شایعه احتمال رونمایی از PS4 در Gamescom 2012

hmd2009

کاربر سایت
37073460267219498843.jpg

درود

در آخرین شماره از مجله ی PSM3 گفته شده که کنسول های جدید شرکت های سونی و مایکروسافت PS4 و Xbox 720 در E3 2012 آماده ی رونمایی بودند اما سونی و مایکروسافت از تصمیم خودشون صرف نظر کردند! از طرفی در سایت رسمی Playstation جمله ی مشکوکی نوشته شده است! آیا این جمله به معنی رونمایی از کنسول جدید شرکت سونی یعنی PS4 در Gamescom است؟؟؟!

36065268463833853065.jpg

آخرین ویرایش:
بازی های خود کیج TLOU و....
کافی هست که این عکس رو نگاه کنی بازی خودش هست
beyond-two-soul-3.jpg
دوستان بخدا من دیوید کیج رو میشناسم بازی هاشم دیدم.ولی این هیچو ثابت نمیکنه.ربطی به حرف من نداره من میگم چرت وقتی میگه سختف افزار قوی لازم نیست و..اینکه شما هر سال یه بازی بیاد و یه کم پیشرفت کنه فکر کنین کنسول هنوز قدرت داره درست نیست.

دوستان بخدا من دیوید کیج رو میشناسم بازی هاشم دیدم.ولی این هیچو ثابت نمیکنه.ربطی به حرف من نداره من میگم چرت وقتی میگه سختف افزار قوی لازم نیست و..اینکه شما هر سال یه بازی بیاد و یه کم پیشرفت کنه فکر کنین کنسول هنوز قدرت داره درست نیست.
مگه من گفتم نمی شناسی که بخدا می گی
اتفاقا خیلی خوب هم ثابت می کنه
اون بازی که هرسال میاد و پیشرفتش کم هستن اسمش cod هست
معلومه وقتی بازی هر سال بیاد پیشرفتش کم هست انتظار دارید توی یک سال چه کار کنن

سونی میخواد برای ویتا کولاک کنه و عمرا خبری از کنسول نسل بعدی سونی باشه ... شاید یه مدل جدید از PS3 باشه همونی که شایعه شده بود PS3 4000
..
..
..
تازه اگر نسل بعدی باشه مطمئن باشید بازی های نسل بعد تا 2 سال برای نسل قبلی خواهد اومد پس نگران نباشید.

---------- نوشته در 07:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:47 PM ارسال شده بود ----------

با اینکه بعید میدونم معرفی بشه اما من بی صبرانه منتظر نسل بعد کنسولها هستم !

سونی میخواد برای ویتا کولاک کنه و عمرا خبری از کنسول نسل بعدی سونی باشه ... شاید یه مدل جدید از PS3 باشه همونی که شایعه شده بود PS3 4000
..
..
..
تازه اگر نسل بعدی باشه مطمئن باشید بازی های نسل بعد تا 2 سال برای نسل قبلی خواهد اومد پس نگران نباشید.

---------- نوشته در 07:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:47 PM ارسال شده بود ----------

با اینکه بعید میدونم معرفی بشه اما من بی صبرانه منتظر نسل بعد کنسولها هستم !
سونی در مورد ps3 جدید گفته فعلا رونمایش نمی کنیم چون فروش slim خوب هست

مگه من گفتم خودت خبر درست کردی به فرض هم که با دیدن اون جمله خود شما خبر مینوشتی مشکلش چی بود . من کلی گفتم همون جوری که همه گفتن جو GC جوری نیست که تمام دنیا نگاهش بهش باشه و بشه توش کنسول معرفی کرد در صورتی هم که معرفی بشه اون هایپی که اول E3 بعد TGS دارن هیچ وقت GC نداره .

نه آخه گفتی این خبر هم اگه درست باشه من منظورم این بود که اگه تو E3 معرفی میشد سورپرایز نبود چون همه منتظرش بودن اما تو Gamescom هیچ گیمری انتظارشو نداره!

