خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

دوستان-یه-سوال-فنی
این-مدلایی-که-تریگرها-و-جویکان-ها-اصطلاحا-هال-افکت-هستند-اگه-مثل-آدمیزاد-باهاشون-تا-کنیم-و-گیم-بزنیم-چقدر-عمر-میکنند؟
مدنظر-خودم-لجیون-گو-نسخه-اولیه-z1extreme-هستش-که-از-هرکی-پرسیدم-خرابی-یا-دریفت-ندیده-حتی-بعد-از-سه-یا-چهارسال-استفاده-و-گیم
3 4 سال که تازه این ماه شد 2 ساله که اومده
توی نسل قبلی فقط لجیون با زوتک زون هال افکت هستن البته زوتک تریگرهاشم هال هست
عمرشون چندین برابر بیشتره و خیلی لذت با دقتشون بیشتره هم خیلی نرم تر و روان تره هم دقتش خیلی بالاتره هم عمرشون خیلی بیشتره
من خودم دسته الیت دارم جلوش هیچی نیست

• Like
Reactions: aryan_17_bahal
3 4 سال که تازه این ماه شد 2 ساله که اومده
توی نسل قبلی فقط لجیون با زوتک زون هال افکت هستن البته زوتک تریگرهاشم هال هست
عمرشون چندین برابر بیشتره و خیلی لذت با دقتشون بیشتره هم خیلی نرم تر و روان تره هم دقتش خیلی بالاتره هم عمرشون خیلی بیشتره
من خودم دسته الیت دارم جلوش هیچی نیست
ممنونم
مشخصات-مربوط-به-MSI-CLAW-میخوندم-زده-بود-داروندارش-هرچی-هست-هال-افکته
نسخه-جدید-لجیون-legion-go-s-هم-همینو-زده
الان-از-لحاظ-خرکاری-و-عمر-بیشتر-فقط-لجیون-گو-خودشو-ثابت-کرده؟!؟!؟!؟زوتک-که-اصلا-گیر-نمیاد-دیگه

دوستان سلام
من برای سفر میخوام دوباره هند هلد بگیرم
بازی مازی نمیکنم روش
فقط واسه ویندوزش میخوام
قبلا لجیون 1 داشتم که فروختم اونم چون اون موقع سفر نمیرفتم
الان سوالم اینه
لجیون گو 2 بگیرم یا GPD ?
ساپورت نرم افزاری کدوم بهتره به نظرتون ؟
ممنونم بابت وقتتون

ممنونم
مشخصات-مربوط-به-MSI-CLAW-میخوندم-زده-بود-داروندارش-هرچی-هست-هال-افکته
نسخه-جدید-لجیون-legion-go-s-هم-همینو-زده
الان-از-لحاظ-خرکاری-و-عمر-بیشتر-فقط-لجیون-گو-خودشو-ثابت-کرده؟!؟!؟!؟زوتک-که-اصلا-گیر-نمیاد-دیگه
نه همشون هر کدوم که هال هست عمرش و کیفیتش بیشتره البته بهترینشون TMR هستن که ندیدم هیچ کدوم داشته باشه
دوستان سلام
بازی مازی نمیکنم روش
فقط واسه ویندوزش میخوام
الان سوالم اینه
ممنونم بابت وقتتون
جفتشون خوبه اما ربطیم به هم نداره خیلی فرق دارن
اگه با سایز و وزن زیاد لجیون 2 کنار میای اره بهترین گزینه س البته قیمت 1350 دلاریشم هست

دوستان سلام
بازی مازی نمیکنم روش
فقط واسه ویندوزش میخوام
الان سوالم اینه
ممنونم بابت وقتتون
اگر برای بازی نمیخوای منطقی تر اینکه لپتاپ یا تبلت ویندوزی بگیری

بنچمارک هارو نگاه میکردم تو وات مشابه Rog Xbox Ally X تقریبا از همه قوی تره
بعد این دیگه فقط Strix Halo قرار داره که بخاطر قیمت گرون چیپش عمرا زیر 1500 1600 یورو قیمت بخوره

آخرین ویرایش:
بنچمارک هارو نگاه میکردم تو وات مشابه Rog Xbox Ally X تقریبا از همه قوی تره
بعد این دیگه فقط Strix Halo قرار داره که بخاطر قیمت گرون چیپش عمرا زیر 1500 1600 یورو قیمت بخوره
کلا Z2EX حدود 10 تا 25 درصد از Z1EX با رم 7500 قدرتمند تره
چیز قابل لمسی نیست که ادم بخواد به خاطرش بیشتر هزینه کنه مگه اختلاف قیمتی کمی در 100 دلار داشته باشن
اون چیپ هم AYANEO یک دستگاه ازش داده بیرون 1500 دلار همچین چیزایی هست اما یک سر و گردن از بقیه بهتره چون تا حدود 60 وات می ره اون چیپ خیلی گردن کلفته

