درود
آخرین ویرایش:
خب تو قضیه ـت فرق میکنه، اون عتیقه های ژاپنی (نه گیر نمیاد! چون درعوض نصف بازی هایی که رو PS3 میخواستم یه میدل فینگر بزرگ نصیبم شد اینو میگم!
اژدهای همیشه خفته که خیلی وقته هک شده یا اینکه من اشتباه میکنم؟خودتم میدونی 99 درصد که هیچ 100 درصد کسایی که الان در ولایت 360 ذوب شدن به قول دوستان به خاطر هک نشدن اژدهای همیشه خفته بود و بس :biggrin1:
و همینا مطمئن باش نسل آینده دوباره سوار بر اون موج قدیمی میشن :biggrin1:
من به بازی های دیگه کار ندارم ولی قول میدم بازی های اولیه نسل بعد از نظر هوش مصنوعی و انیمیشن فرق زیادی با the last of us ندارن:dپشتیبانی چ ربطی داره الان؟ میتونه نسل بعدو شروع کنه در حالی که هنوزم برای 3 بازی میده!
تا یک یا حد اکثر 2 سال اینجوری میمونه !
---------------
خوشم میاد سونی بیاد یه نرم افزار مجانیو تو gc امسال معرفی کنه!
نظراتتون خیلی عجیب بود... ps3 رو قدیس کردین رسما![]()
سازنده کیلزون که همیشه میاد میگه ما 5% از قدرت ps3 استفاده کردیم اه افسوس ... بابا این بحثا رو جمع کنید مگه میشه ps3 این نسل با 720 اون نسل مقابله کنه؟ یعنی با این حرفتون دارید میگید گرافیک 2 نسل خیلی شبیه به همه
گرافیک به جهنم هوش مصنوعی و...؟
دهن فن بودنو ترکوندید!
مهم اینه که از زمان لانچ تا 1 سال و نیم بعدش هک بشه که ملت میخوان بخرناژدهای همیشه خفته که خیلی وقته هک شده یا اینکه من اشتباه میکنم؟بی خیال بحث تاپیک منحرف میشه.
خب نه دیگهبحث فن کنسول با بحث دارنده کنسول خیلی فرق داره :biggrin1: من کلا منظورم یه چیز دیگه هست. وگرنه این قضیه که کنسول کپی خور شده تو ایران خیلی بیشتر فروش میره، یه چیز کاملا واضح هست. حالا نسل بعد هم PS4 زودتر کپی خور بشه مشخصه که ملت بیشتر میرن سراغش. منظورم یه چیز دیگه بود که در چارچوب این تاپیک نمیگنجه :biggrin1:
خب آره دیگه! حقیقت اینه که نسل قبل هممون PS2 داشتیم چون عملا کنسول دیگه ای نمیشناختیم یا اگر هم میشناختیم خودش و بازیاش تقریبا نایاب بودن. (صرف نظر از اینکه نسل های قبل PS2 و PS1 حرف اول و آخر رو میزدن تو این صنعت)خب اینجوری باشه که این قضیه در مورد کنسول های نسل قبل و قبلترش + نسل بعد و بعدترش هم صدق میکنه، منحصر به یه کنسول خاص نیستدر ضمن باز نگرفتی من چی گفتم، حالا نسل بعد که شروع شد متوجه حرفم میشی![]()
![]()
بحث فن کنسول با بحث دارنده کنسول خیلی فرق دارهمهم اینه که از زمان لانچ تا 1 سال و نیم بعدش هک بشه که ملت میخوان بخرننه مثل اژدهای خفته که بعد از 4 سال هک شد اونم با کلی دنگ و فنگ به سال نکشیده هم هکش به خنس خورد
مسئله ی غیر قابل انکار اینه که از سال 2006 تا اواسط 2010 که PS3 هک شد اکثر افرادی که قصد داشتن کنسول نسل جدید بخرن 360 رو انتخاب کردن چون هک شده بود![]()
خب اینجوری باشه که این قضیه در مورد کنسول های نسل قبل و قبلترش + نسل بعد و بعدترش هم صدق میکنه، منحصر به یه کنسول خاص نیستخب نه دیگهاونایی که دارنده ی کنسول شدن فنش هم شدن
همون مسئله ی اینی که من دارم بهترینه و رودست نداره و اسباب بازی من از اسباب بازی تو بهتره دیگه![]()
![]()
اقا می خوای ثابت کنم گفته هات اشتباه هست:dاز منطق ریاضی استفاده میکنیم:d شما منوبه عنوان مثال نقض در نظر بگیر. پس کل گفتهات از ریشه غلطه:dمهم اینه که از زمان لانچ تا 1 سال و نیم بعدش هک بشه که ملت میخوان بخرننه مثل اژدهای خفته که بعد از 4 سال هک شد اونم با کلی دنگ و فنگ به سال نکشیده هم هکش به خنس خورد
مسئله ی غیر قابل انکار اینه که از سال 2006 تا اواسط 2010 که PS3 هک شد اکثر افرادی که قصد داشتن کنسول نسل جدید بخرن 360 رو انتخاب کردن چون هک شده بود
خب نه دیگهاونایی که دارنده ی کنسول شدن فنش هم شدن
همون مسئله ی اینی که من دارم بهترینه و رودست نداره و اسباب بازی من از اسباب بازی تو بهتره دیگه
![]()