شرمنده ها , قسمت دوم جمله بالا نزدیک به واقعیت نیست ؟ ا

دشمنت شرمنده :d چرا اصلا خود واقعیت هست اما منظور من این بود که گرافیکش نزدیک به واقعیت باشه تک دموی کرایسیس 3 رو که خبرشو جدیدا گذاشتم دیدی؟ منظور من از واقعیت اونه :d اون جمله دوم من دقیقا منظورم هوش مصنوعی بازی بود مه دشمن حتی با صدای جا زدن خشاب یا تبر تو تفنگ متوجه بشه! حالا اصلا نمیشه هم هوش مصنوعی بالا بره هم گرافیک این دو تا باهم چه تداخلی دارند؟

اگه اشتباه می گم بگید
خیلی ها داستان رو ملاک قرار میدن و اگه گیم پلی اشغال هم باشه براشون مهم نیست مثل من
خیلی ها می رن مغازه عکس های پشت جلد بازی رو میبینن عاشق گرافیکش میشن میخرن لذت میبرن به گیم پلی توجه نمیکنن
خیلی ها 5 6 تومنن میدن سیستم تا CRYSIS رو اخرین تنظیمات 60 فریم بازی کنن اصلا توجهی هم به گیم پلی بازی نداره
خیلی ها هم گیم پلی براشون مهمه مثل شما
در کل برای هر کس ملاک یه چیزه چون برای شما گیم پلی ملاکه دلیل نمیشه برای بقیه هم همین باشه

خیلی ها داستان رو ملاک قرار میدن و اگه گیم پلی اشغال هم باشه براشون مهم نیست مثل من
خیلی ها می رن مغازه عکس های پشت جلد بازی رو میبینن عاشق گرافیکش میشن میخرن لذت میبرن به گیم پلی توجه نمیکنن
خیلی ها 5 6 تومنن میدن سیستم تا CRYSIS رو اخرین تنظیمات 60 فریم بازی کنن اصلا توجهی هم به گیم پلی بازی نداره
خیلی ها هم گیم پلی براشون مهمه مثل شما
در کل برای هر کس ملاک یه چیزه چون برای شما گیم پلی ملاکه دلیل نمیشه برای بقیه هم همین باشه
ملاک اصلی برای بیشتر سازنده ها چیزی جزء گیم پلی نیست
اون کسایی هم که به خاطر داستان و گرافیک می رن بازی رو می خرن چند روز بعد از بازی کردن از بازی کلافه می شن
داستان و گرافیک هم مهم هستن اما بدون هیچ شکی می گم برای اکثر گیمر ها و سازندها گیم پلی ملاک هست
من یک بار رفتم یک باز کرفتم از این ژاپنی ها داستانش بی نظیر بود اما گیم پلیش خیلی بد بود انداختمش دور
ادم تا کی می خواد از یک بازی که گرافیکش یا داستانش عالی هست لذت ببره ولی گیم پلیش بد باشه

ملاک اصلی برای بیشتر سازنده ها چیزی جزء گیم پلی نیست
اون کسایی هم که به خاطر داستان و گرافیک می رن بازی رو می خرن چند روز بعد از بازی کردن از بازی کلافه می شن
داستان و گرافیک هم مهم هستن اما بدون هیچ شکی می گم برای اکثر گیمر ها و سازندها گیم پلی ملاک هست
من یک بار رفتم یک باز کرفتم از این ژاپنی ها داستانش بی نظیر بود اما گیم پلیش خیلی بد بود انداختمش دور
ادم تا کی می خواد از یک بازی که گرافیکش یا داستانش عالی هست لذت ببره ولی گیم پلیش بد باشه
باور کنید سخت افزار قویتر باعٍث میشه گیم پلی بهتری داشته باشیم مثلا فرض کن هوش مصنوعی بهتر بشه بازی های ورزشی (فیفاو...) چقدر بهتر میشن بجای این که بازی الکی سخت بشه ادم با چالش واقعی روبرو میشه یا مثلا بازیهای مخفی کاری چقدر بهتر میتونن بشن .فیزیک بهتر چقدر باعٍث میشه گیم پلی روونتر و بهتر بشه یا فریم ریت بالاتر و....

