هم راضی هستن حالا اینو ول کنیم بگزاریم چند سال دیگه بگذره که بلکم یک ذره بیشتر پیشرفت کنه! اینجوری باشه هیچ دیوایسی تو دنیا فروش نمیره چون همه میگن صبر کنیم سال بعد بهترش میاد!
الان یک پردازنده A19pro آیفون تقریبا خروجی مشابه یک پردازنده بسیار قوی M2 داره.
از طرف دیگه رشد پردازنده ها رو در نظر بگیریم تو همین دو سال بین Z1 extreme و Z2 extreme باز مثلا پردازنده های M3 , M5 یک جهش 35 درصدی داشتن. حیف که خیلی این پردازنده ها ساپورت خوبی برای گیمینگ ندارند.
snapdragon هم هنوز نسل جدید پردازنده های خودش رو بیرون نداده ولی خوب با توجه به اخبار جزئی و نمایش ها بازم جهش خیلی بیشتر از 10 تا 15 درصد هست.
حتی اینتل هم که اسم و رسم خوبی این روزا نداره بین Core Ultra 7 processor 258V و Core Ultra 7 processor 155H جهش خیلی بیشتری داشته و الان عملا بین دو تا نسل Z1 extreme و Z2 extreme قرار داره که اتفاقا روی محصولات MSI در دسترس هست.
مهمترین دستاورد Z2 Extreme که برای هندل هلد مهم بوده افت خروجی نسبتا کمتر تو مصرف های پایین مثل 15 وات هست ولی تو حداکثر توان (که البته شاید خیلی هم برای یک هند هلد مهم نباشه مگه 24ی با کابل استفاده کنی ازش) خیلی پیشرفت معنا داری نداشته نسبت به رقبا.

الان یک پردازنده A19pro آیفون تقریبا خروجی مشابه یک پردازنده بسیار قوی M2 داره.
از طرف دیگه رشد پردازنده ها رو در نظر بگیریم تو همین دو سال بین Z1 extreme و Z2 extreme باز مثلا پردازنده های M3 , M5 یک جهش 35 درصدی داشتن. حیف که خیلی این پردازنده ها ساپورت خوبی برای گیمینگ ندارند.
snapdragon هم هنوز نسل جدید پردازنده های خودش رو بیرون نداده ولی خوب با توجه به اخبار جزئی و نمایش ها بازم جهش خیلی بیشتر از 10 تا 15 درصد هست.
حتی اینتل هم که اسم و رسم خوبی این روزا نداره بین Core Ultra 7 processor 258V و Core Ultra 7 processor 155H جهش خیلی بیشتری داشته و الان عملا بین دو تا نسل Z1 extreme و Z2 extreme قرار داره که اتفاقا روی محصولات MSI در دسترس هست.
مهمترین دستاورد Z2 Extreme که برای هندل هلد مهم بوده افت خروجی نسبتا کمتر تو مصرف های پایین مثل 15 وات هست ولی تو حداکثر توان (که البته شاید خیلی هم برای یک هند هلد مهم نباشه مگه 24ی با کابل استفاده کنی ازش) خیلی پیشرفت معنا داری نداشته نسبت به رقبا.
اولا کی گفته 10 تا 15 درصد Z2 Ex قوی تر شده؟ حداقل 20 تا 30 درصد داره فریم بالاتری میده الان مثلا کارت 4070 با 5070 مقایسه کن زیر 25 درصد اختلاف دارند بعد خیلی پارامتر ها دیگه هم هست یکی بحث مصرف انرژی یکی بحث پایداری و مهمتر از همه بحث قیمت الان تو همه ضمینه های Z2 Ex عالی عمل کرده و هیچ مشکلی و نقطه ضعفی نداره

اولا کی گفته 10 تا 15 درصد Z2 Ex قوی تر شده؟ حداقل 20 تا 30 درصد داره فریم بالاتری میده الان مثلا کارت 4070 با 5070 مقایسه کن زیر 25 درصد اختلاف دارند بعد خیلی پارامتر ها دیگه هم هست یکی بحث مصرف انرژی یکی بحث پایداری و مهمتر از همه بحث قیمت الان تو همه ضمینه های Z2 Ex عالی عمل کرده و هیچ مشکلی و نقطه ضعفی نداره
این رو تو میگی ولی تست ها و بنچمارکها چیز دیگه ای میگن.
اینکه خروجی آنچنان معنادار و متفاوتی که بیانگر تفاوت نسل باشه رو ندارن.

