خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

سلام دوستان من کلا بازی ایندی بازی میکنم شما یه handled میشناسید که خیلی گرون نباشه و راحت بازی توش نصب بشه و کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه. بازی هایی که بازی میکنم مثل hollow knight gris inside و امثال ایناست. یعنی همچین بازی های گرافیکی بالایی بازی نمیکنم. پیشنهادی دارید بگید

• Like
Reactions: He!n3ger
سلام دوستان من کلا بازی ایندی بازی میکنم شما یه handled میشناسید که خیلی گرون نباشه و راحت بازی توش نصب بشه و کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه. بازی هایی که بازی میکنم مثل hollow knight gris inside و امثال ایناست. یعنی همچین بازی های گرافیکی بالایی بازی نمیکنم. پیشنهادی دارید بگید
فکر میکنم سوییچ براتون ارزان ترین و مناسب ترین گزینه باشه. تقریبا هر بازی ایندی که سرش به تنش بی ارزه رو سوییچ در دسترسه.

• Like
Reactions: darkworld
میشه توش بازی ریخت با رم و راحت کار کنه؟
متاسفانه خودم سوییچ نداشتم برای همین دقیقا در جریان جزییات کارکردش نیستم ولی تو این تاپیک چندتا از بچه ها اطلاعات خیلی خوبی از انواع هک دارن.
هک کنسول نینتندو سویچ به ساده ترین روش ممکن !

ولی فکر میکنم حداقل رو یکی از مدل های هکش بازی ریختن خیلی ساده و بی دردسره.

• Like
Reactions: darkworld
میشه توش بازی ریخت با رم و راحت کار کنه؟
هندلد خیلی عالی هست برای ایندی البته کاتالوگ ایندیش احتمالا مثل استیم نباشه ولی کاملا قابل قبوله و باطری و سایز مناسبی هم داره و فقط اگر دستهای کوچیکی نداری قطعا باید جوی کان تردپارتی بگیری چون برای دست من که شکنجه بود انصافا سایز جوی کان و گریپی که تقریبا وجود نداره . فقط اکثرا تردپارتی ها ویبرشن و سنسور حرکتی ندارند در نظر داشته باش.
من با کنترلر پلی استیشن هم کمی انگشت درد میگیرم ولی ارگونومی سویچ عملا برای دستهای آسیای شرقی طراحی شده یا گروه سنی پایین. غیر از این ایرادی ندیدم و اینکه نسخه Oled پیشنهاد میشه .

بحث کپی خورش :
کیت های مختلفی وجود داره حتی بر پایه Raspberry Pi ولی بهترینش اینه بدی برات
کیت Xecuter بذارند که کار هر کسی هم نیست من فقط اینجا رو توصیه میکنم دستگاه من رو واقعا گارانتی کرد و برام حتی قاب دستگاه هم که بعد ها ذوب شده بود به دلایل خرابی آیسی شارژ تعمیر و تعویض کرد بدون هزینه .
و اگر وسواس داری روی دستکاری سخت افزاری و هک کامل و استورهای متفرقه و قابلیت های ایمولیت و ... برات مهم نیست چیزی شبیه R4 که براش جدیدا اومده به نام MIG .

آخرین ویرایش:
هندهلد واقعا دنیایی هستش که تجربش کنین عاشقش میشین
اونقد بازی کردن لذت بخش و بی دردسره که بعدش پشت کنسول یا کامپیوتر نشستن براتون سخت میشه...

اگه محدودیت بودجه دارین بنظرم یه rog ally دست دوم با قیمت مناسب هم تهیه کنین خوبه و میتونین علاوه بر بازیهای ایندی و بازیهای خود سوییچ ، بقیه بازیها رو هم روش تجربه کنین

هندهلد واقعا دنیایی هستش که تجربش کنین عاشقش میشین
اونقد بازی کردن لذت بخش و بی دردسره که بعدش پشت کنسول یا کامپیوتر نشستن براتون سخت میشه...

اگه محدودیت بودجه دارین بنظرم یه rog ally دست دوم با قیمت مناسب هم تهیه کنین خوبه و میتونین علاوه بر بازیهای ایندی و بازیهای خود سوییچ ، بقیه بازیها رو هم روش تجربه کنین
ممنون ولی این خیلی گرونه و در ضمن به برند سوییچ هم بیشتر اعتماد دارم تا ایسوس. الان سوییچ لایت تو ذهنمه

• Like
Reactions: milad3d
ممنون ولی این خیلی گرونه و در ضمن به برند سوییچ هم بیشتر اعتماد دارم تا ایسوس. الان سوییچ لایت تو ذهنمه
فقط مد نظر داشته باش که مشکل دریفت هم در جوی کان ها مثل دوال سنس شایع هست و در صورت دریفت نسخه لایت باید کامل باز بشه .

