خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

بنظرتون باید قید AAA جدید رو روش بزنم و فقط به indie فکر کنم؟به یه همچین چیزی برای بازی کردن تو مسیر طولانی سر کار احتیاج دارم.منظورم z1 extreme هست.
من خودم روش مثلا Tsushima و gow ragnarok بدون مشکل بازی کردم . کاملا قابل اجرا و بازی هستن و با Frame generation حدود 60 فریم و بالاتر رو میدن. باید باتری ور هم در نظر بگیری که برای پرفورمنس آخر، باتری یک ساعته تمومه! مگر اینکه یا پریز برق دم دستت باشه یا پاوربانک با سرعت شارژ بالا.

• Like
Reactions: milad3d and Rohshen
من خودم روش مثلا Tsushima و gow ragnarok بدون مشکل بازی کردم . کاملا قابل اجرا و بازی هستن و با Frame generation حدود 60 فریم و بالاتر رو میدن. باید باتری ور هم در نظر بگیری که برای پرفورمنس آخر، باتری یک ساعته تمومه! مگر اینکه یا پریز برق دم دستت باشه یا پاوربانک با سرعت شارژ بالا.
ممنونم بخاطر اطلاعاتی که دادی.احتمال زیاد میرم تو کارش.جدیدا یجوری شدم تو خونه هم حوصله ندارم رو صندلی بشینم و دوست دارم دراز بکشم.تهش میزنمش به شارژر بازی میکنم:p

• Like
Reactions: Sobhan_23
من خارج از ایران بازی کردم انصافا باید با گرافیک خیلی له بازی ها جدید بری تا شاید بهت فریم بده کیفیت صفحه نماییش هم منو یاد دوران نوکیا انداخت
با این حال بدترین چیزش دمای وحشتناک بالاش بود که روی 94 درجه بود این دما یعنی قطعا دستگاه عمر طولانی نخواهد داشت بی خود نیست درگاه MICRO SD ش سریع می سوزه باید خیلی از بخش اصلیش دور تر می ذاشتن با این دما

من خارج از ایران بازی کردم انصافا باید با گرافیک خیلی له بازی ها جدید بری تا شاید بهت فریم بده کیفیت صفحه نماییش هم منو یاد دوران نوکیا انداخت
با این حال بدترین چیزش دمای وحشتناک بالاش بود که روی 94 درجه بود این دما یعنی قطعا دستگاه عمر طولانی نخواهد داشت بی خود نیست درگاه MICRO SD ش سریع می سوزه باید خیلی از بخش اصلیش دور تر می ذاشتن با این دما

مطمئنا این دستگاه واسه این نیست که دو ساعت با آخرین قدرت روش بازی کنی...
ally هم الان ارزان قیمت ترین هندهلد بازاره واسه همین مشکل کارت حافظش...کسی هم که میخره مطمئنا اینو میدونه و تو نسخه گرون ترش اصلاح شده..
صفحه نمایشش هم واقعا عالیه و خیلی کیفیت خوبی داره..نمیدونم شاید با مانیتور هایی مقایسش میکنی که هم قیمت این دستگاه هستن

مطمئنا این دستگاه واسه این نیست که دو ساعت با آخرین قدرت روش بازی کنی...
ally هم الان ارزان قیمت ترین هندهلد بازاره واسه همین مشکل کارت حافظش...کسی هم که میخره مطمئنا اینو میدونه و تو نسخه گرون ترش اصلاح شده..
صفحه نمایشش هم واقعا عالیه و خیلی کیفیت خوبی داره..نمیدونم شاید با مانیتور هایی مقایسش میکنی که هم قیمت این دستگاه هستن
نه با سوییچ اولد هم که مقایسه کنم کیفیت تصویرش خیلی پایینه تره کنتراست الای حدود 1000 هست که برای سال 2024 افتضاحه

نقد MSI CLAW 8 Ai Plus

=============
جدای از اینکه هنوز جای سوال داره چرا از چیپ گرافیکی اینتل استفاده کردن ولی خب این یکی از مدل قبلی خیلی قویتره.
جدا از لحاظ مشخصات ساخت (غیر از گرافیک) خیلی جذابه.

