آینده ای بزرگ در تاریکی.. Remedy از Alan Wake 2 می گوید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]در اخرین مصاحبه Eurogamer با Remedy در مورد شایعه های پیرامون Alan Wake 2 و همچنین عدم مولتی پلتفرم شدن آن در حال حاضر صحبت می شود.
98752528074308696037.jpg

اول از همه از آن ها پرسیده می شود که آیا در Remedy گروهی هستند که بر روی Alan Wake 2 کار کنند و یا در آخر به آن فکر کنند؟
Oskari Hakkinen می گوید: " فکر کردن در مورد آن؟ زمانی که ما Max payne را ساختیم،اصلا انتظار نداشتیم به یک عنوان موفق تبدیل شود.ما برای ساخت یک عنوان عظیم بسیار جوان بودیم.وقتی در آن زمان مردم کار ما را در E3 دیدند و گفتند ‘ شما کار خیلی جالبی انجام دادید’ بسیار شوکه شدیم.آن ها گفتند’ شما این چیزی که به ما نشان دادید را عرضه می کنید؟در Max payne 1 که Sam Lake خالق این بازی بود،تمام شخصیت ها در آن کشته شدند.پس این خیلی سخت بود تا ما بتوانیم Max Payne 2 را استارت بزنیم چون ما واقعا نمی دانستیم چه دنباله ای برای این سری درست کنیم.هیچ وقت در مورد آن فکر نکرده بودیم.Sam هیچ وقت داستانی مثل آن ننوشته بود.او فقط داستان یک بازی را نوشته بود.تنها دلیلی که Mona Sax در بازی جان سالم به در برد به خاطر یکی از همکارانمان که در بخش رمان گرافیکی با ما کار میکرد بود.او نمی خواست Mona بمیرد و گفت او را نکشید! پس ما داستان را تغییر دادیم و شما به طور واضح ندیدید که او بمیرد.این دلیلی شد تا Mona یک نقش مهم در پیشرفت داستان Max Payne 2 باشد.
حال ما برای Alan Wake نقشه ای بیشتر و بزرگتر از Max Payne داریم.حال Sam با داستانی که خلق کرد چیزی بزرگتر از یک بازی را به وجود آورد.او تمام چیزی که در سر داشت را خلق کرد و نوشت.حتی داستان Night Springs چیزی بود که او قبلا در مورد آن فکر کرده بود-داستان درون داستان.او داستان و بازی American Nightmare را برای Xbox Live Arcade مناسب دانست و آن را درست کردیم."
زمانی که هنوز Alan Wake 2 معرفی نشده است،یکی از نویسندگان Xbox World سال پیش گزارش داد این بازی برای Xbox بعدی در حال ساخت است،چیزی که شایعه شد در E3 2012 معرفی خواهد شد.زمانی که ما این را به Hakkinen گفتیم او این گزارش را رد کرد و در جواب به ما گفت اگر Remedy شماره بعدی Alan Wake را بسازد مدت زمان زیادی طول نخواهد کشید.او شرح داد:
"ما تکنیک ها ،موتور بازی،احتیاجات بازی و هر چیزی که برای یک داستان لازم باشد را آماده داریم،حتی کارکتر بازی.،پس احتیاج نیست ما این چیزها را دوباره بسازیم.پس انجام آن برای ما نسبت به نسخه اول بسیار راحت تر است.ما American Nightmare را می بینیم،چیزی که فقط 8 ماه ساخت آن وقت گرفت،ببینید ما حتی کلا محیط بازی را تغییر دادیم،حال بازی در Arizona اتفاق می افتد.
"پس ما با دور نریختن همه چیز کل بازی را در 8 ماه درست کردیم،چون خیلی چیز ها را در اختیار داشتیم.زمانی که یک تیم داشته باشیم که می دانند در مورد این بازی چه کار باید انجام دهند کار بسیار آسان و سریعتر انجام می شود.جواب شما این است که اگر ما به ادامه عاقبت و سرنوشت Alan Wake بپردازیم ،مطمئنا کارها خیلی سریعتر و راحت تر از Alan Wake 1 انجام می شود.چون ما موتور بازی را از قبل ساختیم،همچنین داستان و دنیای بازی را خلق کرده ایم."
"در مورد کنسول های نسل بعد نمی توانم چیزی بگویم،چون از هیچ چیزی مطمئن نیستم.ما نمی دانیم چه کنسول هایی با چه سخت افزار و معماری به سراغ ما می آید.آن ها این موضوع را خیلی محکم و سخت نگه داشته اند.شاید هنوز وقت آن نشده تا در مورد آن با ما صحبت کنند."
بازی Alan Wake به صورت انحصاری برای Xbox 360 در سال 2010 عرضه شد.حال بعد از 2 سال این بازی برای Pc در این هفته منتشر می شود. Alan Wake's American Nightmare هم یک بازی انحصاری برای Xbox Live Arcade است.
پس همچنین ما این بازی را در کنسول های PlayStation نخواهیم دید آن ها هنوز به رد کردن نسخه بازی برای Sony ادامه می دهند.او گفت:" من می دانم شما هرگز Alan Wake و Alan Wake's American Nightmareرا در PlayStation نخواهید دید چون آن ها انحصاری xbox هستند.این عنوان بسیار به قلب های ما نزدیک است،چیزی که ما مدت زیادی بر روی آن کار کردیم،مطمئن باشید شما Alan Wake های بیشتری در آینده خواهید دید."
اما آیا Alan Wale 2 مولتی پلتفرم خواهد شد؟
"صادقانه بگویم،ما در این لحظه هیچ برنامه ای برای این کار نداریم.من نمی گویم هرگز این اتفاق رخ نمی دهد،اما من در این حال می گویم فعلا هیچ برنامه ای برای این کار نداریم.هیچ برنامه و گفت و گویی برای مولتی پلتفرم شدن این بازی انجام نشده است"

