خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

همین که لگو XBOX امده روش کلی ارزشمندش کرده
مردم صرفا یک کالا نمیخرن دوست دارن یک هویت بخرند اینکه مثلا مردم به جای یک گوشی چینی بی نام و نشان ، آیفون یا سامسونگ بیشتر میخراند به خاطر این قضیه هست
هویت چیه؟؟؟😄
این فقط یه pc پورتابل که Asus ساخته و دکمه‌هاش صرفا Xbox-style عه‌ . لوگوی Xbox داره و دسترسی به گیمپس و گیم بار داره فقط همین. هویت اصلیش Pc نه کنسول. اگر اکسباکسه چرا GTA و UFC این بازیا که رو pc نیستن روش نمیاد؟ چرا بازیهای اکسباکس رو صرفا از طریق استیم میشه باهاش بازی کرد نه با اکانت xbox ؟
این اصلا سیستم عاملش با اونی که تو کنسول هست زمین تا آسمون فرق میکنه. اون کنسول xbox os عه و این هندهلد windows.
کنسول بعدی Xbox هم دقیقا عین همینه و اصلا کنسول نیست که بشه از مزایاش بهره مند شد.

هویت چیه؟؟؟😄
این فقط یه pc پورتابل که Asus ساخته و دکمه‌هاش صرفا Xbox-style عه‌ . لوگوی Xbox داره و دسترسی به گیمپس و گیم بار داره فقط همین. هویت اصلیش Pc نه کنسول. اگر اکسباکسه چرا GTA و UFC این بازیا که رو pc نیستن روش نمیاد؟ چرا بازیهای اکسباکس رو صرفا از طریق استیم میشه باهاش بازی کرد نه با اکانت xbox ؟
این اصلا سیستم عاملش با اونی که تو کنسول هست زمین تا آسمون فرق میکنه. اون کنسول xbox os عه و این هندهلد windows.
کنسول بعدی Xbox هم دقیقا عین همینه و اصلا کنسول نیست که بشه از مزایاش بهره مند شد.

حالا من کاری با این تعاریف که مرزبندی کنسول چیه ندارم ولی اینکه میگی نمیشه با اکانت xbox بازی کرد کاملا اشتباهه

چون توی لانچر اصلی اتفاقا اکانت xbox نیاز داری با این تفاوت که فقط بازی های xbox play anywhere اجرا میکنه

در واقع از نسخه pc بازی هارو اجرا میکنه

استیم و بقیه استور هارو هم میشه استفاده کرد

• Like
Reactions: AmirPh78
حالا من کاری با این تعاریف که مرزبندی کنسول چیه ندارم ولی اینکه میگی نمیشه با اکانت xbox بازی کرد کاملا اشتباهه

چون توی لانچر اصلی اتفاقا اکانت xbox نیاز داری با این تفاوت که فقط بازی های xbox play anywhere اجرا میکنه

در واقع از نسخه pc بازی هارو اجرا میکنه

استیم و بقیه استور هارو هم میشه استفاده کرد
عزیزم همه بازیها که play anywhere نیست . صرفا بازی‌های خود مایکروسافته. اینو که دیگه حتما میدونستی؟ پس آخرش باید با استیم بازی کنی و این یعنی بازی ها را دوباره بخری و دیگه اکانت اکسباکس اینجا به درد نمیخوره . ولی اگر یه کنسول می بود راحت با بکوارد میشد بازیهای اکانتت رو بازی کنی

دوستان شرمنده، میدونم شاید جاش نباشه ولی امثال استیم دک و اینا رو میشه بازی هک شده ریخت روشون یا نه :-/
هم سوالش برام پیش اومده هم اینکه یه ذره فکر خرید استیم دک و اینا قلقلک میده ادم رو :D

• Like
Reactions: IMANOKA and MoonD
اینا در حقیقت همون لپ تاپ گیمینگ هستن چرا نشه کرکی روش ریخت
استیم هم یک سری کرک ها روش کار می کنه اگه نه باید روش ویندوز ریخت
منتها استیم دک دیگه خیلی منسوخ شده بیخیالش بشید مخصوصا اینکه قیمتشم همرده جدید شده در ایران

• Like
Reactions: IMANOKA and NERO 7
اینا در حقیقت همون لپ تاپ گیمینگ هستن چرا نشه کرکی روش ریخت
استیم هم یک سری کرک ها روش کار می کنه اگه نه باید روش ویندوز ریخت
منتها استیم دک دیگه خیلی منسوخ شده بیخیالش بشید مخصوصا اینکه قیمتشم همرده جدید شده در ایران
اخه ادم حس میکنه مثل ویتا و ایناست ! یعنی اکوسیستم اش بسته است
چجوریه اونوقت؟ مثل خود ویندوز و اینا چست؟ یعنی راحت دانلود یا کرکی میشه ریخت روی حافظه؟
من چند مدل بیشتر نمیشناسم و خوب یکیش همین استیم دک که حالا از لحاظ قیمتی و اسمی و کاری دیدم بهتر بوده انگار

