شایعه احتمال رونمایی از PS4 در Gamescom 2012

hmd2009

کاربر سایت
37073460267219498843.jpg

درود

در آخرین شماره از مجله ی PSM3 گفته شده که کنسول های جدید شرکت های سونی و مایکروسافت PS4 و Xbox 720 در E3 2012 آماده ی رونمایی بودند اما سونی و مایکروسافت از تصمیم خودشون صرف نظر کردند! از طرفی در سایت رسمی Playstation جمله ی مشکوکی نوشته شده است! آیا این جمله به معنی رونمایی از کنسول جدید شرکت سونی یعنی PS4 در Gamescom است؟؟؟!

36065268463833853065.jpg

آخرین ویرایش:
این جریان نسل بعد خیلی لوس شده ...
کاش بعضی ها می فهمیدند چیزی که صنعت(؟) بازی کم داره گرافیکُ موشن کنترلرُ امثالهم نیست , بلکه یکم خلاقیتِ ...
شما که دنبال این چیزا نیستی چرا پی اس 3 داری ؟؟
همون اتاری 2600 و نینتندو 64 کفایتت میکنه !!
به فهم بعضی ها هم کار نداشته باش !!
کسی که از هر جنبه دنبال پیشرفت نباشه یک Loser بیش نیست !!
همه چیز در کنار هم پیشرفت لازم داره !!
خلاقیت و کیفیت و گرافیک و مُشِن و همه چیز
متاسفانه شماها از این میترسید که نسل فعلی اوت بشه و مجبور بشید 1 تومن پول کنسول جدید بدید و گیمای جدیدشو بخرید !!
دردتون نگرانی در مورد خلاقیت نیست !!

شما که دنبال این چیزا نیستی چرا پی اس 3 داری ؟؟
همون اتاری 2600 و نینتندو 64 کفایتت میکنه !!
به فهم بعضی ها هم کار نداشته باش !!
کسی که از هر جنبه دنبال پیشرفت نباشه یک Loser بیش نیست !!
همه چیز در کنار هم پیشرفت لازم داره !!
خلاقیت و کیفیت و گرافیک و مُشِن و همه چیز
متاسفانه شماها از این میترسید که نسل فعلی اوت بشه و مجبور بشید 1 تومن پول کنسول جدید بدید و گیمای جدیدشو بخرید !!
دردتون نگرانی در مورد خلاقیت نیست !!
چه جالب , از کجا برداشت کردید چه قدر من پول دارم ؟
با لهن خودتون : شما هم بفرمایید برید یه پی سی 5 میلیونی بگیرید و پریدن غورباقه رو تماشا کنید .

با لهن خودتون : شما هم بفرمایید برید یه پی سی 5 میلیونی بگیرید و پریدن غورباقه رو تماشا کنید .
بحث سر پول خرید کنسول به اون شکل نیست اصل موضوع اینه که شما از خرید بازی ارجینال و کپی خور نشدن میترسید:d
همه افراد مثل شما که میگن هنوز از قدرتش استفاده نشده:pاگه قرار باشه بیاد دو سال بعد ماکرو میاد:dتا بیاد جا بیفته میشه 3 سال دیگه:-oو.....
دارن از یه چیزی فرار میکنن;)

درست کردن پریدن قورباغه هم خودش خیلی خلاقیت میخواد! هوش مصنوعی تو همه ی بازیها یکسان نیست خیلی از بازیها هوش مصنوعیشون عالیه! ولی خب جا داره بهتر بشه! شما که دم از خلاقیت و این چیزا میزنید و گرافیک و امثال اون براتون مهم نیست قول میدم اگه کنسول های نسل بعد با نه چندان تفاوت گرافیکی عرضه بشه اولین کسی که ازش دلزده میشید شما هستید! اینکه یک بازی خیلی Reall- Life و نزدیک به واقعیت ساخته بشه بهتره یا اینکه وقتی شما فشنگ یا خشاب رو تو اسلحه جا میزنید دشمن متوجه بشه؟!!!!

آخرین ویرایش:
این چرت و پرت های که دیوید کیج میگه رو چرا همش تکرار میکنین.لازمه سخت افزار پیشرفت کنه نمیشه با همین سخت افزار7سال پیش نشست و منتظر موندی یکی بیاد خلاقیت نشون بده:دی خلاقیت و ایده های نو به همون اندازه سخت افزار جدید و قوی مهمه

این چرت و پرت های که دیوید کیج میگه رو چرا همش تکرار میکنین.لازمه سخت افزار پیشرفت کنه نمیشه با همین سخت افزار7سال پیش نشست و منتظر موندی یکی بیاد خلاقیت نشون بده:دی خلاقیت و ایده های نو به همون اندازه سخت افزار جدید و قوی مهمه

چرت و پرت های دیوید کیج:o

بحث سر پول خرید کنسول به اون شکل نیست اصل موضوع اینه که شما از خرید بازی ارجینال و کپی خور نشدن میترسید:d
همه افراد مثل شما که میگن هنوز از قدرتش استفاده نشده:pاگه قرار باشه بیاد دو سال بعد ماکرو میاد:dتا بیاد جا بیفته میشه 3 سال دیگه:-oو.....
دارن از یه چیزی فرار میکنن;)
من خودم کپی بازی نمی کنم , حیالت راحت ...

موندم چرا شما ها انقدر گرافیک براتون مهمه
مهترین عنصر یک بازی گیم پلی هست
نه گرافیک
حالا اگر بازی گرافیکش بالا باشه و گیم پلیش گند باشه حاضر هستید اون بازی رو بگیرید
اخرین باری که خلاقیت رو در یک بازی دید کی بود؟هیچ وقت به غیر از چند تا بازی که واقعا کم هستن
اخرین باری که از گرافیک یک بازی لذت بردید کی بود؟وقتی کرایسیس 2 رو با dx11 بازی کردم

موندم چرا شما ها انقدر گرافیک براتون مهمه
مهترین عنصر یک بازی گیم پلی هست
نه گرافیک
حالا اگر بازی گرافیکش بالا باشه و گیم پلیش گند باشه حاضر هستید اون بازی رو بگیرید
اخرین باری که خلاقیت رو در یک بازی دید کی بود؟هیچ وقت به غیر از چند تا بازی که واقعا کم هستن
اخرین باری که از گرافیک یک بازی لذت بردید کی بود؟وقتی کرایسیس 2 رو با dx11 بازی کردم
این نظر شماست

خبر که درسته قربونت برم . من از خودم که نساختم :d برو تو این لینک که سایت لایو استریم Gamescom کنفرانس سونی هست ببین.

PlayStation op de gamescom 2012

مگه من گفتم خودت خبر درست کردی به فرض هم که با دیدن اون جمله خود شما خبر مینوشتی مشکلش چی بود . من کلی گفتم همون جوری که همه گفتن جو GC جوری نیست که تمام دنیا نگاهش بهش باشه و بشه توش کنسول معرفی کرد در صورتی هم که معرفی بشه اون هایپی که اول E3 بعد TGS دارن هیچ وقت GC نداره .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or