آینده ای بزرگ در تاریکی.. Remedy از Alan Wake 2 می گوید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]در اخرین مصاحبه Eurogamer با Remedy در مورد شایعه های پیرامون Alan Wake 2 و همچنین عدم مولتی پلتفرم شدن آن در حال حاضر صحبت می شود.
98752528074308696037.jpg

اول از همه از آن ها پرسیده می شود که آیا در Remedy گروهی هستند که بر روی Alan Wake 2 کار کنند و یا در آخر به آن فکر کنند؟
Oskari Hakkinen می گوید: " فکر کردن در مورد آن؟ زمانی که ما Max payne را ساختیم،اصلا انتظار نداشتیم به یک عنوان موفق تبدیل شود.ما برای ساخت یک عنوان عظیم بسیار جوان بودیم.وقتی در آن زمان مردم کار ما را در E3 دیدند و گفتند ‘ شما کار خیلی جالبی انجام دادید’ بسیار شوکه شدیم.آن ها گفتند’ شما این چیزی که به ما نشان دادید را عرضه می کنید؟در Max payne 1 که Sam Lake خالق این بازی بود،تمام شخصیت ها در آن کشته شدند.پس این خیلی سخت بود تا ما بتوانیم Max Payne 2 را استارت بزنیم چون ما واقعا نمی دانستیم چه دنباله ای برای این سری درست کنیم.هیچ وقت در مورد آن فکر نکرده بودیم.Sam هیچ وقت داستانی مثل آن ننوشته بود.او فقط داستان یک بازی را نوشته بود.تنها دلیلی که Mona Sax در بازی جان سالم به در برد به خاطر یکی از همکارانمان که در بخش رمان گرافیکی با ما کار میکرد بود.او نمی خواست Mona بمیرد و گفت او را نکشید! پس ما داستان را تغییر دادیم و شما به طور واضح ندیدید که او بمیرد.این دلیلی شد تا Mona یک نقش مهم در پیشرفت داستان Max Payne 2 باشد.
حال ما برای Alan Wake نقشه ای بیشتر و بزرگتر از Max Payne داریم.حال Sam با داستانی که خلق کرد چیزی بزرگتر از یک بازی را به وجود آورد.او تمام چیزی که در سر داشت را خلق کرد و نوشت.حتی داستان Night Springs چیزی بود که او قبلا در مورد آن فکر کرده بود-داستان درون داستان.او داستان و بازی American Nightmare را برای Xbox Live Arcade مناسب دانست و آن را درست کردیم."
زمانی که هنوز Alan Wake 2 معرفی نشده است،یکی از نویسندگان Xbox World سال پیش گزارش داد این بازی برای Xbox بعدی در حال ساخت است،چیزی که شایعه شد در E3 2012 معرفی خواهد شد.زمانی که ما این را به Hakkinen گفتیم او این گزارش را رد کرد و در جواب به ما گفت اگر Remedy شماره بعدی Alan Wake را بسازد مدت زمان زیادی طول نخواهد کشید.او شرح داد:
"ما تکنیک ها ،موتور بازی،احتیاجات بازی و هر چیزی که برای یک داستان لازم باشد را آماده داریم،حتی کارکتر بازی.،پس احتیاج نیست ما این چیزها را دوباره بسازیم.پس انجام آن برای ما نسبت به نسخه اول بسیار راحت تر است.ما American Nightmare را می بینیم،چیزی که فقط 8 ماه ساخت آن وقت گرفت،ببینید ما حتی کلا محیط بازی را تغییر دادیم،حال بازی در Arizona اتفاق می افتد.
"پس ما با دور نریختن همه چیز کل بازی را در 8 ماه درست کردیم،چون خیلی چیز ها را در اختیار داشتیم.زمانی که یک تیم داشته باشیم که می دانند در مورد این بازی چه کار باید انجام دهند کار بسیار آسان و سریعتر انجام می شود.جواب شما این است که اگر ما به ادامه عاقبت و سرنوشت Alan Wake بپردازیم ،مطمئنا کارها خیلی سریعتر و راحت تر از Alan Wake 1 انجام می شود.چون ما موتور بازی را از قبل ساختیم،همچنین داستان و دنیای بازی را خلق کرده ایم."
"در مورد کنسول های نسل بعد نمی توانم چیزی بگویم،چون از هیچ چیزی مطمئن نیستم.ما نمی دانیم چه کنسول هایی با چه سخت افزار و معماری به سراغ ما می آید.آن ها این موضوع را خیلی محکم و سخت نگه داشته اند.شاید هنوز وقت آن نشده تا در مورد آن با ما صحبت کنند."
بازی Alan Wake به صورت انحصاری برای Xbox 360 در سال 2010 عرضه شد.حال بعد از 2 سال این بازی برای Pc در این هفته منتشر می شود. Alan Wake's American Nightmare هم یک بازی انحصاری برای Xbox Live Arcade است.
پس همچنین ما این بازی را در کنسول های PlayStation نخواهیم دید آن ها هنوز به رد کردن نسخه بازی برای Sony ادامه می دهند.او گفت:" من می دانم شما هرگز Alan Wake و Alan Wake's American Nightmareرا در PlayStation نخواهید دید چون آن ها انحصاری xbox هستند.این عنوان بسیار به قلب های ما نزدیک است،چیزی که ما مدت زیادی بر روی آن کار کردیم،مطمئن باشید شما Alan Wake های بیشتری در آینده خواهید دید."
اما آیا Alan Wale 2 مولتی پلتفرم خواهد شد؟
"صادقانه بگویم،ما در این لحظه هیچ برنامه ای برای این کار نداریم.من نمی گویم هرگز این اتفاق رخ نمی دهد،اما من در این حال می گویم فعلا هیچ برنامه ای برای این کار نداریم.هیچ برنامه و گفت و گویی برای مولتی پلتفرم شدن این بازی انجام نشده است"