• Like
Reactions: aryan_17_bahal
کلا Z2EX حدود 10 تا 25 درصد از Z1EX با رم 7500 قدرتمند تره
چیز قابل لمسی نیست که ادم بخواد به خاطرش بیشتر هزینه کنه مگه اختلاف قیمتی کمی در 100 دلار داشته باشن
اون چیپ هم AYANEO یک دستگاه ازش داده بیرون 1500 دلار همچین چیزایی هست اما یک سر و گردن از بقیه بهتره چون تا حدود 60 وات می ره اون چیپ خیلی گردن کلفته
قابل لمس هست تا حدی پرفرمنس 25 وات Z1E رو روی 17 وات Z2E میگیری
بالاخره 4 تا CU اضافه یه جایی بکار میاد

قابل لمس هست تا حدی پرفرمنس 25 وات Z1E رو روی 17 وات Z2E میگیری
بالاخره 4 تا CU اضافه یه جایی بکار میاد
دیگه این قوطی ها به قدری ضعیف هستن که هر بازی روش بذاری کل توانش مصرف کنه اینا به زحمت در حد 1650 یا rx580 می شن چه انتظاری داری؟ تازه فول اچ دی 120 هرتزم هستن فریم بده 120 تاشم می خواید بگیرید
این کلیپ های چرند نگاه نکنید بازی روز اجراش می کنن 720 با fsr پرفورمنس کلا هر چیزی غیر از 1080 با fsr q روش اجرا کنید به قدری مات می شه که قیدش می زنید
تازه اون فریم جن هم بگیر نگیر خوب اجرا می شن روی بازی های قدیمی که باعث افت فریم یا ارتیفکت وحشتناکم می شه
من وقتی یک دستگاهی می خرم تا هسته ش بهش نفوذ می کنم چیزایی کشف می کنم که هیچ کدوم از یوتیوبرهای معروفم نمی تونن کشفش کنن پس یک چیزی می دونم که می گم
اون 4 تا cu هم گفتم به کار نمیاد تا وقتی که اینقدر دستگاه لیمیت مصرفی می شه یا رمش عین سوییچ گلوگاه می شه
من خودم دستگاه کاری کردم بالا میاد زیر 4 گیگ رم مصرف می کنه کاری که ماکروسافت به زحمت 4.5 ش کرده با ایکس باکس اپش یا جایی که دستگاه داره 30 وات مصرف می کنه کردم 17 18 وات با همون فریم دقیقا
البته چیپ 8840u از z1ex بهینه ترم کار می کنه اینم هست
اینجا ما ملتی داریم که بارها شده روی رقم های بالا طرف سر 50 هزار یا 100 هزار تومن معامله رو کنسل کرده بعد بگی بیا 200 دلار بده 15 درصد پرفورمنس بهتر می گیری فکر می کنی می دن؟ من که می گم همون الای ایکس قدیمی بخرید بهتره سبک ترم هست کوچیک ترم هست قشنگ ترم هست 20م هم کمتر می دید
می خوای تفاوت رو حس کنی این دستگاه باید بخرید از 1600 شروع می شه به بالا تا 85 وات مصرفی هم بهترین مدلش بازه اگه اینقدرا براتون پرفورمنس مهمه لاقل توی این دستگاه واقعا تفاوتش حس می کنید
GPD WIN 5 - DROIX Global

نه همشون هر کدوم که هال هست عمرش و کیفیتش بیشتره البته بهترینشون TMR هستن که ندیدم هیچ کدوم داشته باشه

جفتشون خوبه اما ربطیم به هم نداره خیلی فرق دارن
اگه با سایز و وزن زیاد لجیون 2 کنار میای اره بهترین گزینه س البته قیمت 1350 دلاریشم هست
+
اگر برای بازی نمیخوای منطقی تر اینکه لپتاپ یا تبلت ویندوزی بگیری

ممنونم از جوابتون
خوب من الان Asus Zenbook Duo 2024 دارم که 14 اینچه و انصافا سبک هم هست
یه چیز کوچیک تر میخوام و قویتر
اگر لجیون گو 2 cost benefit نداره این پایینی چطوره ؟
Asus ROG Flow Z13 2025
?
ممنونم بابت وقتتون

