آینده ای بزرگ در تاریکی.. Remedy از Alan Wake 2 می گوید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]در اخرین مصاحبه Eurogamer با Remedy در مورد شایعه های پیرامون Alan Wake 2 و همچنین عدم مولتی پلتفرم شدن آن در حال حاضر صحبت می شود.
98752528074308696037.jpg

اول از همه از آن ها پرسیده می شود که آیا در Remedy گروهی هستند که بر روی Alan Wake 2 کار کنند و یا در آخر به آن فکر کنند؟
Oskari Hakkinen می گوید: " فکر کردن در مورد آن؟ زمانی که ما Max payne را ساختیم،اصلا انتظار نداشتیم به یک عنوان موفق تبدیل شود.ما برای ساخت یک عنوان عظیم بسیار جوان بودیم.وقتی در آن زمان مردم کار ما را در E3 دیدند و گفتند ‘ شما کار خیلی جالبی انجام دادید’ بسیار شوکه شدیم.آن ها گفتند’ شما این چیزی که به ما نشان دادید را عرضه می کنید؟در Max payne 1 که Sam Lake خالق این بازی بود،تمام شخصیت ها در آن کشته شدند.پس این خیلی سخت بود تا ما بتوانیم Max Payne 2 را استارت بزنیم چون ما واقعا نمی دانستیم چه دنباله ای برای این سری درست کنیم.هیچ وقت در مورد آن فکر نکرده بودیم.Sam هیچ وقت داستانی مثل آن ننوشته بود.او فقط داستان یک بازی را نوشته بود.تنها دلیلی که Mona Sax در بازی جان سالم به در برد به خاطر یکی از همکارانمان که در بخش رمان گرافیکی با ما کار میکرد بود.او نمی خواست Mona بمیرد و گفت او را نکشید! پس ما داستان را تغییر دادیم و شما به طور واضح ندیدید که او بمیرد.این دلیلی شد تا Mona یک نقش مهم در پیشرفت داستان Max Payne 2 باشد.
حال ما برای Alan Wake نقشه ای بیشتر و بزرگتر از Max Payne داریم.حال Sam با داستانی که خلق کرد چیزی بزرگتر از یک بازی را به وجود آورد.او تمام چیزی که در سر داشت را خلق کرد و نوشت.حتی داستان Night Springs چیزی بود که او قبلا در مورد آن فکر کرده بود-داستان درون داستان.او داستان و بازی American Nightmare را برای Xbox Live Arcade مناسب دانست و آن را درست کردیم."
زمانی که هنوز Alan Wake 2 معرفی نشده است،یکی از نویسندگان Xbox World سال پیش گزارش داد این بازی برای Xbox بعدی در حال ساخت است،چیزی که شایعه شد در E3 2012 معرفی خواهد شد.زمانی که ما این را به Hakkinen گفتیم او این گزارش را رد کرد و در جواب به ما گفت اگر Remedy شماره بعدی Alan Wake را بسازد مدت زمان زیادی طول نخواهد کشید.او شرح داد:
"ما تکنیک ها ،موتور بازی،احتیاجات بازی و هر چیزی که برای یک داستان لازم باشد را آماده داریم،حتی کارکتر بازی.،پس احتیاج نیست ما این چیزها را دوباره بسازیم.پس انجام آن برای ما نسبت به نسخه اول بسیار راحت تر است.ما American Nightmare را می بینیم،چیزی که فقط 8 ماه ساخت آن وقت گرفت،ببینید ما حتی کلا محیط بازی را تغییر دادیم،حال بازی در Arizona اتفاق می افتد.
"پس ما با دور نریختن همه چیز کل بازی را در 8 ماه درست کردیم،چون خیلی چیز ها را در اختیار داشتیم.زمانی که یک تیم داشته باشیم که می دانند در مورد این بازی چه کار باید انجام دهند کار بسیار آسان و سریعتر انجام می شود.جواب شما این است که اگر ما به ادامه عاقبت و سرنوشت Alan Wake بپردازیم ،مطمئنا کارها خیلی سریعتر و راحت تر از Alan Wake 1 انجام می شود.چون ما موتور بازی را از قبل ساختیم،همچنین داستان و دنیای بازی را خلق کرده ایم."
"در مورد کنسول های نسل بعد نمی توانم چیزی بگویم،چون از هیچ چیزی مطمئن نیستم.ما نمی دانیم چه کنسول هایی با چه سخت افزار و معماری به سراغ ما می آید.آن ها این موضوع را خیلی محکم و سخت نگه داشته اند.شاید هنوز وقت آن نشده تا در مورد آن با ما صحبت کنند."
بازی Alan Wake به صورت انحصاری برای Xbox 360 در سال 2010 عرضه شد.حال بعد از 2 سال این بازی برای Pc در این هفته منتشر می شود. Alan Wake's American Nightmare هم یک بازی انحصاری برای Xbox Live Arcade است.
پس همچنین ما این بازی را در کنسول های PlayStation نخواهیم دید آن ها هنوز به رد کردن نسخه بازی برای Sony ادامه می دهند.او گفت:" من می دانم شما هرگز Alan Wake و Alan Wake's American Nightmareرا در PlayStation نخواهید دید چون آن ها انحصاری xbox هستند.این عنوان بسیار به قلب های ما نزدیک است،چیزی که ما مدت زیادی بر روی آن کار کردیم،مطمئن باشید شما Alan Wake های بیشتری در آینده خواهید دید."
اما آیا Alan Wale 2 مولتی پلتفرم خواهد شد؟
"صادقانه بگویم،ما در این لحظه هیچ برنامه ای برای این کار نداریم.من نمی گویم هرگز این اتفاق رخ نمی دهد،اما من در این حال می گویم فعلا هیچ برنامه ای برای این کار نداریم.هیچ برنامه و گفت و گویی برای مولتی پلتفرم شدن این بازی انجام نشده است"

