شایعه احتمال رونمایی از PS4 در Gamescom 2012

hmd2009

کاربر سایت
37073460267219498843.jpg

درود

در آخرین شماره از مجله ی PSM3 گفته شده که کنسول های جدید شرکت های سونی و مایکروسافت PS4 و Xbox 720 در E3 2012 آماده ی رونمایی بودند اما سونی و مایکروسافت از تصمیم خودشون صرف نظر کردند! از طرفی در سایت رسمی Playstation جمله ی مشکوکی نوشته شده است! آیا این جمله به معنی رونمایی از کنسول جدید شرکت سونی یعنی PS4 در Gamescom است؟؟؟!

36065268463833853065.jpg

آخرین ویرایش:
نه گیر نمیاد! چون درعوض نصف بازی هایی که رو PS3 میخواستم یه میدل فینگر بزرگ نصیبم شد اینو میگم!
خب تو قضیه ـت فرق میکنه، اون عتیقه های ژاپنی (:دی) تحت هیچ شرایطی گیر نمیان :دی وگرنه بازی اورجینال 360 ـش هم الان تقریبا راحت پیدا میشه.
خودتم میدونی 99 درصد که هیچ 100 درصد کسایی که الان در ولایت 360 ذوب شدن به قول دوستان به خاطر هک نشدن اژدهای همیشه خفته بود و بس :biggrin1:
و همینا مطمئن باش نسل آینده دوباره سوار بر اون موج قدیمی میشن :biggrin1:
اژدهای همیشه خفته که خیلی وقته هک شده یا اینکه من اشتباه میکنم؟ :دی بی خیال بحث تاپیک منحرف میشه.

پشتیبانی چ ربطی داره الان؟ میتونه نسل بعدو شروع کنه در حالی که هنوزم برای 3 بازی میده!
تا یک یا حد اکثر 2 سال اینجوری میمونه !
---------------
خوشم میاد سونی بیاد یه نرم افزار مجانیو تو gc امسال معرفی کنه :دی!
نظراتتون خیلی عجیب بود... ps3 رو قدیس کردین رسما :|
سازنده کیلزون که همیشه میاد میگه ما 5% از قدرت ps3 استفاده کردیم اه افسوس ... بابا این بحثا رو جمع کنید مگه میشه ps3 این نسل با 720 اون نسل مقابله کنه؟ یعنی با این حرفتون دارید میگید گرافیک 2 نسل خیلی شبیه به همه
گرافیک به جهنم هوش مصنوعی و...؟
دهن فن بودنو ترکوندید!

ای بابا اینا یا مارو مسخره کردن یا خودشون رو.یه بار میگن تا سال 2013 یه بار میگن e3 سال اینده ای بابا جمع کنین این حرفارو
در ضمن فن بازی در نیارید بزارید هر دو کنسول نسل بعد منتشر بشه اونوقت بگین

پشتیبانی چ ربطی داره الان؟ میتونه نسل بعدو شروع کنه در حالی که هنوزم برای 3 بازی میده!
تا یک یا حد اکثر 2 سال اینجوری میمونه !
---------------
خوشم میاد سونی بیاد یه نرم افزار مجانیو تو gc امسال معرفی کنه :دی!
نظراتتون خیلی عجیب بود... ps3 رو قدیس کردین رسما :|
سازنده کیلزون که همیشه میاد میگه ما 5% از قدرت ps3 استفاده کردیم اه افسوس ... بابا این بحثا رو جمع کنید مگه میشه ps3 این نسل با 720 اون نسل مقابله کنه؟ یعنی با این حرفتون دارید میگید گرافیک 2 نسل خیلی شبیه به همه
گرافیک به جهنم هوش مصنوعی و...؟
دهن فن بودنو ترکوندید!
من به بازی های دیگه کار ندارم ولی قول میدم بازی های اولیه نسل بعد از نظر هوش مصنوعی و انیمیشن فرق زیادی با the last of us ندارن:d

اژدهای همیشه خفته که خیلی وقته هک شده یا اینکه من اشتباه میکنم؟ :دی بی خیال بحث تاپیک منحرف میشه.
مهم اینه که از زمان لانچ تا 1 سال و نیم بعدش هک بشه که ملت میخوان بخرن :دی نه مثل اژدهای خفته که بعد از 4 سال هک شد اونم با کلی دنگ و فنگ به سال نکشیده هم هکش به خنس خورد :دی
مسئله ی غیر قابل انکار اینه که از سال 2006 تا اواسط 2010 که PS3 هک شد اکثر افرادی که قصد داشتن کنسول نسل جدید بخرن 360 رو انتخاب کردن چون هک شده بود :دی
بحث فن کنسول با بحث دارنده کنسول خیلی فرق داره :biggrin1: من کلا منظورم یه چیز دیگه هست. وگرنه این قضیه که کنسول کپی خور شده تو ایران خیلی بیشتر فروش میره، یه چیز کاملا واضح هست. حالا نسل بعد هم PS4 زودتر کپی خور بشه مشخصه که ملت بیشتر میرن سراغش. منظورم یه چیز دیگه بود که در چارچوب این تاپیک نمیگنجه :biggrin1:
خب نه دیگه :دی اونایی که دارنده ی کنسول شدن فنش هم شدن :دی همون مسئله ی اینی که من دارم بهترینه و رودست نداره و اسباب بازی من از اسباب بازی تو بهتره دیگه :دی
خب اینجوری باشه که این قضیه در مورد کنسول های نسل قبل و قبلترش + نسل بعد و بعدترش هم صدق میکنه، منحصر به یه کنسول خاص نیست
biggrin1.gif
در ضمن باز نگرفتی من چی گفتم، حالا نسل بعد که شروع شد متوجه حرفم میشی
biggrin1.gif
خب آره دیگه! حقیقت اینه که نسل قبل هممون PS2 داشتیم چون عملا کنسول دیگه ای نمیشناختیم یا اگر هم میشناختیم خودش و بازیاش تقریبا نایاب بودن. (صرف نظر از اینکه نسل های قبل PS2 و PS1 حرف اول و آخر رو میزدن تو این صنعت)
برا همین هم بچه ها گفتن نسل بعد اگه PS4 کپی خور شد ورق برمیگرده :دی
والا درست نگرفتم منظورت چیه :دی اگه خواستی تو پروفایل بگو اونجا ادامه بدیم :دی