15950419247021265914.jpg

آقای Sam Lake در سمت راست و آقایOskari Hakkinen در سمت چپ​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]منبع[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
آقا بی خیال بشید مگه این بازی جای بحث هم میذاره ؟! :دی
اومدم ابراز خوشحالی کنم که ممکنه بتونیم AW2 رو ببینیم دیدم اووووف چه خبره اینجا :دی

@Behnam_yakuza :
ببین حالا ما به کنار ولی سعی کن واسه خودتم که شده یه مقدار تغییر و تحول رو تجربه کنی ، مثلاً این ماه بجای Alan wake و halo (:-&) برو سراغ GEOW و FROZA ؛ نه از حیث اینکه این بازی ها ، یا این نحو ترول کردن ها خز شده ، از این بُعد نگاه کن که تو دنیای اطرافت بازی های دیگه ایی هم هستن که فن و طرفدار بسیار دارن و از اون مهمتر انحصاری 360 هستن و میتونی تجربشون کنی یا حداقل اگه امکانش رو نداری از این ور و اون ور در وصف ِ حسن هاشون (تو بخون ایراد ) حرف های بسیار بزنی .
برا چی باید Forza رو ترول کنم وقتی اصلا ریسینگ باز نیستم و حتی همون GT5 هم بیشتر از 1 ساعت بازی نکردم؟ یا برا چی باید گیرز رو ترول کنم وقتی جزو بازی های مورد علاقمه؟ (حالا نه در حد آنچارتد و... ولی هست)
اگه فکر میکنی من از یه سری چیزا ایراد میگیرم فقط به این دلیل که مربوط به 360 هستن باید بگم که سخت در اشتباهی.;)
خوب شانس اوردیم ریسینگ باز نیستی وگرنه فورزا هم ترول میکردی..
:-? این هم حرفیه! :دی

آخرین ویرایش:
برا چی باید Forza رو ترول کنم وقتی اصلا ریسینگ باز نیستم و حتی همون GT5 هم بیشتر از 1 ساعت بازی نکردم؟ یا برا چی باید گیرز رو ترول کنم وقتی جزو بازی های مورد علاقمه؟ (حالا نه در حد آنچارتد و... ولی هست)
اگه فکر میکنی من از یه سری چیزا ایراد میگیرم فقط به این دلیل که مربوط به 360 هستن باید بگم که سخت در اشتباهی.;)

خوب شانس اوردیم ریسینگ باز نیستی وگرنه فورزا هم ترول میکردی..

جمله آخرت هم چشم بسته تایید میکنیم..