15950419247021265914.jpg

آقای Sam Lake در سمت راست و آقایOskari Hakkinen در سمت چپ​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]منبع[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
گیم پلی باید خسته کننده باشه تا به دل ما بشینه تازه یه بازیه هم هست که توش تیر رنگی میزنن و قورباغه میکشن ما اونو هم خیلی دوست داریم اصن.
Problem Haters?

کیوان نمیخوای بگی متال گیر گیم پلی نداشت یا گیم پلیش رو زیر سوال ببری که ؟ بگو که اشتباه فهمیدم :دی
حالا اینکه من گیم پلی رو تو چی تعریف میکنم بماند ، ولی خوب میدونم داستان ، گیم پلی نیست!
این هم میدونم که رفتن از نقطه ی A به B و نور انداختن رو موجودات شبیه بهم در یک محیط تکراری جزو گیم پلی هست!
زکی :| پس چیش ایراد داشت که باعث شده بود متوسط باشه؟
تیمشون که حدودا 50 نفر هست.

در ضمن آنچارتد هم یه تیم 90 نفری ساخته. اون هم نه در عرض 5 سال.

پ.ن: یه سر به تاپیک AW بزن همه چی روشن میشه.
پ.ن.2: منظور از من و دوستانم ، کیوان هست دیگه؟

پس میانگین 80 متوسط هست ؟! اینو از این به بعد یادمون باشه !

تیمشون 50 نفر هست ؟! با این قاطعیت ؟! کلا آمار دقیق از هیچ استودیویی نیست. طبق تنها مدرک موجود هم که تو مصاحبه ی زیر هست :

Remedy's Sam Lake Interview • Page 1 • Interviews • Eurogamer.net

تیمشون 40 نفر هست ! شما بهتره توهمات رو اینجوری فکت جلوه ندی

خوب توضیح دادی امین.حالا یکی ممکنه براش خسته کننده بوده باشه.ولی من 5 بار تمومش کردم.هر بار هم هدفون رو میزاشتم تو گوشم و تو اتاق تاریک بازی میکردم.وحشتناک هم لذت میبردم و واقعا هم جوش ترسناک میشد برام.اما دلیل این هم نمک ریزی،قطعا انحصاری بودن بازی هست.