15950419247021265914.jpg

آقای Sam Lake در سمت راست و آقایOskari Hakkinen در سمت چپ​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]منبع[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
چنان يك عده از گيم پلي بازي ايراد ميگرن آدم احساس ميكنه چندصدتا بازي گيم پلي محور هر سال عرضه ميشه.بي خيال بابا.

اينا همونان كه به Heavy Rain كه نه داستانش و نه گيم پليش و نه گرافيكش در حد اين عنوان نيست شاهكار ميگن.

چنان يك عده از گيم پلي بازي ايراد ميگرن آدم احساس ميكنه چندصدتا بازي گيم پلي محور هر سال عرضه ميشه.بي خيال بابا.

اينا همونان كه به Heavy Rain كه نه داستانش و نه گيم پليش و نه گرافيكش در حد اين عنوان نيست شاهكار ميگن.
فقط معلوم نیست چطوری میانگین هوری رین در متا 87 و در گیم رنکینگز 89.30 هست و آخر سال هم 8 تا گاتی برده ولی مال آلن ویک 83 و 83.65 و یدونه گاتی فکر کنم...
یا معجزه ای رخ داده یا منتقد ها به خاطر فهم پایینشون متوجه اون چیزایی که گفتی نشدن...
QTE از كي تا حالا شده گيم پلي؟
از همون موقه که چراغ قوه شده خلاقیت و نوآوری.

آخرین ویرایش:
فقط معلوم نیست چطوری میانگین هوری رین در متا 87 و در گیم رنکینگز 89.30 هست و آخر سال هم 8 تا گاتی برده ولی مال آلن ویک 83 و 83.65 و یدونه گاتی فکر کنم...
یا معجزه ای رخ داده یا منتقد ها به خاطر فهم پایینشون متوجه اون چیزایی که گفتی نشدن...

