شایعه احتمال رونمایی از PS4 در Gamescom 2012

hmd2009

کاربر سایت
37073460267219498843.jpg

درود

در آخرین شماره از مجله ی PSM3 گفته شده که کنسول های جدید شرکت های سونی و مایکروسافت PS4 و Xbox 720 در E3 2012 آماده ی رونمایی بودند اما سونی و مایکروسافت از تصمیم خودشون صرف نظر کردند! از طرفی در سایت رسمی Playstation جمله ی مشکوکی نوشته شده است! آیا این جمله به معنی رونمایی از کنسول جدید شرکت سونی یعنی PS4 در Gamescom است؟؟؟!

36065268463833853065.jpg

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من امروز تو سايت غضو شدم.به نظر من استديوهاي سازنده ي بازي خيلي تو خوب شدن بازي تاثير دارن اگه همه استوديوهاي بازي سازي مثلNDبتونن بازي مثلlast ofبسازن انقد رو جزئيات كار كنند اين نسل به راحتي ميتونه تا2سال ديگه ادامه پيدا كنه.

عزیز جان شما همین الان دلت نمیخواست بتل 3 روی کنسولت به کیفیت پی سی اجرا بشه ؟
یا همین کرایسیس 3 ؟؟؟
معلومه که میخوای
بهانه ی خلاقیت هم خودت میدونی در حد همون بهانست !!
بازی کیج رو هم عکس میذاری اینو بدون که بازیش یک زاویه ی مشخص هست
نه ایتم داینامیکی داره، نه نورپردازیش عوض میشه، نه سایه زنیش تکون میخوره
نه اشیاء محیط !
همه چیز یک حالت اسکریپت و ثابت داره !
مشخصه اون کیفیت رو میده
اینارو به Digital Foundry بگو مثکه درک درستی نداره
Tech Analysis: Beyond: Two Souls • Articles • Eurogamer.net

عزیز جان شما همین الان دلت نمیخواست بتل 3 روی کنسولت به کیفیت پی سی اجرا بشه ؟
یا همین کرایسیس 3 ؟؟؟
معلومه که میخوای
بهانه ی خلاقیت هم خودت میدونی در حد همون بهانست !!
بازی کیج رو هم عکس میذاری اینو بدون که بازیش یک زاویه ی مشخص هست
نه ایتم داینامیکی داره، نه نورپردازیش عوض میشه، نه سایه زنیش تکون میخوره
نه اشیاء محیط !
همه چیز یک حالت اسکریپت و ثابت داره !
مشخصه اون کیفیت رو میده
حالا باشه بازی کیج هیچی
دلم می خواد ولی توی این نسل بیشتر بازی با ue3 ساخته شدن گرافیکشون همه نزدیک بهم بود بیشترش هم گیم پلی نداشت به جز دو ستا
دیگه حالم از گرافیک بالا بهم می خوره
ولی علاقم انقدر شدید نیست که به خاطر گرافیک برم سیستم رو ارتقا بدم
والا شما که انقدر به گرافیک بالا علاقه داری باید یک pc توپ بگیری
می گین بازی ها پیشرفت نمی کنن دیگه چون سخت افزارش قدیمی شده
در صورتی سازنده می تونه با کمی خلاقیت گیم پلی رو بهتر کنه
چیزی که در صنعت گیم کم دیده می شه
اگه خلاقیت نباشه که تمام بازی ها شبیه هم می شن
شما خوشت نمیاد گیم پلی باز طوری باشه که هیج جا مثلش رو ندید و برات تازگی و جذابیت داشته باشه
درباره ی گرافیک صحبت کردی باشه بازی دیوید کیج کلش اسکریپ شدس
بازی ناتی داگ که دیگه اینطوری نیست
The-Last-Of-Us-wallpaper-hd.jpg

این اخرین پستم هست لطفا برای بار هزارم زبونم مو در اورد کسی پستم رو نقل قول نکنه وسوسه می شم جواب می دم