بازی های SAM همه جو استثنائی دارن و AW هم از این قضیه مستثناء نیست آدم خودش رو تو محیط احساس میکنه کسی که فن MP باشه قطعا از این بازی هم لذت میبره..منم خودم شاید بالای 5 بار تمومش کردم البته بیشتر به خاطر اچیومنتهای بازیش بود و تو هر بار هم لذت بردم
خیلی دوست دارم تو نسخه بعدی مولتی پلیر هم ببینم که یک پیشرفت بزرگ برای این بازی هست..

کیوان نمیخوای بگی متال گیر گیم پلی نداشت یا گیم پلیش رو زیر سوال ببری که ؟ بگو که اشتباه فهمیدم :biggrin1:
نگفتم ، اما الآن میگم ! دقیقا مشکل داره گیمپلی متال گیر ... تا قبل از نسخه سابسیستنس (مارخور-3-) ، اصلا مکانیزمهای مخفی کاری متال گیر بوق بود . توی شماره چهارم که تازه بهترین و کامل ترین مکانیزم ها رو داشت ، باز هم پر عیب و نقص بود ؛ اما چرا این همه کشته مرده داره متال گیر ؟
رفتن از نقطه ی A به B و نور انداختن رو موجودات شبیه بهم در یک محیط تکراری جزو گیم پلی هست!
تابلوئه یا اصلا بازی نکردی ، یا فقط یه نگاه به بازی انداختی ! :دی
@ آرش 2 : WTF :| ! ندییده بودیم به داستان AW گیر بدن که این هم دیدیم :|:دی !
دقیقا.. مثلا تو ACT 4 سر هم 5 دقیقه هم گیمپلی نداشت اون هم به این صورت 27 ثانیه گیم پلی 27 دقیقه کات سین 2 دقیقه گیم پلی 30 دقیقه کات سین 2.33 گیم پلی 500 دقیقه کات سین..!
حالا تو از فرصت سو استفاده نکن :|:دی !

آخرین ویرایش:
خیر.مگر اونجایی که ببینیم بازی انحصاری 360 باشد;;)وگرنه GT5-RESISTANCE 3-KZ3-TWISTED METAL-SOCOM همگی BOMB هستن>:d

متوسط رو اول جناب terova فرمودن. شخصا نظرم اینه که میانگین 80 یعنی خوب. نه کمتر ، نه بیشتر.
تیمشون 50 نفر هست ؟! با این قاطعیت ؟! کلا آمار دقیق از هیچ استودیویی نیست. طبق تنها مدرک موجود هم که تو مصاحبه ی زیر هست :

Remedy's Sam Lake Interview • Page 1 • Interviews • Eurogamer.net

تیمشون 40 نفر هست ! شما بهتره توهمات رو اینجوری فکت جلوه ندی
این گیر دادن های الکی شما به شدت روی اعصابه!
تیمشون که حدودا 50 نفر هست.
تیمشون 40 نفر هست !
We have around 45 people here these days
باید این رو هم توضیح بدم که فاصله 45 تا 50 دقیقا به اندازه ی فاصله ی 45 تا 40 هست ؟؟؟ حالا من توهم زدم یا تو ؟ خوبه منبع رو هم خودت گذاشتی!!

نگفتم ، اما الآن میگم ! دقیقا مشکل داره گیمپلی متال گیر ... تا قبل از نسخه سابسیستنس (مارخور-3-) ، اصلا مکانیزمهای مخفی کاری متال گیر بوق بود . توی شماره چهارم که تازه بهترین و کامل ترین مکانیزم ها رو داشت ، باز هم پر عیب و نقص بود ؛ اما چرا این همه کشته مرده داره متال گیر ؟

دقیقا.. مثلا تو ACT 4 سر هم 5 دقیقه هم گیمپلی نداشت اون هم به این صورت 27 ثانیه گیم پلی 27 دقیقه کات سین 2 دقیقه گیم پلی 30 دقیقه کات سین 2.33 گیم پلی 500 دقیقه کات سین..!

