modern warfare2 رو کسی نداره؟
اوون بازی AP2.5ه. با تایتل آپدیت درست نمی شه باید منتظر ال تی 3 باشی
modern warfare2 رو کسی نداره؟
سلام
آقا کلا این title update ها به چه دردی میخوره ؟
کسی که این مشکل رو نداشته باشه به چه دردش میخوره ؟
از کجا خوندی؟من هم مشکل disk not suportرو دارم، این روشی که شما گذاشتید حتما می بایست دستگاه هارد داشته باشه ؟ یا با انتقال همون فایل آپدیت تو فلش مشکل حل میشه ؟ من اسسین رو آپدیتش رو تو فلش با همون برنامه ای که گذاشته بودید ریختم، ولی باز هم همون ارور اعصاب خورد کن رو داد !
راستی من از زمانی که آخرین بار به لایو وصل شدم و این آپدیت لعنتی رو گرفتم،دیگه نرفتم لایو، شنیدم تو اتصال دوباره این ویروس وضعیت دستگاه رو مخابره می کنه و ریپورت برای فلگ شدن رو میده،آیا درسته این مطلب؟
من هم مشکل disk not suportرو دارم، این روشی که شما گذاشتید حتما می بایست دستگاه هارد داشته باشه ؟ یا با انتقال همون فایل آپدیت تو فلش مشکل حل میشه ؟ من اسسین رو آپدیتش رو تو فلش با همون برنامه ای که گذاشته بودید ریختم، ولی باز هم همون ارور اعصاب خورد کن رو داد !
راستی من از زمانی که آخرین بار به لایو وصل شدم و این آپدیت لعنتی رو گرفتم،دیگه نرفتم لایو، شنیدم تو اتصال دوباره این ویروس وضعیت دستگاه رو مخابره می کنه و ریپورت برای فلگ شدن رو میده،آیا درسته این مطلب؟
سلام.
من چند روز پيش آپديت بازي skyrim رو گرفتم و بازي اجرا شد.بعد وصل شدم به اينترنت و از طريق اينترنت هم آپديت كردم ولي امروز كه دوباره خواستم بازي رو اجرا كنم همان پيغام not supported رو ميداد.تمام آپديت ها رو از روي كنسول پاك كردم و همه فايلهاي آپديت skyrim رو امتحان كردم هيچ كدوم جواب نداد.چكار ميشه كرد؟
بازيهاي ديگه مثل assassin يا بتمن اجرا ميشه فقطskyrim كار نميكنه1- 100% فلگ شدید و در آینده بن خواهید شد.
2-باید تا اومدن LT+3 صبر کنید چون دوباره DAE.BINتون آپدیت شده.
بازيهاي ديگه مثل assassin يا بتمن اجرا ميشه فقطskyrim كار نميكنه