ac کار نمی کنه
مطمئنی ببین 2 تاست یکی ماله pal یکی free هر دورو امتحان کردی
ac کار نمی کنه
mw 3 اجرا نمیشه من با همه آپدیت ها تست کردم لطفا نگین اجرا میشه یه ساعت وقتم تلف شد
)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x
mw 3 اجرا نمیشه من با همه آپدیت ها تست کردم لطفا نگین اجرا میشه یه ساعت وقتم تلف شد
)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x
بهترین روش همون روش کلید هست هم ap2.5 اجرا میکنه هم دردسرش کمتره!
خوب اگه میشه media id نسخه ای که شما دانلود کردی رو برام بفرست ببینم چی میشه!شما همه رو امتحان کردین منم اولش گفتم نشد ولی اجرا کردم اگه میزنه دیسک رو نمیتونه بخونه مشکل از ریجن ابدیت دانلودیه اگه مشکل ارور اولیه هستش به نطرم وقتی شما دانلود میکنید مکان دانلودها متفاوت باشه اخه امکان داره replace شده باشه بعدش
آپدیت باید تو خوده هارد ریخته بشه وقتی هم میریزین اگه اپدیت دیگه ای تو usb دارین usb رو در بیارین تا مداخله نکنه
من معمولا خیلی درس دارم به همین دلیل این اسم رو انتخاب کردم که هر وقت ببینمش به یاد درس هام بیفتم(یه جورایی درس هام یاد آوری بشن)الان هم نمیتونم عوضش کنم گفتم ایراد نداره باشه!نام کاربریت که بیکاره :d
برای اپدیت دیروزه که مایکروسافت داد وقتی به لایو وصل شی خود به خود اپدیت می کنه و بازی های xgd3 و ap 2.5 رو اجرا نمی کنه با این فایلها بعضی هاشون اجرا میشنمیشه جواب منو بدید ممنون
خوب اگه میشه media id نسخه ای که شما دانلود کردی رو برام بفرست ببینم چی میشه!
---------- نوشته در 02:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:28 PM ارسال شده بود ----------
من معمولا خیلی درس دارم به همین دلیل این اسم رو انتخاب کردم که هر وقت ببینمش به یاد درس هام بیفتم(یه جورایی درس هام یاد آوری بشن)الان هم نمیتونم عوضش کنم گفتم ایراد نداره باشه!
برای اپدیت دیروزه که مایکروسافت داد وقتی به لایو وصل شی خود به خود اپدیت می کنه و بازی های xgd3 و ap 2.5 رو اجرا نمی کنه با این فایلها بعضی هاشون اجرا میشن
من گیرز 3 و اسکایریم رو گرفتم اجرا شد اگه می خواین بگین براتون اپلود کنم چون یادم نیست کدومشون رو گرفتم
اسم فایلیکه گرفتی و تو کامپیوتر که هست رو بنویس من هر 5 تا رو گرفتم!
دستگاه من mw3رو اجرا نمیکنه ولی ac3رو اجرا میکنه