متوسط رو اول جناب terova فرمودن. شخصا نظرم اینه که میانگین 80 یعنی خوب. نه کمتر ، نه بیشتر.

تجربه من از این نسل:
92 تا 100 عالی
88 تا 91 خوب
80 تا 87 متوسط
زیر 80 هم فکر نکنم تو این نسل بازی کرده باشم..

البته بعضی نمرات به خاطر بعضی از سایت های خوشحال امکان داره بیاد پایین که اصلا نباید اونها رو لحاظ کرد مثلا اگر میانگین یک بازی 90 هست نباید هیچ نمره زیر 70 رو لحاظ کرد..

این گیر دادن های الکی شما به شدت روی اعصابه!

باید این رو هم توضیح بدم که فاصله 45 تا 50 دقیقا به اندازه ی فاصله ی 45 تا 40 هست ؟؟؟ حالا من توهم زدم یا تو ؟ خوبه منبع رو هم خودت گذاشتی!!

گیر ؟! اعصاب ؟ کسی شما رو مجبور نکرده در راستا هدفمند سازی ترولینگ (به طور مشخص تو تاپیک های مایکروسافت بدون استثنا) در مورد مواردی که اطلاع نداری نظریه صادر کنی

پس چیش ایراد داشت که باعث شده بود متوسط باشه؟
آها پس نظر شخصی شما هم پست به پست و بنا به شرایط تغییر میکنه ؟!

آها... اوکی... حالا اون بحث تعداد نفرات استدیو و توهم و... به کجا رسید بالاخره؟ تونستی بفهمی چی مصرف کرده بودم که انقد شدید توهم زده بودم؟
lol.gif

کمی تا قسمتی... Any Problem ؟
به اینکه از سواد و وفور اطلاعات شما لذت بردیم
و از همه مهتر درک شخصیت یک نفر که چیکارس

کمی تا قسمتی ؟! به طرز جالبی دارم یاد KZ (بهترین FPS تاریخ indeed) و اینا میفتم

آخرین ویرایش:
نگفتم ، اما الآن میگم ! دقیقا مشکل داره گیمپلی متال گیر ... تا قبل از نسخه سابسیستنس (مارخور-3-) ، اصلا مکانیزمهای مخفی کاری متال گیر بوق بود . توی شماره چهارم که تازه بهترین و کامل ترین مکانیزم ها رو داشت ، باز هم پر عیب و نقص بود ؛
خودت یه gif یا Facepalm خوشگل به سلیقه ی خودت برا این جملت بذار :دی
تابلوئه یا اصلا بازی نکردی ، یا فقط یه نگاه به بازی انداختی ! :دی
دقیقا یکبار از اول که کنسول رو روشن کردم تا آخر کردیتش رفتم! :دی اگه شک داری بیا تو پروفایل بازجویی کن! :|:دی

---------- نوشته در 02:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:19 PM ارسال شده بود ----------