این محصولاتی که الان موجودن اگه نخوای بالای 900-800 دلار یا چندهزار دلار پول بدی عملا حکم کنسول میان نسلی رو دارن.
بماند که گرون قیمتهاش هم ب
خب طرفدارهای خودش رو هم دارن و برای یک عده خریدشون منطقیه.
اما اینکه بگیم عالی کار کردن و هیچ نقطه ضعفی ندارن نادیده گرفتن خیلی از مسائله.

فقط هم بحث قدرت پردازشگرها که نیست ، مصرف باتری اونها و همینطور پیشرفت تکنولوژی آپسکیلینگ و... دلایلی هستن که باعث میشه برای نسل بعدی کنسول دستیها کمی بیشتر صبر کنیم.

بر اساس مثال خودت هم کسی که 4070 داره شاید تمایلی نداشته باشه دوباره پول یه کارت سری 5 رو بده.
صبر میکنه نسل بعدش رو بگیره.
اما خب وقتی بحث هزینه مهم نباشه چرا کنه؟

اگه قبول داری که این دیوایسهای فعلی نسل بعدی نیستن که پس دیگه این نظری که داری چیه؟
اگه قبول نداری و به نظرت همینی که مایکرو مثلا داده یا حتی دستگاه های گرونتر از اون نسل بعدی هستن که خب پس باید بری چندتا نقد و بررسی و... ببینی.

این رو تو میگی ولی تست ها و بنچمارکها چیز دیگه ای میگن.
اینکه خروجی آنچنان معنادار و متفاوتی که بیانگر تفاوت نسل باشه رو ندارن.

این محصولاتی که الان موجودن اگه نخوای بالای 900-800 دلار یا چندهزار دلار پول بدی عملا حکم کنسول میان نسلی رو دارن.
بماند که گرون قیمتهاش هم ب
خب طرفدارهای خودش رو هم دارن و برای یک عده خریدشون منطقیه.
اما اینکه بگیم عالی کار کردن و هیچ نقطه ضعفی ندارن نادیده گرفتن خیلی از مسائله.

فقط هم بحث قدرت پردازشگرها که نیست ، مصرف باتری اونها و همینطور پیشرفت تکنولوژی آپسکیلینگ و... دلایلی هستن که باعث میشه برای نسل بعدی کنسول دستیها کمی بیشتر صبر کنیم.

بر اساس مثال خودت هم کسی که 4070 داره شاید تمایلی نداشته باشه دوباره پول یه کارت سری 5 رو بده.
صبر میکنه نسل بعدش رو بگیره.
اما خب وقتی بحث هزینه مهم نباشه چرا کنه؟

اگه قبول داری که این دیوایسهای فعلی نسل بعدی نیستن که پس دیگه این نظری که داری چیه؟
اگه قبول نداری و به نظرت همینی که مایکرو مثلا داده یا حتی دستگاه های گرونتر از اون نسل بعدی هستن که خب پس باید بری چندتا نقد و بررسی و... ببینی.
قبول دارم این ها نسل بعدی نیستن الان شدن شبیه موبایل ها که هر سال با کمی بهبود عرضه میشن ولی اینم در نظر بگیر با این محدودیت های سخت افزار های پرتابل بعیده تو نسل بعد اینها تو رقابت ببینی مگر اینکه AI یک معجزه ای بکنه یعنی اینکه مثلا بگی من 3 سال صبر میکنم و حتما کنسول پرتابلم معادل نسل بعد بهم خروجی بده به نظرم خیال خامه به نظر من الان اوج پختگی دیوایس های پرتابل هست و سالی 10 15 درصد بیشتر ارتقاع پیدا نمیکنه که قاعدتا صرف نمیکنه الان ول کنیم بریم سال دیگه برای 10 15 درصد بهبود بخریم
در کل این دیوایس ها مخاطب خاص خودش داره و اینجوری مثل من و شما سبک سنگین نمیکنن و چیزی که الان تو بازار هست میگرن و تمام