Screenshot 2024-12-26 194916.jpg

آخرین ویرایش:
نقد MSI CLAW 8 Ai Plus

=============
جدای از اینکه هنوز جای سوال داره چرا از چیپ گرافیکی اینتل استفاده کردن ولی خب این یکی از مدل قبلی خیلی قویتره.

View attachment 361634

فک کنم اینتل میخواد بگم ما هم هستیم تو این بازار...شاید بقیه هم بیان سمتش کم کم..

مشخصاتش رو که دیدم تقریبا چیز کاملیه ..vrr داره و آنالوگ هاش hall effect فقط قیمتش ۹۰۰ دلاره!!
مدل پایه که الان تو بازار ایران هست ۵۴۹ دلار خورده میفروشن ۶۰ به بالا..این فک کنم نزدیک ۱۰۰ تومن بشه که واسه یه هندهلد خیلی زیاده
و اینکه z2 extreme بیاد ببینیم چه میکنه😎

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
فک کنم اینتل میخواد بگم ما هم هستیم تو این بازار...شاید بقیه هم بیان سمتش کم کم..

مشخصاتش رو که دیدم تقریبا چیز کاملیه ..vrr داره و آنالوگ هاش hall effect فقط قیمتش ۹۰۰ دلاره!!
مدل پایه که الان تو بازار ایران هست ۵۴۹ دلار خورده میفروشن ۶۰ به بالا..این فک کنم نزدیک ۱۰۰ تومن بشه که واسه یه هندهلد خیلی زیاده
و اینکه z2 extreme بیاد ببینیم چه میکنه😎
تو این CES باید منتظر خبرهای باشیم.
خود valve هم تو کنفرانس لنوو حضور داره ، باید ببینیم مدلهای جدید Legion go چی تو چنته دارن.
یا حتی مدل مایکروسافت هم اینجا رونمایی میشه یا نه؟

نقد MSI CLAW 8 Ai Plus

=============

View attachment 361634

من نمی فهمم گوشی وب گردی 200 دلاری اولد 3000 نیت روش می ذارن بعد کنسول 1000 دلاری مختص گیم ips اشغال کنتراست 1000 با نیت 500
اون ps vita رحمت الیه 12 سال پیش اولد بود هنوز ادم تصویرش می بینه کیف می کنه
حقیقتا کسی که رفته سمت اولد دیگه فجایعی از جمله ips نمی تونه تحمل کنه لاقل میکرو ال ای دی هم نمی ذارن

توی این کنفرانس گویا قراره استیم دک جدید معرفی بشه که اولدم هست گویا می زنه دهن همشون سرویس می کنه تا بهشون یاد بده کنسول باید چطوری بسازن
گویا سوییچ 2 هم نسخه اولیه ش lcd هست

من نمی فهمم گوشی وب گردی 200 دلاری اولد 3000 نیت روش می ذارن بعد کنسول 1000 دلاری مختص گیم ips اشغال کنتراست 1000 با نیت 500
اون ps vita رحمت الیه 12 سال پیش اولد بود هنوز ادم تصویرش می بینه کیف می کنه
حقیقتا کسی که رفته سمت اولد دیگه فجایعی از جمله ips نمی تونه تحمل کنه لاقل میکرو ال ای دی هم نمی ذارن

توی این کنفرانس گویا قراره استیم دک جدید معرفی بشه که اولدم هست گویا می زنه دهن همشون سرویس می کنه تا بهشون یاد بده کنسول باید چطوری بسازن
گویا سوییچ 2 هم نسخه اولیه ش lcd هست
خب دلیلش رو حتما خودت بهتر میدونی.
باتری بیشتری مصرف میکنن.
گرمای بیشتری تولید میکنن.
اگه یه صفحه نمایش 8-7 اینچی که oled باشه ، رفرش ریت بالا و نسبت کنتراست بالاتری بخواد داشته باشه خب قیمت تموم شده خیلی بالاتری داره.
یه کنسول دستی تو این بازه قیمتی نمیشه که olde باشه ، کنتراست بالایی داشته باشه و vrr ساپورت نکنه پس دوباره میره روی قیمت تموم شده.
چون به همراه خودش باتری بهتری میخواد همچنین سیستم خنک کننده بهتری و خب بالطبع کلیت طراحی کنسول رو تحت شعاع قرار میده که شاید نشه تو اون بازه قیمتی که براش در نظر گرفتن قرار بگیره.
این مسائل به هم ارتباط مستقیم داره.