اولا كه آنچنان اختلاف ندارن.گرچه امتيازات مهمه ولي در اين مورد به شخصه هر دو رو تجربه كردم و به اين نتيجه رسيدم.QTE از كي تا حالا شده گيم پلي؟

اولا كه آنچنان اختلاف ندارن.گرچه امتيازات مهمه ولي در اين مورد به شخصه هر دو رو تجربه كردم و به اين نتيجه رسيدم.QTE از كي تا حالا شده گيم پلي؟
آنچنان اختلاف ندارن ؟؟ اختلافشون در حد یک بازی 90 مقابل 96 ـه !

معیار سنجش رو چی قرار میدی ؟ امتیاز ؟ جوایز ؟ فروش ؟ باران سنگین در تمام این زمینه ها با اختلاف بهتره .

درکل HR هرچی که هست, امتیازات، تعداد GOTY و Award هاش حداقل نشون میده از AW بهتره .

اما; مقایسه ش مسخره س بنظرم .

آنچنان اختلاف ندارن ؟؟ اختلافشون در حد یک بازی 90 مقابل 96 ـه !

معیار سنجش رو چی قرار میدی ؟ امتیاز ؟ جوایز ؟ فروش ؟ باران سنگین در تمام این زمینه ها با اختلاف بهتره .

درکل HR هرچی که هست, امتیازات، تعداد GOTY و Award هاش حداقل نشون میده از AW بهتره .

اما; مقایسه ش مسخره س بنظرم .

باران سنگين به قول شما هرچي هم بود از لحاظ گيم پلي هيچي نبود.در ضمن ايشون در حال ترول گيم پلي Alen Wake بودن و فرمودن كه بازي كه گيم پلي نداشته باشه هيچي نيست و من يك مثال زدم از بازيهاي آرماني PS فن هاي عزيز تا دست از ترول اين بازي بردارن.

تاپیک های مرتبط با Alan Wake هم دارن به سرنوشت تاپیک های مرتبط با Halo دُچار میشن :d

مقایسه هوی رین و الن ویک اشتباست. تنها چیزی که توش مشترک هستند تک بودن بازی بین این همه بازی تکراری هست

اول Halo بعد Alan Wake بعد نوبت کیه که ترول(ببخشید سوپر ترول)بشه :-/ ما اومدیم این همه صفحه رفته جلو اندازه یک انبار بازی ترول شده
لطفا همین الان اعلام کنید نوبت بعدی کیه ملت آگاه باشند یکدفعه تعجب نکنند و شوکه نشند

اول Halo بعد Alan Wake بعد نوبت کیه که ترول(ببخشید سوپر ترول)بشه :-/ ما اومدیم این همه صفحه رفته جلو اندازه یک انبار بازی ترول شده
لطفا همین الان اعلام کنید نوبت بعدی کیه ملت آگاه باشند یکدفعه تعجب نکنند و شوکه نشند

ویچر و اسکایریم هم که شدن.:d
heavy rain انصافن بازیه خیلی قشنگیه لطفا دیگه به اون گیر ندین.

اینا هم که هر مصاحبه ای میکنن آخرش باید بگن AW برا PS3 نمیاد. خب نده عزیز من حالا انگار چه آش دهن سوزی بوده...
انگار اگه برا PS3 نیاد PS3 گیمر ها از گشنگی میمیرن یا اینکه شبا با رویای دیدن AW روی PS3 میخوابن. :|
خود خفن پنداری تا چه حد؟
خیلی ساده ـست ؛ کوچیک میبینمش چون بزرگ نیست!! Happy or Not , Face The Truth
خود فن های ماکرو نرفتن بازی رو بخرن آخر به زور کلی تخفیف و نسخه ی دیجیتال و... فروش 1 میلیون نسخه رو رد کرد اونوقت فن های سونی منتظرش باشن؟ :lol:
عزیز یه چیز میگم ناراحت نشو .خواستی بشو . خیلی happy کامنت میزاری

کارایی که 3 ساله تو این انجمن منسوخ شده رو داری انجام میدی. 3 سالیه دیر اومدی

عزیز یه چیز میگم ناراحت نشو .خواستی بشو . خیلی happy کامنت میزاری

کارایی که 3 ساله تو این انجمن منسوخ شده رو داری انجام میدی. 3 سالیه دیر اومدی
شب بخیر دوست من. یکم دیر رسیدی وگرنه میتونستی تک تک پست هام رو سوژه کنی و گیر بدی. حیف شد موقعیت خوبی رو از دست دادی...