قبول دارم این ها نسل بعدی نیستن الان شدن شبیه موبایل ها که هر سال با کمی بهبود عرضه میشن ولی اینم در نظر بگیر با این محدودیت های سخت افزار های پرتابل بعیده تو نسل بعد اینها تو رقابت ببینی مگر اینکه AI یک معجزه ای بکنه یعنی اینکه مثلا بگی من 3 سال صبر میکنم و حتما کنسول پرتابلم معادل نسل بعد بهم خروجی بده به نظرم خیال خامه به نظر من الان اوج پختگی دیوایس های پرتابل هست و سالی 10 15 درصد بیشتر ارتقاع پیدا نمیکنه که قاعدتا صرف نمیکنه الان ول کنیم بریم سال دیگه برای 10 15 درصد بهبود بخریم
در کل این دیوایس ها مخاطب خاص خودش داره و اینجوری مثل من و شما سبک سنگین نمیکنن و چیزی که الان تو بازار هست میگرن و تمام
داریم در مورد نسل بعد کنسول دستی صحبت میکنیم.
خب کسی انتظار نداره که این دستگاه های قابل حمل اندازه کنسول خونگی خروجی بدن.

فکر کنم اصلا پست من رو متوجه نشدی ، من گفتم خرید اینها اشتباهه؟
اشاره کردم که الان که خیلی نزدیک شدیم به معرفی نسل بعدی این کنسولها(احتمالا با ورود استیم دک 2 که شروع کننده این حرکت بود) خیلی توجیه نداره که روی نسل فعلی هزینه کرد.
اما اگه کسی مشکلی با هزینش نداره چرا که نه؟

ولی خیلیها هم وقتی کنسل دستی میخرن چندسالی رو باهاش سر کنن و قصد این رو ندارن که سالانه به روزش کنن.
خب یکی که همچین قصدی رو داره باید دودوتا چهارتا کنه و روی نسلی که رو به پایانه هزینه نکنه.

اگه دو سال پیش این طور فکر میکردیم آره حرفت درست بود چون خیلی مونده بود تا نسل بعدی این دیوایسها.
ولی الان که دیگه نزدیک شدیم به اواخر این نسل شاید باید کمی بیشتر سبک سنگین کرد.

اگر حداکثر توان رو در نظر بگیریم که برای Z1 Extreme 30W هست و برای Z2 Extreme 35W حالا اگر من 10 تا 15 رو هم کم گفته باشم تهش 15 تا 20 درصد اختلافه.
اصلا تفاوتش ولی وقتی هست که مصرف رو محدود کنی و تو وات های پایین که بعضا تا 40 درصد خروجی مثلا بالاتری داره تو 15W. مثلا دو لینک زیر یا بقیه بررسی هایی که زمان عرضه ازشون اومد بیرون.
https://www.techpowerup.com/review/...-rog-xbox-ally-x-performance-benchmark/5.html
https://www.techpowerup.com/review/...-deck-rog-ally-x-performance-benchmark/5.html
مقایسه با نسل 5000 انویدیا هم اصلا درست نیست، این نسل بدترین جهش میان نسلی انویدیا رو داشتیم که عملا همون طرحی نسل قبل رو استفاده کرده و فقط به صورت فیزیکی برد رو شلوغ ترش کرده و برای همین هم با افزایش خروجی بیشتر رابطه خطی داره مثلا با افزایش فیزیکی سخت افزار نسل 5000 نسبت به 4000.
تو ضمینه قیمت هم سال 2024 ما Rog Ally X رو داشتیم با همین پنل با همین حافظه فقط با Z1 Extreme که خودش سال 2023 هم عرضه شده بوده و قیمتش هم 800 دلار آمریکا بوده، بعد Z2 Extreme سال بعدش میاد به عنوان جانشین ولی با 25 درصد افزایش قیمت. وقتی مثال اپل رو زدم بیشتر سر این بود که اونور با افزایش خروجی قیمت هم به صورت خطی زیاد نمیشه (خیلی زمانها اصلا ثابت هست). اینجا ولی این افزایش قیمت به نظرم اصلا توجیح پذیر نیست و خروجی هم مشابه همون نسل 4000 به 5000 انویدیا خیلی جذاب نیست.

