والا عجیبه.....؟؟!!باز هم نشد !اینم بگم بازی رو روی هارد نصب نکرده بودم !
کدوم AC رو تونستید اجرا کنید؟
دوست گرامی نکته همینجاست بازیهای قدیمی و قبلی که داری AP25 هستند مثل : Halo Reach , NFS ,Fable 3 Call of Duty ,Assassin Creed با این روش قابل اجرا نیستند و فقط و فقط بازی های XGD3 که تا الان حدود 10 تاشون پچ براشون هست قابل اجرا هستند.
بله استفاده کردم !والا عجیبه.....؟؟!!
شما اون فایلهایی رو که من گذاشتم رو استفاده کردید؟؟
در ضمن ریختن یا نریختن روی هارد تاثیری در موضوع نداره. با بازی دیگه ای تست کنید در ضمن ایا کش هارد یا مموری اصلی دستگاهتون پاک شده یا نه؟ چون قبل از این کارا باید کش دستگاه رو پاک کرده باشید.
به به.......پسر خوب اشتباه کردی خب دیگه......شما میبایست همون فلش رو که کانفیگ کردی و اوردی تو PC و اون فایلها رو روش ریختی رو مستقیما دوباره به کنسول وصل کنی و موقعی که وصله بازی ها رو اجرا کنی......نه اینکه بری فایلهای توش روMove کنی....اون چیزی که توی ایکس باکس میبینی که اون اپدیتها رفتن تو قسمت Game در واقع سره کاری و اصلا ربطی به اون قسمت Game تو هارد یا مموری اصلیت نداره.
ببین خلاصه بهت بگم این فلش و اپدیتها یجوری حکم دانگل رو داره برای این بازی ها.
در ضمن بهت بگم اون فایلها رو تک تک امتحان کن چون یکی از اونها اخرین اپدیت هست و بازی و دستگاه اتوماتیک اونو لود میکنه و اگر اپدیت ورژن پاینتر هم تو فلشت باشه که بازی با اون Run میشه اونو اجرا نمیکنه.
خب از کدوم فایل برای MW3استفاده کردید؟ اسم فایل رو با حجمش و ID رو بهم بگید.آها! من Revelations که xgd3 بود رو تونستم اجرا کنم. اتفاقا من به این موضوع که شاید ap ها اجرا نشن فکر کردم و بلافاصله سراغ mw3 رفتم... اون هم الان اجرا نمیشه!!!
خواهش میکنم.نه متاسفانه نمیشه چون اخرین اپدیت رو که بگیرید دوباره برمیگردید سر خونه اول (اگه دقت کرده باشید بعد اپدیت هر بازی دیسک دوباره شروع میکنه به خوندن)ممنون دوست عزیز. تایید میشه. من الان تونستم mw3 رو اجرا کنم.
میگم حالا که ما فلگ شدیم و اب از سرمون گذشته نمیشه دوباره بریم لایو و اون اپدیت 3 مگی و انجام بدیم و بریم تا هر وقت که میخوایم بازی کنیم. بعد که کنسولو خاموش کردیمو فردا که روشنش کردیم و بازی اجرا نشد دوباره با روش امروز بازیو اجرا کنیم. فعلا که مایکرو کسیو بن نمیکنه این کارو بکنیم
بله نیاز به هیچ فولدری نیست لطف کنید و اموزشی رو که بنده نوشتم توی صفحه 3 مطالعه کنید.اقا فایل رو بدون هیچ فولدری بریزم تو فلش؟ میشه توضیح بدبد
خب از کدوم فایل برای MW3استفاده کردید؟ اسم فایل رو با حجمش و ID رو بهم بگید.
خواهش میکنم.نه متاسفانه نمیشه چون اخرین اپدیت رو که بگیرید دوباره برمیگردید سر خونه اول (اگه دقت کرده باشید بعد اپدیت هر بازی دیسک دوباره شروع میکنه به خوندن)
http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/troubleshoot/hardware/clear-system-cacheدوستان کش هارد رو چجوری پاک کنم !؟
:d باو اونا رو دانلود کن و هر چیزه دیگه ای که تو مموریت هست رو پاک و فقط فایلهاییی که گذاشتم رو بریز.پاک کردن کش هارد یا مموری داخلی هم اینطوری که میری تو ستینگ تو مموری دکمه Y رو میزنی و بعد Clear Cache فقط حواست باشه این کار رو برای فلش مموری که این فایلا رو توش ریختی نکنی ها....برای بقیه Storge هایی که داری این کار رو بکن.بله استفاده کردم !
نه ! چطور باید این کارو کنم !؟
اینو تست کن.و حتما فقط و فقط این تو فلش باشه ها.نه فایلی دیگه ای از MW3http://www.xbuc.net/?details=Modern Warfare 3 همه! یه چیزی میلنگه...
شما خودت با کدوم تونستی؟
که اینطور من نمیدونستم.ممنون که گفتید.بعید میدونم مشکلی پیش بیاد مگر اینکه باز ماکروسافت یه اپدیت زیرمیزی دیگه ای بده و این پچها ر هم یه جورایی مرخص کنه.:dدوست عزیز من اپدیت کردم و تونستم تو بازی برم چون تا اونجا که من میدونم اگه کنسولو خاموش کنید دیگه بازی اجرا نمیشه منتهی من اکانت گولدم دقیقا همین امروز تموم میشد و الان دیگه نمیتونم برم لایو. حالا دارم یه پروفایل دیگه میسازم که با لایو تریال اون تست کنم ببینم میشه یا نه.