و یه دلیل مهم دیگه که چرا این کمپانیها نمیرن به سمت oled اینه که ترکیب oled و vrr خروجی خیلی بدی داره و باعث نرخ بالای Flickering میشه که چشم هارو خیلی خسته میکنه و بهشون آسیب میرسونه.
این مشکل حتی تو تلویزیونهایی که oled هستن و vrr ساپورت میکنن کاملا وجود داره که بعضی ها مجبور میشن کلا از VRR استفاده نکنن.
کافیه گوگل کنی ، خیلی شایعه این مورد.

این حتی تو ورژن Steam Deck که vrr نداره هم شایعه و از زمان انتشار خیلی ها این مورد رو گزارش دادن که چشمهامون خسته میشه ، درد میگیره و باید بزارمش کنار و چیزهایی مثل این.
البته در مورد استیم دک میتونستن پنلی انتخاب کنن که این مشکل رو نداشته باشه چون همه oledها این مشکل رو ندارن ولی خب از دستشون در رفته.

اما ترکیب این اولدها با VRR فعلا راه حلی نداره.
این میشه که کمپانی ها باید انتخاب کنن بین پنل oled و vrr یکی رو انتخاب کنن که خب برای کنسول دستی با محدودیت سخت افزاری که وجود داره یه ویژگی مثل VRR از نون شب واجب تره و خب اون رو ترجیه میدن.

خب دلیلش رو حتما خودت بهتر میدونی.
باتری بیشتری مصرف میکنن.
گرمای بیشتری تولید میکنن.
اگه یه صفحه نمایش 8-7 اینچی که oled باشه ، رفرش ریت بالا و نسبت کنتراست بالاتری بخواد داشته باشه خب قیمت تموم شده خیلی بالاتری داره.
یه کنسول دستی تو این بازه قیمتی نمیشه که olde باشه ، کنتراست بالایی داشته باشه و vrr ساپورت نکنه پس دوباره میره روی قیمت تموم شده.
چون به همراه خودش باتری بهتری میخواد همچنین سیستم خنک کننده بهتری و خب بالطبع کلیت طراحی کنسول رو تحت شعاع قرار میده که شاید نشه تو اون بازه قیمتی که براش در نظر گرفتن قرار بگیره.
این مسائل به هم ارتباط مستقیم داره.

و یه دلیل مهم دیگه که چرا این کمپانیها نمیرن به سمت oled اینه که ترکیب oled و vrr خروجی خیلی بدی داره و باعث نرخ بالای Flickering میشه که چشم هارو خیلی خسته میکنه و بهشون آسیب میرسونه.
این مشکل حتی تو تلویزیونهایی که oled هستن و vrr ساپورت میکنن کاملا وجود داره که بعضی ها مجبور میشن کلا از VRR استفاده نکنن.
کافیه گوگل کنی ، خیلی شایعه این مورد.

این حتی تو ورژن Steam Deck که vrr نداره هم شایعه و از زمان انتشار خیلی ها این مورد رو گزارش دادن که چشمهامون خسته میشه ، درد میگیره و باید بزارمش کنار و چیزهایی مثل این.
البته در مورد استیم دک میتونستن پنلی انتخاب کنن که این مشکل رو نداشته باشه چون همه oledها این مشکل رو ندارن ولی خب از دستشون در رفته.