کلا خودم با اینکه عاشق ایسوس هستم ولی دیدگاه استیم رو توی بازار کنسول های دستی خیلی بیشتر قبول دارم..
مطمئن باشین نسل بعدی استیم دک از لحاظ فروش میترکونه و واقعا اون حس آرامش رو به خریداراش میده نه اینکه هر روز بیای یه مدل هزار دلاری معرفی کنی...بجاش روی بهینه سازی کار میکنه..

البته یه موصوع دیگه هم هست اینکه استیم از فروش بازی هم سود میبره و بازی کرکی اینا هم توش معنی نداره (مثل کنسول های فعلی) ولی بقیه فقط فروش سخت افزار رو دارن و بعدش دیگه چیزی دستشون رو نمیگیره

• Like
Reactions: m.d.makan
کلا خودم با اینکه عاشق ایسوس هستم ولی دیدگاه استیم رو توی بازار کنسول های دستی خیلی بیشتر قبول دارم..
مطمئن باشین نسل بعدی استیم دک از لحاظ فروش میترکونه و واقعا اون حس آرامش رو به خریداراش میده نه اینکه هر روز بیای یه مدل هزار دلاری معرفی کنی...بجاش روی بهینه سازی کار میکنه..

البته یه موصوع دیگه هم هست اینکه استیم از فروش بازی هم سود میبره و بازی کرکی اینا هم توش معنی نداره (مثل کنسول های فعلی) ولی بقیه فقط فروش سخت افزار رو دارن و بعدش دیگه چیزی دستشون رو نمیگیره
روی استیم دک بازی کرکی هم میشه ریخت ، مشکلی نداره.
مثل ویندوز فایل اجرایی بازی رو Add a non steam game میکنی و تمام.

من بعید استیم‌دک نسخه دومی داشته باشه. اون قطعا می‌دونسته تو شرایطی که سوییچ کارش گرفته، با همچین حرکتی می‌تونه استور خودش رو جاهای دیگه‌ای هم بیاره. استیم دک رو ساخت تا به بقیه کمپانی‌ها بفهمونه شدنیه!

احتمالا روی بهبود و بهینه‌تر‌ترتر شدن OS‌شون کار کنن و ارشیو بازی‌هایی که روش اجرا میشه رو بیشتر‌ کنن.

OS رو رایگان در اختیار کمپانی‌ها می‌ذارن و دروازه‌های فروش استیم باز میشه، انگار هرکسی مجتمع تجاری (هندهلد) ساخته، کل مغازه‌هاش رو تقدیم استور استیم کرده! MS هم که برنامه‌ش حضور تمام استور‌ها هستش. دیگه استیم همه‌جا هست.

علتی برای اینکه بیاد کنسول بزنه و apu کاستومایز شده سفارشی بزنه و اینا به نظر من وجود نداره. مگه چقدر روی سخت‌افزار سود می‌کنه؟

من بعید استیم‌دک نسخه دومی داشته باشه. اون قطعا می‌دونسته تو شرایطی که سوییچ کارش گرفته، با همچین حرکتی می‌تونه استور خودش رو جاهای دیگه‌ای هم بیاره. استیم دک رو ساخت تا به بقیه کمپانی‌ها بفهمونه شدنیه!

احتمالا روی بهبود و بهینه‌تر‌ترتر شدن OS‌شون کار کنن و ارشیو بازی‌هایی که روش اجرا میشه رو بیشتر‌ کنن.

OS رو رایگان در اختیار کمپانی‌ها می‌ذارن و دروازه‌های فروش استیم باز میشه، انگار هرکسی مجتمع تجاری (هندهلد) ساخته، کل مغازه‌هاش رو تقدیم استور استیم کرده! MS هم که برنامه‌ش حضور تمام استور‌ها هستش. دیگه استیم همه‌جا هست.

