خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

من وزن دستگاه رو چک کرده بودم. حدودا ۷۵۰ گرم اینطورا می‌گفتن. تو نقد ها نگفتن سنگین هست یا نه؟

وضعیت باتریش مثلا روی ۲۰ وات بازی کردن چطوره؟ چند دست میشه FC26 زد؟😁

من وزن دستگاه رو چک کرده بودم. حدودا ۷۵۰ گرم اینطورا می‌گفتن. تو نقد ها نگفتن سنگین هست یا نه؟

وضعیت باتریش مثلا روی ۲۰ وات بازی کردن چطوره؟ چند دست میشه FC26 زد؟😁
همه از ارگونومی و خوش دستی دستگاه تعریف کردن
باتریش هم خوبه روی ۲۵ وات فورتزا هوریزون با تنظیمات متوسط تا ۴ ساعت میشه بازی کرد
روی ۱۵ وات تا ۷-۸ ساعتم میشه بازی کرد

یعنی این کنسول سفید الای جدید واقعا یه زباله به تمام معناست...
فک کردم پردازندش z2 هست...الان دیدم z2 A هست که یه چیز تو مایه های استیم دک هستش...پسرفت به تمام معنا

• Like
Reactions: m.d.makan
یعنی این کنسول سفید الای جدید واقعا یه زباله به تمام معناست...
فک کردم پردازندش z2 هست...الان دیدم z2 A هست که یه چیز تو مایه های استیم دک هستش...پسرفت به تمام معنا
سیاست ASUS هست مثل نسل قبلش دو مدل زدن. نسخه معمولی جایگزین ROG ally X میشه. نسخه اصلی همون‌ مشکی هزار دلاری.

یه سوال رم های جدید نینتندو که سرعتشون بالاس به کنسول های دستی دیگه هم میخوره؟
هر دیوایسی که استاندارد microSD Express ساپورت کنه میشه ازش استفاده کرد.
این استاندارد رو SD Association اعلام می‌کنه و از حوالی ۲۰۲۰ معرفی شده ولی چون هیچ دیوایسی بهش نیاز نداشته تولید نشده. وقتی اپشن‌هایی مثل SSD هست، یجورایی microSD استفاده ازش‌کمتر میشه.

الان فقط NS2 از این استاندارد و این سرعت پشتیبانی می‌کنه، رو دیوایس‌های دیگه اگر‌ کار کنه، بازدهی نداره چون پورتت اون سرعت و استاندارد Express رو پشتیبانی نمی‌کنه.

Attachments

• SpeedClass9.1EN.png
    SpeedClass9.1EN.png
    75.7 KB · مشاهده: 4
یه سوال رم های جدید نینتندو که سرعتشون بالاس به کنسول های دستی دیگه هم میخوره؟
نه هیچ کدوم و برای بازی های قبل 2020 همون میکرو اس دی کاملا کافیه
تازه تمام میکرو اس دی ها هم به سرعت 95 مگ بر ثانیه لیمیت می شن حتی اونایی که زدن 200 مگ
چون استاندارد uhs همینه فقط با بعضی از تبدیل ها صرفا جهت انتقال دیتا می شه سرعت بالای 95 گرفت
عملا برای اجرای بازی همون 95 سقفشه
بهتره میکرو اس دی بخرید که استاندارد v30 داره و سرعت رندوم خوبی داره به فرض من 1 ترا توشیبا اکسریا پلاس دو تا خریدم که یکیش می خوام بفروشم برای اینجور دستگاه ها فوق العادس ساخت خود ژاپنم هست

مشکله اینه این پردازنده از z1 extreme ضعیف تره..حداقل باید قدرتش برابر می‌بود
خود z2 ex هم کلا 10 تا 15 درصد از نسل قبلیش بهتره پهنای کم سرعت رم برای گرافیک کامل لیمیتش می کنه طوری که برخی جاها همون فریمم می ده
بهتره z1 ex با سرعت رم 7500 ش بخرید یا z2 ex 8000 الباقی که سرعت 6400 دارن افتضاحن استیم اولیه که 5500 هست

به نظر من همچنان خرید این نسخه های بین نسلی اونقدرها کار درستی نیست ، مخصوصا اگه یه نسخه ای از اینها رو داشته باشیم.
حالا استیم دک ، Ally یا...

به نظرم برای پلیری که یکی از اینها رو میخره که حداقل 4-3 سال باهاش شرایط نسبتا ایده آلی رو بتونه تجربه کنه الان دوره خوبی برای خرید نیست.
جز اینکه بحث مالی مطرح نباشه که خب هیچی.
یکی از همین گولاخ ها رو میخره ، بعدش هم که گولاخ بعدی اومد اون رو هم میخره.

برای یکی مثل من که هزینه مهمه نظرم اینه که نسل بعدی این کنسولها با استیم دک 2 میاد که واقعا یه جهش قابل توجهی تو خروجی این کنسول دستی ها میبینیم و خب به لطف Valve/steam قیمت معقول تری هم خواهد داشت.
تو شرایط فعلی نسخه هایی که سخت افزار خیلی خوبی دارن واقعا گرون هستن و یه جورایی از بازه کنسول دستی خارجن.

ببینیم Valve تو 2026 بالاخره معرفیش میکنه یا نه؟
(البته بر اساس شایعه ها و حقیقت بازار پردازنده ها(از لحاظ جهش در قدت خروجی/قیمت/مصرف ) و... همون 2027 محتمل تره ولی خب معرفیش خیلی جذابه و خواستنی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or