1. با عرض پوزش باید بگم کامنت گذاشتن من کاملا به خودم مربوطه :).
2. نظر شما و امثال شما راجب خودم به هیچ وجه برام مهم نیست چون خودتون رو خیلی بی عیب و به قول معروف Perfect میدونید در صورتی که سخت در اشتباهید :).
3. یه نگاه به رفتار دوستانتون بندازید تا بفهمید اینکارا منسوخ شده یا خیر.
----------------------------------------------------------------
Miesam @ آواتار و امضات داره میگه که بحث کردن سر این بازی باهات بی فایدست :دی

آخرین ویرایش:
ما اینجا عملا داریم گل لگد میکنیم!
عزیز من از هرچی میخواد کپی کنه ، کلون کنه ، بدزده ، الگو بگیره ، هر کاری میخواد بکنه فقط یه چیز درست حسابی تحویل ملت بده که بعد از دو ساعت احساس خستگی نکنیم و برامون تکراری نشه!
در ضمن من اون حرف رو در جواب این جمله گفتم:
شما عملا داری لطف میکنی ترول میکنی و پشت بازی چیزایی میگی که ربطی نداره.
شما میتونی بیای بگی من برام خسته کننده بود ولی عملا اومدی میگی گیم پلی بازی هیچی نداشت و جزء تقلید و اضافه کردن فلان همش چرت و پرت بود.
این چیزی که میگی برای شما بود برای بنده خیلی هم سرگرم کننده و هیجانی بود.
منم به شخصه وقتی HR بازی کردم بعد دو یا سه ساعت تنها چیزی که باعث شد تا آخر بازی برم اینه که بفهمم قاتل کیه وگرنه از لحاظ گیم پلی از خسته کننده ترین بازی های این نسل رو تجربه کردم.
ولی هیچ وقت هم نیمدم بگم بازی مزخرف بود گیم پلیش هیچی نداشت، چون در سطح خودش و سبکش محترمه در حالی که HR عملا از نظر بنده نه داستان خیلی جذابی داشت ( که صد مدل از این داستانا داشتیم ) نه گیم پلی گیرایی داشت ( که عملا بعد 2 ساعت میشه تکرار مکررات ) . . .

مطمئنی تا حالا MGS بازی کردی ؟ دقیقا گیم پلی متال گیر چی کم داشت؟
آزادی عمل فوق العاده نداشت ؟ باس فایت نداشت ؟ 2000 تا اسلحه با قابلیت کاستمایز نداشت ؟ محیط های متنوع نداشت ؟ مراحل اکشن نداشت ؟
حداقل تو MGS چهار تا کات سین فوق العاده عالی و جذاب نشون میدادن برا روایت داستان. نه اینکه مثل AW باز هم از نقطه ی A تا B راه بری و حرفهای یه یارو رو گوش کنی بعد اسمش رو بذاری "گیم پلی"
جملت رو بد خونده بودم :دی.
فکر کردم میگی بازی همش حرف و کات سین هست :دی.

اول : لیدی نیلوفر ممنون از ترجمه مصاحبه
-------------------------

لحظه شماری میکردم برای این بازی !!!!( منظورم برای کامپیوتر بود :دی ) باران سنگین کجا , آلن ویک کجا !!!! من نمیدونم کجای این دو بازی شبیه هم هستند که انقدر تو سرو کله هم میزنید !!! آلن بهتر باشه هیچی از ارزشهای باران سنگین کم نمیکنه و همینطور برعکس !!!!
بله متای آلن ویک از باران سنگین پایین تر هستش اما کسی که به بازی امتیاز میده بخاطر ضعفهایی که از دید خودش میبینه امتیاز کم میکنه !!! نه مقایسه با بازی دیگر !!!
کجای این دو بازی شبیه هم هستند !!!!