علتی برای اینکه بیاد کنسول بزنه و apu کاستومایز شده سفارشی بزنه و اینا به نظر من وجود نداره. مگه چقدر روی سخت‌افزار سود می‌کنه؟
روش کار ولو همینه.
یه محصولی رو میسازه و تا زمانی که وقتش نباشه یا خودش چیزی برای اضافه کردن بهش نداشته باشه نسخه بعدی رو نمیسازه.
چه در مورد بازیهاش و چه در مورد سخت افزارهایی که میسازه.

همونطور که اشاره کردی Valve شرکت سخت افزاری نیستن که سالیانه مجبور باشن دستگاه جدید بفروشن که سرپا بمونن بلکه اونها رو میسازن که نرم افزارشون رو بفروش.
مثل هدست Index که خب درخواست برای این هدستها اون زمان زیاد بود ولی تمرکز اصلی اون برای تکمیل کردن HL Alyx و فروش بیشتر اون بود .
اما خب تا حرف جدیدی برای گفتن نداشته باشن نسخه جدیدی نمیسازن ، باید تو بحث سخت افزاری پیشرفتی حاصل بشه که بتونن روی ساخت محصول جدید حساب باز کنن.

Valve از این لحاظ تا حدی شرایطی شبیه به سونی/مایکرو داره ، خب اونها که هر دوسال نمیتونن یک کنسول جدید بسازن و بتونن تو بازار هم بفروشنش.
صبر میکنن که تکنولوژی پیشرفت کنه ، قیمت قطعات و سطح سخت افزاری که میخوان برای کنسول بعدی انتخاب کنن معقول بشه و... که کنسول نسل بعدیشون رو منتشر کنن.

استیم دک 2 حتما ساخته میشه ، خود Valve رسمی اعلام کرده که فقط منتظریم که ببینیم سطح سخت افزارها مخصوصا نسبت توان پردازشی به مصرف چقدر پیشرفت میکنه.
این هم وظیفه AMD که ببینیم چی کار میکنه.

چنتا نکته س هیچ کس نمی دونه
اولا اینکه استیم دک 2 اگه تا یکسال اینده هم بیاد حتی 1.5 سال اینده هم بیاد بازم باید با Z2EX عرضه بشه
اما حتی اگر 2 سال دیگه بیاد که بخواید برای خرید کنسول دستی کپک بزنید بازم رم DDR5 داره چون خود AMD گفته نسل بعدشم روی همین پلتفرم سواره
تا زمانیم که پهنای باند رم برای گرافیک بازتر نشه بیشتر نشه دیگه شاهد جامپ گرافیکی نیستم چون لیمیتش می کنه
پس برای استیم 2 بیخودی شوق نداشته باشید
می مونه بحث قیمتش اونم جای شوق نداره چون کلا تولید تراشه گرون شده جنگ اقتصادی شده و تا اونا درست نشه قیمت همه چیز مدام بالاتر می ره پس خیالتون راحت استیم دک 2 با Z2EX هم کمتر از 800 تا نخواهد شد اگه بیشترم نباشه اون 200 تا اختلاف هم دلال های نامحترم ایران می کشن روش چون از محبوبیتش خبر دارن عین الان که استیم دک اولد هم قیمت راگ الای ایکس باکس جدید دارن می دن تازه خود راگ الای هم به نسبت بقیه که کمتر طرفدار دارن از قیمت حقیقیش بالاتره
اینم داخل پرانتز باز کنم که پیشرفت CPU اصلا برای این کنسولا مهم نیست چون حتی Z1EX اندازه ی یک 9900K یا حتی بیشترم خروجی داره خیلی الکی بیش از حد براش پردازنده قوی گذاشتن که اصلا همخونی با گرافیکش نداره با این حال گزینه ی خیلی خوبی برای شبیه سازهایی هست که پردازنده محور هستن

