اجرای بازی های xgd3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
[دوست عزیز من این موضوع رو چند بار گفتم دوباره هم میگم مایکرو اگر بخواد بن ویو راه بندازه همه رو بن میکنه
خیلی از دوستان هم میگفتن LT امن دیدن که تو تابستون اونایی که LT1.91 داشتن (بیشترشون) بن شدن[/QUOTE]
بالاخره باید دستگاه شناسایی شه ! حالا این شناسایی ممکنه از رو lt طرف یا هر چیز دیگه ای باشه.

[دوست عزیز من این موضوع رو چند بار گفتم دوباره هم میگم مایکرو اگر بخواد بن ویو راه بندازه همه رو بن میکنه
خیلی از دوستان هم میگفتن LT امن دیدن که تو تابستون اونایی که LT1.91 داشتن (بیشترشون) بن شدن
بالاخره باید دستگاه شناسایی شه ! حالا این شناسایی ممکنه از رو lt طرف یا هر چیز دیگه ای باشه.[/QUOTE]
از کدوم سایت معتبر تو اینو می گی که خیلی ها سر LT+1.91 بن شدند؟

اگر هم بن شدن دیدی که 2 ماه بعد مایکروسافت و با عذر خواهی و با دادن گلد و پوینت رایگان، این اشتباهش رو جبران کرد.

اصلا بحث بن شدن در اوون موقع LT+1.91 نبود که خود مایکروسافت اعلام کرده ب.د که یک لگاریتمی رو طراحی کرده بود که این لگاریتم بصورت اتوماتیک کسانی رو که تخلف می کنند بن می کنه. و گفت که در این لگاریتم مشکلاتی بوجود اوومد که قروقاطی همه رو (چه کپی چه اورجینال) بن کرد. بد مایکروسافت همه رو آنبن کرد.

آقایون LT ها کاملا امنه.

بالاخره باید دستگاه شناسایی شه ! حالا این شناسایی ممکنه از رو lt طرف یا هر چیز دیگه ای باشه.
از کدوم سایت معتبر تو اینو می گی که خیلی ها سر LT+1.91 بن شدند؟

اگر هم بن شدن دیدی که 2 ماه بعد مایکروسافت و با عذر خواهی و با دادن گلد و پوینت رایگان، این اشتباهش رو جبران کرد.

اصلا بحث بن شدن در اوون موقع LT+1.91 نبود که خود مایکروسافت اعلام کرده ب.د که یک لگاریتمی رو طراحی کرده بود که این لگاریتم بصورت اتوماتیک کسانی رو که تخلف می کنند بن می کنه. و گفت که در این لگاریتم مشکلاتی بوجود اوومد که قروقاطی همه رو (چه کپی چه اورجینال) بن کرد. بد مایکروسافت همه رو آنبن کرد.

آقایون LT ها کاملا امنه.[/QUOTE]

برادر این حرف من نبود من با شما موافقم این صحبت رو در صفحه ی پیش (اواخرش)می تونی ببینی.

خوب مثل اینکه اینطور که پیداست به عرضه LT 3 کم مونده و درایو Lite On و Benq رفتن زیر تست:d

[2011-12-12 07:39AM UTC] <c4eva> silver bullet complete, benq lt 3.0, all backups booting fine on 14699, tested space marines, bf3,gow3,halo anniv, xgd2 bo, will do phat liteon tonight!
icon_smile.gif

موفق باشید...

با تایتل اپدیت بازی میکردم امروز تو لایو یه دفعه دوباره mw3 رو بالا نمیاره.
چی کار کنم؟
آقایون LT ها کاملا امنه.
دوست عزیزم این حرفو نزن! ین ویو قبلی (نه اینی که شما میگی) همه LT داران هم اکثرا بن شدن.خودتون رو گول نزنین مایکروسافت اگه بخواد بن کنه تشخیصش واسش راحته.یه فرقی بین مایکروسافت غول نرم افزاری دنیا و c4eva هست!! بعد از 3 بار بن شدن تو 2007 , 2008 ,2009 با اینکه تماما نکات امنیتی رو رعایت میکردم فهمیدم به راحتی میتونه بن کنه.
الکی اطلاعانت غلط ندین و کسی رو هم امیدوار نکنین.

با تایتل اپدیت بازی میکردم امروز تو لایو یه دفعه دوباره mw3 رو بالا نمیاره.
چی کار کنم؟

سلام خدمت شما

دوست عزیز این داشبرد جدید رو اگه دانلود کرده باشی کلا بازی های کپی دیگه برات قابل اجرا نیست نه فقط MW3 تا اینکه باید صبر کنی تا LT3 نشریف بیارن

تو خبرها هم داشتیم که دیگه کم مونده تا عرضش!

• Like
Reactions: LEERY
با سلام
آقایون می دونم تکراریه ولی مهمه:اگه دستگاه کپی خور باشه ولی با origin به live وصل شم مشکلی پیش نمی آد؟یعنی احتمال شناساییش(flag) می ره؟(در عین حال در offline کپی بازی کنم )

با سلام
آقایون می دونم تکراریه ولی مهمه:اگه دستگاه کپی خور باشه ولی با origin به live وصل شم مشکلی پیش نمی آد؟یعنی احتمال شناساییش(flag) می ره؟(در عین حال در offline کپی بازی کنم )

بله احتمال شناسایی هست

کمتر؟ بیشتر؟همون؟اصلا به disk برای شناسایی استفاده می کنن؟یا کلا به دستگاه توجه می شه؟یعنی 55 هزار تومان پول بی زبونو ریختم تو چاه؟
icon9.png

آپدیت برای دستگاه هایی که کپی خور شده هستند بیشتر اثر میکنه به همین دلیله!

آپدیت برای دستگاه هایی که کپی خور شده هستند بیشتر اثر میکنه به همین دلیله!

مرسی از پاسخ.ولی میشه سوال آخر منو بگی؟(55 هزار تومان رو ریختم تو چاه؟)من تحمل شنیدنشو.....ندارم!!!!!!!!!!!!!!!حالا بگی ممنون میشم.
mer30

این تاپیک بی خود داره توش بحث میشه LT+3.0 خطر بن داره هر کی فکر میکنه که بن نمیشه اشتباه میکنه ماکروسافت اگه بخواد بن کنه بن میکنه پس هرکی دوست داره ریسک کنه و کپی بازی کنه هر کی که هم اهل ریسک نیست میتونه کنسول اورجینال بگیره......
پس بحث نکنید.......با هم....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or