دیگه این قوطی ها به قدری ضعیف هستن که هر بازی روش بذاری کل توانش مصرف کنه اینا به زحمت در حد 1650 یا rx580 می شن چه انتظاری داری؟ تازه فول اچ دی 120 هرتزم هستن فریم بده 120 تاشم می خواید بگیرید
این کلیپ های چرند نگاه نکنید بازی روز اجراش می کنن 720 با fsr پرفورمنس کلا هر چیزی غیر از 1080 با fsr q روش اجرا کنید به قدری مات می شه که قیدش می زنید
تازه اون فریم جن هم بگیر نگیر خوب اجرا می شن روی بازی های قدیمی که باعث افت فریم یا ارتیفکت وحشتناکم می شه
من وقتی یک دستگاهی می خرم تا هسته ش بهش نفوذ می کنم چیزایی کشف می کنم که هیچ کدوم از یوتیوبرهای معروفم نمی تونن کشفش کنن پس یک چیزی می دونم که می گم
اون 4 تا cu هم گفتم به کار نمیاد تا وقتی که اینقدر دستگاه لیمیت مصرفی می شه یا رمش عین سوییچ گلوگاه می شه
من خودم دستگاه کاری کردم بالا میاد زیر 4 گیگ رم مصرف می کنه کاری که ماکروسافت به زحمت 4.5 ش کرده با ایکس باکس اپش یا جایی که دستگاه داره 30 وات مصرف می کنه کردم 17 18 وات با همون فریم دقیقا
البته چیپ 8840u از z1ex بهینه ترم کار می کنه اینم هست
اینجا ما ملتی داریم که بارها شده روی رقم های بالا طرف سر 50 هزار یا 100 هزار تومن معامله رو کنسل کرده بعد بگی بیا 200 دلار بده 15 درصد پرفورمنس بهتر می گیری فکر می کنی می دن؟ من که می گم همون الای ایکس قدیمی بخرید بهتره سبک ترم هست کوچیک ترم هست قشنگ ترم هست 20م هم کمتر می دید
می خوای تفاوت رو حس کنی این دستگاه باید بخرید از 1600 شروع می شه به بالا تا 85 وات مصرفی هم بهترین مدلش بازه اگه اینقدرا براتون پرفورمنس مهمه لاقل توی این دستگاه واقعا تفاوتش حس می کنید
GPD WIN 5 - DROIX Global
کل فلسفه این دستگاه ها واسه کسایی هست که میرن سفر جایی اینارو با خودشون میبرن نیازی هم نیست اونجا حالا بازی AAA اجرا کنن
در کنارش وقتی آدم خونه خودش هست میخواد رو تخت یا کاناپه بازی کنه از PC خودت استریم میکنی روش با بالاترین تنظیمات و بهترین کیفیت
مورد بعدی هم پرفرمنس بهتر چیپ Z2E تو مصرف وات کمتر هست یعنی زمان بازی بالاتر سر و صدا کمتر
دستگاه های Handheld هیچ وقت قرار نبود که تجربه یه PC پرقدرت بدن، با پول یه دستگاهی مثل GPD WIN 5 میشه همزمان یه لپ تاپ یا کارت گرافیک برای PC و یه Rog xbox ally X خرید که بارها خرید عاقلانه تری هست یا هر خرید دیگه ای غیر اون
اون هزینه 1500 تا 1700 یورویی برای یه دستگاه به اون کوچیکی که هرگز کاربرد یه لپ تاپ رو نداره به هیچ وجه توجیه پذیر نیست

دوستان من دنبال یه دستگاه Handheld میگردم که بازی های رترو مخصوصن ps2 رو بشه راحت و روان بازی کرد. اندازه صفحه نمایش خوبی داشته باشه خیلی هم قیمت فضایی نداشته باشه

کل فلسفه این دستگاه ها واسه کسایی هست که میرن سفر جایی اینارو با خودشون میبرن نیازی هم نیست اونجا حالا بازی AAA اجرا کنن
در کنارش وقتی آدم خونه خودش هست میخواد رو تخت یا کاناپه بازی کنه از PC خودت استریم میکنی روش با بالاترین تنظیمات و بهترین کیفیت
مورد بعدی هم پرفرمنس بهتر چیپ Z2E تو مصرف وات کمتر هست یعنی زمان بازی بالاتر سر و صدا کمتر
دستگاه های Handheld هیچ وقت قرار نبود که تجربه یه PC پرقدرت بدن، با پول یه دستگاهی مثل GPD WIN 5 میشه همزمان یه لپ تاپ یا کارت گرافیک برای PC و یه Rog xbox ally X خرید که بارها خرید عاقلانه تری هست یا هر خرید دیگه ای غیر اون
اون هزینه 1500 تا 1700 یورویی برای یه دستگاه به اون کوچیکی که هرگز کاربرد یه لپ تاپ رو نداره به هیچ وجه توجیه پذیر نیست
به نظرم کل فلسفه هندهلد ایندی بازی کردنه
اینجا ی خلط مبحث شده به نظرم
تا جایی ک یادمه کسی میخواست گیم بزنه و قابل حمل باشه اینور اونور بره میرفت لپ تاپ گیمینگ بر میداشت
الان انتظار میده از هندهلد ک مثلا گاد اف وار بریزه روش ( و یک سری هم حال میکنن با این موضوع و واقعا هم حال میده) ولی به نظرم کل کانسپت هندهلد باید در حد hades یا سوپر ماریو یا کرش ماکسیمم اگر ی بازی ریسینگ یا فیفا بده باید دگ خیلی عشق کرد
الان عملا داری نزدیک به هزینه 4060 لپ تاپ میدی برای ی دستگاهی ک باتریش کمتره مانیتتورش کوچیکتره پرفورمنسش پایین تره ک روش مثلا هورایزن بریزی یا رگنارگ بریزی یا کالاف بریزی

