خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

من خودم بازیهای AAA جدید رو روش تست نکردم ولی تو یوتیوب دیدم با تغییر تنظیمات گرافیکی میشه بالای سی فریم گرفت...بازی های یکم قدیمی تر AAA رو که میشه راحت تا ۶۰ هم گرفت...

ولی یه نکته ای هست اگه برای مسیر کار میخوای استفاده کنی یعنی با باتری میخوای بازی کنی...پس نهایت قدرت دستگاه میشه ۲۵ وات که تو حالت برق میشه۳۰ وات البته تفاوت آن چنان زیاد نیستش فک کنم...

و باتری ally هم تو مدل معمولیش زیاد قوی نیست و باید مدل x رو بگیری که دو برابر قیمتش هست..
یه دستگاه با اسم ONE X FLY PRO AI هست ساخت چینه اما با کیفیت خیلی بالا. مشخصات اش: آی جی پی یو جدید AMD روشه AI 9 HX و گرافیک 980m که تقریبا همون Z2 Extreme برای اسوس و لنوو میشه . کیفیت نمایشگر اولد 120hz با VRR اما قیمت اش 1000 دلاره و فکر نکنم تو ایران بشه پیداش کرد. این قویترین هندهلد تو دنیاست فعلا
ممنونم دوستان.احتمالا همین rog ally رو بگیرم.نهایت بازی های AAA رو روش بیخیال میشم و شبیه ساز و indie میریزم.

بنظرتون باید قید AAA جدید رو روش بزنم و فقط به indie فکر کنم؟به یه همچین چیزی برای بازی کردن تو مسیر طولانی سر کار احتیاج دارم.منظورم z1 extreme هست.
من خودم روش مثلا Tsushima و gow ragnarok بدون مشکل بازی کردم . کاملا قابل اجرا و بازی هستن و با Frame generation حدود 60 فریم و بالاتر رو میدن. باید باتری ور هم در نظر بگیری که برای پرفورمنس آخر، باتری یک ساعته تمومه! مگر اینکه یا پریز برق دم دستت باشه یا پاوربانک با سرعت شارژ بالا.

• Like
Reactions: milad3d and Rohshen
من خودم روش مثلا Tsushima و gow ragnarok بدون مشکل بازی کردم . کاملا قابل اجرا و بازی هستن و با Frame generation حدود 60 فریم و بالاتر رو میدن. باید باتری ور هم در نظر بگیری که برای پرفورمنس آخر، باتری یک ساعته تمومه! مگر اینکه یا پریز برق دم دستت باشه یا پاوربانک با سرعت شارژ بالا.
ممنونم بخاطر اطلاعاتی که دادی.احتمال زیاد میرم تو کارش.جدیدا یجوری شدم تو خونه هم حوصله ندارم رو صندلی بشینم و دوست دارم دراز بکشم.تهش میزنمش به شارژر بازی میکنم:p

• Like
Reactions: Sobhan_23
من خارج از ایران بازی کردم انصافا باید با گرافیک خیلی له بازی ها جدید بری تا شاید بهت فریم بده کیفیت صفحه نماییش هم منو یاد دوران نوکیا انداخت
با این حال بدترین چیزش دمای وحشتناک بالاش بود که روی 94 درجه بود این دما یعنی قطعا دستگاه عمر طولانی نخواهد داشت بی خود نیست درگاه MICRO SD ش سریع می سوزه باید خیلی از بخش اصلیش دور تر می ذاشتن با این دما

من خارج از ایران بازی کردم انصافا باید با گرافیک خیلی له بازی ها جدید بری تا شاید بهت فریم بده کیفیت صفحه نماییش هم منو یاد دوران نوکیا انداخت
با این حال بدترین چیزش دمای وحشتناک بالاش بود که روی 94 درجه بود این دما یعنی قطعا دستگاه عمر طولانی نخواهد داشت بی خود نیست درگاه MICRO SD ش سریع می سوزه باید خیلی از بخش اصلیش دور تر می ذاشتن با این دما

مطمئنا این دستگاه واسه این نیست که دو ساعت با آخرین قدرت روش بازی کنی...
ally هم الان ارزان قیمت ترین هندهلد بازاره واسه همین مشکل کارت حافظش...کسی هم که میخره مطمئنا اینو میدونه و تو نسخه گرون ترش اصلاح شده..
صفحه نمایشش هم واقعا عالیه و خیلی کیفیت خوبی داره..نمیدونم شاید با مانیتور هایی مقایسش میکنی که هم قیمت این دستگاه هستن

مطمئنا این دستگاه واسه این نیست که دو ساعت با آخرین قدرت روش بازی کنی...
ally هم الان ارزان قیمت ترین هندهلد بازاره واسه همین مشکل کارت حافظش...کسی هم که میخره مطمئنا اینو میدونه و تو نسخه گرون ترش اصلاح شده..
صفحه نمایشش هم واقعا عالیه و خیلی کیفیت خوبی داره..نمیدونم شاید با مانیتور هایی مقایسش میکنی که هم قیمت این دستگاه هستن
نه با سوییچ اولد هم که مقایسه کنم کیفیت تصویرش خیلی پایینه تره کنتراست الای حدود 1000 هست که برای سال 2024 افتضاحه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or