تابلوئه یا اصلا بازی نکردی ، یا فقط یه نگاه به بازی انداختی ! :دی
دقیقن گیم پلی بازی بیس و پایه اش همین بود کیوان:دی رفتن از نقطه A به B، رسیدن به نقطه B و حرکت به سوی نقطه C و همینجوری... حالا تو هی بگو نه و بولدوزر و اینا، گیم پلی بر این اساس بود. درست مثل Dead Space 1 که بیس گیم پلی بر همین حرکت از A به B بود اما با روند خیلی جذاب تر و بهتر و متنوع تر از AW.
===
این آخرین پست من بود اینجا. فقط یه چیزی رو فهمیدم و اونم اینکه این همه سایت و منتقد و اینا که گفتن روند بازی تکراری بوده و اکثرن نقطه ضعف بازی رو تو گیم پلی و روند تکراریش دونستن ، همه خر و نفهم و ابله بودن و فقط یه عده محدود تو همین بی سی که میگن نه تکراری نبود درست میگن، keep on... >:d<

آخرین ویرایش:
بهتون قول می دم به زودی معرفی بشه و حتما" روی PC هم پورت میشه ولی در مورد PS3 فکر نکنم.

دقیقن گیم پلی بازی بیس و پایه اش همین بود کیوان:biggrin1: رفتن از نقطه A به B، رسیدن به نقطه B و حرکت به سوی نقطه C و همینجوری... حالا تو هی بگو نه و بولدوزر و اینا، گیم پلی بر این اساس بود. درست مثل Dead Space 1 که بیس گیم پلی بر همین حرکت از A به B بود اما با روند خیلی جذاب تر و بهتر و متنوع تر از AW.

چه حرفهای عجیبی میزنی..؟ مگر بازیهای دیگه هدفشون چی هست..؟ اونها هم مثل همینن دیگه همش یک جور هست حالا تو 8 ساعت گیم پلی یکی دو صحنه متفاوت هم تو بازی میگزارن که گیمر لذت ببره..

بعد مثل اینکه فراموش کردی بازی وسط یک آبادی انجام میشد و همه چیز اونجا محدود بود..

البته امبدوارم مشکلات فنی نسخه قبل رو که خیلی برای امتیازاتش مشکل ساز شد نداشته باشه

آلن ویک عالی بود(با وجود یک سری از مشکلات) و امیدوارم در نسخه‌ی بعدی شاهد یک شاهکار باشیم. واقعاً کمتر بازی‌ای تو این نسل قدرت روایت داستان آلن ویک رو داشته، فقط یکم در طراحی گیم پلی بازی کم دقتی کردند وگرنه این بازی به علت وجود المان‌های نوآورانه، واقعاً عنوانه با ارزشیه. امیدوارم نسخه‌های بعدی مولتی پلتفرم باشه تا همه از این بازی زیبا لذت ببرند و هم اینکه بحث‌های حاشیه‌ای و بعضاً بی منطق پیرامون بازی نداشته باشیم.

اینجا که همه اش دعواست....

به هر حال من عاشقشم و دوست دارم زودت ر بیاد....

حرف راجب AW داری میشنویم ، اگه نداری بحث رو منحرف نکن خواهشا!
والا من حرفی درباره AW نمیبینم.
یه مشت فشار از عدم عرضه ی AW روی PS3 رو میبینیم همراه با پاره ای ترول . . .
شما که وقتی میشینی میگی بازی گیم پلیش کپی از بازی های بزرگه، باید لطف کنی چندتا بازی نام ببری که گیم پلیشون کپی از بازی های بزرگ نباشه.
تو 8 ساعت بازی صرف نظر از مراحل فوق العاده تکراری روز که فقط باید راه بری و حرف گوش کنی ، 90% مراحل همونی بود که گفتم. این جشنواره ی نور کلا یه ربع طول کشید؟ اونجاش که رو سد فرار میکنن کلا 10 دقیقه میشد؟
میگم که میخوای فقط ترول کنی، وگرنه اگر راه بری و حرف گوش کنی بیشتر به بازیه MGS شبیه میشه نه AW . . .

بزرگترین مشکل بازی پارگی تصویر و رزولوشن بازی بود که اجازه نداد امتیازاتش روی 90 بچرخه.البته از لحاظ تنوع دشمنان هم در مضیقه بود و باعث میشد سایتها بر روی تکراری بودنش مانوربدن در حالیکه گیم پلیش حرف نداشت.