• Like
Reactions: Persia Tech
دوستان من دنبال یه دستگاه Handheld میگردم که بازی های رترو مخصوصن ps2 رو بشه راحت و روان بازی کرد. اندازه صفحه نمایش خوبی داشته باشه خیلی هم قیمت فضایی نداشته باشه
من اکثرشون از نزدیک تست کردم
بستگی داره به 2 تا سوال؟
یکی در ایران هستین یا خارج؟
بعد رترو منظورتون PS3 360 SWITCH هم هست یا نه؟
Z1 معمولی از پس شبیه سازی های تا ایکس باکس 1 به خوبی برمیاد
اما از PS3 به این طرف چون خیلی پردازنده محور می شه ریپ می زنه توش باید سری اکستریم بخرید
چون بازی های رترو اکثرا 30 فریم هستن نهایت 60 پیشنهاد من چیزی هست که اولد باشه چون از بهترین IPS زمان پاسخ دهیش حداقل 4 5 برابر بهتره و خیلی در موشن 30 فریم کمتر صفحه بلر می شه به علاوه کیفیت صفحه شم فرق شب با روزه
اگه ایران نیستید چون گفتید قیمت فضایی هم نداشته باشه من زوتک زون پیشنهاد می کنم با 650 یورو بسیار انخاب خوبیه خیلیم خوش دسته وزنشم مناسبه و بهترین شوک دسته و کنترلی هست که می تونید تجربه کنید با اختلاف از دسته الیت خودم بهتره البته ایراداتی هم داره به فرض نداشتن VRR که برای بازی های قدیمی که فول فریم ثابت می ده اهمیتی نداره البته که توی فریم متغیر هم با ویسینک چندان مشکلی نداره یا باتریش 50WH که بازم برای بازی های قدیمی که بین 3 تا 15 وات مصرف می کنن بین 2 تا 4 5 ساعت می ده 15 وات بازی های PS3 سنگین مصرف می کنن اکثرا
البته زوتک زون 3 بار تا حالا وارد ایران شده که هر سری زیر 1 ماه همش خریدن چون قیمتش حباب نداشت دیگه نمی دونم بازم بیارن یا نه چون سری جدیدش داره میاد هر چند تغییر خاصی جز پردازنده ش نداشته 800 دلارم قیمتشه
باز اگه ایران نیستید AYANEO هم چنتا مدل اولد داره خیلیم برند خوبیه
اگه ایران هستید استیم دک اولد برای شبیه سازهای سبک مناسبه اما قیمت ایرانش خیلی حباب داره با داشتن چیپ خیلی ضعیف ترش با DPI افتضاح 200 که پیکسل ها توش کاملا مشخص هستن ارزش خرید نداره
می مونه LEGION GO 1 با ASUS ROG ALLY معمولی جفتشون هم Z1 معمولی دارن هم اکستریم
جفتشون از نظر من به درد نخورن با قیمتایی که الان دارن لجیون گو یک که کیفیت ساخت و دکمه هاش فاجعه هست مقابل رقباش کیفیت صفحه نمایش با صداشم بده اما تصویر بزرگش لذت بخشه انصافا هر چند دستگاه خیلی سنگینیم هست
در نهایت LEGION GO S با ROG XBOX ALLY می مونه که راگ گزینه ی بهتریه قیمتشم در ایران نسبتا منطقی شده اما خوب اولد نیست اما بین IPS کنسولای دستی بهترین کیفیت تصویر با کمترین زمان تاخیر داره

برای کسایی هم که محدودیت بودجه ندارن فقط LEGION GO 2 پیشنهاد می کنم البته اگر با سایز و وزنش کنار میاید

نه ps3 و xbox 360 مد نظرم نیست همون ps2 کفایت میکنه میخوام بازی هایی که تو ps2 بازی نکردم رو دوباره بازی کنم. اینایی که گفتید خیلی بالا هستند استیم دک و آیانو خیلی بالا دست هستند انقدی مد نظرم نبود

• Poker Face
Reactions: IMANOKA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or