درود
آخرین ویرایش:
اینارو به Digital Foundry بگو مثکه درک درستی ندارهعزیز جان شما همین الان دلت نمیخواست بتل 3 روی کنسولت به کیفیت پی سی اجرا بشه ؟
یا همین کرایسیس 3 ؟؟؟
معلومه که میخوای
بهانه ی خلاقیت هم خودت میدونی در حد همون بهانست !!
بازی کیج رو هم عکس میذاری اینو بدون که بازیش یک زاویه ی مشخص هست
نه ایتم داینامیکی داره، نه نورپردازیش عوض میشه، نه سایه زنیش تکون میخوره
نه اشیاء محیط !
همه چیز یک حالت اسکریپت و ثابت داره !
مشخصه اون کیفیت رو میده
حالا باشه بازی کیج هیچیعزیز جان شما همین الان دلت نمیخواست بتل 3 روی کنسولت به کیفیت پی سی اجرا بشه ؟
یا همین کرایسیس 3 ؟؟؟
معلومه که میخوای
بهانه ی خلاقیت هم خودت میدونی در حد همون بهانست !!
بازی کیج رو هم عکس میذاری اینو بدون که بازیش یک زاویه ی مشخص هست
نه ایتم داینامیکی داره، نه نورپردازیش عوض میشه، نه سایه زنیش تکون میخوره
نه اشیاء محیط !
همه چیز یک حالت اسکریپت و ثابت داره !
مشخصه اون کیفیت رو میده

دوست عزیز منظورم اینه هر سال یه بازی با گرافیک بهتر از بهترین گرافیک سال قبل میاد ولی کمی پیشرفت میکنه پس دلیل نمیشه که کنسول ها هنوز قدرت دارن درسته میشه بازی بهتری روشون ساخت ولی پیشرفت زیادی نمیکنن.مثلا پیشرفت انچارتد2از انچارتد1رو نتونستیم تو انچارتد3از2ببینیم چون دیگه کنسول قدرت ندارن که بشه بازی خیلی بهتری روش ساخت همه بازی این چند ساله از لحاظ گرافیک و..پیشرفت زیادی نکردن وکاملا سخت افزار جدید و قوی لازمهمگه من گفتم نمی شناسی که بخدا می گیاتفاقا خیلی خوب هم ثابت می کنهاون بازی که هرسال میاد و پیشرفتش کم هستن اسمش cod هستمعلومه وقتی بازی هر سال بیاد پیشرفتش کم هست انتظار دارید توی یک سال چه کار کنن
خوب عزیز نسل بعد رو با ps3 شروع کنه یعنی چی؟ یعنی با ایکس باکس بعدی رقابت کنه.... حالا کلا سونی براش تجربه شده که کنسولو هیچ وقت دور تر از رقیبش نده. پس مطمئن باش یه همچین اشتباهی نمی کنهنمیدونم من به یه زبان دیگه حرف میزنم یا شما میپیچونید!! من کی گفتم با ایکس باکس بعدی میخواد رقابت کنه! فقط گفتم احتمال داره نسل بعد رو با ps3 شروع کنه همین!!