فرض رو بر این بذار که من بازی نکردم.اما راحت میتونم بفهمم وقتی یه نفر از یه بازی بدش میاد،سعی میکنه اونو بی ارزش جلوه بده. دوستان من اینو بازی نکردم.خوبه؟ بیا این پستم توی تاپیک خودش:

خب شد؟ یا باید چیز دیگه ای بگم؟
تو وقتی میگی بازی ارزش نداره که من نباید فقط به حرف تو اکتفا و بسنده کنم.
1000000000000 نفر بازیش کردن و میگن داستان خوبه و گیم پلی هم بد نیست ولی خوب هم نیست.
از نظر بعضیه ها دیگران هیچی نمیفهمند و فقط خودشون هستند که میفهمند و اطلاعاتشون از همه بالاتره.... کلا اینجور آدم ادعا که حرف هاش از بی پایه و اساس هست اصلا ارزش نقل قول کردن ندارند...!

والا من حرفی درباره AW نمیبینم.
یه مشت فشار از عدم عرضه ی AW روی PS3 رو میبینیم همراه با پاره ای ترول . . .
از نظر شما فقط این حرفا حرفه:
نسخه اول فوق العاده بود. به شدت منتظر اومدن نسخه ی 2 هستم
بهترین تجربه ی من تو این نسل بود
واقعا دوس دارم هرچه زودتر نسخه ی بعد این شاهکار رو تجربه کنم
شما که وقتی میشینی میگی بازی گیم پلیش کپی از بازی های بزرگه، باید لطف کنی چندتا بازی نام ببری که گیم پلیشون کپی از بازی های بزرگ نباشه.
ما اینجا عملا داریم گل لگد میکنیم!
عزیز من از هرچی میخواد کپی کنه ، کلون کنه ، بدزده ، الگو بگیره ، هر کاری میخواد بکنه فقط یه چیز درست حسابی تحویل ملت بده که بعد از دو ساعت احساس خستگی نکنیم و برامون تکراری نشه!
در ضمن من اون حرف رو در جواب این جمله گفتم:
بهتر نیست به جای بازیای تکراری،وقت رو صرف بازی ای یه سبک دیگه بکنیم و هم از داستانشون لذت ببریم و هم از گیم پلی متفاوتشون؟
به خدا به زبان شیرین پارسی دارم پست میدم ، نمیدونم چرا انقد درکش سخته.
میگم که میخوای فقط ترول کنی، وگرنه اگر راه بری و حرف گوش کنی بیشتر به بازیه MGS شبیه میشه نه AW . . .
مطمئنی تا حالا MGS بازی کردی ؟ دقیقا گیم پلی متال گیر چی کم داشت؟
آزادی عمل فوق العاده نداشت ؟ باس فایت نداشت ؟ 2000 تا اسلحه با قابلیت کاستمایز نداشت ؟ محیط های متنوع نداشت ؟ مراحل اکشن نداشت ؟
حداقل تو MGS چهار تا کات سین فوق العاده عالی و جذاب نشون میدادن برا روایت داستان. نه اینکه مثل AW باز هم از نقطه ی A تا B راه بری و حرفهای یه یارو رو گوش کنی بعد اسمش رو بذاری "گیم پلی"

آلن ویک سعی میکرد بازی متنوعی باشه ولی از لحاظ روند گیم پلی یکی از تکراری ترین بازیای نسل بود مخصوصا مراحل آخرش. البته داستان و جو خارق العاده ای داشت و تنها دلیل ادامه دادنش حداقل برای من همین بود وگرنه از لحاظ گیم پلی تو دو ساعت آخر بازی از بس تکراری میشد که دقیقا این حالت :-& بهم دست میداد یه سری اسلحه های تکراری یه سری مکانیزمای تکراری که از اول تا آخر بازی تکرار میشدن و تغییری نمیکردن تنها قسمتای متنوعش که انصافا خوبم از آب در اومده بود استفاده از ماشینا تو بعضی مراحل بازی بود
البته با تمام این تکراری شدنای گیم پلی یه تجربه ی بینظیر و متفاوت برای من بود که هیچ وقت از یادم نمیره و دوست دارم دوباره تو دنیای بازی غرق بشم چون واقعا لذت بخش بود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or