خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

خسته نباشن اون سخت افزار و رزولوشن منسوخش نمی خوان عوض کنن؟

بستگی داره اگر کلا 720 باشه خوب مشکل DPI تا حدی داری یکم تصویر حالت پیکسلی می گیرن اما ازار دهنده نیست
اگر 1080 باشن 720 بکنی چرا افتضاح می شن چون اپ اسکیل سخت افزاری مشابه تی وی ندارن مات می شه
حتما هم اولد بخرید 30 یا 40 فریم فقط روی اولد قابل تحمل هست که زمان پاسخ دهی میانگین 0.1 تا 0.3 میلی ثانیه داره ال سی دی ها در بهترین حالت میانگین 7 8 میلی ثانیه دارن تفاوت زمین به اسمون هست
گذشته از اون کیفیت تصاویر اولد اصلا قابل قیاس با ای پی اس های درپیت نیستن که حتی لوکال دیمینگ موتور پردازشی تصویر اینا هم ندارن
اگر بودجه کافی ندارید سوییچ اولد هک شده بخرید سوییچ دیفالت کلاک دستیش 400 مگاهرتز گرافیک با پردازنده 1000 مگاهرتزی هست که به راحتی به 998 گرافیک با 2000 می شه ارتقاش داد بدون ریسک اسیب چون دماش عالیه توی این حالت نهایت 10 واتم مصرفشه 4 ساعتم شارژ نگه می داره با این فرکانس گرافیک بازی ها هم به لطف مدهاش می شه ارتقا داد یا 60 فریم ثابت گرفت انصافا به قیمتش می ارزه خیلیم بازی داره
والا من دنبال سوییچ نیستم اصلا...دنبال pc قابل حملم که روش میتونم بازی های سوییچ رو هم بزنم...
اولد فک کنم فقط استیم دک باشه که هم از لحاظ پردازشی از ایسوس ضعیفتره هم سیستم عامل مخصوص خودش رو داره که بازی کرکی هم نمیشه ریخت قاعدتا..

والا من دنبال سوییچ نیستم اصلا...دنبال pc قابل حملم که روش میتونم بازی های سوییچ رو هم بزنم...
اولد فک کنم فقط استیم دک باشه که هم از لحاظ پردازشی از ایسوس ضعیفتره هم سیستم عامل مخصوص خودش رو داره که بازی کرکی هم نمیشه ریخت قاعدتا..
میتونی روگ الای ایکس بگیری و دوال بوتش کنی
با سیستم عامل استیم دک بازیای ویندوز رو بزنی چون به شدت راحت تر و کاربر پسند تره.
با ویندوز، گیم پس و شبیه ساز و غیره.

پی سی قابل حمل که از پس بازی های روز بر نمیاد باید برید شبیه ساز و بازی های قدیمی بازی کنی که روی همون سوییچ هم هست
الان زمان خوبی برای خرید کنسول های دستی نیستی بخری هم یک سال دیگه نصف قیمتم ازت بر نمی دارن باید به یک سطح خوبی برسن که احتمالا نسخه جدید راگ با استیم دک باشن
استیم دک هم عین اب خوردن روش ویندوز نصب می شه هیچ کاری نداره

کنسول خوب الان راگ الای ایکس هست که بازم اولد نیست و به نظرم باید 8 یا 8.5 اینچ می شد قیمت 800 دلاریشم اینجا 70 میلیون می دن اصلا به صرفه نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or