اجرای بازی های xgd3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فقط بلد نیستم اپلود کنم بهم بگید چطوری تا واستون بزارمش

شما وارد سایت mediafire.com بشید در سایت گزینه آپلود وسط صفحه هست بزنید بعد که لود شد فایل رو با زدن بر روی علامت بعلاوه انتخاب آپلود و بعد آدرس داده شده رو در سایت کپی کنید

پست قبلی اپدیت شد.....

دمتگرم از این به بعد داداشمی gear راه افتاد ولی rage رو نزاشته بودی چی کار کنم driver رو هم داری

---------- نوشته در 03:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:31 PM ارسال شده بود ----------

ای کاش یکی هم nfs را میزاشت

http://www.xbuc.net/?details=Need%20for%20Speed%20The%20Run

ا
ینو امتحان کن

یه سوال از بچه های عزیز
طبق روش قدیمی من نگاه کردم دیدم دستگاهم فلگ نشده حالا اگه با این روش بازی هارو آفلاین بازی کرد کنسول فلگ میشه یا نه؟ اگه به لایو وصل شد ولی بازی هایی جدید رو اجرا نکرد فقطpes2012 رو بازی کرد مشکلی پیش نمیاد؟ کنسول فلگ نمیشه؟

دمتگرم از این به بعد داداشمی gear راه افتاد ولی rage رو نزاشته بودی چی کار کنم driver رو هم داری

---------- نوشته در 03:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:31 PM ارسال شده بود ----------

http://www.xbuc.net/?details=Need for Speed The Run

ا
ینو امتحان کن

لطف داری...Rage چون برام از بعد اپدیت مشکلی پیش نیاورد نرفتم سراغش. ولی تو همون سایت هست منتها فقط با توجه به رجین دستگاهت باید بگیری.یا یه کاره راحتر بکن تمام فایلهای مربوط به Rage رو یکجا بگیر و بعد بریز تو فلشت بعدم با ازمون و خطا فایلها رو دونه دونه حذف کن.
Driver هم متاسفانه اصلا وجود نداره.من خودم قبل این برنامه ها باهاش انلاین شده بودم ولی متاسفانه اپدیتی براش وجود نداشت.

راستی یه نکته رو هم بگم من این بازی ها رو تو لایوم چک کردم و همگی اوکی بودن البته به غیر از 2 بازی کال اف و گیرز که نیاز به اپدیت جدیدتر داره بقیه هم به راحتی رو هارد نصب شدن و هم توی لایو و محیط انلاین اجرا شدن.

http://www.xbuc.net/?details=Need for Speed The Run

ا
ینو امتحان کن

اقا دمت گرم این اساسین رو از کجا پیدا کردی؟؟؟ :d من اونیی که بود رو تست کردم مشکل داشت.ممنون ازت.

آخرین ویرایش:
پچ بازی ها رو هم نمیشه همینجوری ریخت که دیگه کلا به لایو وصل نشیم.

این اپدیت ها تغییری تو خود بازی هم می دن یا نه؟

آخرین ویرایش:
پچ بازی ها رو هم نمیشه همینجوری ریخت که دیگه کلا به لایو وصل نشیم.

این اپدیت ها تغییری تو خود بازی هم می دن یا نه؟
پچ بازی؟؟؟ منظورتون دقیقا چیه؟؟؟
اگه منظورتون برطرف کننده باگ و تغییرات گرافیکی هست که اینا همون پچهای بازیهاست اما اگه منظورتون پچهایی که برای استلث کردن و Bypass AP25 هست نه با این راه نمیشه.

آخرین ویرایش:
پچ بازی؟؟؟ منظورتون دقیقا چیه؟؟؟اگه منظورتون برطرف کننده باگ و تغییرات گرافیکی هست که اینا همون پچهای بازیهاست اما اگه منظورتون پچهایی که برای استلث کردن و Byepass AP25 هست نه با این راه نمیشه.
منظورم برای برطرف کردن باگ بود.پچ بتل 3 که 150 مگ حجمشه از این پچا منظورمه

---------- نوشته در 04:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:25 PM ارسال شده بود ----------

اقا دستت درد نکنه یه اعتبار از طرف من گرفتی چون تازه سی درصد بازی رو رفته بودم حالم گرفته بود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or