سوییچ لایت قیمتش واقعا وسوسه کنندس نسبت به مدل های اولد ولی تو نظرت داشته باش صفحش یک و نیم اینچ کوچیکتر از مدل اولده و اینکه شارژدهیش یه تفاوت واقعا محسوس با اولد داره. اگر با این دوتا قضیه و تعمیرپذیری نسبتا سخت ترش مشکلی نداری گزینه خوبیه برات.

دوستان در حال حاظر قوی ترینشون از نظر سخت افزاری تو بازار چی موجوده؟بهتر از rog z1 extreme هست؟
در حال حاضر بهتر چیزی نیست ولی انگار بزودی Lenovo یه مدل جدید میده با Z2 extreme که انگار شارژدهی بهتری داره و همچنان قدرت بیشتری.

• Like
Reactions: Rohshen
در حال حاضر بهتر چیزی نیست ولی انگار بزودی Lenovo یه مدل جدید میده با Z2 extreme که انگار شارژدهی بهتری داره و همچنان قدرت بیشتری.
بنظرتون باید قید AAA جدید رو روش بزنم و فقط به indie فکر کنم؟به یه همچین چیزی برای بازی کردن تو مسیر طولانی سر کار احتیاج دارم.منظورم z1 extreme هست.

بنظرتون باید قید AAA جدید رو روش بزنم و فقط به indie فکر کنم؟به یه همچین چیزی برای بازی کردن تو مسیر طولانی سر کار احتیاج دارم.منظورم z1 extreme هست.

من خودم بازیهای AAA جدید رو روش تست نکردم ولی تو یوتیوب دیدم با تغییر تنظیمات گرافیکی میشه بالای سی فریم گرفت...بازی های یکم قدیمی تر AAA رو که میشه راحت تا ۶۰ هم گرفت...

ولی یه نکته ای هست اگه برای مسیر کار میخوای استفاده کنی یعنی با باتری میخوای بازی کنی...پس نهایت قدرت دستگاه میشه ۲۵ وات که تو حالت برق میشه۳۰ وات البته تفاوت آن چنان زیاد نیستش فک کنم...

و باتری ally هم تو مدل معمولیش زیاد قوی نیست و باید مدل x رو بگیری که دو برابر قیمتش هست..

• Like
دوستان در حال حاظر قوی ترینشون از نظر سخت افزاری تو بازار چی موجوده؟بهتر از rog z1 extreme هست؟
یه دستگاه با اسم ONE X FLY PRO AI هست ساخت چینه اما با کیفیت خیلی بالا. مشخصات اش: آی جی پی یو جدید AMD روشه AI 9 HX و گرافیک 980m که تقریبا همون Z2 Extreme برای اسوس و لنوو میشه . کیفیت نمایشگر اولد 120hz با VRR اما قیمت اش 1000 دلاره و فکر نکنم تو ایران بشه پیداش کرد. این قویترین هندهلد تو دنیاست فعلا

آخرین ویرایش:
  • Like
من خودم بازیهای AAA جدید رو روش تست نکردم ولی تو یوتیوب دیدم با تغییر تنظیمات گرافیکی میشه بالای سی فریم گرفت...بازی های یکم قدیمی تر AAA رو که میشه راحت تا ۶۰ هم گرفت...

ولی یه نکته ای هست اگه برای مسیر کار میخوای استفاده کنی یعنی با باتری میخوای بازی کنی...پس نهایت قدرت دستگاه میشه ۲۵ وات که تو حالت برق میشه۳۰ وات البته تفاوت آن چنان زیاد نیستش فک کنم...

و باتری ally هم تو مدل معمولیش زیاد قوی نیست و باید مدل x رو بگیری که دو برابر قیمتش هست..
یه دستگاه با اسم ONE X FLY PRO AI هست ساخت چینه اما با کیفیت خیلی بالا. مشخصات اش: آی جی پی یو جدید AMD روشه AI 9 HX و گرافیک 980m که تقریبا همون Z2 Extreme برای اسوس و لنوو میشه . کیفیت نمایشگر اولد 120hz با VRR اما قیمت اش 1000 دلاره و فکر نکنم تو ایران بشه پیداش کرد. این قویترین هندهلد تو دنیاست فعلا
ممنونم دوستان.احتمالا همین rog ally رو بگیرم.نهایت بازی های AAA رو روش بیخیال میشم و شبیه ساز و indie میریزم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Skuul

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or