باور کنید سخت افزار قویتر باعٍث میشه گیم پلی بهتری داشته باشیم مثلا فرض کن هوش مصنوعی بهتر بشه بازی های ورزشی (فیفاو...) چقدر بهتر میشن بجای این که بازی الکی سخت بشه ادم با چالش واقعی روبرو میشه یا مثلا بازیهای مخفی کاری چقدر بهتر میتونن بشن .فیزیک بهتر چقدر باعٍث میشه گیم پلی روونتر و بهتر بشه یا فریم ریت بالاتر و....
فبول دارم مگه من می گم سخت افزار قوی بده ولی اگر سازندها از ناتی داگ یاد بگیرن که چطور همچین هوش مصنوعی که ازش به عنوان یک مثال از هوش مصنوعی نسل بعد یاد شده و روی همین سخت افزار که توی این نسل هست اجرا می شه دیگه نیازی فعلا به سخت افزار جدید نداریم
در مورد فریم ریت هم بگم که اوایل هر نسل چون سازنده ها از کمی از قدرت اون دستگاه استفاده می کنن بیشتر بازی روی فریم 60 هست اما در اواخر نسل بیشتر روی فریم 30 می شه چون در اواخر نسل دیگه کنسول رو به چالش می کشن
الان هم ما بازی هایی داریم که روی 60 فریم هست اما اگر بازی نیازی به گیم پلی سریع داشته باشه 60 فریم بهتر هست ولی اگر گیم پلی بازی سریع نباشه 30 فریم بهتر است و با 30 فریم می تونن گرافیک رو هم بهتر کنن
فیزیک هم الان بازی هایی داریم که فیزیک خوبی دارن
من نظرم روی این هست که تا دو سال دیگه نیازی به کنسول های نسل بعد نیست و دو سال دیگه هر چقدر می خوان کنسول بدن بدن من مشکلی ندارم

آخرین ویرایش:
فبول دارم مگه من می گم سخت افزار قوی بده ولی اگر سازندها از ناتی داگ یاد بگیرن که چطور همچین هوش مصنوعی که ازش به عنوان یک مثال از هوش مصنوعی نسل بعد یاد شده و روی همین سخت افزار که توی این نسل هست اجرا می شه دیگه نیازی فعلا به سخت افزار جدید نداریم
در مورد فریم ریت هم بگم که اوایل هر نسل چون سازنده ها از کمی از قدرت اون دستگاه استفاده می کنن بیشتر بازی روی فریم 60 هست اما در اواخر نسل بیشتر روی فریم 30 می شه چون در اواخر نسل دیگه کنسول رو به چالش می کشن
الان هم ما بازی هایی داریم که روی 60 فریم هست اما اگر بازی نیازی به گیم پلی سریع داشته باشه 60 فریم بهتر هست ولی اگر گیم پلی بازی سریع نباشه 30 فریم بهتر است و با 30 فریم می تونن گرافیک رو هم بهتر کنن
فیزیک هم الان بازی هایی داریم که فیزیک خوبی دارن
من نظرم روی این هست که تا دو سال دیگه نیازی به کنسول های نسل بعد نیست و دو سال دیگه هر چقدر می خوان کنسول بدن بدن من مشکلی ندارم
مسئله اینجاست که ناتی داگ جز 10 استدیو برتر گیم سازی تو دنیاست شاید هم 5 تای اول (فکر کنم با ساخت بهترین بازی سال 2009 اینو ثابت کرده باشه:d) هر کور و کچلی که نمیتونه مثل ناتی داگ بازی بسازه:d برای مثال تا 100 سال سیاه دیگه call of duty روی ps3 همینه و بالاتر نمیره

مسئله اینجاست که ناتی داگ جز 10 استدیو برتر گیم سازی تو دنیاست شاید هم 5 تای اول (فکر کنم با ساخت بهترین بازی سال 2009 اینو ثابت کرده باشه:d) هر کور و کچلی که نمیتونه مثل ناتی داگ بازی بسازه:d برای مثال تا 100 سال سیاه دیگه call of duty روی ps3 همینه و بالاتر نمیره
اون call of duty که تا ده نسل دیگه هم پیشرفت نمی کنه

موندم چرا شما ها انقدر گرافیک براتون مهمه
مهترین عنصر یک بازی گیم پلی هست
نه گرافیک
حالا اگر بازی گرافیکش بالا باشه و گیم پلیش گند باشه حاضر هستید اون بازی رو بگیرید
اخرین باری که خلاقیت رو در یک بازی دید کی بود؟هیچ وقت به غیر از چند تا بازی که واقعا کم هستن
اخرین باری که از گرافیک یک بازی لذت بردید کی بود؟وقتی کرایسیس 2 رو با dx11 بازی کردم
عزیز جان شما همین الان دلت نمیخواست بتل 3 روی کنسولت به کیفیت پی سی اجرا بشه ؟
یا همین کرایسیس 3 ؟؟؟
معلومه که میخوای
بهانه ی خلاقیت هم خودت میدونی در حد همون بهانست !!
بازی کیج رو هم عکس میذاری اینو بدون که بازیش یک زاویه ی مشخص هست
نه ایتم داینامیکی داره، نه نورپردازیش عوض میشه، نه سایه زنیش تکون میخوره
نه اشیاء محیط !
همه چیز یک حالت اسکریپت و ثابت داره !
مشخصه اون کیفیت رو میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or