گیر ؟! اعصاب ؟ کسی شما رو مجبور نکرده در راستا ترولینگ (به طور مشخص تو تاپیک های مایکروسافت بدون استثنا) در مورد مواردی که اطلاع نداری نظریه صادر کنی
آها... اوکی... حالا اون بحث تعداد نفرات استدیو و توهم و... به کجا رسید بالاخره؟ تونستی بفهمی چی مصرف کرده بودم که انقد شدید توهم زده بودم؟ :lol:
آها پس نظر شخصی شما هم پست به پست و بنا به شرایط تغییر میکنه ؟!
کمی تا قسمتی... Any Problem ؟
به اینکه از سواد و وفور اطلاعات شما لذت بردیم
و از همه مهتر درک شخصیت یک نفر که چیکارس
خب خیلی خوشحالم که لذت بردی :)
کمی تا قسمتی ؟! به طرز جالبی دارم یاد KZ (بهترین FPS تاریخ indeed) و اینا میفتم
من ازت میخوام بگردی ، اگر یک پست ؛ فقط یک پست از من پیدا کردی که گفته باشم KZ بهترین FPS تاریخ هست من برای همیشه از این سایت میرم. اصلا یه پست پیدا کن که گفته باشم KZ بهترین FPS همین پارسال بود. خوبه ؟

آخرین ویرایش:
خودت یه gif یا Facepalm خوشگل به سلیقه ی خودت برا این جملت بذار :biggrin1:
شما به دنیا نیومده بودی ما داشتیم رو آتاری(!) هامون متال گیر (هنوز سالید نبود:دی!) بازی میکردیم ، پس اصلا نمیخواد نشون بدی متال گیر فن هستی بهنام جان :دی !
نیاز به بازجویی نداره ، وقتی کلی لوکیشن رو (نام ببر کامل ، زود باش:| !) میگی تکراری ، وقتی اون پرنده ها و بولدوزور ها و کلا اون چندین نوع دشمن رو میگی تکراری ، وقتی تنوع گیم پلی رو میگی گیم پلی تکراری ؛ میدونی باس عینکت رو برداری ، بعد یه ایکس باکس اکسکلوسیو رو بازی کنی :دی ...
تو یه مرحله از نور فرار میکنی (میتونی بگی کدوم مرحله یا چرا ؟!:دی) تو یه مرحله نور میشه مایه حیاتت ، تو یه مرحله روی سن وای میستی و با موزیک هوی متال ، جشنواره نور راه میندازی ، (لوکیشن ؟!زود باش بهنام:دی!) ، ...
تکراری آیا ؟

دوستان یه جمله هست که بسیار زیبا و پر معنی و عمیقه و اینجا کاربرد داره:
Haters Gonna Hate

نه که Xbox بازها همه هلاکن یه روز بتونن Yakuza و 3 Killzone بازی کنن. :laughing:

آخرین ویرایش:
حالا خود آلن ویک هم گیم پلیش ترکیبی از گیم پلی بازی های معروف بود دیگه. فقط یه مکانیزم نه چندان مهم استفاده از نور رو آوردن که از اون هم نتونستن به بهترین شکل استفاده کنن ;)
همم یادم باشه، گیم پلی متنوع میشه فیلم پو*ن که باید کلید های مشخص رو روی صفحه بزنی . . .
تنوع از دیدگاه شماست فکر کنم . . .
بازم تاکید میکنم بازی ای که شما تو امضات گذاشتی، مکانیزم گیم پلیش حتی از کپی هم پارو فراتر گذاشته بود تو نسخه ی سومش . . .
از لحاظ داستانی هم حرفی نداشت بزنه.