اخرین نکته اینکه جز یک عده خاص که همیشه در سفر هستن این دستگاه ها اصلا مناسب بازی های جدید نیستن مگه بخواید با یک تصویر افتضاح با گرافیک له بازیشون کنید این فریم جن اینا هم خیلی جاها درست اجرا نمی شن گولشون نخورید من همشون با دستگاهم تست کردم داستان زیاد دارن حتی بعضا فریم کم می کنن یا تصویر کش میاد پس خیلی بهتره که الویت بذارید برای خرید کنسول PS5 XBOX یا یک پی سی خوب با همچین مبلغ هایی و این دستگاه ها برای بازی های قدیمی که نرفتید قبلا یا مجدد هوس کردید یا شبیه سازها(که خودش دنیای بسیار بزرگی داره) کنار بذارید برای اون بازی ها هم تا دیار قیامت Z1EX کافیه اصلا نیازی به بیشترش نداره من حتی BLOOD BORN PS4 الان 30 فریم ثابت ازش می گیرم بقیه شون که بماند اما برای بازی های جدید که اکثرا فاجعه هم اپتیمایز می شن اصلا گزینه ی مناسبی نیست مگه دائم در سفر هستید جای لپ تاپ گیمینگ دارید می خریدش امکان بازی با پی سی یا کنسول خونگی ندارید
ضمن اینکه هیچ کدوم اینا حالت کنسول دستی قدیم نداره که بیرون برید باهاش بازی کنید حملشون سخته مگه برای سفر فقط یا خونه رفیق خیلی دید قابل حمل بودن نسبت بهش نداشته باشید بیشتر برای تخت مناسبه

پس الکی وقت و عمر و جوانی خودتون با گوش دادن به حرف یک عده حرام نکنید اونی که مد نظرتون هست و قیمتش به قیمت دلاریش نزدیک شده رو بخرید بره بیخودی منتظر چیزی نباشید
تاکید منم روی اولد بودنش که همیشه گفتم چون با این دستگاه ها می شه فیلم 4K HDR هم دید و اصلا HDR فقط روی اولد معنی پیدا می کنه فرقش روی اولد خیلی زیاده ضمن اینکه قابلیت استریم PS5 با PC هم روش دارید برای گیم زدن که خوب طبیعتا اون کیفیت تصویر فوق العاده لذتش چند برابر می کنه در حالی که خرید مانیتور اولد یا تی وی اولد چیزی حدود 70 80 به بالا می طلبه و لاقل اینجوری با یک تیر دو نشونم زدید

من نمیدونم از نظر فنی جلوشون گرفته میشه یا چی ولی چرا واسه هندهلد ها حالت شارژ القایی نمیذارن که حداقل یه پاور بانکی چیزی بچسبونیم بهشون؟ :D
ببین کلا باید یک نسخه ای بگیری که 2 تا پورت تایپ سی داشته باشی یکیش همیشه توی شارژ باشه چون کلا یک باگ صرفه جویی دارن که بدون برق توی خیلی از بازی ها به شدت دچار افت فریم می شن و کلا AMD همیشه 200 سالی طول می کشه تا مشکلاتش حل بکنه من خودمم گزارشش کردم گفتن باید تعداد زیاد بشه تا رسیدگی کنن
پس چنتا کابل با کیفیت بلند با چنتا شارژ چینی با کیفیت بخرید هر جای خونه بودید سریع بزنید به شارژ :D
بعدشم پسر خوب اینا باتری لپ تاپ 3 سل می خورن چند برابر گوشی ها توان دارن و همچنین 12V هستن اون القایی به هیچ کجاش نمی رسه
مگه برید پاور بانک فست بخرید از این 100 یا 65 واتی ها همیشه کنارتون باشه
تقریبا هیولایی مشابه راگ ایکس هر 1.30 ساعت یک بار(شارژ کامل) پاور بانک 25000 کامل نوش جان می کنه

دوستان-یه-سوال-فنی
این-مدلایی-که-تریگرها-و-جویکان-ها-اصطلاحا-هال-افکت-هستند-اگه-مثل-آدمیزاد-باهاشون-تا-کنیم-و-گیم-بزنیم-چقدر-عمر-میکنند؟
مدنظر-خودم-لجیون-گو-نسخه-اولیه-z1extreme-هستش-که-از-هرکی-پرسیدم-خرابی-یا-دریفت-ندیده-حتی-بعد-از-سه-یا-چهارسال-استفاده-و-گیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or