در واقع نمیخوام دردسر بشه برام، مثل یه سری کنسول های دستی هرچند وقت بگردی دنبال فلان رام و اینا
بعد ویندوز میریزی روش راحت کار میده ؟؟؟

چجوریه اونوقت؟ مثل خود ویندوز و اینا چست؟ یعنی راحت دانلود یا کرکی میشه ریخت روی حافظه؟
من چند مدل بیشتر نمیشناسم و خوب یکیش همین استیم دک که حالا از لحاظ قیمتی و اسمی و کاری دیدم بهتر بوده انگار

در واقع نمیخوام دردسر بشه برام، مثل یه سری کنسول های دستی هرچند وقت بگردی دنبال فلان رام و اینا

والا من تجربه استیم دک نداشتم ولی راگ الای روش ویندوزه و دقیقا هرکاری که روی پی سی انجام بدین روش میتونین انجان بدین...
مثل بازی کرکی یا شبیه سازها و هر چیز دیگه ای..
بازیهای ویندوز هم که تو همه سایتها ریخته و میتونی دانلود کنی و نصب کنی

استیم دک سیستم عامل خود استیمه و بر پایه لینوکسه و کرکی ریختن روش فک کنم دردسر باشه..

اگه دنبال کرکی هستی کنسول ویندوزی بخر
اگر دنبال رابط کاربری آسان هستی استیم دک بهتره

استیم دک فقط معروف تره و الا 60 70 تومن دیگه نمی ارزه اکوسیستمش هم محدوده
من خودم زوتک زون گرفتم خیلیم راضیم چیزایی داره که بقیه شون ندارن اما هر چی اومد ایران همش خریدن دیگه جایی موجود نیست
گزینه ی بعدی راگ الای ایکس هست اونم خوبه
گزینه ی بعدی LENUVO LEGION GO هست که هم نسخه اکستریم داره هم معمولی که معمولیه خیلی ضعیف تره سخت افزارش مشابه استیم دک می شه
اینا روشون ویندوز هست دیگه حتی سیو کرکی بازی ها می شه روشون انتقال بدی ادامه ش روی اونا بری

• Like
Reactions: NERO 7
از این Xbox Ally خیلی تعریف میکنن به شدت علاقه پیدا کردم برای خریدش ولی خوب متاسفانه کلیه هام دوست دارم

نکته جالب Xbox Ally اینکه دفترچه راهنماش فارسی هم داره!
خیلی خفنه بتل ۶ ۱۲۰ فریم ظاهرا میده مدل x

خیلی خفنه بتل ۶ ۱۲۰ فریم ظاهرا میده مدل x
بسته به تنظیمات و توان دستگاه داره
ولی میشه رو تنظیمات اولترا بتل ۶ اجرا کرد و‌حدود ۴۰ فرم هم میده
کلا حدود ۹۰ تا ۱۰۰ درصد از استیم دک خروجی بهتری میده

از این Xbox Ally خیلی تعریف میکنن به شدت علاقه پیدا کردم برای خریدش ولی خوب متاسفانه کلیه هام دوست دارم

نکته جالب Xbox Ally اینکه دفترچه راهنماش فارسی هم داره!
واقعا سیستم عامل سبکش و این پاسخگو بودن لحظه ای که رابط کاربریش داره خیلی اون رو به steam os نزدیک کرده.
کلا کنسول دستی خیلی جذابه ، من اون دوره ای که با ویتا خیلی مشغول بودم بیشترین تایم دوران بازیم بود.
یعنی هر چقدر که الان وقت میزارم اون موقع حتی خیلی بیشتر از این بود.

مطمئنا اگه الان کنسول دستی بگیرم خیلی از بازیهای خاک خورده تو لایبرریم رو میرسم که بازی کنم.
کاری که وقتی میام پشت PC نمیتونم انجام بدم و درگیر وبگردی ، فیلم و سریال و یوتوب و... میشم.

مقایسه تصویری

واقعا سیستم عامل سبکش و این پاسخگو بودن لحظه ای که رابط کاربریش داره خیلی اون رو به steam os نزدیک کرده.
کلا کنسول دستی خیلی جذابه ، من اون دوره ای که با ویتا خیلی مشغول بودم بیشترین تایم دوران بازیم بود.
یعنی هر چقدر که الان وقت میزارم اون موقع حتی خیلی بیشتر از این بود.

مطمئنا اگه الان کنسول دستی بگیرم خیلی از بازیهای خاک خورده تو لایبرریم رو میرسم که بازی کنم.
کاری که وقتی میام پشت PC نمیتونم انجام بدم و درگیر وبگردی ، فیلم و سریال و یوتوب و... میشم.
اینکه روش ویندوز نصب میشه برای من خیلی مزیت هست
الان شرایط زندگیم جوریه که دقیقا به یک همچین دستگاهی نیاز دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or