شما به دنیا نیومده بودی ما داشتیم رو آتاری(!) هامون متال گیر (هنوز سالید نبود:دی!) بازی میکردیم ، پس اصلا نمیخواد نشون بدی متال گیر فن هستی بهنام جان :دی !
برادر کیوان من از همون قدیم ندیما و رو PS1 تجربه ی MGS رو داشتم! :دی همون موقه که همه بهش میگفتن متال جِر !! بعله.
در ضمن شما که سابقه ی گیمریت انقدر طولانیه چطور نمیدونی همون متال گیر (بدون سالید) کاملا بر مبنای مخفی کاری بوده و عملا نمیشد بدون مخفی کاری پیش رفت؟
چطوری تو MGS 1 بدون مخفی کاری پیش روی میکردی بگو من هم یادبگیرم!
سوال : مخفی کاری چیست ؟ آیا فقط خزیدن در سایه ها و رفتن پشت دشمنان و فشار یک دکمه برای Quick Kill مخفی کاری هست ؟ یا مثلا هدشات کردن یه نفر با یه M4 مجهز به صدا خفه کن یا بیهوش کردن دشمنان با اسلحه ی بیهوش کننده هم مخفی کاری حساب میشه؟
نیاز به بازجویی نداره ، وقتی کلی لوکیشن رو (نام ببر کامل ، زود باش:| !)
چند تا لوکیشن مثلا متنوع که یادمه مثلا آتیش بازی تو مزرعه میکنن یا فرار روی سد و... ولی انقدر کم و کوتاه بودن که اصلا به چشم نمیان
میگی تکراری ، وقتی اون پرنده ها و بولدوزور ها و کلا اون چندین نوع دشمن رو میگی تکراری ، وقتی تنوع گیم پلی رو میگی گیم پلی تکراری ؛ میدونی باس عینکت رو برداری ، بعد یه ایکس باکس اکسکلوسیو رو بازی کنی :دی ...
تو کل بازی کلا 2 یا نهایت 3 بار پرنده ها حمله میکنن. یه بار اونجا که اون چاقه تو کلبه است یه بار تو اون تله کابین. یه بار هم قبلش وقتی داره از تپه میره بالا. بعد هم که کلا ناپدید میشن. آخرای بازی هم 4 تا میز و کمد و بولدزر (یک بار) میومدن که اصلا چیز خاصی نبود. دشمنا تنوع داشتن؟ فقط دو نوع بودن ؛ ریز و درشت. همین.
تو یه مرحله از نور فرار میکنی (میتونی بگی کدوم مرحله یا چرا ؟!:دی)
همونجا که تو آپارتمانشه بعد عینک میزنه میره کنار پنجره!! :دی
تو یه مرحله نور میشه مایه حیاتت ، تو یه مرحله روی سن وای میستی و با موزیک هوی متال ، جشنواره نور راه میندازی ، (لوکیشن ؟!زود باش بهنام:دی!) ، ...
تکراری آیا ؟
تو 8 ساعت بازی صرف نظر از مراحل فوق العاده تکراری روز که فقط باید راه بری و حرف گوش کنی ، 90% مراحل همونی بود که گفتم. این جشنواره ی نور کلا یه ربع طول کشید؟ اونجاش که رو سد فرار میکنن کلا 10 دقیقه میشد؟
باز هم راجب هرجاش که میخوای سوال بپرس. هستیم در خدمت! ;)

---------- نوشته در 02:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:48 PM ارسال شده بود ----------

همم یادم باشه، گیم پلی متنوع میشه فیلم پو*ن که باید کلید های مشخص رو روی صفحه بزنی . . .
تنوع از دیدگاه شماست فکر کنم . . .
بازم تاکید میکنم بازی ای که شما تو امضات گذاشتی، مکانیزم گیم پلیش حتی از کپی هم پارو فراتر گذاشته بود تو نسخه ی سومش . . .
از لحاظ داستانی هم حرفی نداشت بزنه.
حرف راجب AW داری میشنویم ، اگه نداری بحث رو منحرف نکن خواهشا!

آخرین ویرایش:
@Behnam_yakuza :
ببین حالا ما به کنار ولی سعی کن واسه خودتم که شده یه مقدار تغییر و تحول رو تجربه کنی ، مثلاً این ماه بجای Alan wake و halo (:-&) برو سراغ GEOW و FROZA ؛ نه از حیث اینکه این بازی ها ، یا این نحو ترول کردن ها خز شده ، از این بُعد نگاه کن که تو دنیای اطرافت بازی های دیگه ایی هم هستن که فن و طرفدار بسیار دارن و از اون مهمتر انحصاری 360 هستن و میتونی تجربشون کنی یا حداقل اگه امکانش رو نداری از این ور و اون ور در وصف ِ حسن هاشون (تو بخون ایراد ) حرف های بسیار بزنی .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or