اگه این امکانو داری چرا که نه فقط قربون دستت RAYMAN رو حتما بذاریه سوال من ال تی 2 دارم و به لایو هم وصل نشدم ایا میشه اپدیت بازی هارا واستون بزارم؟
همه بازی هام اجرا میشه
اگه این امکانو داری چرا که نه فقط قربون دستت RAYMAN رو حتما بذاریه سوال من ال تی 2 دارم و به لایو هم وصل نشدم ایا میشه اپدیت بازی هارا واستون بزارم؟
همه بازی هام اجرا میشه
اگه این امکانو داری چرا که نه فقط قربون دستت RAYMAN رو حتما بذار
الان بهت می گم. یه فلش بدار، تو ایکس باکس کانفیگور کن (بلدی؟) بعد برو تو هاردت UPDATE های مربوط به بازی های XGD3 رو انتقال بده به فلش. بعد فلشو بزن به کامپیوتر و با برنامه ی HOrizon این title update هارو کپی کن تو کامپیوترت بعد آپلود کن تو یه سایتی که ***** نباشه بعد هم لینکو بزار اینجا بعدش دوباره فلشو بزن به ایکس باکس و فایل ها رو که انتقال داده بودی، دوباره برگردون تو هاردت. به همین راحتی. فقط قربونت Rayman فراموش نشهامکانش که هست اما نمیدونم چه جوری این کارا بکنم
الان بهت می گم. یه فلش بدار، تو ایکس باکس کانفیگور کن (بلدی؟) بعد برو تو هاردت UPDATE های مربوط به بازی های XGD3 رو انتقال بده به فلش. بعد فلشو بزن به کامپیوتر و با برنامه ی HOrizon این title update هارو کپی کن تو کامپیوترت بعد آپلود کن تو یه سایتی که ***** نباشه بعد هم لینکو بزار اینجا بعدش دوباره فلشو بزن به ایکس باکس و فایل ها رو که انتقال داده بودی، دوباره برگردون تو هاردت. به همین راحتی. فقط قربونت Rayman فراموش نشه
به کلی فراموش کن.تو کنسولم فقط فایلی هست که حجمش 6 گیگه که بازی را ریختم رو هارد چیزه دیگه ای نیست
سلام دوستان من هم تونستم راModern Warfare 3 اجراح کنم
با این اپدیت
http://digiex.net/downloads/downloa...modern-warfare-3-title-update-1-download.html
و دوستانی که نتونستند اجرا کنند باید سیستم کش دستگاه را پاک کنند
درزمن تو Live هم می تونید برید بازی کنید
سلام دوستان من هم تونستم راModern Warfare 3 اجراح کنم
با این اپدیت
http://digiex.net/downloads/downloa...modern-warfare-3-title-update-1-download.html
و دوستانی که نتونستند اجرا کنند باید سیستم کش دستگاه را پاک کنند
درزمن تو Live هم می تونید برید بازی کنید
برو تو system setting و Memory برو داخلش رو Storeg Device اگه اشتباه ننوشته باشم Y رابزن وکزینه Clean system cach کش رابزنیه توضیحی مدید که چطور باید کش دستگاه رو پاک کرد؟
برو تو system setting و Memory برو داخلش رو Storeg Device اگه اشتباه ننوشته باشم Y رابزن وکزینه Clean system cach کش رابزن
با این روش که اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد یعنی اگر تو هم بخواهی فلگ بشی بازم بازی اجرا نمیشه
مشکل همه این سره همین فلگ شدن هست
دل سیر بازی کن به احتمال بن شدن 120 درصد هستممنون دوست عزیز. تایید میشه من الان تو منوی لایو mw3 هستم. فکر میکنم با هر بار پاک کردن کش هارد و جایگزین کردن tu لینک بالا بشه رفت لایو.
فقط مشکل اینه که از بچه های ایرانی تو لایو هیچ کسی نیست و نمیشه پلی کرد.