خوب من دیر رسیدم به این تاپیک:d. نظر بعضیا رو می خونم خندم می گیره...
اولا که سونی هیچ وقت اشتباه نمی کنه و نمیاد 2 سال بعد تر از ماکرو کنسولشو بده. این طور که شما می گین (نه دیده نه شنیده از این که کنسولای نسل بعد چجور هست) میاین میگین سونی با ps3ش با xbox بعدی رقابت می کنه خوب این میشه فن بازی.بازم مگم سونی هچ وقت این ریسکو نمیکنه.
دوما مهم ترین عنصر هر بازی از نظر هر کس یه چیزی هست من میگم فلان چیز شما می گی فلان چیز... این نیست که شما میگی فلان هست همه هم بگن آره همونه. نه برا هر کس یه چیزی مهمه. اینم نیست که بگم مثلا برا من گیم پلی مهمه دیگه اصلا گرافیک مهم نیست

دوست عزیز برای بار دوهزارم هم گفتی کسی پستت رو نقل نکنه که حرفت به بار بشینه ؟؟ :))
عجب ...
------------
من میگم پیشرفت در همه چیز باید باشه
چرا بحث رو میکشونی به بازی های سونی سریع ؟؟؟؟
همین لَست آو آس اگر با گرافیک عالی عرضه بشه بده ؟؟؟
همون گاد او وار اگر 50 تا افکت دایرکت 11 بیاد روش بد میشه ؟؟؟
باز بیا بگو نه خلاقیت مهمه، گرافیک مهم نیست !!!

مگه من گفتم نمی شناسی که بخدا می گیاتفاقا خیلی خوب هم ثابت می کنهاون بازی که هرسال میاد و پیشرفتش کم هستن اسمش cod هستمعلومه وقتی بازی هر سال بیاد پیشرفتش کم هست انتظار دارید توی یک سال چه کار کنن
دوست عزیز منظورم اینه هر سال یه بازی با گرافیک بهتر از بهترین گرافیک سال قبل میاد ولی کمی پیشرفت میکنه پس دلیل نمیشه که کنسول ها هنوز قدرت دارن درسته میشه بازی بهتری روشون ساخت ولی پیشرفت زیادی نمیکنن.مثلا پیشرفت انچارتد2از انچارتد1رو نتونستیم تو انچارتد3از2ببینیم چون دیگه کنسول قدرت ندارن که بشه بازی خیلی بهتری روش ساخت همه بازی این چند ساله از لحاظ گرافیک و..پیشرفت زیادی نکردن وکاملا سخت افزار جدید و قوی لازمه

اگـــه نسل جدید بیاد همین B2S و TLOU ـی که با این کیفیت روی PS3 اجــرا میشن ، خیـــلی کیفیتی بهتری نسبت به حالت کنونی خودشون پیدا میکنن ، اینـــو که دیگه قبول دارید ؟

هم ps3 هم 360 کم اوردن.تو بازیها افت فریم شدید دیده میشه.مثلا تو بازی red dead موقعی که بارون میاد جفتشون افت فریم شدید دارن.طرفدارای ps3 هم که فکر کنم یه mario شصت سال پیشم سونی انحصار کنه براشون میگن از crysis گرافیکش بالاتره.ولی اواخر سال 2013 به نظر من معرفی میشه

نمیدونم من به یه زبان دیگه حرف میزنم یا شما میپیچونید!! من کی گفتم با ایکس باکس بعدی میخواد رقابت کنه! فقط گفتم احتمال داره نسل بعد رو با ps3 شروع کنه همین!!

میون بحثتون: خیلی دوست دارم کنسول بعدی سونی کپی حور بشه و مال مایرکوسافت نشه بعد اون موقع دیدن 3 عده خیلی لذت بخشه:

1-360 فن های این نسل
2-اوریج خور های گرامی
3-هیلو فن های محترم

:lol:

نمیدونم من به یه زبان دیگه حرف میزنم یا شما میپیچونید!! من کی گفتم با ایکس باکس بعدی میخواد رقابت کنه! فقط گفتم احتمال داره نسل بعد رو با ps3 شروع کنه همین!!
خوب عزیز نسل بعد رو با ps3 شروع کنه یعنی چی؟ یعنی با ایکس باکس بعدی رقابت کنه.... حالا کلا سونی براش تجربه شده که کنسولو هیچ وقت دور تر از رقیبش نده. پس مطمئن باش یه همچین اشتباهی نمی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or