اجرای بازی های xgd3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

این بازی های موردی ندارن ولی در کل پیشنهاد میشه که تا 6 دسامبر که ال تی 3 میاد به لایو وصل نشید

موفق باشی
بازم یه شما ! اما عزیزم من از اون اول داشبوردم آپ شد و بازی ارجینال بازی میکردم !
حالا دیگه 2 تا بازی کینکت گرفتم گفتم ببینم مشکلی داره یا نه ؟!
با یه اکانت دیگه هم تست کردم بازیها صحیح و سالم اجرا شدن ! فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه !
بازم ممنون.

بازم یه شما ! اما عزیزم من از اون اول داشبوردم آپ شد و بازی ارجینال بازی میکردم !
حالا دیگه 2 تا بازی کینکت گرفتم گفتم ببینم مشکلی داره یا نه ؟!
با یه اکانت دیگه هم تست کردم بازیها صحیح و سالم اجرا شدن ! فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه !
بازم ممنون.

اگر دستگاهتون کپی خور نبوده از اولا موردی نداره بزای شما

چون ایت آپدیت Hidden ــی که مایکروسافت داده فقط برای دستگاه های هست که کپی خور شده هستند...

اگر دستگاهتون کپی خور نبوده از اولا موردی نداره بزای شما

چون ایت آپدیت Hidden ــی که مایکروسافت داده فقط برای دستگاه های هست که کپی خور شده هستند...
برای تمام دستگاه ها آپدیت شده ولی برای کپی خورها مشکل ساز

سلام دوستان لطفا کمک کنید
از ظهر تا الان دارم پست های مربوط و بی ربط رو در مورد کنسولم میخونم ولی نتیجه ای نگرفتم
مشکل بنده این بود که دستگاهم به اینترنت وصل بود ورژن داشبوردم در حال حاضر 13599 هستش چند بار تو منو ها که میرفتم میزد باید برای اتصال به لایو اپدیت کنی که بنده چون لایو نمیرم کنسل کردم و کلا اینترنت رو هم قطع کردم 2 روز پیش 4 تا بازی گرفتم GOW و MW3 به راحتی اجرا میشند حتی PES2012 هم اجرا میشه ولی 2 تا از بازی ها اجرا نمیشند و میزنه دیسک رو تمیز کنید به نظرتون منم گرفتار همون اپدیت کذایی شدم یا ممکنه دیسک بازی ها اشکال داشته باشه لطفا با جوابتون یه خونواده رو از نگرانی در بیارید:d

سلام دوستان لطفا کمک کنید
از ظهر تا الان دارم پست های مربوط و بی ربط رو در مورد کنسولم میخونم ولی نتیجه ای نگرفتم
مشکل بنده این بود که دستگاهم به اینترنت وصل بود ورژن داشبوردم در حال حاضر 13599 هستش چند بار تو منو ها که میرفتم میزد باید برای اتصال به لایو اپدیت کنی که بنده چون لایو نمیرم کنسل کردم و کلا اینترنت رو هم قطع کردم 2 روز پیش 4 تا بازی گرفتم GOW و MW3 به راحتی اجرا میشند حتی PES2012 هم اجرا میشه ولی 2 تا از بازی ها اجرا نمیشند و میزنه دیسک رو تمیز کنید به نظرتون منم گرفتار همون اپدیت کذایی شدم یا ممکنه دیسک بازی ها اشکال داشته باشه لطفا با جوابتون یه خونواده رو از نگرانی در بیارید:d

اگر کابل اینترنت به کنسولت وصل بوده که آپدیت شدی ( حتی اگه به لایو وصل نشدی) ولی اگه کابل وصل هم نبوده بازم آپدیت شدی چون دلیل دیگه ایی به نظرم نمیتونه وجود داشته باشه.:d
تایتل آپدیت کن درست میشه دیگه;)

دوست عزیز یعنی ممکنه با توجه به اینکه ورژن داشبوردم 13599 هستش باز هم اپدیت شده باشه؟

دوست عزیز یعنی ممکنه با توجه به اینکه ورژن داشبوردم 13599 هستش باز هم اپدیت شده باشه؟

نه بابا وقتی هنوز 13599 هستی پس اپدیت نشدی دیگه مشکل از دیسکه بازیه عزیز

---------- نوشته در 04:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:44 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید یه سوال اگه من برم لایو اپدیت بشه دستگام بعد بیام بازی های قدیمیه خودمو انلاین بازی کنم مسئله ای نداره
چون بضی ها می گن فلگ می شم

سلام آقا من title update کل بازیها رو ریختم رو هارد ایکس باکسم حالا دیگه واسه آپدیت بتلشیلد جا نداره
الان میخوام بریزمش رو فلش چکار کنم که بتونم تیتل آپدیت رو بریزم رو فلش که بازی رو اجرا کنم ؟
هرد ایکس باکسم کلا 256 mb که اصلا جا نداره

سلام آقا من title update کل بازیها رو ریختم رو هارد ایکس باکسم حالا دیگه واسه آپدیت بتلشیلد جا نداره
الان میخوام بریزمش رو فلش چکار کنم که بتونم تیتل آپدیت رو بریزم رو فلش که بازی رو اجرا کنم ؟
هرد ایکس باکسم کلا 256 mb که اصلا جا نداره

یه فلش خالی 2 گیگ گیر بیار کانفیگورش کن بع تایتل آپدیتو بریز رو اوون برو حال کن. حتما نباید رو مموری یونیت بریزی که.

یه فلش خالی 2 گیگ گیر بیار کانفیگورش کن بع تایتل آپدیتو بریز رو اوون برو حال کن. حتما نباید رو مموری یونیت بریزی که.

یعنی به 2 تا فلش احتیاج دارم ؟
میشه یه خورده توضیح بدی داداش

سلام
خوب من خوشبختانه مشکل شما ها رو ندارم
فقط می خواستم بدونم پچ اسکایریم(واسه مشکلات تکسچر موقع نصب روی هارد) هم تو این آپدیتها پیدا میشه یا نه
ممنون

سلام اگه با این روش بازی ها رو اجرا کنم.بعدا که برای لایو مشکلی پیش نمیاد.یه سوال دیگه الان من اگه بخوام بازی های جدید_و بخرم بعدا که lt3 بیاد رو اونم اجرا میشه یا باید دوباره پچ شد بخرم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or