من نمیدونم کی این تکراری بودن رو اول مطرح کرد و الان 2 ساله مُد شده! ولی یه چیزی رو ظاهرا نمیدونید که باید بهتون بگم.

اصولا تو نقدها یه مسئله خیلی مهم ملاکه به نام ارزش (value). یعنی چی؟ یعنی آیا اون پولی که شما به بازی میدید ارزشش رو داره یا نه؟ همون قدر content اون بازی ارائه میده یا نه؟ خُب Alan Wake زمانی که عرضه شد، به عنوان یه بازی 60 دلاری فقط یک سینگل پلیر 8-10 ساعته داشت. نه مولتی پلیری، نه Horde Modeـی، نه Challenge Modeـی، نه +New Gameـی، هیچی! فقط همون سینگل پلیر 8-10 ساعته که ارزش تکرار بالایی هم نداشت به اون صورت (به جز برای کسایی که حوصله پیدا کردن 100 تا manuscript دارن). در مقابلش دقیقا همون روز بازی مثل RDR عرضه شده بود که علاوه بر یه سینگل پلیر 30-40 ساعته، مولتی پلیر خیلی قوی و جذابی هم داشت. خُب مسلما چنین بازی نمیتونه بیاد میانگین خیلی فوق العاده ای بگیره چون از لحاظ value در سطح پایینی قرار داره. اصلا امتیاز رو برای همین میدن که طرف ببینه آیا اون پولی رو که به زحمت به دست آورده رو بده به فلان بازی یا نه، وگرنه برای دورهم بودن امتیاز نمیدن این همه سایت.
این مسئله رو خیلی از ماها نمیدونیم چون طبیعیه، بازیها رو کپی میخریم و اصلا ارزش مرزش نمیدونیم چی هست.

90% اینکه AW میانگینش شد 83 همین بود، نه بهانه های الکی مثل تکراری شدن و اینا. اصلا دلیل اینکه American Nightmare داره به صورت دانلودی و فقط با قیمت 15 دلار عرضه میشه همینه، چون مایکروسافت فهمیده کسی برای یه سینگل پلیر چند ساعته 60 دلار پول نمیده.
طرف نمیدونه چه ایرادی از بازی بگیره چون ایراد خاصی ازش ندیده، هر طوری شده میخواد یه توجیهی برای میانگین امتیاز بازی پیدا کنه. خُب اگه تا حالا سردرگم بودی، الان میتونی از سردرگمی دربیای.
اتفاقا من فکر می کنم خیلی میانگین امتیاز عالی هم گرفته، چون خیلی بازیها که هم سینگل دارن، هم مولتی دارن و هم کلی مُد دیگه به زحمت میتونن به همین میانگین 83 هم برسن.
AW از لحاظ فنی ایراد خاصی نداشت و اتفاقا بازی با کیفیتی بود. تکراری بودن و این حرفا همش همون توجیه و دلیل جور کردنیه که گفتم، چون حتی سایت سخت گیری مثل گیم اسپات هم اصلا هیچ حرفی از تکراری بودن نزده و تنها ایرادی که از بازی گرفت این بود: Lacks surprising, memorable gameplay moments.

به جاش این همه هم ازش تعریف کرد.
  • Fresh storytelling fleshes out the supernatural events in interesting ways
  • Satisfying combat mechanic makes disposing of evil creatures a blast
  • Subtle lighting effects and a moody soundtrack create a disturbing atmosphere
  • Optional collectibles are well worth risking your life to grab.
هم از سیستم مبارزاتش تعریف کرده، هم به شدت از داستان و روایت داستانش تعریف کرده، هم جو و روند بازی و اینا. حالا باز بیایید بگید تکراری و خسته کننده و ...

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or