آخرین ویرایش:
مهم اینه که از زمان لانچ تا 1 سال و نیم بعدش هک بشه که ملت میخوان بخرن :دی نه مثل اژدهای خفته که بعد از 4 سال هک شد اونم با کلی دنگ و فنگ به سال نکشیده هم هکش به خنس خورد :دی
مسئله ی غیر قابل انکار اینه که از سال 2006 تا اواسط 2010 که PS3 هک شد اکثر افرادی که قصد داشتن کنسول نسل جدید بخرن 360 رو انتخاب کردن چون هک شده بود :دی
بحث فن کنسول با بحث دارنده کنسول خیلی فرق داره :دی من کلا منظورم یه چیز دیگه هست. وگرنه این قضیه که کنسول کپی خور شده تو ایران خیلی بیشتر فروش میره، یه چیز کاملا واضح هست. حالا نسل بعد هم PS4 زودتر کپی خور بشه مشخصه که ملت بیشتر میرن سراغش. منظورم یه چیز دیگه بود که در چارچوب این تاپیک نمیگنجه :دی
خب نه دیگه
biggrin1.gif
اونایی که دارنده ی کنسول شدن فنش هم شدن
biggrin1.gif
همون مسئله ی اینی که من دارم بهترینه و رودست نداره و اسباب بازی من از اسباب بازی تو بهتره دیگه
biggrin1.gif
خب اینجوری باشه که این قضیه در مورد کنسول های نسل قبل و قبلترش + نسل بعد و بعدترش هم صدق میکنه، منحصر به یه کنسول خاص نیست :دی در ضمن باز نگرفتی من چی گفتم، حالا نسل بعد که شروع شد متوجه حرفم میشی :دی

آخرین ویرایش:
خب نه دیگه :دی اونایی که دارنده ی کنسول شدن فنش هم شدن :دی همون مسئله ی اینی که من دارم بهترینه و رودست نداره و اسباب بازی من از اسباب بازی تو بهتره دیگه :دی
اقا می خوای ثابت کنم گفته هات اشتباه هست:dاز منطق ریاضی استفاده میکنیم:d شما منوبه عنوان مثال نقض در نظر بگیر. پس کل گفتهات از ریشه غلطه:d

خب هک نشه مگه ps3 درستوحسابی هک شد که اینم بشه!! اتفاقا بنظر من ps4 دیگه هک نمیشه,مهم اینه که ایکس باکس فنا درصورتی که کنسولشون هک نشه میخوان چیکار کنن!! همونایی که بخاطر فرار از هک نشدن ps3 رفتن دست به دامان مایکرو شدن!

امیدوارم به این زودیا نیاد.چون اگر بیاد باید چندین سالی عمر کنه.حداقل واسه من خیلی مهمه که تفاوتش با ps3 خیلی خیلی زیاد باشه.حاضرم ۴-۵ سال دیگه بیاد ولی وقتی اومد:oبشم

رونمایی میشه اما اوایل 2014 میاد !

کلاسی که در اون قول مشکی هست و لذتی که در خریدن بازی های اورجینالش مخصوصاً انحصاری هاش هست در هیچ کنسول دیگری نیست ! :d
به نظر من گیمر حرفه ای PS3 داره ! اگرم فن 360 باشه حتما یه PS3 در کنارش هســــت :x

دوستان زمان اعیونی دو تا کنسولو داشتم.ps3 کنسوله عالیه ولی دیگه این قدر ایکس باکسو خراب نکنید.به نظر من که جفتشون مثل همند الانم جفتشون کم آوردند.

امکان نداره سونی چنین کاری کنه ! هنوزم میخواد بازی رو کنه ! تا الان خیلی هارو با سه بازی انحصاریش طرفدار ps3 کرده ! مگه مریضه بیاد یه کنسول جدید رونمایی کنه که دیگه بازیهاش فروش نره ! حالا هرچه قدرم دیر بیاد آمار فروش بازیهاش به خاطر اون کنسول کم میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or