اما ترکیب این اولدها با VRR فعلا راه حلی نداره.
این میشه که کمپانی ها باید انتخاب کنن بین پنل oled و vrr یکی رو انتخاب کنن که خب برای کنسول دستی با محدودیت سخت افزاری که وجود داره یه ویژگی مثل VRR از نون شب واجب تره و خب اون رو ترجیه میدن.
کل پستت ماکان غلط بود
اولد مصرفش کمتره چون می تونه پیکس ها رو خاموش کنه اما حالا شاید یکم در تصاویر سفید مصرفش بیشتر بشه که اصلا قابل ملاحظه نیست الان سوییچ اولد 6 7 ساعت می شه باهاش بازی کرد روی مکس براتنس
باز اولد حرارت کمتری مصرف می کنه چون بک لایت نداره:
OLED screens emit less heat since they don't need backlights.
هزینه؟ می گم گوشی 200 دلاری هم دارتش حتی سوییچ اولد 300 دلاره الان بعد برای 900 دلاری بحث هزینه می کنی؟ اصلا 200 دلاری چیه حتی a16 سامسونگ 150 دلاری هم الان اولد داره حتی اونم 800 نیته با 385 ppi
اصلا vrr چه ربطی به اولد یا ریفرش ریت بالا داره؟ الان legion go به فرض 2k 144 هرتزی هست اما vrr نداره

بعد چی vrr با پنل oled بده؟ گرون ترین تلویزیون ها برای گیم با مانتیورها اولد هستن کی گفته خسته می کنه؟ اتفاقا چون بک لایت نداره فیلکر هم اصلا نداره اصلا خسته نمی کنه اونی که تو داری می گی برای صفحات تاریک با فریم خیلی کم هست که اره یکم حالت فیلکری می گیره اما خیلی به ندرت پیش میاد که بخواد اذیت کنه روی فریم های بالا که اصلا پیش هم نمیاد. پسر خوب من الان 4 ساله اولد vrr دار دارم اصلا اذیت نشدم تا به حال چرا شایعه درست می کنی
اگر اولد اذیت می کرد که کل گوشی های دنیا اولد نمی شدن طرف می شینه باهاش کتاب می خونه می دونی یعنی چی؟

در نهایتم گفتم اولد با vrr هیچ تضادی نداره با این حال اکثریت lcd دارها هم vrr ندارن
حتی یک خط هم از چیزهایی که نوشتی درست نبود
پیشنهادم اینکه خودت اولد بخر تست کن بعد می فهمی چرا می گم باید اولد باشن بعد از اولد دیگه راه برگشتی نیست

• Like
Reactions: Polaris
@Persia Tech
من پستم مشخص بود که در ادامه پستت نوشتم که گفتی چرا oled با نسبت کنتراست بالاتر مثل پنل گوشیها رو روی این کنسول دستی ها نمیزارن.
خود OLED رو که با LCD مقایسه نکردم.
خب مشخصه که تکنولوژی جدید همیشه بهتره.
با اولد پدرکشتگی که ندارم.

حرفم این بود که اولدی که بخواد رفرش ریت بالا ، نسبت کنتراست بالا و همچنین VRR ساپورت کنه هم مصرف باتریش بیشتره و خب گرمای حاصله هم به طبع بیشتره که باعث میشه حتی کلیت طراحی دچار تغییر بشه.
مقایسه یه lcd با نسبت کنتراست پایین که روی کنسولهای فعلیه با یک اولد کنتراست بالا تر بود ، نه تو شرایطی که یک به یک برابر باشن.

حالا این مشکل گرما رو اصلا بگیم اونقدری نیست که بخوایم در موردش بحث کنیم.
ولی در ادامه هم در مورد اولویت vrr نسبت به اولد برای این کنسولهای دستی اشاره کردم که این کمپانیها براشون تو اولویته.

اصلا پستم رو نخوندی.

اینجا داریم در مورد گیم صحبت میکنیم ، اینکه تلویزیون های oled که vrr دارن خیلی گرونن یا فروش میرن چه ربطی به گیمینگ داره؟
بحث اینه که این پنل ها هنگام بازی کردن که vrr رو فعال میکنی مخصوصا تو فریم بالا میتونن مشکل ایجاد کنن.
موقع فیلم دیدن که اصلا بحث دیگه ایه.

در مورد استیم دک اولد هم سرچ کنی کلی پست در موردش میاد.
اون حتی vrr هم نداره ولی باز به علت استفاده از یه پنل خاص این مشکل رو داره.

