درود
آخرین ویرایش:
شما که دنبال این چیزا نیستی چرا پی اس 3 داری ؟؟این جریان نسل بعد خیلی لوس شده ...
کاش بعضی ها می فهمیدند چیزی که صنعت(؟) بازی کم داره گرافیکُ موشن کنترلرُ امثالهم نیست , بلکه یکم خلاقیتِ ...
چه جالب , از کجا برداشت کردید چه قدر من پول دارم ؟شما که دنبال این چیزا نیستی چرا پی اس 3 داری ؟؟
همون اتاری 2600 و نینتندو 64 کفایتت میکنه !!
به فهم بعضی ها هم کار نداشته باش !!
کسی که از هر جنبه دنبال پیشرفت نباشه یک Loser بیش نیست !!
همه چیز در کنار هم پیشرفت لازم داره !!
خلاقیت و کیفیت و گرافیک و مُشِن و همه چیز
متاسفانه شماها از این میترسید که نسل فعلی اوت بشه و مجبور بشید 1 تومن پول کنسول جدید بدید و گیمای جدیدشو بخرید !!
دردتون نگرانی در مورد خلاقیت نیست !!
بحث سر پول خرید کنسول به اون شکل نیست اصل موضوع اینه که شما از خرید بازی ارجینال و کپی خور نشدن میترسید:dچه جالب , از کجا برداشت کردید چه قدر من پول دارم ؟
با لهن خودتون : شما هم بفرمایید برید یه پی سی 5 میلیونی بگیرید و پریدن غورباقه رو تماشا کنید .
اگه قرار باشه بیاد دو سال بعد ماکرو میاد:dتا بیاد جا بیفته میشه 3 سال دیگه:-oو.....
چه جالب , از کجا برداشت کردید چه قدر من پول دارم ؟
با لهن خودتون : شما هم بفرمایید برید یه پی سی 5 میلیونی بگیرید و پریدن غورباقه رو تماشا کنید .
این چرت و پرت های که دیوید کیج میگه رو چرا همش تکرار میکنین.لازمه سخت افزار پیشرفت کنه نمیشه با همین سخت افزار7سال پیش نشست و منتظر موندی یکی بیاد خلاقیت نشون بدهخلاقیت و ایده های نو به همون اندازه سخت افزار جدید و قوی مهمه

من خودم کپی بازی نمی کنم , حیالت راحت ...بحث سر پول خرید کنسول به اون شکل نیست اصل موضوع اینه که شما از خرید بازی ارجینال و کپی خور نشدن میترسید:d
همه افراد مثل شما که میگن هنوز از قدرتش استفاده نشدهاگه قرار باشه بیاد دو سال بعد ماکرو میاد:dتا بیاد جا بیفته میشه 3 سال دیگه:-oو.....
دارن از یه چیزی فرار میکنن![]()
خب ثابت کن این چرت و پرت نیست که میگه سخت افزار جدید لازم نیست و میشه با همین ادامه دادچرت و پرت های دیوید کیج![]()
این نظر شماستموندم چرا شما ها انقدر گرافیک براتون مهمه
مهترین عنصر یک بازی گیم پلی هست
نه گرافیک
حالا اگر بازی گرافیکش بالا باشه و گیم پلیش گند باشه حاضر هستید اون بازی رو بگیرید
اخرین باری که خلاقیت رو در یک بازی دید کی بود؟هیچ وقت به غیر از چند تا بازی که واقعا کم هستن
اخرین باری که از گرافیک یک بازی لذت بردید کی بود؟وقتی کرایسیس 2 رو با dx11 بازی کردم
خب ثابت کن این چرت و پرت نیست که میگه سخت افزار جدید لازم نیست و میشه با همین ادامه داد
خب در غیر اینصورت پس فرق بازی با انیمیشن و فیلم چیه؟؟این نظر شماست
خبر که درسته قربونت برم . من از خودم که نساختم :d برو تو این لینک که سایت لایو استریم Gamescom کنفرانس سونی هست ببین.
PlayStation op de gamescom 2012
کافی هست که این عکس رو نگاه کنی بازی خودش هستخب ثابت کن این چرت و پرت نیست که میگه سخت افزار جدید لازم نیست و میشه با همین ادامه داد