اصلا من کاملا اشتباه میگم.
خودت تو گوگل بنویس oled یه اسپیس بزار بنویس vrr و نتایج رو ببین.

مثل این خیلی زیاد میبینی:

@Persia Tech
من پستم مشخص بود که در ادامه پستت نوشتم که گفتی چرا oled با نسبت کنتراست بالاتر مثل پنل گوشیها رو روی این کنسول دستی ها نمیزارن.
خود OLED رو که با LCD مقایسه نکردم.
خب مشخصه که تکنولوژی جدید همیشه بهتره.
با اولد پدرکشتگی که ندارم.

حرفم این بود که اولدی که بخواد رفرش ریت بالا ، نسبت کنتراست بالا و همچنین VRR ساپورت کنه هم مصرف باتریش بیشتره و خب گرمای حاصله هم به طبع بیشتره که باعث میشه حتی کلیت طراحی دچار تغییر بشه.
مقایسه یه lcd با نسبت کنتراست پایین که روی کنسولهای فعلیه با یک اولد کنتراست بالا تر بود ، نه تو شرایطی که یک به یک برابر باشن.

حالا این مشکل گرما رو اصلا بگیم اونقدری نیست که بخوایم در موردش بحث کنیم.
ولی در ادامه هم در مورد اولویت vrr نسبت به اولد برای این کنسولهای دستی اشاره کردم که این کمپانیها براشون تو اولویته.

اصلا پستم رو نخوندی.

اینجا داریم در مورد گیم صحبت میکنیم ، اینکه تلویزیون های oled که vrr دارن خیلی گرونن یا فروش میرن چه ربطی به گیمینگ داره؟
بحث اینه که این پنل ها هنگام بازی کردن که vrr رو فعال میکنی مخصوصا تو فریم بالا میتونن مشکل ایجاد کنن.
موقع فیلم دیدن که اصلا بحث دیگه ایه.

در مورد استیم دک اولد هم سرچ کنی کلی پست در موردش میاد.
اون حتی vrr هم نداره ولی باز به علت استفاده از یه پنل خاص این مشکل رو داره.

اصلا من کاملا اشتباه میگم.
خودت تو گوگل بنویس oled یه اسپیس بزار بنویس vrr و نتایج رو ببین.

مثل این خیلی زیاد میبینی:
بازم حرفت غلطه چرا؟
چون الان اکثر اولد های گوشی های های اند ltpo هستن یعنی چیزی مشابه همون vrr دارن اتفاقا vrr باعث کاهش حرارت با مصرف هم می شه چون با فریم کمتر هرتز تصویر هم کم می شه به دنبالش مصرف با حرارتش هم کمترم می شه
توی اندروید 15 هم قرار شده vrr به شکل کاملش برای این صفحه نمایش ها فعال بشه یعنی دقیقا با فریم صفحه نمایش هماهنگ بشه
کلا این چیزا بهانه هست اینا می خوان تا جایی که می شه فرو کنن اما به نظرم کنسول دستی با این قیمت ها بخرید که تا سال ها داشته باشیدش چون عملا از پس بازی های جدید که بر نمیان مگه با گرافیک افتضاح بازی کنی اما برای بازی های قدیمی با شبیه سازها فوق العاده هست و دیگه مهم نیست جدیدش بیاد یا نیاد
یک صفحه نمایش اولد 120 هرتزی vrr دار تنها چیزیه که باید مدل های جدید داشته باشن

دیدم راجع به روشنایی و کنتراست این پی سی های دستی بحث میکنید.
حقیقتش شما اینا رو قراره با فاصله کم و جلوی صورتتون بگیرید و استفاده کنید و اگه کنتراستش یا روشنایی خیلی بالا باشه که کور میشید آخه! من همین الان روگ الای معمولی روشنایی همیشه زیر نصف هست!
در مورد oled و vrr
من مونیتور oled دارم، وقتی فریم عوض میشه flicker کاملا محسوس میبینم و به شدت رو رو مخه.( vrr روشنه)
حالا اگه کنسول دستی نزدیک صورتتون بگیرید به شدت بیشتر تو ذوقتون میزنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or